- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Maşallah canimmm çok az kaldı zor zamanlar ama bir anda son buluyor ne olduğunu anlamıyor insan tadını çıkarınHergun yuruyorum kuzum. Evdede hareketliyim hep
Puuuuu maşallah suphanallah bereketli olsun canım benimİki memeyi de verdim az önce emdi taş gibi oluyor sağıyorum sağdığımı vermeye kalmadan uyuyakalıyor ağzında biriktirip tükürüyor uykudan kalkmak istemiyor
İnsallah kuzum ya. Ama gece donmek falan eziyet oldu.birde yaklastikca insan streste kafasinda.kurup duruyorMaşallah canimmm çok az kaldı zor zamanlar ama bir anda son buluyor ne olduğunu anlamıyor insan tadını çıkarın
Biliyorum diyorum ya hepsi 1 saatte bitiveriyor ay i bedende bağımız kesiliyor artık hep yanında olacak yoksa bilmez miyim zorluklarını Rabbım ne güzel yaratmış ki artık son zamanlarda biz doğsun diyoruz zamanı gelince Rabbım hadi bakalım dediği an geliyorlar baksana 1 gün bekle dur desen durmuyorİnsallah kuzum ya. Ama gece donmek falan eziyet oldu.birde yaklastikca insan streste kafasinda.kurup duruyor
Deneyeyim kuzum ben de sıcacık yatsın omzu,kolu üşümesin istiyorumBizim oglanda aynı ama yapincada rahat uyuyor birde sıcak tutuyor galiba ondanda rahat etti biraz inat et bakalım ne olacak uykuya dalarken yap tam uykuda yapma uyandirirsin sonra pışpışla
Valla doğsa bi teyzesi bugün bir arkadaşıma şaka yaptım gel doğurdum diye inandı ne yapayım doğuracak zamana geldin inanırım tabi diyorBende merakla bekliyorum kuzularimi
Kanama olmasn icin boşalsın diye yapiyorlar ilginç kalkmaman lazm birde gaz cikardiktan sonra çay kahve gibi bol sıvı tüketmen lazmdı ya sen direk bebege odaklandin galiba canm benimKuzum bana kum torbası ney koyan olmadı ben çocuk emsin diye yapmadık bırakmadım ayaklarım 2 saate çözüldü his geri gelince sarılık olmasın diye hemen doğruldum dikişlerim acımıyor diye aldırış etmedim
Evet canim cidden oyle. Saglikla gelsinlerde gerisi onemli degilBiliyorum diyorum ya hepsi 1 saatte bitiveriyor ay i bedende bağımız kesiliyor artık hep yanında olacak yoksa bilmez miyim zorluklarını Rabbım ne güzel yaratmış ki artık son zamanlarda biz doğsun diyoruz zamanı gelince Rabbım hadi bakalım dediği an geliyorlar baksana 1 gün bekle dur desen durmuyor
Şey yapsana önce tek kolunu sok bir sure öyle kalsın sonra diger kolu sok yani teki dışarda kalsn alistirmak icin böyle yaparsan sanki daha iyi olurDeneyeyim kuzum ben de sıcacık yatsın omzu,kolu üşümesin istiyorum
Herkes ariyor ne zaman doguruyosun diyeValla doğsa bi teyzesi bugün bir arkadaşıma şaka yaptım gel doğurdum diye inandı ne yapayım doğuracak zamana geldin inanırım tabi diyor
Kuzum senin riskliydi ikisini de 38i görmeden doğurdun diye biliyorumBiliyorum diyorum ya hepsi 1 saatte bitiveriyor ay i bedende bağımız kesiliyor artık hep yanında olacak yoksa bilmez miyim zorluklarını Rabbım ne güzel yaratmış ki artık son zamanlarda biz doğsun diyoruz zamanı gelince Rabbım hadi bakalım dediği an geliyorlar baksana 1 gün bekle dur desen durmuyor
Beni de ya eski iş yerinden arkadaşlarım arama mesaj sürekli ki bu 3-4 gündür başladıHerkes ariyor ne zaman doguruyosun diye
Bi fotograf paylasiyorum hala mii diye yaziyorlar. İllaki dogacak icimde kalacak hali yok yaBeni de ya eski iş yerinden arkadaşlarım arama mesaj sürekli ki bu 3-4 gündür başladı
Kesinlikle öyle kuzumÇok zor kuzum vicdan azabı sinir krizleri ile geçiyor gün sağlık olsun bebeğim geçecek veraber oyun oynayacaklar yoldaş olacaklar
İnegöl’de yaptım , orayı bilemeyeceğimKizlar bir sey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim , benimde dogumum yaklasti. Bursa şehir hastanesinde dogum yapan var mi aranizda? Erkek doktor, erkek asistanla muhattap oldunuz mu
Evet aynen bende wcden sonra rahatlıyorum o zamana kadar belden giriyor
Devakus yok yahu ne doğumu öyle sık girmiyor kızlar
Zaten karnımı görende sen 40 ı bile bitirirsin diyor
Ay ben hiç bir şey paylaşmıyorum valla ama doğumdan sonra köpekli bebekli hayat vlogları çekip paylaşayım diyorumBi fotograf paylasiyorum hala mii diye yaziyorlar. İllaki dogacak icimde kalacak hali yok ya
Bende ise. Baslayana kadar bol bol her anini cekmek istiyorum sonrasi zor olacakAy ben hiç bir şey paylaşmıyorum valla ama doğumdan sonra köpekli bebekli hayat vlogları çekip paylaşayım diyorum
Bir de anı albümü gibi olur instagram hesabım oraya kaydetmiş gibi olurum
Site kapatılmadığı sürece orda kalır
Evet ya işe başlama durumu var bir de düşünmek bile istemiyorumBende ise. Baslayana kadar bol bol her anini cekmek istiyorum sonrasi zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?