Beni sadece bi korku sardi. Sagligi yerinde mi diye dusunup duruyorum. Sanirim yaklastikca stres sardi beniYersin yersin az kaldı
İnşallah canım
Olsun canım hunilerinle mutlusun değil mi
O zaman yandım desene akşam ayrı sabah karşı ayrı gündüz ayrı hareketliSu son iki güne kadar bişey yoktu gece gayet sessız ıkı saatte bır kalkıp gecıyordu , ıkı gecedır oyle degıl bu bıraz düzen alışma suresı gaz evreleri fln 40 ına kdr degısır durur boyle anne karnıyla alakası yok yanıama haraket konusu tutuyor net
Ne bilim kuzum öyle ölçtü anlamadımZayıflar mi bebek anne karnında canım? Doktor mu söyledi? Belki geçen hafta yanlış ölçmüştür
Dünden beri bende öyle ya dün hareketleri biraz cılızlaştı ama sabah normale döndü bugün akşam yine aynısı ama kafası hala çok yukarıda bilmiyorum yeri dar diye mi böyle oluyorBeni sadece bi korku sardi. Sagligi yerinde mi diye dusunup duruyorum. Sanirim yaklastikca stres sardi beni
Omuzlarıma iğneler batıyor şuan adetaYersin yersin az kaldı
İnşallah canım
Olsun canım hunilerinle mutlusun değil mi
Esime dedim bugun ilk testleri temiz cikar umarim dedim. Dogru mu gordum bilmiyorum ama kafasini olxctugunde ultrasonda 35+6 gordum. Biraz tedirgin oldum. Ama bir sikinti olsa doktor soylerdi diye dusundumDünden beri bende öyle ya dün hareketleri biraz cılızlaştı ama sabah normale döndü bugün akşam yine aynısı ama kafası hala çok yukarıda bilmiyorum yeri dar diye mi böyle oluyor
İyi olsunlar da napalım analık zor gerçektenOmuzlarıma iğneler batıyor şuan adetaçok şükür mutluyum tabi ya
Kundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.O zaman yandım desene akşam ayrı sabah karşı ayrı gündüz ayrı hareketli
Hazırlaİyi olsunlar da napalım analık zor gerçekten
Bende psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum nasıl yetişreceğim diye
Bir sorun olsa tabiki söylerdi canım o şekilde düşünmeEsime dedim bugun ilk testleri temiz cikar umarim dedim. Dogru mu gordum bilmiyorum ama kafasini olxctugunde ultrasonda 35+6 gordum. Biraz tedirgin oldum. Ama bir sikinti olsa doktor soylerdi diye dusundum
İnsallah canim ya. Cidden tek istegim sagligi yerinde olsundaBir sorun olsa tabiki söylerdi canım o şekilde düşünme
İnşallah hepimiz sağsalim alacağız bebeklerimizi kucağımıza
Onun sinirini yesinler linoş yaKundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.
Oyyii oyyiiii neler yaşatacak bakalım bize bu minik sıpalarHazırlaya ilk başlarda bebe adapte olana kadar hep bı uyuma hali fln anlamıyorsun, ne zamn dünyaya geldiğini anlıyor gözleri açılıyor sonra olanlar oluyor
Ah canım kıyamam yaaaBenım kız gece 2 buçukta uyudu oğlum 6 da kalktı, gündüz hiç dinlenemedim diceklerim bu kadarrrrr
Ayyy ufff demek ki bu da yaygın bi özellikKundağa sinir oluyor uykusunda bile ıkınıp sıkılıyor çıkartmak ıcın kollarını haraket ettirmeye çalışıyor, kundaklamasan haraketınden uyandırıyor duruyor.
Herkesin doğumu bitince anlat canım merak ettim doktor hatası mı yoksa başka bisey miEveeet tabi kızıııımmm
Benim ki milyonda bir denk gelen nadir ve en acil vakalardan biri oldu. Vajinal doğum yapacak arkadaşları korkutmamak adına anlatmadım detaylıama işte dediğim gibi nadir vaka. Denk gelmez öyle kolay kolay herkese
Dün akşam ki kadar olmaz dediler inşallah olmaz kuzum çünkü acıdan ağladım resmenBende yazmıştım buraya 3 4 gün sürdü benim bu durum inşallah geçer hemen spinal bende baya yan etki.yapti bu sefer niyeyse
Ben tam olarak bunları yaptım maalesef çünkü bebiş memeyi almakta zorlandı biraz eğildim ettim o yüzden boynum falan tutuldu neyse böyle böyle atlatıcam Allah ın izniyleBunu araştırdım spinal anestezi aldığım için basınç farkı olusuyormus ve baş ağrısı ondanmisama geçecek birkaç güne merak etme kafanı hızlı sağa sola çevirme ya da birden aşağı bakma canım o zaman da ağrı bıçak gibi saplanıyor
Cok sagol cnmÇok güçlüsün şu yazdıklarından bunu anlıyorumamin inşAllah
Geçmiş olsun canım sıkı takip edemiyorum Rabbim Şafii şerifi ismi ile şifa versinİnşallah canım şimdi biraz iyiyim.
Sağol canım panik oldum sanırım damar yolu falan da açtılar, zaten sabahtan da kötüydüm boşalma yaşadım heralde
Eğitim araştırmadayız ya yoğun bakım iki basamaklı olunca anneler ilk basamakta yanına girebiliyor sanırım, iş yerinden bir abla da buraya geçmişti o da nöbetçi allahtan yardımcı oluyor. Ters gibi bugün de kalabalıkmış. Çok sağol inşallah çabuk düşer
Sağol canım inşallah
Eşim de öyle diyor da lohusa olunca duramadım galiba sabahtan da iyi değildim zaten üst ğste geldi
Telefonu elime almak aklıma düşse bebiş ığığ diye başlıyor sonra da sayfalaaaar birikiyor kaçırıyorum konularıKizlar artik cok sessizlesti buralar. Bebisler rahat vermiyor galiba. Biz doguramayanlar olarak burdayiz
Amin cnm insallah korkutucu evreye gelmemistir baslangicidirÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, inşaallah başlangıç evresidir. Bugün ilk defa giriyorum sabahtan beri yatıyorum bende bi halsizlik vardı o yüzden mesajları okuyamadım. Yakın zamanda bir arkadaşıma da kanser demişlerdi yoğun bir beslenme programı yapmış doktoru diğer randevuda kanser belirtisi yok mucize gibi demiş. İnşaallah sizde böyle basitçe atlatırsınızBir de hemen bir kurban kestirin şifası niyetine dağıtın. İbrahim tatlıses başından vurulduğunda herkes öldü ölecek derken ilk eşi urfalı inançlı bir kadın onlarca yüzlerce kurban kestirmiş, o kadının kestirdiği kurbanlarla iyileşti diyorlar. Şifayı sebeplere bağlamış Rabbim ameliyat da bir vesile bunlar da vesile olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?