2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Helal olsun Biz şu evreye ne zaman geleceğiz

Benim bebek bugünde gelmedi 38+4 olduk ilk çocuğum 38 de ikincisi 37 de doğmuştu bu niye gelmiyorsa birde şiştim ki kocaman oldum iştahım da cabası
38+6dan selamlar yarın yeni haftaya başlıyorum hala doğurmadım

Benim kekim yok bende Aras bey dogduktan sonra illaki keyif yapacagimiz zamanlar olur diye temenni ediyorum o zamana sakliyorum
Kız ben iki üç haftadır bir yiyorum bir yiyorum sorma ya
Dün canım aşırı karbonhidrat hamur işi bir şey istedi 21.50de hemen migrosa koştuk eşim diyor ki 2.trimesterda yapman gerekenleri doğuma gün sayarken yapıyoruz

Salondan mutfağa gidip gelmek zulüm oldu artık .. Doğumdan korkuyordum ama doğsa da nefes alsam diyorum artık
Çok şükür ben zorlanmıyorum ama doğuranları gördükçe bende içime mis kokusu çekip göğsümde uyumasını istiyorum

Benimde canim cok seyler cekiyor ama yiyemiyorumm

Kuzum karnindakigibi mi yaa.benim ki gece rahatsiz etmiyor hic
Su son iki güne kadar bişey yoktu gece gayet sessız ıkı saatte bır kalkıp gecıyordu , ıkı gecedır oyle degıl bu bıraz düzen alışma suresı gaz evreleri fln 40 ına kdr degısır durur boyle anne karnıyla alakası yok yanı ama haraket konusu tutuyor net

Amaaan gunduz uyumayacak benim ki o zamaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…