Kuuzm bulursun yaa kizlar icin o kdr cok sey var kiKız bebek anneleri ben kızcağzıma bluz kazak bişey bulamıyorum adam akıllı yaa.. Öneri verir misiniz? Hep alt almışım
Tabi öyle genetik bu yapı ne dersen de olmayınca istersen kilo yapıyor desinler everestten kar getir ye olmayınca olmuyor sonuçtaYani bir de öyle düşünüyorum genel olarak aynı fabrikadan çıkmıyor sonuçta bu bebekler genetik var vs ama analık işte arada geliyorlar
Normal doğum istiyorum bir de kolay olsun diye gece gündüz dua ediyorum ondan Allah dağına göre kar veriyordur belkibu kulum kolay doğursun diye küçük bebiş verir, doğumdan sonra semirtiriz
Yine şimdi şükür var birşeyler ya. Yeğenim 13 yaşında ona doğduğunda kıyafet alayım diyordum hiç bişey bulamıyordum. Hele az büyüyence kargo pantolon falan giyiyorlar ya ayakta Converse bayılıyorumKuuzm bulursun yaa kizlar icin o kdr cok sey var kierkek anasi olarak cesit azligindan muzdaribim
Kendı karakterine göre uyanıklık uyku surelerı falan ufaktan bellı olur , kendını bellı etmeye başlar taakı 4-5 ay cıvarına kadar o zaman dıs sancıları baslıyorKuzey hiç hareketine uyanmıyor öyle, moro refleksine falan oluyo o uyuyor. Uykuda bile esniyor çocuumprematüre diye herhalde doktora dicem yine de. Bi gün önce 2 saat anca uyanık kalmıştı dün rahat 4 saat uyanıktı.
Ay evet kuzumBu doğum lekesi mi kızlar sizce? 1 hafta oluyo ben farkedeli. Oğluma işaret mi koymuşum
Bugün düne bakış daha iyi geçti kendi açımdan canım ağrı oldu ama dün kafamı duvara vurmak istiyordum o dereceydi bugün uyandım yine başladı baş ağrısıAh kuzum bende öyleydim inan günlerce ağladım hastane de başladı benim ki narkotik ağrı kesici bile oldum doğum sonrasını çok yazmadım hatta kimseyi korkutmamak adına ama dedim ua cok pişmanım sezeryan olduğuma diye bundandu
İlk başlarda hatta evde genelde cıtcıtlı uzun kol renklı bodyler en rahatı az buyuyunce dışarlarda cıkmaya baslayınca sweat bluz falan giyer anca benım var 3-6 aydan baslıyorKız bebek anneleri ben kızcağzıma bluz kazak bişey bulamıyorum adam akıllı yaa.. Öneri verir misiniz? Hep alt almışım
3 günü atlatınca geçmeye başlar kuzum , ben o ağrılardan sonra ıste anestezıyı atamayıp farklı bı boyuta evrıldı ama benımde hatam var bır gun boyunca nerdeyse hıc su ve kahve ıcmedım yoğun bakım gıt gel derken , 4. Sabah bı kalktım öğürüyorum boş boş ama durduramadığım bi öğürme ebeler elimden cocugu aldı düşüreceksin dıye elım kolum boşaldı anne otelınde tektım esım geldı hemen acile gittik bana serum parol taktılar zofer bulantı ılacı verdıler asla gecmedı asla o günüm full öğürmeyle geçti düşünki gülemiyorsun dikişlerden ben öğürüyorum safra köpük kustum hep sedyelerle esım uc saatte bır taşıdı benı gece dahil nerdeyse 24 saat uyudum emzırmeye kalktığım harıc malesef gecmedı ertesı gun uyandım hala aynı kadın doğumcuma gıttım butun hastaneyi öğürerek geziyorum amaBugün düne bakış daha iyi geçti kendi açımdan canım ağrı oldu ama dün kafamı duvara vurmak istiyordum o dereceydi bugün uyandım yine başladı baş ağrısıbugün taburcıyuz beyefendiyi uyandırmakta zorlanıyorum emişmek için arada mama takviyesi veriyoruz sizler nasıl oldunuz Aybars beyler nasıllar
Hangisi olursa razı olucaz artık, yöntemi kafadan silip bebişlerin mis kokusunu hayal edelimHahaha hosgeldin ikizim
İki türünde kişiden kişiye etkileri var demek ki.. ya bazen diyorum cahillik mutluluk kimse anlatmasın, sonra arayıp ben soruyorumdoktorum spinal yeterli dedi.. ama genel istersen bebegimin ilk anına şahit olamayacağım o da düşündürüyor.. sut çok geç gelir diyorlar genel olunca..
Baya kararsızlık üzerine kararsızlık
Var da ince mi kalın mı, kalıbı büyük mü küçük mü bin tane şey düşünüyorum. Sonra bütün bedenleri alasım geliyor o da cebe zararKuuzm bulursun yaa kizlar icin o kdr cok sey var kierkek anasi olarak cesit azligindan muzdaribim
Bana hep çok orjinal gelmiştir doğum lekesi. Rahatsız edecek büyüklük ve yerde olmadıkçaAy evet kuzumbenımde bebekken anlımda böyle ıkı parmak izle doğmuşum ağlayınca kızınca çıkar direk oğlum da direk o iki parmakla doğdu alnında onda da var
Ya bilmiyorum inan kızımda da spinal oldum bunların hiç birini yasamadimGenel aneztezi de de aynı durumlar olabilir mi? Banada görümcem dedi baş ağrısı omuz ağrısı beni mahvetti diye genel ol diyor...
Birde benim canım çok tatlıdır.. elim kapıya çarpsa ağlarım elim kırıldı diye.. o yüzden epidural sezeryani istesem genel mi uyutulsam çok kararsızım
Ürtiker o kadar minnak alanda olmaz sanırım dağılır bence geçici bor durum canım qİnşallah geçer ya et beni değil de bildiğin isilik gibi bir şey
Ama sadece alt kısımda var çok garip sanki ürtiker oluyorum gibi ama o da değil dediğin gibi inşallah çok zorlamaz
Ben hep zayıf oldum inşallah anasına çekmiştir, eşim de zayıfmış. Kardeşim de hem erkek hem küçük doğduğu için umutluyum aslında çabuk toparlamıştı. İnşallah kızçem de öyle olur. Bir de sezaryen çekintim var ses etmeyeyim bariTabi öyle genetik bu yapı ne dersen de olmayınca istersen kilo yapıyor desinler everestten kar getir ye olmayınca olmuyor sonuçtabir de senin bebeğin kız, kız bebekler daha minyon olabiliyor onu da hesaba katman lazım
Dediğin gibi Allah dağına göre kar veriyor benim çatının üst kısmı dar ama bebek minyon diye doktor doğurursun dedi iri olsa bana da sezeryan diyecekti belki
Doğumdan sonra sütümüz gelir de tosun yaparız inşallah
Oh maşallah canım benim bizde uykusuzluk ve pirtlarla mucadeBugün düne bakış daha iyi geçti kendi açımdan canım ağrı oldu ama dün kafamı duvara vurmak istiyordum o dereceydi bugün uyandım yine başladı baş ağrısıbugün taburcıyuz beyefendiyi uyandırmakta zorlanıyorum emişmek için arada mama takviyesi veriyoruz sizler nasıl oldunuz Aybars beyler nasıllar
Değişiyor demek ki canım.. çok saolYa bilmiyorum inan kızımda da spinal oldum bunların hiç birini yasamadim
İnşallah sana da sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinMaşallah kuzum Allah bağışlasın bende pazartesi gidicem Rabbim izin verirse Salı bekliyoruz inşallah kolaylıkla sağlıkla gelsin
Ya bu çocuklar ışınlanarak falan çıkamıyor mu dışarıAh kuzum bende öyleydim inan günlerce ağladım hastane de başladı benim ki narkotik ağrı kesici bile oldum doğum sonrasını çok yazmadım hatta kimseyi korkutmamak adına ama dedim ua cok pişmanım sezeryan olduğuma diye bundandu
Ay duygusal ve yorgun, henüz kendime gelemedimMaşallah kuzum 1 haftalık olmuşsunuz bile nasıl geçiyor annelik lohusalik
Çok sağol canımHayırlı ömürlü olsun inşaallahMaşaallah kilosu da ne güzelmiş sarılık da hemencik düşer inşallah.
Benim 37+2de 2600 demişti doktor, şuan çok az geldi yaahaftaya daha iyi olur umarım kaygılandım birazcık. Gerçi 380 gram artı eksi sapma payı varmış ama insanın içi bi burkuluyor..
Ya alışveriş yaparken hep elim kız kıyafetlerine gidiyor dkdk ne olur çiçekli tulum giyse, şu elbise de çok tatlıymışKuuzm bulursun yaa kizlar icin o kdr cok sey var kierkek anasi olarak cesit azligindan muzdaribim
Bu doğum lekesi mi kızlar sizce? 1 hafta oluyo ben farkedeli. Oğluma işaret mi koymuşum
Haklısın canım sağlıkla gelsinler de devamı önemli değil gerçektenHangisi olursa razı olucaz artık, yöntemi kafadan silip bebişlerin mis kokusunu hayal edelimSüt gelmesi de oksitosinle alakalı onu tetiklersek hemencik gelir
Çıtçıtlı uzun kollularız var biraz daha alayım madem. Ev soğuk olursa çocuğu üşütürüm diye korkuyorum ya.. Kadife tulum falan aldım. Evde giyilmez mi acabaİlk başlarda hatta evde genelde cıtcıtlı uzun kol renklı bodyler en rahatı az buyuyunce dışarlarda cıkmaya baslayınca sweat bluz falan giyer anca benım var 3-6 aydan baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?