2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim bebek bugünde gelmedi 38+4 olduk ilk çocuğum 38 de ikincisi 37 de doğmuştu bu niye gelmiyorsa birde şiştim ki kocaman oldum iştahım da cabası
Canim zamanini bekliyodur
Benim ilk 40+2
Ikinci 38+5 dogdu
Suan ben 38+6 oldum
Pazartesi rdvum var buyuk ihtimal 39+6 sezeryan olacak bakalim
Benimde karnim cok buyuk sanki ikiz var gibi
Saglikla gelsin cnm uzulme

Kuzum karnindakigibi mi yaa.benim ki gece rahatsiz etmiyor hic
Ay benimki de öyleydi ama şimdi ters yaşıyor gündğz uyuyup gece mızmızlanıyor, ama onun derdi bence memede uyumak
Geçmiş olsun canım sıkı takip edemiyorum Rabbim Şafii şerifi ismi ile şifa versin
Çok sağol canım, tedavisini alıyor ya düşmeye başlamış biraz rahatladım.

Amin haklısın dediğin gibi kelime olarak insana çok güç geliyor ama senin bunu böyle karşılaman bile gücünden bazı şeyleri farkındasın canım
Ne güzel Rabbim hayırlı kapılar açmış sana
Allah tüm hastalara acil şifa versin amin

Kızlar bir şey soracağım bu hafta başına kadar benim hiç çatlağım yoktu şimdi de göbeğim o kadar öner doğru sivrildi ki göbek deliğimin iki parmak kadar çevresinde yeni çatlaklar olmaya başladı yani öyle derin değil kısa kısa mor mor duruyorlar şu an
Sorun çatlak değil aslında göbek deliğimin altında isilik gibi kabartılar olmaya başladı iki üç gündür hem kaşınıyor hem kabarıyor ama kaşımamaya çalışıyorum çok da kaşımıyorum ama yine de kabarık kırmızı nokta nokta ve sadece göbek deliğimin altında var ne olabilir bu böyle
Çatlaklar ile ilgili olabilir mi?Kantaron yağı sürüyorum iki gündür ama geçmiyor.
Var mı bir önerisi olan?

Kuzum sen böyle güçlü iken annene destek olurken annen de inşallah güçlü olur sonucu kabullenir tedavi durumu ya da gidişat ne ise ona göre savaşır hastalığı ne ise
İnşallah kötü huylu değildir inşallah biyopsi sonuçları güzel gelir iyi düşünün iyi olsun dua ediyorum annen için

Bende de olmuştu son zamanlarda et beni gibi elime geliyordu şimdi baktım öyle minik minik et benleri gibi şeyler var düşerler inş
Bizim kizda 17 demişlerdi sinır o civarlarda olması gerekiyor
Boyuna kilosuna haftasına göre hesaplıyorlar galiba prematüreler 15te falan yatıyormuş.

Prematürelerde 9 civari bile fazla bizimki o civarda yattı kizim normal zamanda oldu okadar yedirdigim halde oldu sarilik yedirsende yedirmesende olacagi varsa oluyor

Ben önceki iki doğumumda aldım suni sancı 42ye gelip doğum başlamayınca, dayanılmaz değil bir süre sonra yoruluyorsun ama epidural düşünüyorsan alabileceğin son aşamada al ki çektiğin sancı ile açılman olsun. İlkinde yapılabilecek son aşamada yaptırmıştım epidurali ve daha kolay olmuştu, ikincide suni sancıyı ilki kadar çekmemek için yapılabilecek ilk aşamada yaptırdım ve doğum yavaş ilerledi ikinci olmasına rağmen. Benim nstde de sancım yoktu ama ben normal istiyorum doktorum da destekliyor çatım da uygun diye denedik. Yani sana şartlara ve doktora bağlı, bazı doktorlar uğraşmak beklemek istemiyor sanırım.

Çok geçmiş olsun. 2022 haziranda kayınvalidem rektum kanseri teşhisi aldı, biyopsiden önce sigmoidiskopiyi yapan doktor ben az söyleyeyim siz çok anlayın dedi ve biz çok üzüldük, ancak sonra bir süre radyoterapi aldı iyi bir cerrah bulduk kanserli kısım alındı 2-2,5 ay torba takıldı, kemoterapi aldı ve 2. Bir ameliyatla torba çıkarıldı. Tüm süreci Ocak 2023te bitti, martta da tam anlamıyla kendine geldi. Kayınvalidem de hastalık konusunda zor bir insandır biz de tedaviyi reddeder diye korkmuştuk neyse ki öyle olmadı, halsizlik yorgunluk özellikle kemoya bağlı oldu tabi ki ama geçti şükür. Siz de ağalıkla atlatırsınız inşallah

Ay kıyamam canım ya geçmiş olsun senin baya zor olmuş ama nasıl gülerek anlatıyorsun Duru gelince herşey unutuldu dimi

Kundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.
Kuzey hiç hareketine uyanmıyor öyle, moro refleksine falan oluyo o uyuyor. Uykuda bile esniyor çocuum prematüre diye herhalde doktora dicem yine de. Bi gün önce 2 saat anca uyanık kalmıştı dün rahat 4 saat uyanıktı.

Kizlar 36+3 teyim bugun bi yuruyus yapayim dedim evden hic cikmamistim 2 gundur. 3 dakika yuruyemedim karnimin sag tarafina kramp tarzi bir sey girdi bicak saplamasi gibi zar zor eve dondum uzandim 5-6 saat neredeyse. gecti gibi ama simdi o agri tekrar yokluyor. Neden olabilir sizce

Aynen canım aklında Bi iş yapmak olacak en ufağından tuvalete gitmek ığh ığh diyince herşeyi erteliyceksin sonra bir bakacaksın altına işemek üzeresin
Valla sorma dün gece göz damlası saatim geldi maması gazı vs derken baya geçti uyudu Kuzey wc gidip geliyim damlatıp uyuyim dedim gittim geldim damlatmadan uyudum Şaşkın da oluyoruz, sürekli birşeyler unutuyorum Bazen ne yaptığımı bilmeden ortada dolaştığımı farkediyorum

Esime dedim bugun ilk testleri temiz cikar umarim dedim. Dogru mu gordum bilmiyorum ama kafasini olxctugunde ultrasonda 35+6 gordum. Biraz tedirgin oldum. Ama bir sikinti olsa doktor soylerdi diye dusundum
Söylerdi canım bi sorun olsa belki artık rahat ölçemiyorlardır

Aynen canım akıl koymuyorlar ki sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…