Ben bugün hastaneye kontrole gittim kızlar. Benim doğumum normal ile başlayıp sezaryene dönmüştü ya hani dr o yüzden ekstra hassas olmamı söyledi. Lohusalığı 40 değil 60 gün yaşayacaksın eşinden uzak duracaksın 60 günün sonunda muayene ile bakacağız duruma dedi. Hem sez hem vajina dikişlerim iyiymiş çok şükür
Muayeneden sonra emzirme odasına gittim. Orda 3 günlük bi anneye emzirme ile ilgili bilgiler veriyordum level atladım ayol
Kız ben iki üç haftadır bir yiyorum bir yiyorum sorma ya
Dün canım aşırı karbonhidrat hamur işi bir şey istedi 21.50de hemen migrosa koştuk eşim diyor ki 2.trimesterda yapman gerekenleri doğuma gün sayarken yapıyoruz
Kız ben iki üç haftadır bir yiyorum bir yiyorum sorma ya
Dün canım aşırı karbonhidrat hamur işi bir şey istedi 21.50de hemen migrosa koştuk eşim diyor ki 2.trimesterda yapman gerekenleri doğuma gün sayarken yapıyoruz
39+5 ten selamlar... Son 2 günüm bende hala dogurmadim sancım yok acilmam yok bebeğim kanalda değil...ama oğlumda da öyle olmuştu son güne kadar hiçbir belirtim olmamıştı tam 40 ta doğmuştu bakalım bu minnoş ne zaman gelecek...
Su son iki güne kadar bişey yoktu gece gayet sessız ıkı saatte bır kalkıp gecıyordu , ıkı gecedır oyle degıl bu bıraz düzen alışma suresı gaz evreleri fln 40 ına kdr degısır durur boyle anne karnıyla alakası yok yanı ama haraket konusu tutuyor net
Su son iki güne kadar bişey yoktu gece gayet sessız ıkı saatte bır kalkıp gecıyordu , ıkı gecedır oyle degıl bu bıraz düzen alışma suresı gaz evreleri fln 40 ına kdr degısır durur boyle anne karnıyla alakası yok yanı ama haraket konusu tutuyor net