Bizimkilrin keyfi yerinde ice deSizede heves gelsin diye konusuyoruz ama sizin dogurmaya niyetiniz yok anne karninda asker eder düğün edersiniz artık
İnşAllah açılma yaparda sıklaşırdaSıklaşırsa mutlaka git saatlerde oynasa acılma yapabilir
Kuzum sen gene doktoruna sorda ne olur ne olmazEvet aynen bende wcden sonra rahatlıyorum o zamana kadar belden giriyor
Devakus yok yahu ne doğumu öyle sık girmiyor kızlar
Zaten karnımı görende sen 40 ı bile bitirirsin diyor
Ya benim bu karnım ne yaparsam yapayım düşmüyor kızlar dün 6 km yürümüşümKuzum sen gene doktoruna sorda ne olur ne olmaz
Dogum agrilari da öyle başlıyor bazilari ikigun bile çekiyor diyim sana önce kadiklardan baslar sonra belde devreye girerYa benim bu karnım ne yaparsam yapayım düşmüyor kızlar dün 6 km yürümüşüm
Gaz ağrısı gibi kuzum doğum ağrısı olduğunu düşünmüyorum
Merhaba kizlar. 36+3 olduk. bugun kontrolum vardi. Rahim ağzı uzunluğu 25 mm olmuş. Doktor içerden bakti yumuşama varmış suyum da azacik azalmış. Sancılarim oluyor hep. Ayakta duramaz oldum, durdugum an 5 dk icinde falan ya belim agriyor ya da kasiklarim karnim. Doktor agrilarin normal dedi. Sizce doğum yakin midir
Sürekli yarim saatte bir emerse sütünde birikmez hem sen hem bebek strese girer sağ ver bir iki defa hem senin sutun biriksin hemse oda tam doysun uyusun dinlensin emdikten sonra ben sagıp veriyorum biberonla mamayı aklına getirme henüz her bebek aynı olmaz bir defa kaka yapiyorsa bu iyi birsey düzene girer elbetOf ben sut konusunda dertlıyım arkadas ya , iki üç günde bir kısır döngüye gırıyoruz devamlı yarım saatte bır emme durma vs vs mama verıyorum 30-40 ne içerse cocuk kendinden geçiyor sabaha karşı kaka yapmıs sırtından cıkmıs resmen , sabahtan beri çişli bez vardı sadece mama dan sonra yaptı sımdı kakasını ben anlayamıyorum artık anasını satayım dıyıp alıcam biberonu pes edicem cok uzuluyorum , helekı oğlumu o kadar guzel emzırıp obezite derecesine gelene kadar ıkı sene ye yakın emdıgı ıcın cok cok daha fazla uzuluyorum
Yarım saatte bır emerken sut de çıkmaz kı sağsam, yanı pek bişey farketmıyor uyanıkken ozellıkle bu döngüye gırıyor ve sut onun ıstedıgı kadar gelmıyor , mamamdan şırıngayla verıyorum ama işte iki üç gece önce olmuştu yıne verdım bılemıyorum artıkSürekli yarim saatte bir emerse sütünde birikmez hem sen hem bebek strese girer sağ ver bir iki defa hem senin sutun biriksin hemse oda tam doysun uyusun dinlensin emdikten sonra ben sagıp veriyorum biberonla mamayı aklına getirme henüz her bebek aynı olmaz bir defa kaka yapiyorsa bu iyi birsey düzene girer elbet
İnşallah siz de bir gün doğuracaksınızGrubun yarısı süt konuşuyor kızlar doğurmayanlar olarak evrene pozitif mesaj gönderiyoruz çoğumuzun bu hafta doğurması dileğiyle(planlı sezeryanların tarihini tam bilmediğimden onları dışta tutuyorum )
Ay bak böyle bir şey işte ama üç ay demen hoş olmadıCanım benim çok akardı bı taraftan emziriridim uyku sersemi çocuğu yatağa koyucam bakardım üstü sırılsıklam meğer diğer taraftan akmış bazen oğlumun emmesi 1,5-2 saati geçerse iki göğsümde musluk açılmış gibi birden bosalirdi öyle bı olurdum ki sanki kovayla su dokmusler üstüme...yaklaşık 3 aylıkken geçti bu durum... ilk başta orantısız süt uretimi olurmuş sonra göğsün terbiye olması diyorlar bebeğe göre ayarlayıp fazla süt üretimi duruyormuş...
Ay deniyoruz bakam akşamları tam bir dudak tiryakisi oluyor açlığından mı keyfinden mi sürekli cok cok halinde emzik vermeme çok az kaldı. Bi saat emdi yemeğe gidicem tam çekiyorum mememi de çekiyor bırakmıyor nasıl bir vakumsaBebişin emme saatlerinde sut dolar agri yapar ve akar bu böyle ilk defa olunca fazla bir hacim bekleme en güzeli emzirirken mochiyi tak hem o emerken kendiliginden bisalir efir harcamana gerek kalmazbebişin istegine göre olur süt sakin göğsünde sut birakma hemen sag dolaba koy yoksa azalma olur
Aa ilk defa tahmini doğum tarihini geçen biri olacak galibaHamilelik günlüğümde son 1 gün yazıyorşuan hafif sancım var saat tuttum ama düzenli değil gibi bakalım bu gece doğurur muyum
Ben hevesin zirvesini yaptırdım ama ı ıh tık yokSizede heves gelsin diye konusuyoruz ama sizin dogurmaya niyetiniz yok anne karninda asker eder düğün edersiniz artık
Yeme saati belirle en az 2 saat olsun 3 te olabilir ozaman sut dingun degisir zaten cok sık emziriyorsun bak ilerde bebiş seni emzik niyeti kullanir kuzenin daha yakinda ayni durumdaydi ne uyutanildiler ne rahat verdi bebiş sürekli meme istiyor du bak ben biraz emzirip altina bakıyorum gazini cikarip tekrar emziriyorum diger emzirme saatine kadar daha erken değil hatta bu süre aşadabiliyorYarım saatte bır emerken sut de çıkmaz kı sağsam, yanı pek bişey farketmıyor uyanıkken ozellıkle bu döngüye gırıyor ve sut onun ıstedıgı kadar gelmıyor , mamamdan şırıngayla verıyorum ama işte iki üç gece önce olmuştu yıne verdım bılemıyorum artık
Doktoruna sorsaydin canim bi. Burada erken dogmasini engelleyip hala doguramayanda var doktorun en dogru seyi soyler
Senin inşallah o kadar sürmez biraz Can sıkıcı oluyor dışarıda emzirmeye ya da dışarıya çıkmaya cekinirdim akacak her an diye çünkü birden boşaldığında göğüs pedi bile yeterli olmuyordu...bilimsel açıklamasını bilmem ama annem senin göğsün süt tutmuyor derdi banaİnşallah siz de bir gün doğuracaksınız
Ay bak böyle bir şey işte ama üç ay demen hoş olmadı
Ay deniyoruz bakam akşamları tam bir dudak tiryakisi oluyor açlığından mı keyfinden mi sürekli cok cok halinde emzik vermeme çok az kaldı. Bi saat emdi yemeğe gidicem tam çekiyorum mememi de çekiyor bırakmıyor nasıl bir vakumsaAnnem diyor ki gel masada emzir ama oturamıyorum hala tam
Aa ilk defa tahmini doğum tarihini geçen biri olacak galibaİnşallah sağlıkla gelir yavrucak.
Canım mama verince 2-3 saat uyuyordur muhtemelen o zaman acıkmasına yakın sağıp onu versen. Doyacağı kadar çıkıyorsa yine bi süre uyur süt birikir belki rahat emerYarım saatte bır emerken sut de çıkmaz kı sağsam, yanı pek bişey farketmıyor uyanıkken ozellıkle bu döngüye gırıyor ve sut onun ıstedıgı kadar gelmıyor , mamamdan şırıngayla verıyorum ama işte iki üç gece önce olmuştu yıne verdım bılemıyorum artık
Kasıklarımda ağrı yok şuan için gaz ağrısı gibi ama iniAllah doğum ağrısıdır ya artar belkiDogum agrilari da öyle başlıyor bazilari ikigun bile çekiyor diyim sana önce kadiklardan baslar sonra belde devreye girer
Aa o zaman iptal edeyim 0 - 3 ay olanlarıValla canım 3-6 ay da eğer 3 kg ve 50 cm civarı bebeğin olursa bol falan olur ama olur. Benimkini biliyorsun. Eve geldikten sonra 0-3 ay tulumları 2-3 kere anca giydirdim hemen küçüldü. Büyük her türlü giydiriliyor azcık yaka dekoltesi falan oluyor
36 dan sonra çok durdurmuyorlar zaten
Çok degisik bir agri yaşayinca anlarsin ama sonuna dogru bel hatta kuyruk sokumuna giriyor bu aklinda olsunKasıklarımda ağrı yok şuan için gaz ağrısı gibi ama iniAllah doğum ağrısıdır ya artar belki
Aa bak benim arkadaşım da senin göğüsler küçük çabuk dolar demişti ondan mı acabaSenin inşallah o kadar sürmez biraz Can sıkıcı oluyor dışarıda emzirmeye ya da dışarıya çıkmaya cekinirdim akacak her an diye çünkü birden boşaldığında göğüs pedi bile yeterli olmuyordu...bilimsel açıklamasını bilmem ama annem senin göğsün süt tutmuyor derdi bana
Ay duş aldım uzandım sancı falan gitti iyiyim şuanpazartesi kontrolüm var doktorm en fazla 1 hafta beklerim sonra yatısını yaparız dedi inşallah o kadar sürmez bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?