2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ab0 uyuşmazlığında sarılık değeri. Normale göre daha hızlı yükselebiliyor kuzum inşallah öyle bişey olmaz tabide aklında olsun yinede
Evet canım öyleymiş o yüzden sık sık emzirmeye çalışıyorum ama kalkmıyor bey 2 günlük çocuk emecek diye fiske vuruyorum sıkıyorum şimdiden başladı dayak yemeye çocuuum

Kuzum mama girdabını cok iyi biliyorum düzenli başlarsa da artarak devamı gelir bunuda gayet iyi biliyorum , çişli bezi var yeterli gayet yapıyor yani , ama açlıktan ağladığını bilmek beni üzüyor bu hergun olmuyor ama oluyor ve onun en sonunda o sebepten ağladığını biliyorum anlayabiliyorum yani, direniyorum hala bi şekilde beni psikolojık olarak yıprattı cadı oyle de bı ağlıyor kı ıcım gıdıyor bugun yara olmayan goguslerım alev alev yanıyor mesela kac gunluk olduk surda , bu zamana kadar uc kez anca tam 30 cc ıcmıstır kalanları da deneme doktor kuvezden çıktığımızda emme sonrası ver dedı dıye genelde almadı cunku bosa gıttı döktük hep , aylık kontrol var haftaya cuma zaten 15-16 gun kılo almadı hıc normal dedıler bakalım ya karışığım epey

Biliyorum tabiki biliyorum öyle anlamam tabiki ah darmaduman hıssedıyorum kendımı ama
Çunkuuuğğ lohusasın birtanem bebeğim yetememek korkusu var hepimizde oluyor arada mama vermek senin içinde iyi olabilir sütün birikir ben bir meme bir mama vermiştim hemşire geldi 2 meme 1 mama ver hatta 3 meme 1 mama ver dedi sen ne sıklıkla veriyordun?

Böyle hissetmen çok normal ne kadar tecrübeli de olsan her bebek yeni bir tecrübe üstelik o lohusalık psikolojisi çok fena hiç takılmayacağın şeylere takılıyorsun işte mantık devreden çıkıyor herşey aşırı duygu yüküyle düşünülüyor...ben daha dogurmadim ama eminim bende bocaliycam bildiğim şeyleri unutmuş gibi olucam o zaman yazarım buraya sizden destek isterim lohusayi ancak lohusa anlar

Selam kızlar ben de perşembe günü sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür dün hastaneden çıktık. İkimizde iyiyz çok şükür. Yatakta yatarken ağrım yok ama yürümek, doğrulmak, kalkıp oturmakta çok zorlanıyorum. karnımın üst taraflarında bile ağrı var nedense.. ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştım daha kolay ayaklanmıştım 2. Biraz daha zor geçti diyebilirim. Sütüm az sıkınca çok çok az geliyor günde 3-4 defa mama da veriyorum çünkü çok minik fındığım

Canım parasetamol mg önemli parol ile eş değerse günde 4 alınıyor ama parol daha etkili aslında çok dayanılmaz olursa acilde iğne yaptırırsin. Evet ya bende o yüzden seviyorum emzigi yoksa hiç hijyenik olmuyor büyüdükçe

Kuzum en son ıkı gece once verdım 30 cc ondan önce yine pazartesı vermiştim 30 cc düzenli bi verme durumu yok şuan ihtiyaç duyduğumu hissettiğimde verdim

ekledim cnm
Kızlar sizinde oturduğunuz yerden kalkarken karnınız taş gibi oluyor mu
benim surekli tas gibi
Dogurmazsam 11 ekim randevumuz var.39+2 oluyoruz
ekledim cnm
Aa değişme şansı olmuyor mu ki doğum anına kadarSezeryan planlandı mı peki?Ne zaman doğumunuz?
yok cnm donmedi bi cok sey denedik
akupunktur, kine, egzersizler vs
yurtdisindayim ben burada sezeryan pek uygulanmaz
sirf sezeryan olmasin diye haftalardir ugrasiyoruz artik sezeryan kesinlesti
dogumum normalde 14unde herhangi bi tarihim yok pazrtesi rdvumda belki programlanir hayirlisi
Ahahahaj ben etmek istemiyorum ama oğluş da tık yok
Ama belli olmaz belki birden bire olur bir de yazarım kızlar sancım vardı 7 cm açılma ile hastaneye geldim diye
ay hadi insallah :)

Lohusa duygusu kafası denen şey var kesın ve kesın bakalım nereye evrılcez her zaman burdayız hayatım teşekkür ederim

10 ekim salı randevumuz var 38+2 olacağız
sandriyon

selam cnm
en son kim dogum yapmisti diye hatirliyosun ona bagli
ilk sayfada tabloya bakabilirsin guncellenmis haliyle gorebilirsin :)
gecmis olsun bu arada
annelik zor canim allah kolaylik versin :)
9 Ekim randevum 38+1 oluyorum
ekledim cnm
gozun aydin cnm

Ah kuzum bende ona kırılıp veriyorum gerçekten

Sizede heves gelsin diye konusuyoruz ama sizin dogurmaya niyetiniz yok anne karninda asker eder düğün edersiniz artık
Sorma bana geçen haftaya kadar kimse sormuyordu şimdi herkes sorar oldu doğdu mu doğdu mu diye
Hesaplarıma durumlarıma doğurmadım doğurmayı da düşünmüyorum yazacam artık

Kuzum daha cok küçük uyur tabı sen altını ac ıslak mendılı pamuğu neyse gezdır şöyle üfle irkilsin bızıkla bıraz

Evet aynen bende wcden sonra rahatlıyorum o zamana kadar belden giriyor
@Devakus yok yahu ne doğumu öyle sık girmiyor kızlar
Zaten karnımı görende sen 40 ı bile bitirirsin diyor
Aman herkes bir şey söylüyor bugün dışarı çıkarken komşu gördü doğum ne zaman diye sordu dedim bir iki haftaya eli kulağında karnın aşağı inmiş belli dedi.
Aynı kadın geçen hafta kayınvalideme sizin torun ne zaman gelecek diye sormuş o da az kaldı doğumu bekliyoruz diyince aaa öyle mi karnı 6-7 aylık gibi duruyor hiç belli olmuyor demiş bu insanların ne dediği umrumda değil he deyip geçiyorum

Ellerini aç kuzum onlarla oyna ıslak mendille sil . Şu 1 ayları dolana kadar biraz zahmetli olacak ama sonra alisacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…