2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsallah kuzum ya. Ama gece donmek falan eziyet oldu.birde yaklastikca insan streste kafasinda.kurup duruyor
Biliyorum diyorum ya hepsi 1 saatte bitiveriyor ay i bedende bağımız kesiliyor artık hep yanında olacak yoksa bilmez miyim zorluklarını Rabbım ne güzel yaratmış ki artık son zamanlarda biz doğsun diyoruz zamanı gelince Rabbım hadi bakalım dediği an geliyorlar baksana 1 gün bekle dur desen durmuyor

Kizlar bir sey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim , benimde dogumum yaklasti. Bursa şehir hastanesinde dogum yapan var mi aranizda? Erkek doktor, erkek asistanla muhattap oldunuz mu

Bizim oglanda aynı ama yapincada rahat uyuyor birde sıcak tutuyor galiba ondanda rahat etti biraz inat et bakalım ne olacak uykuya dalarken yap tam uykuda yapma uyandirirsin sonra pışpışla
Deneyeyim kuzum ben de sıcacık yatsın omzu,kolu üşümesin istiyorum

Kanama olmasn icin boşalsın diye yapiyorlar ilginç kalkmaman lazm birde gaz cikardiktan sonra çay kahve gibi bol sıvı tüketmen lazmdı ya sen direk bebege odaklandin galiba canm benim

Evet canim cidden oyle. Saglikla gelsinlerde gerisi onemli degil

Kuzum senin riskliydi ikisini de 38i görmeden doğurdun diye biliyorum bizim gibi bekleseydin 39a kadar dağ kadar fark oluyor valla 3 haftada bile
Günden güne büyüyor valla bu hafta daha bir şişti karnım

Ay hayrolsun ikimizinki de göbişim de düşmüş sanki doğuracak gibi hissediyorum sen de varmı göbekte düşme canım
Evet aynen bende wcden sonra rahatlıyorum o zamana kadar belden giriyor
Devakus yok yahu ne doğumu öyle sık girmiyor kızlar
Zaten karnımı görende sen 40 ı bile bitirirsin diyor

Bi fotograf paylasiyorum hala mii diye yaziyorlar. İllaki dogacak icimde kalacak hali yok ya
Ay ben hiç bir şey paylaşmıyorum valla ama doğumdan sonra köpekli bebekli hayat vlogları çekip paylaşayım diyorum
Bir de anı albümü gibi olur instagram hesabım oraya kaydetmiş gibi olurum
Site kapatılmadığı sürece orda kalır

Bende ise. Baslayana kadar bol bol her anini cekmek istiyorum sonrasi zor olacak

Bende ise. Baslayana kadar bol bol her anini cekmek istiyorum sonrasi zor olacak
Evet ya işe başlama durumu var bir de düşünmek bile istemiyorum
Sen hangi ayda işe başlayacaksın canım belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…