2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Genelde hep 0-3 aldim ben yeni dogan cok az aldim hemencik buyuyorlsr diye
Annem yenidoğan alma hemen büyüverir dedi diye sadece 2 takım aldım ben. Boyu şuan 50 cm zaten, yenidoğanlar da en fazla 50 cm oluyor diye 3-6 ay alıyorum hep. Çocuğum doğunca çıplak kalmasa bari bir kaç da 0-3 ay alayım bari

Doğum yapan arkadaşlar sabah kalktınız hiçbişeyiniz yok ne ağrı ne sanco bebek kıpır kıpır akşama şaaak diye doğuran oldu mu her sabaha hadi inşallaj diyerek başlıyorum gün sonu ümitsizlikle bitiyo

İki çocugumda da 2 tane yenidoğan aldım başka almadım 3 kilo doğdular bir aylıkken 5 kilo oldular hemen büyüklere geçtik

İki çocugumda da 2 tane yenidoğan aldım başka almadım 3 kilo doğdular bir aylıkken 5 kilo oldular hemen büyüklere geçtik
Maşaallah
Zaten yenidoğan alsam da boyu olmayacak, üstlerde beli açık kalır, altlar da çoğunluk patikli olduğu için onlar da olmaz diye düşünüyorum. Büyük bir şekilde giydiriliyor kolunu paçasını kıvırıp giydiririm ya da kazağını içine koyarım falan. Bende tam prof anneler gibi düşünüyorum artık. Seneye de giyer mantığı

0-3 al kuzum. Birde oturdugun yer serinse ona gore al bence kalin ince olarak. Birde yelek aldim ben 3-4 tane ustune giyer diye

Off hakkaten ya son zamanlar kilo alimi zaten yavaslamiyor mu
Sanirim oyle oluyomus
Doğmuyooo doğmuyooo dün nstye girdim başlarda sancı 7 falandı eşim diyo bana taksalar 7 çıkar 7 nedir
Aaa kiz bu ben ya
Yemin edim bak gecende yazdim
Hastanede rezil oldum 7 yaziyo sanci
o ne ya dedim
kizimi taksak benden cok sancisi cikardi regl zamani cok sancilaniyo kendisi
esin yarin geliyomu
tabloya ekleyeyim cnm
Ay hadi inşAllah ben hiç doğuracak gibi değilim
Perşembe günü randevum 39+3 oluyorum
bende hic doguracak gibi degilim
Ben 2.yi anlatirsam
Doktor kontrolumda henuz min 20 gunun var dedi
Sabahina suyum geldi ama hic sancim olmadi 7 8 saat sonra hafif regl sancisi gibi basladi 3 saat sonra pırt dogurdum

Cok sık tutmuyor gunde 2-3 kez karnımda da oyle cok sık değildi

0-3 al kuzum. Birde oturdugun yer serinse ona gore al bence kalin ince olarak. Birde yelek aldim ben 3-4 tane ustune giyer diye
Tamam şimdi bakıyorum alıcam. Güya egede oturuyoruz ama eksilere de düşüyor artık sıkça, o yüzden kalın battaniye ördüm 2 tane. 1 tane kundak ördüm devamlı içinde durar herhalde soğuklarda. Giysi olarak çok kalın almadım 1 - 2 triko aldım. Welsoft yelek, kapitone yelek var idare eder herhalde ilk günler, sonra yine eksiklere göre bi alışveriş listesi planlarım

Bizde izmirdeyiz ama artik serin oluyor ya

Gunaydin kızlar çok sancim var 2 gündür kasılmalar ama dogum sancısı değil anlamakdm ki bu benim 3.hani kolay acilirdi niye acılmyorum anlamadım açılmayacaksa şancida olmasın bari boş yere cekiyorum

Sancim yok ama kuzum. Sadece sik sik tuvalete gidiyorum bisey yiyip icmedigim halde
Aşağı indi iyice o zaman bugün mü böylesin Napalım böyle kalalım o zaman inat ediyorum artık bende

O ağrıyı sadece diklaron iğne geçiriyor kuzum ben ucuncu günü hastaneden çıkınca saglık kabınınde yaptırmıştım parol fıss yanı bol bol iç duş al , ben emzik verdim hanı çok gönüllü degıl ama bes on dk oyalıyor yerı geldiğinde, şuan için biraz vermesen de olur daha tam tokluk açlık kavramı gelişsin onu emıp doydum zannedebilir belki açsa benimki iki çekip yaygara koparıyor mesela emziği atıyor asla almıyor gibi gibi oyalamak ıcın gerek görürsen ver yıne cenesını guclendırır uzun uzun durmasın ağzında

Canım belki yağlar gözenekleri tıkamaya başlamıştır. Benim çatlamam da hiç olmamıştı bir gün bi baktım bi sürü çatlak vardı olsundu.
Valla benim görünce moralim bozuluyor maaş yatsın lieracın çatlak serumu var yeni oluşmuş çatlaklar için onu alıp denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…