İnşallah canım şimdi biraz iyiyim.Yarın a düşer o değer canım kilosu dusmediyse çok o beslenme alakalı değildir. Lohusalik annelik üzülmen de çok doğal ama iyi olacak annesi inan bana
Sağol canım panik oldum sanırım damar yolu falan da açtılar, zaten sabahtan da kötüydüm boşalma yaşadım heraldeEndişe etme inanki iki gun bile surmez tedavisi kizim sariliktan yattin bir gün iki gece kalmisti üzme kendini
Eğitim araştırmadayız ya yoğun bakım iki basamaklı olunca anneler ilk basamakta yanına girebiliyor sanırım, iş yerinden bir abla da buraya geçmişti o da nöbetçi allahtan yardımcı oluyor. Ters gibi bugün de kalabalıkmış. Çok sağol inşallah çabuk düşerNerede yatıyor canım özelde mi devlete mi gidiyorsun doktora? Eve gelip yatırmak daha zordur tahmin edebiliyorum. Senin yetmenle ilgisi yok ama toparlamaya çalış kendini çünkü ona sütün lazımSütünü etkilemesin üzüntü stres , kısa zamanda kavuşun
Sağol canım inşallahAy canım tüh çok üzüldüm ama onun sağlığı için en iyisi bu. Ve geçecek korkma kısa sürecek.
Eşim de öyle diyor da lohusa olunca duramadım galiba sabahtan da iyi değildim zaten üst ğste geldiKuzum korkma hemen toplayacak inşallahyanında kalman da çok iyi kendini hiç kötü hissetme herkesin başına gelebilecek şeyler
Kuzum bizim yenidoğan kuvez de 1. Basamaktı , anne otelınde kalabılıyorsun dedıgın gıbı 3 saatte de bir 45 dk görüş vardı 24 saat boyunca , merak etme bir günde bile çıkarırlar.İnşallah canım şimdi biraz iyiyim.
Sağol canım panik oldum sanırım damar yolu falan da açtılar, zaten sabahtan da kötüydüm boşalma yaşadım heralde
Eğitim araştırmadayız ya yoğun bakım iki basamaklı olunca anneler ilk basamakta yanına girebiliyor sanırım, iş yerinden bir abla da buraya geçmişti o da nöbetçi allahtan yardımcı oluyor. Ters gibi bugün de kalabalıkmış. Çok sağol inşallah çabuk düşer
Sağol canım inşallah
Eşim de öyle diyor da lohusa olunca duramadım galiba sabahtan da iyi değildim zaten üst ğste geldi
Bunu araştırdım spinal anestezi aldığım için basınç farkı olusuyormus ve baş ağrısı ondanmisDün gece bende aynı oldum canım boynum omuzum ve başım aynı anda tuttu sabah kadar ağladım ağrıdan
Canım benim kendini yıpratma kuzucuk iyi olacak değerleri tedaviden sonra hızlıca düşüyor lohusalık psikolojisi ben de çok ağladım kızım 2 gece burun tıkanıklığı sebebiyle yatmıştı geçen hafta ve inan sütüm azaldıİnşallah canım şimdi biraz iyiyim.
Sağol canım panik oldum sanırım damar yolu falan da açtılar, zaten sabahtan da kötüydüm boşalma yaşadım heralde
Eğitim araştırmadayız ya yoğun bakım iki basamaklı olunca anneler ilk basamakta yanına girebiliyor sanırım, iş yerinden bir abla da buraya geçmişti o da nöbetçi allahtan yardımcı oluyor. Ters gibi bugün de kalabalıkmış. Çok sağol inşallah çabuk düşer
Sağol canım inşallah
Eşim de öyle diyor da lohusa olunca duramadım galiba sabahtan da iyi değildim zaten üst ğste geldi
Kapi susundeki renklerle aldim kuzum ya krem var bi degisik mavi birde goldBalonları ne renklerde aldın soft renkler ve gold renk çok hoş oluyor
Eşin o stresle şişirir artık
Ya çen tecrübeli anne mi oldun çennnnnBen bugün hastaneye kontrole gittim kızlar. Benim doğumum normal ile başlayıp sezaryene dönmüştü ya hani dr o yüzden ekstra hassas olmamı söyledi. Lohusalığı 40 değil 60 gün yaşayacaksın eşinden uzak duracaksın 60 günün sonunda muayene ile bakacağız duruma dedi. Hem sez hem vajina dikişlerim iyiymiş çok şükür
Muayeneden sonra emzirme odasına gittim. Orda 3 günlük bi anneye emzirme ile ilgili bilgiler veriyordumlevel atladım ayol
Çok sasirdim canim hem vajina hem sezeryan dikisi naisl olduBen bugün hastaneye kontrole gittim kızlar. Benim doğumum normal ile başlayıp sezaryene dönmüştü ya hani dr o yüzden ekstra hassas olmamı söyledi. Lohusalığı 40 değil 60 gün yaşayacaksın eşinden uzak duracaksın 60 günün sonunda muayene ile bakacağız duruma dedi. Hem sez hem vajina dikişlerim iyiymiş çok şükür
Muayeneden sonra emzirme odasına gittim. Orda 3 günlük bi anneye emzirme ile ilgili bilgiler veriyordumlevel atladım ayol
Burda görüş yok birer koltuk var anneler kuvözlerin yanında kalıyor kapı şifresi verdiler anne oteline çıkıp iniyorsun.Kuzum bizim yenidoğan kuvez de 1. Basamaktı , anne otelınde kalabılıyorsun dedıgın gıbı 3 saatte de bir 45 dk görüş vardı 24 saat boyunca , merak etme bir günde bile çıkarırlar.
Linanın her gittiğimde damar yolu başka elınde kolundaydı ayağındaydı, orda iyi olacak öyle düşün çok kısa bi süre
Seninki de inşallah iyidir.Canım benim kendini yıpratma kuzucuk iyi olacak değerleri tedaviden sonra hızlıca düşüyor lohusalık psikolojisi ben de çok ağladım kızım 2 gece burun tıkanıklığı sebebiyle yatmıştı geçen hafta ve inan sütüm azaldı
Canım ben kendime acıyorum 6 gündür normal doğumu dibine kadar yaşadım diye kim bilir sen neler yaşadın acil şifalar versin allahBen bugün hastaneye kontrole gittim kızlar. Benim doğumum normal ile başlayıp sezaryene dönmüştü ya hani dr o yüzden ekstra hassas olmamı söyledi. Lohusalığı 40 değil 60 gün yaşayacaksın eşinden uzak duracaksın 60 günün sonunda muayene ile bakacağız duruma dedi. Hem sez hem vajina dikişlerim iyiymiş çok şükür
Çok güçlüsün şu yazdıklarından bunu anlıyorumamin canim evet bagirsak
biyopsiye gore anlasilakcak hangi asamada oldugu bide pet scan yapilacak
sagol cnm insallah yanilmistir doktor ama cok emin konustu bari ilerlememis olsa
amin canim sagol
evet annem cok kafaya takan bir insan tabikide zamaninda yasadiklarida var insallah korktugumuz dereecede degildir
amin canim insallah
amin insallah cnm
insallah dedigin gibi yanilmistir yanilmadiysada baslangicidir diye dua ediyoruz bizde
insallah canim insallah
amin cnm insallah
yaaaaa bu halimle bile bu msja gercekten guldum :)
bende varim yanliz degilsin :)
KIZLAR hepinize ayri ayri tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin dualariniz icin.
Bugun daha iyiydim aglama krizlerine girmedim
guzel bi uyudum dinlendim
Sanirim hormonlarin etkisiyle cok tepki verdim
Insallah korktugumuz evrede degildir
Herseyin hayirlisiyla kolaylikla olmasi icin dua ediyorum
Toparlanmak zorundayim surada 3 5 gun sonra dogumum var bebegimide uzmemeliyim ama iste insanin elinde olmuyo
yinede cok sukur bugun daha iyiyim
Buraylada ilgilenemedim, bugun kimsenin rdvusu yoktu bildigim kadariyla. Yazismalariniza baktim dogum yapanda olmamis, herkes iyi hersey yolunda onemli olan bu
Rabbim saglik versin insallah
Helal beeBen bugün hastaneye kontrole gittim kızlar. Benim doğumum normal ile başlayıp sezaryene dönmüştü ya hani dr o yüzden ekstra hassas olmamı söyledi. Lohusalığı 40 değil 60 gün yaşayacaksın eşinden uzak duracaksın 60 günün sonunda muayene ile bakacağız duruma dedi. Hem sez hem vajina dikişlerim iyiymiş çok şükür
15 diye biliyorumKizlar sarılık sinir değeri kaç 12 mi
Medicana cok gicik ya. Disaridan organizasyona izin vermiyor. Onun anlasmali oldugu olacakmis. O da gereksiz pahali
Eveeet tabi kızıııımmmYa çen tecrübeli anne mi oldun çennnnn
Çok sasirdim canim hem vajina hem sezeryan dikisi naisl oldu
Benim ki milyonda bir denk gelen nadir ve en acil vakalardan biri oldu. Vajinal doğum yapacak arkadaşları korkutmamak adına anlatmadım detaylıCanım ben kendime acıyorum 6 gündür normal doğumu dibine kadar yaşadım diye kim bilir sen neler yaşadın acil şifalar versin allahDikişler vajinada mı perinede mi? Yırtılmamı oldu epizyo mu yaptılar
Ebeler fotograf cekiyormus dogum aninda. Oda icinde bir tanidigimiz gelip cekecek bizimdeSüsleme için organizasyon serbest Can da, ama fotoğrafçı yasak onlarda da, anlaşmalı oldukları fotoğrafçı çekim yapabiliyor sadece.Eylul ayına kadar dogum paketi dahilindeymis fotoğrafçı, sonra bitmiş anlaşma.Ekstra ücretle isteyebiliyorsun.
Bı taraftan çok istiyorum doğum anında çekim falan ,hikaye de çok güzel olmus Instagram sayfasinda gördüm Bı taraftan da gerek varmı diyorum ücreti açısından.
Karar vermedim daha.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, inşaallah başlangıç evresidir. Bugün ilk defa giriyorum sabahtan beri yatıyorum bende bi halsizlik vardı o yüzden mesajları okuyamadım. Yakın zamanda bir arkadaşıma da kanser demişlerdi yoğun bir beslenme programı yapmış doktoru diğer randevuda kanser belirtisi yok mucize gibi demiş. İnşaallah sizde böyle basitçe atlatırsınızKIZLAR hepinize ayri ayri tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin dualariniz icin.
Bugun daha iyiydim aglama krizlerine girmedim
guzel bi uyudum dinlendim
Sanirim hormonlarin etkisiyle cok tepki verdim
Insallah korktugumuz evrede degildir
Herseyin hayirlisiyla kolaylikla olmasi icin dua ediyorum
Toparlanmak zorundayim surada 3 5 gun sonra dogumum var bebegimide uzmemeliyim ama iste insanin elinde olmuyo
yinede cok sukur bugun daha iyiyim
Buraylada ilgilenemedim, bugun kimsenin rdvusu yoktu bildigim kadariyla. Yazismalariniza baktim dogum yapanda olmamis, herkes iyi hersey yolunda onemli olan bu
Rabbim saglik versin insallah
Ahahaha aynen ayaklarımı uzattım keyif yapıyorum çayım kekim dizimKizlar artik cok sessizlesti buralar. Bebisler rahat vermiyor galiba. Biz doguramayanlar olarak burdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?