İnşallah diyorum@Satilucky
R ririi
@srsrnr
D dra21
@dunyalibiri
Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
Bende bu aksam dogacak gibi hissediyorum nedense
Ahaha benimki nasıl anlaşılabilirdi diye düşündüm bir anBen çocuk yapmak böyle olmasa tüp bebek gibi dışarda dölleyip fanusta büyüseler bu oldu diyip verseler diyordum, çocuum 1 ay küvezde kaldı artık söylediklerime dikkat ediyorumSen ışınlanmaya geçtin Allah'tan çocuk doğdu
Bu arada beni alıntılamışsın bişi yazmıyo
Ben de hep turuncu falan aldım çok hoşuma gidiyor o tonlar ama mavi hediye çok geliyor ya, annem de kocaman mavi bir battaniye örmüş dndnBenim kiyafetleri gorsen 1-2 mavi disinda cogu kirmizi turuncu vs oyle hep
Hayirlisiyla gelsin cnm baska doktorda olsa dogurtacak sonuctaİnşallah diyorumdoktorum aradı şimdi şehirdışına çıkacakmış bu gece, pazar gecedi döncekmiş. Acil bi durumda başka bi doktora yönlendircekmş beni. Bu inat kızım durdu durdu bu gece ya da yarın doğarsa gör sen işi
Ay belki 6.histirBende bu aksam dogacak gibi hissediyorum nedensegerci agrim sancimda yok ama
Aynen hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kavuşalım da doktor çok önemli değil. Bi de biliyo musun yönlendirdiği doktor da ilk başlarda aklımda olan acaba ona mı gitsem dediğim doktorHayirlisiyla gelsin cnm baska doktorda olsa dogurtacak sonucta
Bana da kv ordurmus mavi onun aldiklsri genelde mavi. Kendi annem biliyor navi istemedigimi oyle almamis hicAhaha benimki nasıl anlaşılabilirdi diye düşündüm bir anAy kafa mı kaldı benimkinin de burnunun ucunda kırmızı bir leke var inşallah geçer dicektim ama bacaktaki böyle soluk lekeler hoş ya bende de var
Ben de hep turuncu falan aldım çok hoşuma gidiyor o tonlar ama mavi hediye çok geliyor ya, annem de kocaman mavi bir battaniye örmüş dndn
Bide kuzum benim normal ptesi ya da sali da garanti degil dahada bekleyedrbilirim. Tamamen doktorun tahminiAy belki 6.histir
Ben basindan beri donmucek bu cocuk donmucek dedim donmedi
Simdide gelmicek diyorum doktor sezeryan yapana kadar gelmicek diyorum
Annelik hissi
Belki seninkide oyledir
Hazirlikli ol bu aksama
Icinde kalmasin bari git dogurda hevesin gitsinAynen hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kavuşalım da doktor çok önemli değil. Bi de biliyo musun yönlendirdiği doktor da ilk başlarda aklımda olan acaba ona mı gitsem dediğim doktornası içimde kaldıysa doğum onda mı olcak nolcak
Ya benim doktor bakalim ne dicek pzrtesiBide kuzum benim normal ptesi ya da sali da garanti degil dahada bekleyedrbilirim. Tamamen doktorun tahmini
Off hakkaten ya son zamanlar kilo alimi zaten yavaslamiyor muYa benim doktor bakalim ne dicek pzrtesi
Bana sorarsa 39+6 da 13 ekim isticem
Tabi bana birakirsa cunku onun niyeti cocugu icerde buyutup dislerinin cikmasini beklemek
Doğmuyooo doğmuyooo dün nstye girdim başlarda sancı 7 falandı eşim diyo bana taksalar 7 çıkar 7 nedirIcinde kalmasin bari git dogurda hevesin gitsin
Ben bugün bekliyordum seninkiniBide kuzum benim normal ptesi ya da sali da garanti degil dahada bekleyedrbilirim. Tamamen doktorun tahmini
Bende aksama olabilir mi diyorum kuzum. Ama ne agri ne bisey. Sadece hareketler azaldi o biraz tedirgin etti beni yaBen bugün bekliyordum seninkini
Valla haklısın yazıyorsunuz ben stres oluyorum, son zamanlar böyle herhalde hareketler azalıyor hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuzBende aksama olabilir mi diyorum kuzum. Ama ne agri ne bisey. Sadece hareketler azaldi o biraz tedirgin etti beni ya
Durtunce tepki veriyor ama sonrasi oyle hareketli degil. Sanirim artik iyice daraldi yeri. Sag salim dogsaydi biValla haklısın yazıyorsunuz ben stres oluyorum, son zamanlar böyle herhalde hareketler azalıyor hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz
Amin diyeyim inşaallah gönlünce olur oğluşun huyu suyuOff bu çatlaklar neymiş ya
Aynen genetik önemli ama şu an ki durumun değil doğumdaki boy ve kiloyu baz alıyorlar bana doktor siz kaç kilo doğmuşsunuz biliyor musunuz diye sordu eşim 2600 gr civarı doğmuş ben 3320 gr doktor da şuçluyu başka yerde aramaya gerek yok bu çocuk babaya çekmiş dedi
Yüz tipi de babaya benziyor genetik boyu kilosu da inşallah huyu da benzer
Gece emzirip uyuturmuş kv sabaha kadar uyanmazmış kv başkasına söylemeye çekinirdim nazar değer diye diyorO kadar hızlı kilo almış ki 3 aylıkken 8-9 kg felanmış sadece anne sütü ile Doğumu sezeryan olmuş doğum sonrası o zaman dikişler çokmuş (30 yıl önce ) enfeksiyon çok oluyormuş 15 gün hastanede yatmış taburcu olmuşlar 1 ay sonra kontrole gelince hemşire şaşırmış bu çocuk nasıl böyle kilo aldı felan diye
Kilodan emeklememiş 1 yaşını biraz geçince yürümüş baya dobişmiş
Yani hep diyorum inşallah huyu sana benzer diye ben hep cılız huysuz bir bebekmişim
Evett çok tatlı benimde kolumda var aynısındanBu doğum lekesi mi kızlar sizce? 1 hafta oluyo ben farkedeli. Oğluma işaret mi koymuşum
Ay hadi inşAllah ben hiç doğuracak gibi değilim@Satilucky
R ririi
@srsrnr
D dra21
@dunyalibiri
Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?