Öyle valla ☺ Mama veriyor olmanın tek iyi yanı galibaUyuyabilmen cok guzel cidden
Bizde donusumlu bakacagiz esimle insallah dogmaya bi karar verirseÖyle valla ☺ Mama veriyor olmanın tek iyi yanı galiba
Valla süt sağıp bırakıyorum arada çok gelirse ama bir haftadır uyumadımÖyle valla ☺ Mama veriyor olmanın tek iyi yanı galiba
Kuzum kaç gündür doğru düzgün giremedim soramadım ufaklık nasıl nerde doğum yaptın kaç kg doğdu ve kaç haftalıkValla süt sağıp bırakıyorum arada çok gelirse ama bir haftadır uyumadım
Çıkmayınca bende yatırıyorum sonrasında huysuz olmuyorsa sıkıntı yol bebegım , dediğin gibi buyudukce asıl başlıyorlarAh canım kıyamam yaaaDuru’nun da asıl yüzü ortaya çıkmaya başladı. Düne kadar sakindik sarılıkta halsiz bırakıyordu. İki gündür çingeneliğe başladı. Gece dikiyor bizi ayağa
Ayyy ufff demek ki bu da yaygın bi özellik
Papatya sana bi soruEmziriyorum ya birkaç dk öylece bekliyoruz uyumuş oluyor. sonra gaz çıkartalım diyoruz yok gaz çıkmıyor öylece yatırıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz ya içime dert oluyor bu
Sarılık yüksek çıktı fototerapi aldık bugün, eğitim araştırmada normal doğum yaptım, biraz travmatik bir deneyimdiKuzum kaç gündür doğru düzgün giremedim soramadım ufaklık nasıl nerde doğum yaptın kaç kg doğdu ve kaç haftalık
Maşallah kuzum Allah bağışlasın bende pazartesi gidicem Rabbim izin verirse Salı bekliyoruz inşallah kolaylıkla sağlıkla gelsinSarılık yüksek çıktı fototerapi aldık bugün, eğitim araştırmada normal doğum yaptım, biraz travmatik bir deneyimdisuyum geldi 36+6da 3700 doğdu. Sağol canım sorduğun için, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Ah kuzum bende öyleydim inan günlerce ağladım hastane de başladı benim ki narkotik ağrı kesici bile oldum doğum sonrasını çok yazmadım hatta kimseyi korkutmamak adına ama dedim ua cok pişmanım sezeryan olduğuma diye bundanduDün akşam ki kadar olmaz dediler inşallah olmaz kuzum çünkü acıdan ağladım resmen
Maşallah kuzum 1 haftalık olmuşsunuz bile nasıl geçiyor annelik lohusalikSarılık yüksek çıktı fototerapi aldık bugün, eğitim araştırmada normal doğum yaptım, biraz travmatik bir deneyimdisuyum geldi 36+6da 3700 doğdu. Sağol canım sorduğun için, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Sağlıcakla kucağına al canimmm inşallah ilk fırsatta da yaz mutlakaMaşallah kuzum Allah bağışlasın bende pazartesi gidicem Rabbim izin verirse Salı bekliyoruz inşallah kolaylıkla sağlıkla gelsin
Çatlaklardan tabi kuzum nemlendirici dışında pek yapılacak bir şey yok maalesef inşallah çok zorlamazKızlar bir şey soracağım bu hafta başına kadar benim hiç çatlağım yoktu şimdi de göbeğim o kadar öner doğru sivrildi ki göbek deliğimin iki parmak kadar çevresinde yeni çatlaklar olmaya başladı yani öyle derin değil kısa kısa mor mor duruyorlar şu an
Sorun çatlak değil aslında göbek deliğimin altında isilik gibi kabartılar olmaya başladı iki üç gündür hem kaşınıyor hem kabarıyor ama kaşımamaya çalışıyorum çok da kaşımıyorum ama yine de kabarık kırmızı nokta nokta ve sadece göbek deliğimin altında var ne olabilir bu böyle
Çatlaklar ile ilgili olabilir mi?Kantaron yağı sürüyorum iki gündür ama geçmiyor.
Var mı bir önerisi olan?
Benimki onunla da uyumuyor bacım kucağımda ya da meme de uyuyor beynim döndü artikÖyle valla ☺ Mama veriyor olmanın tek iyi yanı galiba
Genel aneztezi de de aynı durumlar olabilir mi? Banada görümcem dedi baş ağrısı omuz ağrısı beni mahvetti diye genel ol diyor...Ah kuzum bende öyleydim inan günlerce ağladım hastane de başladı benim ki narkotik ağrı kesici bile oldum doğum sonrasını çok yazmadım hatta kimseyi korkutmamak adına ama dedim ua cok pişmanım sezeryan olduğuma diye bundandu
Hayırlı ömürlü olsun inşaallahSarılık yüksek çıktı fototerapi aldık bugün, eğitim araştırmada normal doğum yaptım, biraz travmatik bir deneyimdisuyum geldi 36+6da 3700 doğdu. Sağol canım sorduğun için, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
İnşallah geçer ya et beni değil de bildiğin isilik gibi bir şeyBende de olmuştu son zamanlarda et beni gibi elime geliyordu şimdi baktım öyle minik minik et benleri gibi şeyler var düşerler inş
Ama sadece alt kısımda var çok garip sanki ürtiker oluyorum gibi ama o da değil dediğin gibi inşallah çok zorlamazÇatlaklardan tabi kuzum nemlendirici dışında pek yapılacak bir şey yok maalesef inşallah çok zorlamaz
Bana 38+2de 2880 gr dedi bebeğim de geriden geliyor sağlıklı ise hiç kaygılanma herkes tosun doğuracak değil kiHayırlı ömürlü olsun inşaallahMaşaallah kilosu da ne güzelmiş sarılık da hemencik düşer inşallah.
Benim 37+2de 2600 demişti doktor, şuan çok az geldi yaahaftaya daha iyi olur umarım kaygılandım birazcık. Gerçi 380 gram artı eksi sapma payı varmış ama insanın içi bi burkuluyor..
Çevremde epidural yaptıran kişilerden bir kısmı 1 2 seneye kadar süren bir baş ve bel ağrısından bahsediyor. Sanırım omurilik sinirleri etkileniyor ve beyin omurilik sıvısı basıncında bir değişiklik oluyor ki ağrı veriyor. Bayılma korkum var ama şahsen sezaryene dönerse genel tercih edeceğim bu yüzden. Çünkü bende parmağımın ucunu kesmiştim, 6 ay falan o elimi aktif olarak kullanamadımGenel aneztezi de de aynı durumlar olabilir mi? Banada görümcem dedi baş ağrısı omuz ağrısı beni mahvetti diye genel ol diyor...
Birde benim canım çok tatlıdır.. elim kapıya çarpsa ağlarım elim kırıldı diye.. o yüzden epidural sezeryani istesem genel mi uyutulsam çok kararsızım
Yani bir de öyle düşünüyorum genel olarak aynı fabrikadan çıkmıyor sonuçta bu bebekler genetik var vs ama analık işte arada geliyorlarBana 38+2de 2880 gr dedi bebeğim de geriden geliyor sağlıklı ise hiç kaygılanma herkes tosun doğuracak değil ki
Hahaha hosgeldin ikizimÇevremde epidural yaptıran kişilerden bir kısmı 1 2 seneye kadar süren bir baş ve bel ağrısından bahsediyor. Sanırım omurilik sinirleri etkileniyor ve beyin omurilik sıvısı basıncında bir değişiklik oluyor ki ağrı veriyor. Bayılma korkum var ama şahsen sezaryene dönerse genel tercih edeceğim bu yüzden. Çünkü bende parmağımın ucunu kesmiştim, 6 ay falan o elimi aktif olarak kullanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?