2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay hadi inşallah hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz

Dikloron iğne süte zararı var mı kuzum? üstünü değiştirirken verdim bende hem aç hemde üstüne işedi bez değişirken 3 5 dk için oyalansın diye verdim valla işe yaradı maşallah çenemiz güçlü olacak Allah ın izniyle vezilti dağları alıyor

Ay belki 6.histir
Ben basindan beri donmucek bu cocuk donmucek dedim donmedi
Simdide gelmicek diyorum doktor sezeryan yapana kadar gelmicek diyorum
Annelik hissi
Belki seninkide oyledir
Hazirlikli ol bu aksama
Merhaba,ben mart annesi olacağım inşallah ama şimdiden çok korkuyorum doğumdan son aylarda sıkıntılarınız oluyor mu acaba biraz bilgi almak istiyorum mümkünse neler yaşıyorsunuz son aylardaİlk çocuk cahilliklerle dolu çünkü

Herseyi akisina birak canim
Hamileligin tadini cikarmaya bak
Zorluguyla kolayligiyla herzaman yasayacagin bi sey degil
Negatif dusunme
Her hamilelik farklidir
Benim 3. Cocugum herbirinde farkliydi

1. Haftadan bildiriyorum . Oğlumda düşük tiroid çıktı Belli bir süre tiroid ilacı kullanacağız . Onun dışında lohusa sendromu bir gelip gidiyor gibi ama güçlü olmam gerekiyor bunun için direniyorum . Oğlumu çok seviyorum. Sanki onun için var olmuşum gibi hissediyorum

Herseyi akisina birak canim
Hamileligin tadini cikarmaya bak
Zorluguyla kolayligiyla herzaman yasayacagin bi sey degil
Negatif dusunme
Her hamilelik farklidir
Benim 3. Cocugum herbirinde farkliydi
Çok doğru söylüyorsunuz ilk aylarda kimileri mide bulantısından hastanelik olurken kimileri de hiç bulantı yaşamıyor onu deneyimledim mesela hiç bulantım olmadı benim çok rahatım en başından beriUmarım bu rahatlık doğurana kadar devam ederSadece karın büyüdükçe uyku nasıl oluyor onu merak ediyorum bir de hareketlenmeye başlıyorlar ya onları nasıl hissediyorsunuz uykunuzdan uyandıracak kadar şiddetli mi oluyor nefes problemi oluyor mu son aylarda mesela

Benim kendimden umudum yok bence bu hafta dogurmam nst de sadece 1 tane sancı çıktı normalde de kasilmalarim yok. Diğer ikisi de tam 40+1 ve 40 +0 da doğdular bu da gününü bekleyecek gibi
İlk doğumum öyle oldu. Eşim ise gitmedi doğar diye ama bende bir enerji bir hareketlilik merdiven inip çıktım temizlik vs yaptım sancı başlar diye ama yok akşama doğru bebek karnimin içini cirmaliyor sıkıyor gibi biseyler yaptı bir süre. sonra yatmadan önce bir duş alayım deyip banyoya girdim suyum geldi

Hastanede de onu vuruyorlar kuzum çıkmadan ısteseydın keske
Maşallah kuzuma maşallah

39 haftadayim son 2 haftadir nefes alirken zorlaniyorum ama gecici bise biliyorum
Hareketlenince cok guzel bi his oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…