0-3 ay iç zıbın ya da çıtçıtlı body alabilirsin içten giydirmek için dekolteyi kapatır hem de daha uyguna gelirAa o zaman iptal edeyim 0 - 3 ay olanlarıbir kaç tane hemen giysin üzerine olsun diye alıyordum az kalsın. Bizim kız da dekolteli giyiversin
Benimki adet sancisindan oteye gitmiyorÇok degisik bir agri yaşayinca anlarsin ama sonuna dogru bel hatta kuyruk sokumuna giriyor bu aklinda olsun
10 ekim salı randevumuz var 38+2 olacağızBu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
Zıbınları çok aldım aylarına göre, ama tulumlar olmazsa üzülürüm0-3 ay iç zıbın ya da çıtçıtlı body alabilirsin içten giydirmek için dekolteyi kapatır hem de daha uyguna gelir
Canim ben senin oglundaki emzirme surecinle kendi emzirme surecimi çok benzetiyorum benim oğlumda zayıf doğdu ama hemen çok güzel emmeye başladı hatta aşırı aşırı hiç kilo kaybetmedi ilk ay kontrolünde doktor hayretler içinde ne verdiniz bu çocuğa obez olmuş bu dedi sadece anne sütü alıyor dediğimde o zaman ona karışmam ama mama desydiniz hemen kestirecektim demişti...şimdi sen kizcenin emmesiyle oğlunun kini ister istemez kiyasliyorsun belki bende aynı olucam bilmiyorum şuan hariçten gazel okumak gibi gelebilir sana ama bence kıyaslama her bebeğin iştahı aynı değil bebeğin şuan küçük istedikçe emzir her agladiginda meme teklif et sütum var mı yetiyor mu diye düşünme hele birde kilo alımı iyi olursa (yine oğlunla kiyaslamadanOf ben sut konusunda dertlıyım arkadas ya , iki üç günde bir kısır döngüye gırıyoruz devamlı yarım saatte bır emme durma vs vs mama verıyorum 30-40 ne içerse cocuk kendinden geçiyor sabaha karşı kaka yapmıs sırtından cıkmıs resmen , sabahtan beri çişli bez vardı sadece mama dan sonra yaptı sımdı kakasını ben anlayamıyorum artık anasını satayım dıyıp alıcam biberonu pes edicem cok uzuluyorum , helekı oğlumu o kadar guzel emzırıp obezite derecesine gelene kadar ıkı sene ye yakın emdıgı ıcın cok cok daha fazla uzuluyorum
Alt üst zıbın bir kaç tanecik aldım. Bende öyle aman aman eşya almadım zaten bir gelsin bebiş duruma göre en çok ne kullanırsam ondan alırım artıkBen kazak tarzı bişey almadım hiç, alt üst zıbın tarzı var hep.Evin içi sıcak olur ,üstünde battaniye olur diye düşünüyorum.
Disari giderken de sarıp sarmalanir.3. Aydan sonra bakarım duruma göre.
Tulumun birini çok beğenmiştim 3 kere giydirebildimZıbınları çok aldım aylarına göre, ama tulumlar olmazsa üzülürüm
Meme+mama da zor gerçekten. Ama benim bebeğim prematüre olduğu için beslenmesi önemli yoğunbakımdan çıkarken bile emzirdikten sonra 30 ml mama verin dediler. Çok sütüm yok oğlum emiyor ama doymuyor. Bir de garibim şaşkın oldu. Biberon ve meme emme şekli farklı,memede doğru emmeyi bulana kadar birkaç dakika uğraşıyor bırakıyor geri alıyor yalıyor falan bi başarınca devamı geliyor. Sütüm bi artsa da kurtulsak biberondan çok güzel olacakCanim ben senin oglundaki emzirme surecinle kendi emzirme surecimi çok benzetiyorum benim oğlumda zayıf doğdu ama hemen çok güzel emmeye başladı hatta aşırı aşırı hiç kilo kaybetmedi ilk ay kontrolünde doktor hayretler içinde ne verdiniz bu çocuğa obez olmuş bu dedi sadece anne sütü alıyor dediğimde o zaman ona karışmam ama mama desydiniz hemen kestirecektim demişti...şimdi sen kizcenin emmesiyle oğlunun kini ister istemez kiyasliyorsun belki bende aynı olucam bilmiyorum şuan hariçten gazel okumak gibi gelebilir sana ama bence kıyaslama her bebeğin iştahı aynı değil bebeğin şuan küçük istedikçe emzir her agladiginda meme teklif et sütum var mı yetiyor mu diye düşünme hele birde kilo alımı iyi olursa (yine oğlunla kiyaslamadan) mama girdabına düşme derim...benim gorumcemle doğumlarımiz çok yakın olmuştu benim oğlum çok yedikçe o ister istemez kıyasladı benimle sütüm mu yok yetmiyor mi diye diye sağıp kaşıkla vermeye basladi ne kadar yediğini göreyim diye..biberona alismasin diye de e hep kaşık kullandi.ama kızı maalesef kaşığa alıştı bu sefer ve bir süre sonra memeyi reddetti biberonda almadı sadece kaşıkla beslendi 6 ay civarı da emme olmayınca sütü kesildi...bu bir girdap bence sütun varken o girdaba hiç girme canım emzir gitsin...kilo alımı az olursa doktor tavsiye eder zaten mama takviyesini
Hello canım geçmiş olsun. Bizim grupta sarılık çıkmayan bebiş yok herhalde herkeste ufaktan bile olsa oldu. Ben ne farklı bi süreç yaşamışım diyorumHello kızlar naber
Doğum yapan oldu muu
Biz perşembe günü taburcu olduk, sarılık değeri 10 çıktı diye ertesi gün tekrar çocuk doktoruna gittik değer 16,5 a çıkmıştı.. dün tekrar yatış yapıp ışın tedavisi aldık. Hayatımın en uzun gecelerinden birini yaşadım sanki.. ışın için kutuya koyuyorum en az 2 saat kalsın diyor hemşire benimki yarım saat sonra ağlıyor göbeği şişiyoröyle böyle biraz düşürdük. Sık sık emzirmem gerekiyor biraz uyusa endişeleniyorum uyanmayacak emmeyecek diye.
Kız ne zormuş.
Canım senin bebiş çok küçük doğdu kilo alımı önemliydi öyle bir durumda sağlık ekibi ne derse o tabiki... benim bu bahsettiğim durumlar zaten bir sorun olmadığı sürece geçerli kilo alması gerekliyse sarılık tehlikesi varsa ben mamaya karşı bir insan değilim doktor ne dediyse o....ama senin bebiş te toparladi biraz grupta bahsetmiştim Tomrisin emzirme notlarında bahsettiği emzirme kampını bikac gün denesen mi...bu arada o bayanın bahsettigi bi doktr var Gazi üniversitesi yenidoğan doktoru Canan hanım diye benim kızkardeşimin kızının doktoruydu...sarılık olunca kontrollerini o yapmıştı sürekli emzir kendini kampa al demişti kardeşime süt ancak emzirerek iner ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok süt üretimi olurMeme+mama da zor gerçekten. Ama benim bebeğiö prematüre olduğu için beslenmesi önemli yoğunbakımdan çıkarken bile emzirdikten sonra 30 ml mama verin dediler. Çok sütüm yok oğlum emiyor ama doymuyor. Bir de garibim şaşkın oldu. Biberon ve meme emme şekli farklı,memede doğru emmeyi bulana kadar birkaç dakika uğraşıyor bırakıyor geri alıyor yalıyor falan bi başarınca devamı geliyor. Sütüm bi artsa da kurtulsak biberondan çok güzel olacak
Doktor engelleyici ilaç falan kullanamayiz bu haftada dedi o yuzden akışına biraktik ve sezeryan olacagim.. umarim sanciyla sezeryana girmemDoktoruna sorsaydin canim bi. Burada erken dogmasini engelleyip hala doguramayanda var doktorun en dogru seyi soyler
Aynen oyle dedi doktorum da, sezeryan olacagim icin tirsiyorum biraz. Tarih 13 gun sonra ama ya daha erkenden sancim artarsa diye dusunup tirsiyorum biraz :/36 dan sonra çok durdurmuyorlar zaten
Onu buldum okuyacağım canım linkini kaydettim fırsat bulamadım daha. Emzirme ile uğraşıyorum arada 2 saat falan emiyor uyuyor tekrar emiyor derken en sonu iyice acıkıp ağlamaya başlıyor. Memeyi reddedecek diye de korkuyorum bakalım inşallah düzene girerizCanım senin bebiş çok küçük doğdu kilo alımı önemliydi öyle bir durumda sağlık ekibi ne derse o tabiki... benim bu bahsettiğim durumlar zaten bir sorun olmadığı sürece geçerli kilo alması gerekliyse sarılık tehlikesi varsa ben mamaya karşı bir insan değilim doktor ne dediyse o....ama senin bebiş te toparladi biraz grupta bahsetmiştim Tomrisin emzirme notlarında bahsettiği emzirme kampını bikac gün denesen mi...bu arada o bayanın bahsettigi bi doktr var Gazi üniversitesi yenidoğan doktoru Canan hanım diye benim kızkardeşimin kızının doktoruydu...sarılık olunca kontrollerini o yapmıştı sürekli emzir kendini kampa al demişti kardeşime süt ancak emzirerek iner ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok süt üretimi olur
Biraz daha hareket et geliyor gelmekte olanBenimki adet sancisindan oteye gitmiyor
Ay benimkiler de küçük alakası var mıdır acabaAa bak benim arkadaşım da senin göğüsler küçük çabuk dolar demişti ondan mı acaba
Hergun yuruyorum kuzum. Evdede hareketliyim hepBiraz daha hareket et geliyor gelmekte olan
Emmesi güzel kuzum ama uyandırmakta güçlük çekiyorum. Tedavi esnasında kolaydı cihazda olmak istemiyordu daha sık emziriyordum. Sabah çıktık öğleden sonraya kadar gene iyiydi son saatlerde gene çok uyuyor korkuyorum..Hello canım geçmiş olsun. Bizim grupta sarılık çıkmayan bebiş yok herhalde herkeste ufaktan bile olsa oldu. Ben ne farklı bi süreç yaşamışım diyorumNeyseki çabuk düzeliyor sarılık. Emmesi iyi mi uğraştırıyor mu?
Başlarda hepsi aynı uyandırmak biraz zor. Hemşire bana topuklarını sık canını acıt uyandır demişti. Ben yapamadım ama yapabilirsen dene.Emmesi güzel kuzum ama uyandırmakta güçlük çekiyorum. Tedavi esnasında kolaydı cihazda olmak istemiyordu daha sık emziriyordum. Sabah çıktık öğleden sonraya kadar gene iyiydi son saatlerde gene çok uyuyor korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?