Canim zamanini bekliyodurBenim bebek bugünde gelmedi38+4 olduk ilk çocuğum 38 de ikincisi 37 de doğmuştu bu niye gelmiyorsa birde şiştim ki kocaman oldum iştahım da cabası
Bizde oyle olacagiz kesinTelefonu elime almak aklıma düşse bebiş ığığ diye başlıyor sonra da sayfalaaaar birikiyor kaçırıyorum konuları
Aynen canım aklında Bi iş yapmak olacak en ufağından tuvalete gitmek ığh ığh diyince herşeyi erteliyceksin sonra bir bakacaksın altına işemek üzeresinBizde oyle olacagiz kesin
Ay benimki de öyleydi ama şimdi ters yaşıyor gündğz uyuyup gece mızmızlanıyor, ama onun derdi bence memede uyumakKuzum karnindakigibi mi yaa.benim ki gece rahatsiz etmiyor hic
Çok sağol canım, tedavisini alıyor ya düşmeye başlamış biraz rahatladım.Geçmiş olsun canım sıkı takip edemiyorum Rabbim Şafii şerifi ismi ile şifa versin
Amin haklısın dediğin gibi kelime olarak insana çok güç geliyor ama senin bunu böyle karşılaman bile gücünden bazı şeyleri farkındasın canımCok sagol cnm
Aslinda olumsuz ne yasarsam yasayim o an direk cikar yolu vardir dusuncesiyle hep sonuca odaklanan biriyimdir
Karakterim boyle olusmus. Ben genc yasta anne olup 1 cocukla tek basima ayaklarimin uzerinde durmak zorunda kaldim hep hayatla savastim mucadele ettim cok sukur elhamdullillah Allah bana hep hayirli kapilar acti buyuzden boyle hemen enerjimi dusurup negatif dusunmem drama haline getirmem.
Ama iste bu olayda hamileligime veriyorum
Birde "kanser" kelimesi insana korkunc geliyo.
Allah buyuk canim ondan isticez aglamam biseyi degistirmicek aksine bebegime cocuklarima yansicak
Allah tum hastalara sifa versinen kolay yoldan hayirla isin icinden cikmayi nasip etsin amin
Kuzum sen böyle güçlü iken annene destek olurken annen de inşallah güçlü olur sonucu kabullenir tedavi durumu ya da gidişat ne ise ona göre savaşır hastalığı ne iseCok sagol cnm
Aslinda olumsuz ne yasarsam yasayim o an direk cikar yolu vardir dusuncesiyle hep sonuca odaklanan biriyimdir
Karakterim boyle olusmus. Ben genc yasta anne olup 1 cocukla tek basima ayaklarimin uzerinde durmak zorunda kaldim hep hayatla savastim mucadele ettim cok sukur elhamdullillah Allah bana hep hayirli kapilar acti buyuzden boyle hemen enerjimi dusurup negatif dusunmem drama haline getirmem.
Allah buyuk canim ondan isticez aglamam biseyi degistirmicek aksine bebegime cocuklarima yansicak
Allah tum hastalara sifa versinen kolay yoldan hayirla isin icinden cikmayi nasip etsin amin
Bizim kizda 17 demişlerdi sinır o civarlarda olması gerekiyor15 diye biliyorum
Bende de olmuştu son zamanlarda et beni gibi elime geliyordu şimdi baktım öyle minik minik et benleri gibi şeyler var düşerler inşKızlar bir şey soracağım bu hafta başına kadar benim hiç çatlağım yoktu şimdi de göbeğim o kadar öner doğru sivrildi ki göbek deliğimin iki parmak kadar çevresinde yeni çatlaklar olmaya başladı yani öyle derin değil kısa kısa mor mor duruyorlar şu an
Sorun çatlak değil aslında göbek deliğimin altında isilik gibi kabartılar olmaya başladı iki üç gündür hem kaşınıyor hem kabarıyor ama kaşımamaya çalışıyorum çok da kaşımıyorum ama yine de kabarık kırmızı nokta nokta ve sadece göbek deliğimin altında var ne olabilir bu böyle
Çatlaklar ile ilgili olabilir mi?Kantaron yağı sürüyorum iki gündür ama geçmiyor.
Var mı bir önerisi olan?
Boyuna kilosuna haftasına göre hesaplıyorlar galiba prematüreler 15te falan yatıyormuş.Bizim kizda 17 demişlerdi sinır o civarlarda olması gerekiyor
Prematürelerde 9 civari bile fazla bizimki o civarda yattı kizim normal zamanda oldu okadar yedirdigim halde oldu sarilik yedirsende yedirmesende olacagi varsa oluyorBende de olmuştu son zamanlarda et beni gibi elime geliyordu şimdi baktım öyle minik minik et benleri gibi şeyler var düşerler inş
Boyuna kilosuna haftasına göre hesaplıyorlar galiba prematüreler 15te falan yatıyormuş.
Suni sancı alan var mı nası ilerliyo süreçsancım ypk ama açılma için çok şey deniyorum doktorumu aradım müsait değilmiş asistanı nst çektirelim duruma göre bakalım dedi. Nstye göre suni sancı falan takarlar mı direk yoksa bekliyolar mı belli bi aşamaya gelmesini
Cok sagol cnm
18 de yeğenim fototerapi almıştı 15 te ti diğer yeğenim o da almadı kendi kendine attı öyle dediler diye hatırlıyorum ama emin değilimBizim kizda 17 demişlerdi sinır o civarlarda olması gerekiyor
Ay kıyamam canım ya geçmiş olsun senin baya zor olmuş ama nasıl gülerek anlatıyorsun Duru gelince herşey unutuldu dimiEveeet tabi kızıııımmm
Benim ki milyonda bir denk gelen nadir ve en acil vakalardan biri oldu. Vajinal doğum yapacak arkadaşları korkutmamak adına anlatmadım detaylıama işte dediğim gibi nadir vaka. Denk gelmez öyle kolay kolay herkese
20:30-01:00 arası benim uyku saatimKizlar artik cok sessizlesti buralar. Bebisler rahat vermiyor galiba. Biz doguramayanlar olarak burdayiz
Kuzey hiç hareketine uyanmıyor öyle, moro refleksine falan oluyo o uyuyor. Uykuda bile esniyor çocuumKundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.
Valla sorma dün gece göz damlası saatim geldi maması gazı vs derken baya geçti uyudu Kuzey wc gidip geliyim damlatıp uyuyim dedim gittim geldim damlatmadan uyudumAynen canım aklında Bi iş yapmak olacak en ufağından tuvalete gitmek ığh ığh diyince herşeyi erteliyceksin sonra bir bakacaksın altına işemek üzeresin
Söylerdi canım bi sorun olsa belki artık rahat ölçemiyorlardırEsime dedim bugun ilk testleri temiz cikar umarim dedim. Dogru mu gordum bilmiyorum ama kafasini olxctugunde ultrasonda 35+6 gordum. Biraz tedirgin oldum. Ama bir sikinti olsa doktor soylerdi diye dusundum
Aynen canım akıl koymuyorlar ki sıpalarValla sorma dün gece göz damlası saatim geldi maması gazı vs derken baya geçti uyudu Kuzey wc gidip geliyim damlatıp uyuyim dedim gittim geldim damlatmadan uyudumŞaşkın da oluyoruz, sürekli birşeyler unutuyorum Bazen ne yaptığımı bilmeden ortada dolaştığımı farkediyorum
Uyuyabilmen cok guzel cidden20:30-01:00 arası benim uyku saatimEşimle anneme oğluşu bırakıp uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?