2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Insallah canim insallah
Allah razi olsun
Hamilenin duasi kabul olur denir hangimizin duasi kabul olacak belli olmaz eksik olmayin
Masallah kv adina sevindim canim boyle basariyla iyilesen hikayeler duyunca umut oluyo
Insallah annemde atlatir en kolay sekilde

Ben çocuk yapmak böyle olmasa tüp bebek gibi dışarda dölleyip fanusta büyüseler bu oldu diyip verseler diyordum, çocuum 1 ay küvezde kaldı artık söylediklerime dikkat ediyorum Sen ışınlanmaya geçtin Allah'tan çocuk doğdu
Bu arada beni alıntılamışsın bişi yazmıyo

Çok üzüldüm Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ilk evrededir hemencik atlatır sen de güçlü ol güzel düşünelim güzel olsun

Ürtiker o kadar minnak alanda olmaz sanırım dağılır bence geçici bor durum canım q
Off bu çatlaklar neymiş ya
Aynen genetik önemli ama şu an ki durumun değil doğumdaki boy ve kiloyu baz alıyorlar bana doktor siz kaç kilo doğmuşsunuz biliyor musunuz diye sordu eşim 2600 gr civarı doğmuş ben 3320 gr doktor da şuçluyu başka yerde aramaya gerek yok bu çocuk babaya çekmiş dedi
Yüz tipi de babaya benziyor genetik boyu kilosu da inşallah huyu da benzer
Gece emzirip uyuturmuş kv sabaha kadar uyanmazmış kv başkasına söylemeye çekinirdim nazar değer diye diyorO kadar hızlı kilo almış ki 3 aylıkken 8-9 kg felanmış sadece anne sütü ile Doğumu sezeryan olmuş doğum sonrası o zaman dikişler çokmuş (30 yıl önce) enfeksiyon çok oluyormuş 15 gün hastanede yatmış taburcu olmuşlar 1 ay sonra kontrole gelince hemşire şaşırmış bu çocuk nasıl böyle kilo aldı felan diye
Kilodan emeklememiş 1 yaşını biraz geçince yürümüş baya dobişmiş
Yani hep diyorum inşallah huyu sana benzer diye ben hep cılız huysuz bir bebekmişim

Amin canım sağol dualarınızı eksik etmeyin hepiniz

Neler çekmişsin öyle çok geçmiş olsun canım çok şükür kafam ağrıyor bugün sadece bol bol kahve Rezene içiyorum ve biraz sonra taburcuyuuzzz

Benim oğlan da 6 aylıkken tam 3 dk da sağından soluna dondu ilkkez ama sonra ben cok üstüne düştüm 8.5 aylıkken ilk adımlarını attı bacağını zor kaldırıyordu çocuk cok komikti ya kızım kilolu bi bebiş olmayacak sanki cılız uzun bişey olacak kesin

Ahahajaj çok komik ya Geçen kayınvalidemin yengesi video atmış ufuğun bebeği böyle olur diye olabilir mi bu dedim boğum boğum bir bebe ufuğa benzerse böyle olur dedi kv dedim o kadar mı dobiş
Bakalım büyüdükçe göreceğiz artık dobiş mi cılız mı olacaklar seninki az çok belli ediyor artık 3 hafta oldu doğalı
Bizde doğurunca anlarız artık nasıl olacak

Benim kiyafetleri gorsen 1-2 mavi disinda cogu kirmizi turuncu vs oyle hep

Canım belki yağlar gözenekleri tıkamaya başlamıştır. Benim çatlamam da hiç olmamıştı bir gün bi baktım bi sürü çatlak vardı olsundu.
Ay kıyamam canım ya geçmiş olsun senin baya zor olmuş ama nasıl gülerek anlatıyorsun Duru gelince herşey unutuldu dimi
Ya çok üzüldüm günlerce ağladım baktım olmuyor artık dalgaya vurdum. Duru için unutuldu gerçekten Çok şükür
Çıkmayınca bende yatırıyorum sonrasında huysuz olmuyorsa sıkıntı yol bebegım , dediğin gibi buyudukce asıl başlıyorlar
Hıçkırık durumlarınız nasıl canım ? Benim ki karnındayken de çok tutardı şimdi de çok tutuyor.
Genel ile hiç baş ağrısı yaşamadım. Omuz ağrım oldu ama 1 gün sürdü. O da biraz ben emzirmeyi beceremedim kastım kolumu omzumu falan. Biraz da ondan oldu yani.
Bu doğum lekesi mi kızlar sizce? 1 hafta oluyo ben farkedeli. Oğluma işaret mi koymuşum
Ay eveeeet doğum lekesi bu çok tatlı imzanı atmışsın annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…