2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O zaman yandım desene akşam ayrı sabah karşı ayrı gündüz ayrı hareketli

Beni sadece bi korku sardi. Sagligi yerinde mi diye dusunup duruyorum. Sanirim yaklastikca stres sardi beni
Dünden beri bende öyle ya dün hareketleri biraz cılızlaştı ama sabah normale döndü bugün akşam yine aynısı ama kafası hala çok yukarıda bilmiyorum yeri dar diye mi böyle oluyor

Dünden beri bende öyle ya dün hareketleri biraz cılızlaştı ama sabah normale döndü bugün akşam yine aynısı ama kafası hala çok yukarıda bilmiyorum yeri dar diye mi böyle oluyor
Esime dedim bugun ilk testleri temiz cikar umarim dedim. Dogru mu gordum bilmiyorum ama kafasini olxctugunde ultrasonda 35+6 gordum. Biraz tedirgin oldum. Ama bir sikinti olsa doktor soylerdi diye dusundum

İyi olsunlar da napalım analık zor gerçekten
Bende psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum nasıl yetişreceğim diye
Hazırla ya ilk başlarda bebe adapte olana kadar hep bı uyuma hali fln anlamıyorsun, ne zamn dünyaya geldiğini anlıyor gözleri açılıyor sonra olanlar oluyor

Esime dedim bugun ilk testleri temiz cikar umarim dedim. Dogru mu gordum bilmiyorum ama kafasini olxctugunde ultrasonda 35+6 gordum. Biraz tedirgin oldum. Ama bir sikinti olsa doktor soylerdi diye dusundum
Bir sorun olsa tabiki söylerdi canım o şekilde düşünme
İnşallah hepimiz sağsalim alacağız bebeklerimizi kucağımıza

Kundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.
Onun sinirini yesinler linoş ya
Bakalım yaşadıkça anlayacağız bizde neyi seviyor neyi sevmiyor
Hazırla ya ilk başlarda bebe adapte olana kadar hep bı uyuma hali fln anlamıyorsun, ne zamn dünyaya geldiğini anlıyor gözleri açılıyor sonra olanlar oluyor
Oyyii oyyiiii neler yaşatacak bakalım bize bu minik sıpalar

Benım kız gece 2 buçukta uyudu oğlum 6 da kalktı, gündüz hiç dinlenemedim diceklerim bu kadarrrrr
Ah canım kıyamam yaaa Duru’nun da asıl yüzü ortaya çıkmaya başladı. Düne kadar sakindik sarılıkta halsiz bırakıyordu. İki gündür çingeneliğe başladı. Gece dikiyor bizi ayağa
Kundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.
Ayyy ufff demek ki bu da yaygın bi özellik
Papatya sana bi soru Emziriyorum ya birkaç dk öylece bekliyoruz uyumuş oluyor. sonra gaz çıkartalım diyoruz yok gaz çıkmıyor öylece yatırıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz ya içime dert oluyor bu

Herkesin doğumu bitince anlat canım merak ettim doktor hatası mı yoksa başka bisey mi

Ben tam olarak bunları yaptım maalesef çünkü bebiş memeyi almakta zorlandı biraz eğildim ettim o yüzden boynum falan tutuldu neyse böyle böyle atlatıcam Allah ın izniyle

Çok güçlüsün şu yazdıklarından bunu anlıyorum amin inşAllah
Cok sagol cnm

Aslinda olumsuz ne yasarsam yasayim o an direk cikar yolu vardir dusuncesiyle hep sonuca odaklanan biriyimdir

Karakterim boyle olusmus. Ben genc yasta anne olup 1 cocukla tek basima ayaklarimin uzerinde durmak zorunda kaldim hep hayatla savastim mucadele ettim cok sukur elhamdullillah Allah bana hep hayirli kapilar acti buyuzden boyle hemen enerjimi dusurup negatif dusunmem drama haline getirmem.

Ama iste bu olayda hamileligime veriyorum
Birde "kanser" kelimesi insana korkunc geliyo.

Allah buyuk canim ondan isticez aglamam biseyi degistirmicek aksine bebegime cocuklarima yansicak

Allah tum hastalara sifa versin en kolay yoldan hayirla isin icinden cikmayi nasip etsin amin

Geçmiş olsun canım sıkı takip edemiyorum Rabbim Şafii şerifi ismi ile şifa versin

Amin cnm insallah korkutucu evreye gelmemistir baslangicidir
Aslinda cok yasanmis pozitif iyilesme vakalari var ne kadar guzel rabbim yardimci olsun
Tevekkul edip sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…