2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benim bu karnım ne yaparsam yapayım düşmüyor kızlar dün 6 km yürümüşüm
Gaz ağrısı gibi kuzum doğum ağrısı olduğunu düşünmüyorum
Dogum agrilari da öyle başlıyor bazilari ikigun bile çekiyor diyim sana önce kadiklardan baslar sonra belde devreye girer

Of ben sut konusunda dertlıyım arkadas ya , iki üç günde bir kısır döngüye gırıyoruz devamlı yarım saatte bır emme durma vs vs mama verıyorum 30-40 ne içerse cocuk kendinden geçiyor sabaha karşı kaka yapmıs sırtından cıkmıs resmen , sabahtan beri çişli bez vardı sadece mama dan sonra yaptı sımdı kakasını ben anlayamıyorum artık anasını satayım dıyıp alıcam biberonu pes edicem cok uzuluyorum , helekı oğlumu o kadar guzel emzırıp obezite derecesine gelene kadar ıkı sene ye yakın emdıgı ıcın cok cok daha fazla uzuluyorum

Sürekli yarim saatte bir emerse sütünde birikmez hem sen hem bebek strese girer sağ ver bir iki defa hem senin sutun biriksin hemse oda tam doysun uyusun dinlensin emdikten sonra ben sagıp veriyorum biberonla mamayı aklına getirme henüz her bebek aynı olmaz bir defa kaka yapiyorsa bu iyi birsey düzene girer elbet

Yarım saatte bır emerken sut de çıkmaz kı sağsam, yanı pek bişey farketmıyor uyanıkken ozellıkle bu döngüye gırıyor ve sut onun ıstedıgı kadar gelmıyor , mamamdan şırıngayla verıyorum ama işte iki üç gece önce olmuştu yıne verdım bılemıyorum artık

İnşallah siz de bir gün doğuracaksınız
Ay bak böyle bir şey işte ama üç ay demen hoş olmadı
Ay deniyoruz bakam akşamları tam bir dudak tiryakisi oluyor açlığından mı keyfinden mi sürekli cok cok halinde emzik vermeme çok az kaldı. Bi saat emdi yemeğe gidicem tam çekiyorum mememi de çekiyor bırakmıyor nasıl bir vakumsa Annem diyor ki gel masada emzir ama oturamıyorum hala tam
Hamilelik günlüğümde son 1 gün yazıyor şuan hafif sancım var saat tuttum ama düzenli değil gibi bakalım bu gece doğurur muyum
Aa ilk defa tahmini doğum tarihini geçen biri olacak galiba İnşallah sağlıkla gelir yavrucak.

Yeme saati belirle en az 2 saat olsun 3 te olabilir ozaman sut dingun degisir zaten cok sık emziriyorsun bak ilerde bebiş seni emzik niyeti kullanir kuzenin daha yakinda ayni durumdaydi ne uyutanildiler ne rahat verdi bebiş sürekli meme istiyor du bak ben biraz emzirip altina bakıyorum gazini cikarip tekrar emziriyorum diger emzirme saatine kadar daha erken değil hatta bu süre aşadabiliyor

Senin inşallah o kadar sürmez biraz Can sıkıcı oluyor dışarıda emzirmeye ya da dışarıya çıkmaya cekinirdim akacak her an diye çünkü birden boşaldığında göğüs pedi bile yeterli olmuyordu...bilimsel açıklamasını bilmem ama annem senin göğsün süt tutmuyor derdi bana
Ay duş aldım uzandım sancı falan gitti iyiyim şuan pazartesi kontrolüm var doktorm en fazla 1 hafta beklerim sonra yatısını yaparız dedi inşallah o kadar sürmez bakalım hayırlısı

Canım mama verince 2-3 saat uyuyordur muhtemelen o zaman acıkmasına yakın sağıp onu versen. Doyacağı kadar çıkıyorsa yine bi süre uyur süt birikir belki rahat emer

Aa o zaman iptal edeyim 0 - 3 ay olanları bir kaç tane hemen giysin üzerine olsun diye alıyordum az kalsın. Bizim kız da dekolteli giyiversin

Aa bak benim arkadaşım da senin göğüsler küçük çabuk dolar demişti ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…