2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oh öncelikle gözün aydın çok sevindim Göğüs akması çok normal demek ki sütün bol canım ne güzel. Birini emzirirken hep mochiyi koy bence diğerine boşa gitmesin. Yakında acıkınca ağlamaya başlar zaten anlarsın doyup doymadığını.

Parol bende de işe yaramaz ama ihtiyacım olmadı çok şükür. İnşallah gelmiştir ilaç. Fazla nescafe de iyi değil süte geçerse bebiş uyumaz sonra
Uyandıramıyorum ki tam bir uykucu şirin kız bir de uyansın diye ayağının altına fiske vuruyorum ıslak mendille kulak arkasını falan uyarıyorum bazen altını açıyorum uyansın diye bana mısın demiyor babası uyandırıyor çoğu zaman hemde hiç bişey yapmadan kucağına alıp sıpa artık uyan da karnını doyur falan diye konuşurken gözleri açıp etrafına bakıyor beni beğenmiyor bebem

Birini emerken diğeride sızlıyor süt inerken onada etkısı oluyor ılk baslarda olur alısır göğüsler zamanla
Bizim memelerin kafası karışık daha o zaman
Valla her tuşa bastım bestlak, rezene anason kimyon, ten tene temas, üç dört litre su, ilk başlarda kardeşim de yanımdaydı beni sulama görevini ona verdim doyuyor bence yani inşallah ama bitince dudaklar büzülüyor zaten öpesim geliyor

Benimki de gazı babada çıkarıyor, gazcı baba Baba sesini de biliyorlar valla

Merhaba kizlar. 36+3 olduk. bugun kontrolum vardi. Rahim ağzı uzunluğu 25 mm olmuş. Doktor içerden bakti yumuşama varmış suyum da azacik azalmış. Sancılarim oluyor hep. Ayakta duramaz oldum, durdugum an 5 dk icinde falan ya belim agriyor ya da kasiklarim karnim. Doktor agrilarin normal dedi. Sizce doğum yakin midir

Gözün aydın geçmiş olsun canım

Kızlar kızım kundak yaptırmıyor. İki tane hazır, penye kundağımız var değil battaniyeden ondan bile elini, kolunu çıkarıyor. Kundaklayınca uyumuyor zaten uyuyunca kundak yapayım kendini uyandırmasın diyorum uyurken bile zorlana zorlana kolunu çıkarıyor var mı böyle olan?

Canim sezeryandan sonra kum torbasi falan varken başını omzunu kaldirma bak basin agrisindan duramazsın demisti hemsire bana her kalkmaya calistigimda ayni seyi söyledi yapma bak bas agrisindan duramazsin dedi bende söz dinledim bende olmadı

Bizim oglanda aynı ama yapincada rahat uyuyor birde sıcak tutuyor galiba ondanda rahat etti biraz inat et bakalım ne olacak uykuya dalarken yap tam uykuda yapma uyandirirsin sonra pışpışla

Sizede heves gelsin diye konusuyoruz ama sizin dogurmaya niyetiniz yok anne karninda asker eder düğün edersiniz artık

Canım benim çok akardı bı taraftan emziriridim uyku sersemi çocuğu yatağa koyucam bakardım üstü sırılsıklam meğer diğer taraftan akmış bazen oğlumun emmesi 1,5-2 saati geçerse iki göğsümde musluk açılmış gibi birden bosalirdi öyle bı olurdum ki sanki kovayla su dokmusler üstüme...yaklaşık 3 aylıkken geçti bu durum... ilk başta orantısız süt uretimi olurmuş sonra göğsün terbiye olması diyorlar bebeğe göre ayarlayıp fazla süt üretimi duruyormuş...

Bebişin emme saatlerinde sut dolar agri yapar ve akar bu böyle ilk defa olunca fazla bir hacim bekleme en güzeli emzirirken mochiyi tak hem o emerken kendiliginden bisalir efir harcamana gerek kalmaz bebişin istegine göre olur süt sakin göğsünde sut birakma hemen sag dolaba koy yoksa azalma olur

Dikkat ediyorum ama inşAllah artmaz

Sancı arkadan makattan mı geliyor canım ben de 2-3 gündür ishalim makattan sancı giriyor belime de vuruyor affedersin tuvaleti yaptıktan sonra rahatlıyorum genel olarak da ben belden çok çekiyorum
Evet aynen bende wcden sonra rahatlıyorum o zamana kadar belden giriyor
Kız doğuma mı gitti yoksa
Devakus yok yahu ne doğumu öyle sık girmiyor kızlar
Zaten karnımı görende sen 40 ı bile bitirirsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…