- 12 Şubat 2023
- 2.225
- 3.750
- 63
- 30
İki memeyi de verdim az önce emdi taş gibi oluyor sağıyorum sağdığımı vermeye kalmadan uyuyakalıyor ağzında biriktirip tükürüyor uykudan kalkmak istemiyorBenimki de gazı babada çıkarıyor, gazcı babaBaba sesini de biliyorlar valla
İnsan kıyamıyor kiBaşlarda hepsi aynı uyandırmak biraz zor. Hemşire bana topuklarını sık canını acıt uyandır demişti. Ben yapamadım ama yapabilirsen dene.
Uyusa bile ver dagdigini yedigini göreceksin yoruluyorlar vermemezlik etme sakin hastanede berdeyse burnundan tıkacaktıkİki memeyi de verdim az önce emdi taş gibi oluyor sağıyorum sağdığımı vermeye kalmadan uyuyakalıyor ağzında biriktirip tükürüyor uykudan kalkmak istemiyor
Altını aç vücudunu ıslak mendille sil uyandır o uyanacak okadar uleynİnsan kıyamıyor ki
İnşallah şu süreci sorunsuz atlatırız ya
Kuzum bana kum torbası ney koyan olmadı ben çocuk emsin diye yapmadık bırakmadım ayaklarım 2 saate çözüldü his geri gelince sarılık olmasın diye hemen doğruldum dikişlerim acımıyor diye aldırış etmedimCanim sezeryandan sonra kum torbasi falan varken başını omzunu kaldirma bak basin agrisindan duramazsın demisti hemsire bana her kalkmaya calistigimda ayni seyi söyledi yapma bak bas agrisindan duramazsin dedi bende söz dinledim bende olmadı
İnşAllah o ağrılarıda tadarım canımÇok degisik bir agri yaşayinca anlarsin ama sonuna dogru bel hatta kuyruk sokumuna giriyor bu aklinda olsun
Bazen olmuyor 36+1 de öyle sancım vardı ki düştü karnım şuankinden daha aşağıdaydı bebeğimin kafası sonra noldu bilmiyorum şuan 38+5 imAynen oyle dedi doktorum da, sezeryan olacagim icin tirsiyorum biraz. Tarih 13 gun sonra ama ya daha erkenden sancim artarsa diye dusunup tirsiyorum biraz :/
9 Ekim randevum 38+1 oluyorum@Satilucky
@ririi
@srsrnr
D dra21
@dunyalibiri
@Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
Koyverme kendini dün akşamdan beri mama vermedim sütüm indi diye benimki de yapmadı kaka dün çok güzel yapmıştı sık sık emziriyorum ama kaka yok daha sabahtan beri yapmadı çabalıyorum. Pes etme sakın her bebek farklı oluyor kızım çok güzel emiyordu yarım saate bir emiyordu bunu Uyandıramıyorum sarılık olacak diye ödüm kopuyor göğsüm taş gibi sağıyorum ama emme gibi olmuyor. Sen bu grubun mihenk taşısın dobarlan bırahma gendini tecrübelerine ihtiyacımız varOf ben sut konusunda dertlıyım arkadas ya , iki üç günde bir kısır döngüye gırıyoruz devamlı yarım saatte bır emme durma vs vs mama verıyorum 30-40 ne içerse cocuk kendinden geçiyor sabaha karşı kaka yapmıs sırtından cıkmıs resmen , sabahtan beri çişli bez vardı sadece mama dan sonra yaptı sımdı kakasını ben anlayamıyorum artık anasını satayım dıyıp alıcam biberonu pes edicem cok uzuluyorum , helekı oğlumu o kadar guzel emzırıp obezite derecesine gelene kadar ıkı sene ye yakın emdıgı ıcın cok cok daha fazla uzuluyorum
Sağdığım sütü almayınca kavga ediyorum kendisi ileİki memeyi de verdim az önce emdi taş gibi oluyor sağıyorum sağdığımı vermeye kalmadan uyuyakalıyor ağzında biriktirip tükürüyor uykudan kalkmak istemiyor
Uyanmayınca aynen böyle oluyorum kocaaam kocam aşkım bebeğim birtanem neredesiiiin
Ay canım ben de dün yaşadım o geceyiHello kızlar naber
Doğum yapan oldu muu
Biz perşembe günü taburcu olduk, sarılık değeri 10 çıktı diye ertesi gün tekrar çocuk doktoruna gittik değer 16,5 a çıkmıştı.. dün tekrar yatış yapıp ışın tedavisi aldık. Hayatımın en uzun gecelerinden birini yaşadım sanki.. ışın için kutuya koyuyorum en az 2 saat kalsın diyor hemşire benimki yarım saat sonra ağlıyor göbeği şişiyoröyle böyle biraz düşürdük. Sık sık emzirmem gerekiyor biraz uyusa endişeleniyorum uyanmayacak emmeyecek diye.
Kız ne zormuş.
Olabilir vallaAy benimkiler de küçük alakası var mıdır acaba
Hello çiçeğim geçmiş olsunHello kızlar naber
Doğum yapan oldu muu
Biz perşembe günü taburcu olduk, sarılık değeri 10 çıktı diye ertesi gün tekrar çocuk doktoruna gittik değer 16,5 a çıkmıştı.. dün tekrar yatış yapıp ışın tedavisi aldık. Hayatımın en uzun gecelerinden birini yaşadım sanki.. ışın için kutuya koyuyorum en az 2 saat kalsın diyor hemşire benimki yarım saat sonra ağlıyor göbeği şişiyoröyle böyle biraz düşürdük. Sık sık emzirmem gerekiyor biraz uyusa endişeleniyorum uyanmayacak emmeyecek diye.
Kız ne zormuş.
Canım parolu ben 10 gün düzenli 6 saatte 1 içtim . Şu an da içiyorum ağrım oldukça. Emzik ilk gün verdim çok aktif tutmuyor zaten sürekli de vermedim. Emme refleksi gelişsin diye şimdi de karnı çok tok olduğumda ya da altını açarken çok ağlarsa veriyorum. Kendi 2 dk tuttjp tükürüyorSelam kızlar biz evimize geldik çok şükür sormak istediklerim var parol içtim sabah ama kafam çok ağrıyor nescafe su takviye ediyorum siz nasıl yaptınız, bir de emzik verdiniz mi verdiyseniz kaçıncı günde? Tecrübelerinize ihtiyacım var
ebru_can_ebru
atatalya
Papatyamaviss ve diğer yeni anneler
Benimki de uyuyor kuzum ayağının altına vuruyorum ıslak mendil sürüyorum altını açıyorum bana mısın demiyor ama pes etmiyorum stres yapınca eşime veriyorum sen uyandırmayı dene diye sende öyle yap istersen babalar daha stressiz oluyormuş anneye göreEmmesi güzel kuzum ama uyandırmakta güçlük çekiyorum. Tedavi esnasında kolaydı cihazda olmak istemiyordu daha sık emziriyordum. Sabah çıktık öğleden sonraya kadar gene iyiydi son saatlerde gene çok uyuyor korkuyorum..
Kızım oburdu bu uykucu kızımda doğru düzgün uyuyamazdım maşallah maşallah 2 gündür gayet güzel uyuyorum kıyaslama yapmamaya çalışıyorum süt var çok şükür ama uykudan kalkıp emecek bebe lazımSağdığım sütü almayınca kavga ediyorum kendisi ileBen neler çekiyorum bunun için biliyor musun sen bitecek bu diye O ağızda biriktirme yüzünden kustu bi kere genzine kaçtı zorlamaya da korkuyorum yediğini de çıkaracak diye. Ahh ah neler çekiyoruz bi de tartıldı kilo almış diye babası havaya giriyor anne neler çekiyor o kilo alsın diye Seni emdiğinde yetiyor demek yoksa alırdı herhalde sağdığını verince. Sen habire al koy memeye
Bana parol değilde bir türevi aseket yazmış 2 saat kadar önce 1 tane içtim peki Bi faydası olmadı kafam sanki düşecek gibi, günde 2 tane demiş buda parasetamol içerikli ya fazla alsam ne olur hazır seni bulmuşken sorayım.. Bende bugün ilk defa denedim hemen tuttu bir iki cok cok dedi bıraktıCanım parolu ben 10 gün düzenli 6 saatte 1 içtim . Şu an da içiyorum ağrım oldukça. Emzik ilk gün verdim çok aktif tutmuyor zaten sürekli de vermedim. Emme refleksi gelişsin diye şimdi de karnı çok tok olduğumda ya da altını açarken çok ağlarsa veriyorum. Kendi 2 dk tuttjp tükürüyor
Ab0 uyuşmazlığında sarılık değeri. Normale göre daha hızlı yükselebiliyor kuzum inşallah öyle bişey olmaz tabide aklında olsun yinedeHello çiçeğim geçmiş olsunbizde çıktık bugün hastaneden salı günü kontrol var ab0 uyuşmazlığı varmış sarılık riski var dediler salı günü anlayacaz bakalım ne durumdayız.. Ağrın sızın var mı nasıl oldun?
Biliyorum tabiki biliyorum öyle anlamam tabiki ah darmaduman hıssedıyorum kendımı amaKoyverme kendini dün akşamdan beri mama vermedim sütüm indi diye benimki de yapmadı kaka dün çok güzel yapmıştı sık sık emziriyorum ama kaka yok daha sabahtan beri yapmadı çabalıyorum. Pes etme sakın her bebek farklı oluyor kızım çok güzel emiyordu yarım saate bir emiyordu bunu Uyandıramıyorum sarılık olacak diye ödüm kopuyor göğsüm taş gibi sağıyorum ama emme gibi olmuyor. Sen bu grubun mihenk taşısın dobarlan bırahma gendini tecrübelerine ihtiyacımız varsanki böyle de çıkarcı gibi hissettim kendimi ama sen öyle düşünme sadece sana kendini biraz daha iyi hissettirebilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?