Bilemedim canım göğüs yapınla mı alakalı
bugün tekrar bakılacak sarılığına bakalım eğer düşme var mı. Mamayı ilk 4 gün verdik sonra kestik. İnşallah yeterli geliyordur sütüm.
Ama bebisim perintalog bana dedi ki karnin da ne kadar kalsa o kadar iyi gelişimi geri olan bebekler gec doğsa daha iyi dedi ben de doğsun diyorum ama aklıma doktor geliyor kiyamiyorum
Ama bebisim perintalog bana dedi ki karnin da ne kadar kalsa o kadar iyi gelişimi geri olan bebekler gec doğsa daha iyi dedi ben de doğsun diyorum ama aklıma doktor geliyor kiyamiyorum
Aynen anne karnında ne kalsa iyi diyorlar ben zaten yarın 39.haftaya giriyorum bakalım ne zaman isterse gelsin
Hurma yürüyüş pilates hareketleri felan bunların doğumu başlattığını düşünmüyorum başlayan doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum çoğu uzman da öyle diyor bilemiyorum yani
Senin bebeğin kaç hafta geri kaç kilo
Valla Aras bey gelene kadar seni baya zorlayacak gibi hayırlısı ile gelsin bakalım
Dün bir video görmüştüm kimisi doğumdan 1 hafta 10 gün önce sancı çekmeye başlar kimisi de doğumdan hemen önce sancıları çıkar diyordu bende hemen önce çekmeye başlayacağım sanırım
Valla Aras bey gelene kadar seni baya zorlayacak gibi hayırlısı ile gelsin bakalım
Dün bir video görmüştüm kimisi doğumdan 1 hafta 10 gün önce sancı çekmeye başlar kimisi de doğumdan hemen önce sancıları çıkar diyordu bende hemen önce çekmeye başlayacağım sanırım
Günaydın kızlar, benim gosusler baya büyüdü ve koyulasti, sadece 1 meme ucumda siyah kabuklanma gibi birsey var azıcık dokundum kabuk soyuldu gibi oldu.. böyle bir sorun yaşayan oldu mu? 37.haftadayim meme ucu kremi sürmeye mi başlasam acaba?
Suni sancı alan var mı nası ilerliyo süreç sancım ypk ama açılma için çok şey deniyorum doktorumu aradım müsait değilmiş asistanı nst çektirelim duruma göre bakalım dedi. Nstye göre suni sancı falan takarlar mı direk yoksa bekliyolar mı belli bi aşamaya gelmesini