Hadi bakalım inşallah canımBende bu aksam dogacak gibi hissediyorum nedensegerci agrim sancimda yok ama
Evet ya hep bahar ya da yaz bebeği doğururum kışa kadar büyür diye hayal kurardım. İnşallah bebişleri hasta etmeden atlatırız kışıBizde izmirdeyiz ama artik serin oluyor ya
Ay hadi inşallah hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimizAmin diyeyim inşaallah gönlünce olur oğluşun huyu suyu
O zaman bizimki de kilo olarak babaya çekmiş diyelimben nispeten daha kilolu doğmuşum hiç ağlamazmışım. Karnım doyunca uzun süre yatırdıkları yerde etrafa bakar gülermişim, uykudan uyanınca da ağlamaz birinin beni almasını beklermişim. Çok mutlu eziyetsiz bir bebektin der annem. Allahım çocuğumun huyu bana çeksin Amin
Sen acik acik sahalari terk ediyosunKuzum kendimden hiç umudum yok yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimKontrolüm pazartesi günü bu arada
Genel olarak oyle ama.dunden beri tik yokHadi bakalım inşallah canım
Sancıların nasıldı peki adet sancısı gibi mi?
Dikloron iğne süte zararı var mı kuzum? üstünü değiştirirken verdim bende hem aç hemde üstüne işedi bez değişirkenO ağrıyı sadece diklaron iğne geçiriyor kuzum ben ucuncu günü hastaneden çıkınca saglık kabınınde yaptırmıştım parol fıss yanı bol bol iç duş al , ben emzik verdim hanı çok gönüllü degıl ama bes on dk oyalıyor yerı geldiğinde, şuan için biraz vermesen de olur daha tam tokluk açlık kavramı gelişsin onu emıp doydum zannedebilir belki açsa benimki iki çekip yaygara koparıyor mesela emziği atıyor asla almıyor gibi gibi oyalamak ıcın gerek görürsen ver yıne cenesını guclendırır uzun uzun durmasın ağzında
Merhaba,ben mart annesi olacağım inşallah ama şimdiden çok korkuyorum doğumdan son aylarda sıkıntılarınız oluyor mu acaba biraz bilgi almak istiyorum mümkünse neler yaşıyorsunuz son aylardaAy belki 6.histir
Ben basindan beri donmucek bu cocuk donmucek dedim donmedi
Simdide gelmicek diyorum doktor sezeryan yapana kadar gelmicek diyorum
Annelik hissi
Belki seninkide oyledir
Hazirlikli ol bu aksama
Amin inşallahAy hadi inşallah hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz
Herseyi akisina birak canimMerhaba,ben mart annesi olacağım inşallah ama şimdiden çok korkuyorum doğumdan son aylarda sıkıntılarınız oluyor mu acaba biraz bilgi almak istiyorum mümkünse neler yaşıyorsunuz son aylardaİlk çocuk cahilliklerle dolu çünkü
Çok doğru söylüyorsunuz ilk aylarda kimileri mide bulantısından hastanelik olurken kimileri de hiç bulantı yaşamıyor onu deneyimledim mesela hiç bulantım olmadı benim çok rahatım en başından beriHerseyi akisina birak canim
Hamileligin tadini cikarmaya bak
Zorluguyla kolayligiyla herzaman yasayacagin bi sey degil
Negatif dusunme
Her hamilelik farklidir
Benim 3. Cocugum herbirinde farkliydi
Benim kendimden umudum yok bence bu hafta dogurmamSatilucky
@ririi
@srsrnr
@dra21
dunyalibiri
@Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
İlk doğumum öyle oldu. Eşim ise gitmedi doğar diye ama bende bir enerji bir hareketlilik merdiven inip çıktım temizlik vs yaptım sancı başlar diye ama yok akşama doğru bebek karnimin içini cirmaliyor sıkıyor gibi biseyler yaptı bir süre. sonra yatmadan önce bir duş alayım deyip banyoya girdim suyum geldiDoğum yapan arkadaşlar sabah kalktınız hiçbişeyiniz yok ne ağrı ne sanco bebek kıpır kıpır akşama şaaak diye doğuran oldu muher sabaha hadi inşallaj diyerek başlıyorum gün sonu ümitsizlikle bitiyo
He ya beni yanılttınPapatyamaviss Kuzum tahminin 3te 2de kaldı diğer arkadaşlar ne olacak bakalım Bugün 39.haftaya girdik gelen giden yok
Hastanede de onu vuruyorlar kuzum çıkmadan ısteseydın keskeDikloron iğne süte zararı var mı kuzum? üstünü değiştirirken verdim bende hem aç hemde üstüne işedi bez değişirken3 5 dk için oyalansın diye verdim valla işe yaradı maşallah çenemiz güçlü olacak Allah ın izniyle vezilti dağları alıyor
39 haftadayim son 2 haftadir nefes alirken zorlaniyorum ama gecici bise biliyorumÇok doğru söylüyorsunuz ilk aylarda kimileri mide bulantısından hastanelik olurken kimileri de hiç bulantı yaşamıyor onu deneyimledim mesela hiç bulantım olmadı benim çok rahatım en başından beriUmarım bu rahatlık doğurana kadar devam eder Sadece karın büyüdükçe uyku nasıl oluyor onu merak ediyorum bir de hareketlenmeye başlıyorlar ya onları nasıl hissediyorsunuz uykunuzdan uyandıracak kadar şiddetli mi oluyor nefes problemi oluyor mu son aylarda mesela
İlaç yazdı doktorum ama eczacı akşama gelir demiş eşime, parol buldum evde onu içtim bakalım pek faydası olacak gibi değil ağrıyan yeri bulana kadar etkisi geçiyor bu ilacınHastanede de onu vuruyorlar kuzum çıkmadan ısteseydın keske
Maşallah kuzuma maşallah
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınValla bindik arabamıza gidiyoruz evimize çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?