2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Patronlarim bana birakti. Eylul gibi donecegim nasipse ayrilabilirsem
Çok iyi canım nerdeyse 1 yaşında olacak
Bizde de ücretsiz izin hakkı var da ben alamayacağım ücretli bitince rapor izin ne kadar uzatabilirsem ondan sonra başlayacağım

Kuzum en son ıkı gece once verdım 30 cc ondan önce yine pazartesı vermiştim 30 cc düzenli bi verme durumu yok şuan ihtiyaç duyduğumu hissettiğimde verdim
E kuşum sık sık vermiyormuşsun ki ben mi yanlış anlıyorum memeyi bırakır endişesi yaşıyorsun galiba, aç kaldığını düşünmüyorum aç çocuk durmaz bağırır ağlar bişey yapar 2 günde bir mama ile memeyi bırakmaz belki suyu az içiyorsundur o günlerde ne biliyim aklıma başka bişey gelmiyor umarım doğru anlamış ve anlatmışımdır

Çok zor kuzum vicdan azabı sinir krizleri ile geçiyor gün sağlık olsun bebeğim geçecek veraber oyun oynayacaklar yoldaş olacaklar
Bugün evde ilk günümüz kardeşini sevmek kucaklamak istiyor cephe almasın içine kapanmasın diye müsade ediyoruz ama yüreğim hop hop ediyor gözüne mi dokunacak elini mi sıktı.. 2 defa bağırdım çok zoruma gidiyor oturup ağlıyorum lohusalık ayrı uyanıp emmiyor o ayrı kızım sevgisini biraz acılı gösteriyor o bir ayrı umarım bu süreci kazasız belasız atlatırız

Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
[/QUOTE]
12 Ekim 39+3

Kanama olmasn icin boşalsın diye yapiyorlar ilginç kalkmaman lazm birde gaz cikardiktan sonra çay kahve gibi bol sıvı tüketmen lazmdı ya sen direk bebege odaklandin galiba canm benim
Bu uygulama bizim buralarda yok kuzum anlamadım eskiden vardı heralde gaz çıkarmadan önce izin verdiler çaya kahveye ameliyattan 2 3 saat sonra falandı sanırım aç kalacak diye korkumdan öyle yaptım valla canım

Bu uygulama bizim buralarda yok kuzum anlamadım eskiden vardı heralde gaz çıkarmadan önce izin verdiler çaya kahveye ameliyattan 2 3 saat sonra falandı sanırım aç kalacak diye korkumdan öyle yaptım valla canım
Eski degil uygulama şehir hastanesinde arastırma hastanesinde hatta özel hastanede Erzurumda hep böyle herkesin bildigi uyguladığ farklı herhalde

Eski degil uygulama şehir hastanesinde arastırma hastanesinde hatta özel hastanede Erzurumda hep böyle herkesin bildigi uyguladığ farklı herhalde

Banada yapılmadı canım her yer yapmıyor.

Evet dimi bi dogsaydi saglikla ilk evreyi atlatsaydik
Bugün pusetin kemerini kapatırken bir çığlıkla ağladı aklım çıktı bi yerini sıkıştırdım sandım, kucak için ağlamış sıpa. Korktum kemeri çıkarıp hemen kucağıma aldım koluna bacağına bakmak için sustu

Allah yardımcın olsun canım zor bi süreç inşallah sorunsuz atlatırsınız

Kizlar ben atlamisim ama bugun leilani dogum yapacak
38+0 umarim hersey guzel gecer
Canım sandriyon beni unutmamışsın 4 gün önce doğum yaptım her şey yolunda çok şükür, dün doktor kontrolümüze de gittik ikimiz de iyiyiz. Herkese sağlıklı mutlu doğumlar dilerim

Heralde annem 40 yaşında kardeşimi sezaryenle doğurdu o zamanlar vardı annemde görmüştüm 14 sene önce falan ama yeni doğum yapanlarda görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…