2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çıkmayınca bende yatırıyorum sonrasında huysuz olmuyorsa sıkıntı yol bebegım , dediğin gibi buyudukce asıl başlıyorlar

Kuzum kaç gündür doğru düzgün giremedim soramadım ufaklık nasıl nerde doğum yaptın kaç kg doğdu ve kaç haftalık
Sarılık yüksek çıktı fototerapi aldık bugün, eğitim araştırmada normal doğum yaptım, biraz travmatik bir deneyimdi suyum geldi 36+6da 3700 doğdu. Sağol canım sorduğun için, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Maşallah kuzum Allah bağışlasın bende pazartesi gidicem Rabbim izin verirse Salı bekliyoruz inşallah kolaylıkla sağlıkla gelsin

Dün akşam ki kadar olmaz dediler inşallah olmaz kuzum çünkü acıdan ağladım resmen
Ah kuzum bende öyleydim inan günlerce ağladım hastane de başladı benim ki narkotik ağrı kesici bile oldum doğum sonrasını çok yazmadım hatta kimseyi korkutmamak adına ama dedim ua cok pişmanım sezeryan olduğuma diye bundandu

Maşallah kuzum 1 haftalık olmuşsunuz bile nasıl geçiyor annelik lohusalik

Çatlaklardan tabi kuzum nemlendirici dışında pek yapılacak bir şey yok maalesef inşallah çok zorlamaz

Genel aneztezi de de aynı durumlar olabilir mi? Banada görümcem dedi baş ağrısı omuz ağrısı beni mahvetti diye genel ol diyor...
Birde benim canım çok tatlıdır.. elim kapıya çarpsa ağlarım elim kırıldı diye.. o yüzden epidural sezeryani istesem genel mi uyutulsam çok kararsızım

Hayırlı ömürlü olsun inşaallah Maşaallah kilosu da ne güzelmiş sarılık da hemencik düşer inşallah.
Benim 37+2de 2600 demişti doktor, şuan çok az geldi yaa haftaya daha iyi olur umarım kaygılandım birazcık. Gerçi 380 gram artı eksi sapma payı varmış ama insanın içi bi burkuluyor..

Bende de olmuştu son zamanlarda et beni gibi elime geliyordu şimdi baktım öyle minik minik et benleri gibi şeyler var düşerler inş
İnşallah geçer ya et beni değil de bildiğin isilik gibi bir şey
Çatlaklardan tabi kuzum nemlendirici dışında pek yapılacak bir şey yok maalesef inşallah çok zorlamaz
Ama sadece alt kısımda var çok garip sanki ürtiker oluyorum gibi ama o da değil dediğin gibi inşallah çok zorlamaz

Bana 38+2de 2880 gr dedi bebeğim de geriden geliyor sağlıklı ise hiç kaygılanma herkes tosun doğuracak değil ki

Çevremde epidural yaptıran kişilerden bir kısmı 1 2 seneye kadar süren bir baş ve bel ağrısından bahsediyor. Sanırım omurilik sinirleri etkileniyor ve beyin omurilik sıvısı basıncında bir değişiklik oluyor ki ağrı veriyor. Bayılma korkum var ama şahsen sezaryene dönerse genel tercih edeceğim bu yüzden. Çünkü bende parmağımın ucunu kesmiştim, 6 ay falan o elimi aktif olarak kullanamadım

Bana 38+2de 2880 gr dedi bebeğim de geriden geliyor sağlıklı ise hiç kaygılanma herkes tosun doğuracak değil ki
Yani bir de öyle düşünüyorum genel olarak aynı fabrikadan çıkmıyor sonuçta bu bebekler genetik var vs ama analık işte arada geliyorlar
Normal doğum istiyorum bir de kolay olsun diye gece gündüz dua ediyorum ondan Allah dağına göre kar veriyordur belki bu kulum kolay doğursun diye küçük bebiş verir, doğumdan sonra semirtiriz

Hahaha hosgeldin ikizim
İki türünde kişiden kişiye etkileri var demek ki.. ya bazen diyorum cahillik mutluluk kimse anlatmasın, sonra arayıp ben soruyorum doktorum spinal yeterli dedi.. ama genel istersen bebegimin ilk anına şahit olamayacağım o da düşündürüyor.. sut çok geç gelir diyorlar genel olunca..
Baya kararsızlık üzerine kararsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…