Oh öncelikle gözün aydın çok sevindimYa onu da bilemiyorum emdiği göğüs daha sert oluyor ama diğerine geçmesi lazım falan bocalıyorum hangisini versem. Ya bi de çok saçma bir şey oluyor, çocuk bi göğsümü emerken diğeri akıyor normal bu? Sürekli çarşaf tişört falan değiştiriyorum, mochisiz, kalkansız emzirme yapamıyorumSızdırıyorum... Bugün falan beyazlaştı sulu kıvama geçtik artık tamamen galiba.
Sabah biraz emzirip diğerini mochiyle sağdım uyudum annemler beslemiş, kalktım çocuğu emziricem göğüslerim dolmuş ikisi birden akıyor boş boş. Of süt deliklerim mi büyük ne bu ya. Sonra emzirirken mochiyi taktım öyle aşırı fazla süt de gelmedi
Bu arada tek gecede 10a düştü sarılığı her gören diyor ağladığına değdi mi, dedim değdi rahatlıyorum ben öyleÇıktık hastaneden.
Uyandıramıyorum ki tam bir uykucu şirinParol bende de işe yaramaz ama ihtiyacım olmadı çok şükür. İnşallah gelmiştir ilaç. Fazla nescafe de iyi değil süte geçerse bebiş uyumaz sonra
Bizim memelerin kafası karışık daha o zamanBirini emerken diğeride sızlıyor süt inerken onada etkısı oluyor ılk baslarda olur alısır göğüsler zamanla
Valla her tuşa bastımOh öncelikle gözün aydın çok sevindimGöğüs akması çok normal demek ki sütün bol canım ne güzel. Birini emzirirken hep mochiyi koy bence diğerine boşa gitmesin. Yakında acıkınca ağlamaya başlar zaten anlarsın doyup doymadığını.
Benimki de gazı babada çıkarıyor, gazcı babaUyandıramıyorum ki tam bir uykucu şirinkız bir de uyansın diye ayağının altına fiske vuruyorum ıslak mendille kulak arkasını falan uyarıyorum bazen altını açıyorum uyansın diye bana mısın demiyor babası uyandırıyor çoğu zaman hemde hiç bişey yapmadan kucağına alıp sıpa artık uyan da karnını doyur falan diye konuşurken gözleri açıp etrafına bakıyor beni beğenmiyor bebem
Gözün aydın geçmiş olsun canımYa onu da bilemiyorum emdiği göğüs daha sert oluyor ama diğerine geçmesi lazım falan bocalıyorum hangisini versem. Ya bi de çok saçma bir şey oluyor, çocuk bi göğsümü emerken diğeri akıyor normal bu? Sürekli çarşaf tişört falan değiştiriyorum, mochisiz, kalkansız emzirme yapamıyorumSızdırıyorum... Bugün falan beyazlaştı sulu kıvama geçtik artık tamamen galiba.
Sabah biraz emzirip diğerini mochiyle sağdım uyudum annemler beslemiş, kalktım çocuğu emziricem göğüslerim dolmuş ikisi birden akıyor boş boş. Of süt deliklerim mi büyük ne bu ya. Sonra emzirirken mochiyi taktım öyle aşırı fazla süt de gelmedi
Bu arada tek gecede 10a düştü sarılığı her gören diyor ağladığına değdi mi, dedim değdi rahatlıyorum ben öyleÇıktık hastaneden.
Canim sezeryandan sonra kum torbasi falan varken başını omzunu kaldirma bak basin agrisindan duramazsın demisti hemsire bana her kalkmaya calistigimda ayni seyi söyledi yapma bak bas agrisindan duramazsin dedi bende söz dinledim bende olmadıDemekki doktordan doktora görüşler değişebiliyorvalla senin kadar ani olmasa da kayıt yaptırırken hazırlayıp götürdüler bende ay noluyo noluyooo oldum ama ağrı sızı çok oldu hala daha başım ağrıyor eşim ilaçları almaya gitti sabah gittiğinde akşama gelir demişler umarım gelmiştir yoksa nescafe yi içiyorum 1 saat sonra tekrar başlıyor ağrı parolun da kendine hayrı yok zaten
Bizim oglanda aynı ama yapincada rahat uyuyor birde sıcak tutuyor galiba ondanda rahat etti biraz inat et bakalım ne olacak uykuya dalarken yap tam uykuda yapma uyandirirsin sonra pışpışlaKızlar kızım kundak yaptırmıyor. İki tane hazır, penye kundağımız var değil battaniyeden ondan bile elini, kolunu çıkarıyor. Kundaklayınca uyumuyor zaten uyuyunca kundak yapayım kendini uyandırmasın diyorum uyurken bile zorlana zorlana kolunu çıkarıyorvar mı böyle olan?
Sizede heves gelsin diye konusuyoruz ama sizin dogurmaya niyetiniz yok anne karninda asker eder düğün edersiniz artıkGrubun yarısı süt konuşuyor kızlar doğurmayanlar olarak evrene pozitif mesaj gönderiyoruz çoğumuzun bu hafta doğurması dileğiyle(planlı sezeryanların tarihini tam bilmediğimden onları dışta tutuyorum )
Canım benim çok akardı bı taraftan emziriridim uyku sersemi çocuğu yatağa koyucam bakardım üstü sırılsıklam meğer diğer taraftan akmış bazen oğlumun emmesi 1,5-2 saati geçerse iki göğsümde musluk açılmış gibi birden bosalirdi öyle bı olurdum ki sanki kovayla su dokmusler üstüme...yaklaşık 3 aylıkken geçti bu durum... ilk başta orantısız süt uretimi olurmuş sonra göğsün terbiye olması diyorlar bebeğe göre ayarlayıp fazla süt üretimi duruyormuş...Ya onu da bilemiyorum emdiği göğüs daha sert oluyor ama diğerine geçmesi lazım falan bocalıyorum hangisini versem. Ya bi de çok saçma bir şey oluyor, çocuk bi göğsümü emerken diğeri akıyor normal bu? Sürekli çarşaf tişört falan değiştiriyorum, mochisiz, kalkansız emzirme yapamıyorumSızdırıyorum... Bugün falan beyazlaştı sulu kıvama geçtik artık tamamen galiba.
Bebişin emme saatlerinde sut dolar agri yapar ve akar bu böyle ilk defa olunca fazla bir hacim bekleme en güzeli emzirirken mochiyi tak hem o emerken kendiliginden bisalir efir harcamana gerek kalmazYa onu da bilemiyorum emdiği göğüs daha sert oluyor ama diğerine geçmesi lazım falan bocalıyorum hangisini versem. Ya bi de çok saçma bir şey oluyor, çocuk bi göğsümü emerken diğeri akıyor normal bu? Sürekli çarşaf tişört falan değiştiriyorum, mochisiz, kalkansız emzirme yapamıyorumSızdırıyorum... Bugün falan beyazlaştı sulu kıvama geçtik artık tamamen galiba.
Kızlar baya sayfa birikmiş. Heh dedim kesin biri doğurdu ama siz hala doğurmamışsınızben bile 36+1 oldum zamanı gelenler sağlıkla doğursun artık
Çok sık girmiyor ki arada saatler bile oynuyorBeline vurmaz vuruyorsa dogum sancisidir sikilma tarzinda birsey varmi nerden baslayip devam ediyor
Sıklaşırsa mutlaka git saatlerde oynasa acılma yapabilirÇok sık girmiyor ki arada saatler bile oynuyor
Dikkat ediyorum ama inşAllah artmazBen kazak tarzı bişey almadım hiç, alt üst zıbın tarzı var hep.Evin içi sıcak olur ,üstünde battaniye olur diye düşünüyorum.
Disari giderken de sarıp sarmalanir.3. Aydan sonra bakarım duruma göre.
10 Ekim salı saat.9.00 da randevumuz (38+2 olacağız ogün)
Benim doktorda Instagram'da paylasmis iki gün yokum diye.Gece karın ağrısı gibi ağrım vardı, bir iki gündür belimde ağrıyor.Kasıklarda ara ara sancı var.Doktorun dönüşünü beklesin , acele etmesin diyorum minnosum.
Geçen gün bende de hiç hareket yoktu nerdeyse.Cok canım sıkıldı.Olan hareketlerde çok zayıftı.Korkuttu beni, iki gün sonra parti moduna geçti yine çok şükür.Dedim hep hareket et sen ,durma hiç
Dün beni sağlık ocağındaki ebe aradı, güncel bilgileri almak için.Emzik verme hemen dedi.Emmeye alışsın iyice ondan sonra vermek istersen ver dedi.
Aman dikkat et.Bana da annemden bulaştı çok tedirgin oldum atlatana kadar.
Evet aynen bende wcden sonra rahatlıyorum o zamana kadar belden giriyorSancı arkadan makattan mı geliyor canım ben de 2-3 gündür ishalim makattan sancı giriyor belime de vuruyor affedersin tuvaleti yaptıktan sonra rahatlıyorum genel olarak da ben belden çok çekiyorum
Kız doğuma mı gitti yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?