2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkes çok memnun canım benim göğüs yapıma uygun değil sanırım . Kilo alımı iyi olursa.mama işine girme kuzu bence sarılık illa düşer
Bilemedim canım göğüs yapınla mı alakalı
bugün tekrar bakılacak sarılığına bakalım eğer düşme var mı. Mamayı ilk 4 gün verdik sonra kestik. İnşallah yeterli geliyordur sütüm.

Kızlar bebeğim emerken arada bir damağını şaklatıyor. Bir kaç kez de tıkandı böyle genzine kaçıyor gibi yaptı. Korkuyorum o tıkanma anlarında
Genzine kaçmış gibi Kuzey de yapıyo biberonda bende korkuyorum ama hiç bişi olmuyor arada nefes için mi yapıyolar bilmem

Ay keşke bende de olsa bende dün 5 hurma yedim geçen hafta da beşer tane yemiştim ama yok bacım benim oğlanda tık yok
Ama bebisim perintalog bana dedi ki karnin da ne kadar kalsa o kadar iyi gelişimi geri olan bebekler gec doğsa daha iyi dedi ben de doğsun diyorum ama aklıma doktor geliyor kiyamiyorum

Ama bebisim perintalog bana dedi ki karnin da ne kadar kalsa o kadar iyi gelişimi geri olan bebekler gec doğsa daha iyi dedi ben de doğsun diyorum ama aklıma doktor geliyor kiyamiyorum
Aynen anne karnında ne kalsa iyi diyorlar ben zaten yarın 39.haftaya giriyorum bakalım ne zaman isterse gelsin
Hurma yürüyüş pilates hareketleri felan bunların doğumu başlattığını düşünmüyorum başlayan doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum çoğu uzman da öyle diyor bilemiyorum yani
Senin bebeğin kaç hafta geri kaç kilo

Kuzum sancim coktu ya artik gecede uyuyamiyorum
Valla Aras bey gelene kadar seni baya zorlayacak gibi hayırlısı ile gelsin bakalım
Dün bir video görmüştüm kimisi doğumdan 1 hafta 10 gün önce sancı çekmeye başlar kimisi de doğumdan hemen önce sancıları çıkar diyordu bende hemen önce çekmeye başlayacağım sanırım

Valla kuzum bilmiyorum her gun bi ader sancisi ceker gibi cekiyorum. Carsamba gunku muayeneden sonra karnim.daha da indi asagi

Günaydın kızlar, benim gosusler baya büyüdü ve koyulasti, sadece 1 meme ucumda siyah kabuklanma gibi birsey var azıcık dokundum kabuk soyuldu gibi oldu.. böyle bir sorun yaşayan oldu mu? 37.haftadayim meme ucu kremi sürmeye mi başlasam acaba?

Suni sancı alan var mı nası ilerliyo süreç sancım ypk ama açılma için çok şey deniyorum doktorumu aradım müsait değilmiş asistanı nst çektirelim duruma göre bakalım dedi. Nstye göre suni sancı falan takarlar mı direk yoksa bekliyolar mı belli bi aşamaya gelmesini

Kızlar bebeğim emerken arada bir damağını şaklatıyor. Bir kaç kez de tıkandı böyle genzine kaçıyor gibi yaptı. Korkuyorum o tıkanma anlarında
Süt ilk inerken hızlı gelıyorsa hızına yetısemeyıp kacabılıyor korkma bısey olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…