- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Annem yenidoğan alma hemen büyüverir dedi diye sadece 2 takım aldım ben. Boyu şuan 50 cm zaten, yenidoğanlar da en fazla 50 cm oluyor diye 3-6 ay alıyorum hep. Çocuğum doğunca çıplak kalmasa bariGenelde hep 0-3 aldim ben yeni dogan cok az aldim hemencik buyuyorlsr diye
NeBende bu aksam dogacak gibi hissediyorum nedensegerci agrim sancimda yok ama
İki çocugumda da 2 tane yenidoğan aldım başka almadım 3 kilo doğdular bir aylıkken 5 kilo oldular hemen büyüklere geçtikAnnem yenidoğan alma hemen büyüverir dedi diye sadece 2 takım aldım ben. Boyu şuan 50 cm zaten, yenidoğanlar da en fazla 50 cm oluyor diye 3-6 ay alıyorum hep. Çocuğum doğunca çıplak kalmasa baribir kaç da 0-3 ay alayım bari
Maşaallahİki çocugumda da 2 tane yenidoğan aldım başka almadım 3 kilo doğdular bir aylıkken 5 kilo oldular hemen büyüklere geçtik
0-3 al kuzum. Birde oturdugun yer serinse ona gore al bence kalin ince olarak. Birde yelek aldim ben 3-4 tane ustune giyer diyeAnnem yenidoğan alma hemen büyüverir dedi diye sadece 2 takım aldım ben. Boyu şuan 50 cm zaten, yenidoğanlar da en fazla 50 cm oluyor diye 3-6 ay alıyorum hep. Çocuğum doğunca çıplak kalmasa baribir kaç da 0-3 ay alayım bari
Sancim yok ama kuzum. Sadece sik sik tuvalete gidiyorum bisey yiyip icmedigim haldeNehadi bakalımmmm
Sanirim oyle oluyomusOff hakkaten ya son zamanlar kilo alimi zaten yavaslamiyor mu
Aaa kiz bu ben yaDoğmuyooo doğmuyooo dün nstye girdim başlarda sancı 7 falandı eşim diyo bana taksalar 7 çıkar 7 nedir
esin yarin geliyomuDün gece de doğuran olmadı herhalde ne inatcı çıktı bu Ekim bebelerirüyamda doktor bana senin çocuk 150 kg olmuş ama doğurursun falan diyordu bugün bel ağrım var inşallah bugün doğmaz çünkü eşim yok sandriyon benim Salı randevum var 39+1 oluyoruz
bende hic doguracak gibi degilimAy hadi inşAllah ben hiç doğuracak gibi değilim
Perşembe günü randevum 39+3 oluyorum
Ben 2.yi anlatirsamDoğum yapan arkadaşlar sabah kalktınız hiçbişeyiniz yok ne ağrı ne sanco bebek kıpır kıpır akşama şaaak diye doğuran oldu muher sabaha hadi inşallaj diyerek başlıyorum gün sonu ümitsizlikle bitiyo
Cok sık tutmuyor gunde 2-3 kez karnımda da oyle cok sık değildiCanım belki yağlar gözenekleri tıkamaya başlamıştır. Benim çatlamam da hiç olmamıştı bir gün bi baktım bi sürü çatlak vardıolsundu.
Ya çok üzüldüm günlerce ağladım baktım olmuyor artık dalgaya vurdum. Duru için unutuldu gerçektenÇok şükür
Hıçkırık durumlarınız nasıl canım ? Benim ki karnındayken de çok tutardı şimdi de çok tutuyor.
Genel ile hiç baş ağrısı yaşamadım. Omuz ağrım oldu ama 1 gün sürdü. O da biraz ben emzirmeyi beceremedim kastım kolumu omzumu falan. Biraz da ondan oldu yani.
Ay eveeeet doğum lekesi bu çok tatlıimzanı atmışsın annesi
Tamam şimdi bakıyorum alıcam. Güya egede oturuyoruz ama eksilere de düşüyor artık sıkça, o yüzden kalın battaniye ördüm 2 tane. 1 tane kundak ördüm devamlı içinde durar herhalde soğuklarda. Giysi olarak çok kalın almadım 1 - 2 triko aldım. Welsoft yelek, kapitone yelek var idare eder herhalde ilk günler, sonra yine eksiklere göre bi alışveriş listesi planlarım0-3 al kuzum. Birde oturdugun yer serinse ona gore al bence kalin ince olarak. Birde yelek aldim ben 3-4 tane ustune giyer diye
Yaaa ilahiiYa benim doktor bakalim ne dicek pzrtesi
Bana sorarsa 39+6 da 13 ekim isticem
Tabi bana birakirsa cunku onun niyeti cocugu icerde buyutup dislerinin cikmasini beklemek
Bizde izmirdeyiz ama artik serin oluyor yaTamam şimdi bakıyorum alıcam. Güya egede oturuyoruz ama eksilere de düşüyor artık sıkça, o yüzden kalın battaniye ördüm 2 tane. 1 tane kundak ördüm devamlı içinde durar herhalde soğuklarda. Giysi olarak çok kalın almadım 1 - 2 triko aldım. Welsoft yelek, kapitone yelek var idare eder herhalde ilk günler, sonra yine eksiklere göre bi alışveriş listesi planlarım
canim senin rdvun yokmu bu haftaGunaydin kızlar çok sancim var 2 gündür kasılmalar ama dogum sancısı değil anlamakdm ki bu benim 3.hani kolay acilirdi niye acılmyorum anlamadım açılmayacaksa şancida olmasın bari boş yere cekiyorum
Aşağı indi iyice o zaman bugün mü böylesinSancim yok ama kuzum. Sadece sik sik tuvalete gidiyorum bisey yiyip icmedigim halde
Napalım böyle kalalım o zaman inat ediyorum artık bendeSanirim oyle oluyomus
Aaa kiz bu ben ya
Yemin edim bak gecende yazdim
Hastanede rezil oldum 7 yaziyo sanci
o ne ya dedim
kizimi taksak benden cok sancisi cikardiregl zamani cok sancilaniyo kendisi
esin yarin geliyomu
tabloya ekleyeyim cnm
bende hic doguracak gibi degilim
Ben 2.yi anlatirsam
Doktor kontrolumda henuz min 20 gunun var dedi
Sabahina suyum geldi ama hic sancim olmadi 7 8 saat sonra hafif regl sancisi gibi basladi3 saat sonra pırt dogurdum
Bugun ozellikle boyleyim. Su icmeye korkar oldumAşağı indi iyice o zaman bugün mü böylesin
Napalım böyle kalalım o zaman inat ediyorum artık bende
O ağrıyı sadece diklaron iğne geçiriyor kuzum ben ucuncu günü hastaneden çıkınca saglık kabınınde yaptırmıştım parol fıss yanı bol bol iç duş al , ben emzik verdim hanı çok gönüllü degıl ama bes on dk oyalıyor yerı geldiğinde, şuan için biraz vermesen de olur daha tam tokluk açlık kavramı gelişsin onu emıp doydum zannedebilir belki açsa benimki iki çekip yaygara koparıyor mesela emziği atıyor asla almıyor gibi gibi oyalamak ıcın gerek görürsen ver yıne cenesını guclendırır uzun uzun durmasın ağzındaSelam kızlar biz evimize geldik çok şükür sormak istediklerim var parol içtim sabah ama kafam çok ağrıyor nescafe su takviye ediyorum siz nasıl yaptınız, bir de emzik verdiniz mi verdiyseniz kaçıncı günde? Tecrübelerinize ihtiyacım var
ebru_can_ebru
atatalya
Papatyamaviss ve diğer yeni anneler
Kuzum kendimden hiç umudum yok yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimSatilucky
R ririi
@srsrnr
D dra21
@dunyalibiri
Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
Valla benim görünce moralim bozuluyor maaş yatsın lieracın çatlak serumu var yeni oluşmuş çatlaklar için onu alıp denemeyi düşünüyorumCanım belki yağlar gözenekleri tıkamaya başlamıştır. Benim çatlamam da hiç olmamıştı bir gün bi baktım bi sürü çatlak vardıolsundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?