2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İki memeyi de verdim az önce emdi taş gibi oluyor sağıyorum sağdığımı vermeye kalmadan uyuyakalıyor ağzında biriktirip tükürüyor uykudan kalkmak istemiyor
Uyusa bile ver dagdigini yedigini göreceksin yoruluyorlar vermemezlik etme sakin hastanede berdeyse burnundan tıkacaktık

Kuzum bana kum torbası ney koyan olmadı ben çocuk emsin diye yapmadık bırakmadım ayaklarım 2 saate çözüldü his geri gelince sarılık olmasın diye hemen doğruldum dikişlerim acımıyor diye aldırış etmedim

Aynen oyle dedi doktorum da, sezeryan olacagim icin tirsiyorum biraz. Tarih 13 gun sonra ama ya daha erkenden sancim artarsa diye dusunup tirsiyorum biraz :/
Bazen olmuyor 36+1 de öyle sancım vardı ki düştü karnım şuankinden daha aşağıdaydı bebeğimin kafası sonra noldu bilmiyorum şuan 38+5 im sen kendini takip et yinede tabi

Koyverme kendini dün akşamdan beri mama vermedim sütüm indi diye benimki de yapmadı kaka dün çok güzel yapmıştı sık sık emziriyorum ama kaka yok daha sabahtan beri yapmadı çabalıyorum. Pes etme sakın her bebek farklı oluyor kızım çok güzel emiyordu yarım saate bir emiyordu bunu Uyandıramıyorum sarılık olacak diye ödüm kopuyor göğsüm taş gibi sağıyorum ama emme gibi olmuyor. Sen bu grubun mihenk taşısın dobarlan bırahma gendini tecrübelerine ihtiyacımız var sanki böyle de çıkarcı gibi hissettim kendimi ama sen öyle düşünme sadece sana kendini biraz daha iyi hissettirebilmek istiyorum

İki memeyi de verdim az önce emdi taş gibi oluyor sağıyorum sağdığımı vermeye kalmadan uyuyakalıyor ağzında biriktirip tükürüyor uykudan kalkmak istemiyor
Sağdığım sütü almayınca kavga ediyorum kendisi ile Ben neler çekiyorum bunun için biliyor musun sen bitecek bu diye O ağızda biriktirme yüzünden kustu bi kere genzine kaçtı zorlamaya da korkuyorum yediğini de çıkaracak diye. Ahh ah neler çekiyoruz bi de tartıldı kilo almış diye babası havaya giriyor anne neler çekiyor o kilo alsın diye Seni emdiğinde yetiyor demek yoksa alırdı herhalde sağdığını verince. Sen habire al koy memeye

Ay canım ben de dün yaşadım o geceyi Ama benimki ışığın altında çok rahat uyudu güneşleniyor sanki paşam, ama ışından çıkınca biraz iyi gibi bugün belki bir haftalık oldu diyedir artık inşallah seninki de çabuk toparlar, biri daha vardı ikinciye girmiş tekrar yükselmiş dikkat etmek lazım.
Ay benimkiler de küçük alakası var mıdır acaba
Olabilir valla

Hello çiçeğim geçmiş olsun bizde çıktık bugün hastaneden salı günü kontrol var ab0 uyuşmazlığı varmış sarılık riski var dediler salı günü anlayacaz bakalım ne durumdayız.. Ağrın sızın var mı nasıl oldun?

Canım parolu ben 10 gün düzenli 6 saatte 1 içtim . Şu an da içiyorum ağrım oldukça. Emzik ilk gün verdim çok aktif tutmuyor zaten sürekli de vermedim. Emme refleksi gelişsin diye şimdi de karnı çok tok olduğumda ya da altını açarken çok ağlarsa veriyorum. Kendi 2 dk tuttjp tükürüyor

Benimki de uyuyor kuzum ayağının altına vuruyorum ıslak mendil sürüyorum altını açıyorum bana mısın demiyor ama pes etmiyorum stres yapınca eşime veriyorum sen uyandırmayı dene diye sende öyle yap istersen babalar daha stressiz oluyormuş anneye göre

Kızım oburdu bu uykucu kızımda doğru düzgün uyuyamazdım maşallah maşallah 2 gündür gayet güzel uyuyorum kıyaslama yapmamaya çalışıyorum süt var çok şükür ama uykudan kalkıp emecek bebe lazım

Bana parol değilde bir türevi aseket yazmış 2 saat kadar önce 1 tane içtim peki Bi faydası olmadı kafam sanki düşecek gibi, günde 2 tane demiş buda parasetamol içerikli ya fazla alsam ne olur hazır seni bulmuşken sorayım.. Bende bugün ilk defa denedim hemen tuttu bir iki cok cok dedi bıraktı zorda kalırsam diye emzik tutsun istiyorum alt değiştirme mama hazırlama vs gibi şeylerde kurtarıcı olur

Ab0 uyuşmazlığında sarılık değeri. Normale göre daha hızlı yükselebiliyor kuzum inşallah öyle bişey olmaz tabide aklında olsun yinede

Papatyamaviss canım kaka değil cisli bezi dikkate al...diğer kizlarinda aklında olsun eğer bebeğiniz sadece anne sütü alıyorsa 15 güne kadar kaka yapmayabilir..nerden biliyorum çünkü bu da başıma geldioğlum ek gıdaya geçinceye kadar 15-16 günde bir kaka yaptı ayda iki kere yani

Biliyorum tabiki biliyorum öyle anlamam tabiki ah darmaduman hıssedıyorum kendımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…