2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yarın a düşer o değer canım kilosu dusmediyse çok o beslenme alakalı değildir. Lohusalik annelik üzülmen de çok doğal ama iyi olacak annesi inan bana
İnşallah canım şimdi biraz iyiyim.
Endişe etme inanki iki gun bile surmez tedavisi kizim sariliktan yattin bir gün iki gece kalmisti üzme kendini
Sağol canım panik oldum sanırım damar yolu falan da açtılar, zaten sabahtan da kötüydüm boşalma yaşadım heralde
Eğitim araştırmadayız ya yoğun bakım iki basamaklı olunca anneler ilk basamakta yanına girebiliyor sanırım, iş yerinden bir abla da buraya geçmişti o da nöbetçi allahtan yardımcı oluyor. Ters gibi bugün de kalabalıkmış. Çok sağol inşallah çabuk düşer
Ay canım tüh çok üzüldüm ama onun sağlığı için en iyisi bu. Ve geçecek korkma kısa sürecek.
Sağol canım inşallah
Kuzum korkma hemen toplayacak inşallah yanında kalman da çok iyi kendini hiç kötü hissetme herkesin başına gelebilecek şeyler
Eşim de öyle diyor da lohusa olunca duramadım galiba sabahtan da iyi değildim zaten üst ğste geldi

Kuzum bizim yenidoğan kuvez de 1. Basamaktı , anne otelınde kalabılıyorsun dedıgın gıbı 3 saatte de bir 45 dk görüş vardı 24 saat boyunca , merak etme bir günde bile çıkarırlar.
Linanın her gittiğimde damar yolu başka elınde kolundaydı ayağındaydı, orda iyi olacak öyle düşün çok kısa bi süre

Dün gece bende aynı oldum canım boynum omuzum ve başım aynı anda tuttu sabah kadar ağladım ağrıdan
Bunu araştırdım spinal anestezi aldığım için basınç farkı olusuyormus ve baş ağrısı ondanmis ama geçecek birkaç güne merak etme kafanı hızlı sağa sola çevirme ya da birden aşağı bakma canım o zaman da ağrı bıçak gibi saplanıyor

Canım benim kendini yıpratma kuzucuk iyi olacak değerleri tedaviden sonra hızlıca düşüyor lohusalık psikolojisi ben de çok ağladım kızım 2 gece burun tıkanıklığı sebebiyle yatmıştı geçen hafta ve inan sütüm azaldı

Ben bugün hastaneye kontrole gittim kızlar. Benim doğumum normal ile başlayıp sezaryene dönmüştü ya hani dr o yüzden ekstra hassas olmamı söyledi. Lohusalığı 40 değil 60 gün yaşayacaksın eşinden uzak duracaksın 60 günün sonunda muayene ile bakacağız duruma dedi. Hem sez hem vajina dikişlerim iyiymiş çok şükür

Muayeneden sonra emzirme odasına gittim. Orda 3 günlük bi anneye emzirme ile ilgili bilgiler veriyordum level atladım ayol

Ya çen tecrübeli anne mi oldun çennnnn

Çok sasirdim canim hem vajina hem sezeryan dikisi naisl oldu

Burda görüş yok birer koltuk var anneler kuvözlerin yanında kalıyor kapı şifresi verdiler anne oteline çıkıp iniyorsun.
Seninki de inşallah iyidir.

Aytanesii umarım senin bebiş de sorun olmadan atlatır

Canım ben kendime acıyorum 6 gündür normal doğumu dibine kadar yaşadım diye kim bilir sen neler yaşadın acil şifalar versin allah Dikişler vajinada mı perinede mi? Yırtılmamı oldu epizyo mu yaptılar

Çok güçlüsün şu yazdıklarından bunu anlıyorum amin inşAllah

Helal bee

Medicana cok gicik ya. Disaridan organizasyona izin vermiyor. Onun anlasmali oldugu olacakmis. O da gereksiz pahali

Süsleme için organizasyon serbest Can da, ama fotoğrafçı yasak onlarda da, anlaşmalı oldukları fotoğrafçı çekim yapabiliyor sadece.Eylul ayına kadar dogum paketi dahilindeymis fotoğrafçı, sonra bitmiş anlaşma.Ekstra ücretle isteyebiliyorsun.
Bı taraftan çok istiyorum doğum anında çekim falan ,hikaye de çok güzel olmus Instagram sayfasinda gördüm Bı taraftan da gerek varmı diyorum ücreti açısından.
Karar vermedim daha.

Ya çen tecrübeli anne mi oldun çennnnn
Eveeet tabi kızıııımmm
Çok sasirdim canim hem vajina hem sezeryan dikisi naisl oldu
Canım ben kendime acıyorum 6 gündür normal doğumu dibine kadar yaşadım diye kim bilir sen neler yaşadın acil şifalar versin allah Dikişler vajinada mı perinede mi? Yırtılmamı oldu epizyo mu yaptılar
Benim ki milyonda bir denk gelen nadir ve en acil vakalardan biri oldu. Vajinal doğum yapacak arkadaşları korkutmamak adına anlatmadım detaylı ama işte dediğim gibi nadir vaka. Denk gelmez öyle kolay kolay herkese

Ebeler fotograf cekiyormus dogum aninda. Oda icinde bir tanidigimiz gelip cekecek bizimde

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, inşaallah başlangıç evresidir. Bugün ilk defa giriyorum sabahtan beri yatıyorum bende bi halsizlik vardı o yüzden mesajları okuyamadım. Yakın zamanda bir arkadaşıma da kanser demişlerdi yoğun bir beslenme programı yapmış doktoru diğer randevuda kanser belirtisi yok mucize gibi demiş. İnşaallah sizde böyle basitçe atlatırsınız Bir de hemen bir kurban kestirin şifası niyetine dağıtın. İbrahim tatlıses başından vurulduğunda herkes öldü ölecek derken ilk eşi urfalı inançlı bir kadın onlarca yüzlerce kurban kestirmiş, o kadının kestirdiği kurbanlarla iyileşti diyorlar. Şifayı sebeplere bağlamış Rabbim ameliyat da bir vesile bunlar da vesile olabilir..

Kizlar artik cok sessizlesti buralar. Bebisler rahat vermiyor galiba. Biz doguramayanlar olarak burdayiz
Ahahaha aynen ayaklarımı uzattım keyif yapıyorum çayım kekim dizim
Son günlerin tadını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…