2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah diyorum doktorum aradı şimdi şehirdışına çıkacakmış bu gece, pazar gecedi döncekmiş. Acil bi durumda başka bi doktora yönlendircekmş beni. Bu inat kızım durdu durdu bu gece ya da yarın doğarsa gör sen işi

Ahaha benimki nasıl anlaşılabilirdi diye düşündüm bir an Ay kafa mı kaldı benimkinin de burnunun ucunda kırmızı bir leke var inşallah geçer dicektim ama bacaktaki böyle soluk lekeler hoş ya bende de var
Benim kiyafetleri gorsen 1-2 mavi disinda cogu kirmizi turuncu vs oyle hep
Ben de hep turuncu falan aldım çok hoşuma gidiyor o tonlar ama mavi hediye çok geliyor ya, annem de kocaman mavi bir battaniye örmüş dndn

Hayirlisiyla gelsin cnm baska doktorda olsa dogurtacak sonucta

Bende bu aksam dogacak gibi hissediyorum nedense gerci agrim sancimda yok ama
Ay belki 6.histir
Ben basindan beri donmucek bu cocuk donmucek dedim donmedi
Simdide gelmicek diyorum doktor sezeryan yapana kadar gelmicek diyorum
Annelik hissi
Belki seninkide oyledir
Hazirlikli ol bu aksama

Hayirlisiyla gelsin cnm baska doktorda olsa dogurtacak sonucta
Aynen hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kavuşalım da doktor çok önemli değil. Bi de biliyo musun yönlendirdiği doktor da ilk başlarda aklımda olan acaba ona mı gitsem dediğim doktor nası içimde kaldıysa doğum onda mı olcak nolcak

Bana da kv ordurmus mavi onun aldiklsri genelde mavi. Kendi annem biliyor navi istemedigimi oyle almamis hic

Ay belki 6.histir
Ben basindan beri donmucek bu cocuk donmucek dedim donmedi
Simdide gelmicek diyorum doktor sezeryan yapana kadar gelmicek diyorum
Annelik hissi
Belki seninkide oyledir
Hazirlikli ol bu aksama
Bide kuzum benim normal ptesi ya da sali da garanti degil dahada bekleyedrbilirim. Tamamen doktorun tahmini

Icinde kalmasin bari git dogurda hevesin gitsin

Bide kuzum benim normal ptesi ya da sali da garanti degil dahada bekleyedrbilirim. Tamamen doktorun tahmini
Ya benim doktor bakalim ne dicek pzrtesi
Bana sorarsa 39+6 da 13 ekim isticem
Tabi bana birakirsa cunku onun niyeti cocugu icerde buyutup dislerinin cikmasini beklemek

Bende aksama olabilir mi diyorum kuzum. Ama ne agri ne bisey. Sadece hareketler azaldi o biraz tedirgin etti beni ya
Valla haklısın yazıyorsunuz ben stres oluyorum, son zamanlar böyle herhalde hareketler azalıyor hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz

Valla haklısın yazıyorsunuz ben stres oluyorum, son zamanlar böyle herhalde hareketler azalıyor hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz
Durtunce tepki veriyor ama sonrasi oyle hareketli degil. Sanirim artik iyice daraldi yeri. Sag salim dogsaydi bi

Amin diyeyim inşaallah gönlünce olur oğluşun huyu suyu
O zaman bizimki de kilo olarak babaya çekmiş diyelim ben nispeten daha kilolu doğmuşum hiç ağlamazmışım. Karnım doyunca uzun süre yatırdıkları yerde etrafa bakar gülermişim, uykudan uyanınca da ağlamaz birinin beni almasını beklermişim. Çok mutlu eziyetsiz bir bebektin der annem. Allahım çocuğumun huyu bana çeksin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…