- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Bugün altını açma ile başarılı oldum hep ıslak mendili de deneyeceğmAltını aç vücudunu ıslak mendille sil uyandır o uyanacak okadar uleyn
Benim de korkum tekrar nüksetmesi kuzum uyandırmakta tekrar zorlanırım diye aklım çıkıyor. Geçmiş olsun size de bu arada inşallah güzel düşüş olmuştur. Benim kızım da ilk başta duruyor gibiydi ilk seans sonrası aman yarabbiAy canım ben de dün yaşadım o geceyiAma benimki ışığın altında çok rahat uyudu güneşleniyor sanki paşam, ama ışından çıkınca biraz iyi gibi bugün belki bir haftalık oldu diyedir artık inşallah seninki de çabuk toparlar, biri daha vardı ikinciye girmiş tekrar yükselmiş dikkat etmek lazım.
Olabilir valla
Kuzum gözün aydın inşallah her şey güzel geçmiştirHello çiçeğim geçmiş olsunbizde çıktık bugün hastaneden salı günü kontrol var ab0 uyuşmazlığı varmış sarılık riski var dediler salı günü anlayacaz bakalım ne durumdayız.. Ağrın sızın var mı nasıl oldun?
Benim eşim de kıyamıyor kiBenimki de uyuyor kuzum ayağının altına vuruyorum ıslak mendil sürüyorum altını açıyorum bana mısın demiyor ama pes etmiyorum stres yapınca eşime veriyorum sen uyandırmayı dene diye sende öyle yap istersen babalar daha stressiz oluyormuş anneye göre
Ay bu konuda stres olup ağladığımı biliyorum yeter artık sormasınlar diye..Sorma bana geçen haftaya kadar kimse sormuyordu şimdi herkes sorar oldu doğdu mu doğdu mu diye
Hesaplarıma durumlarıma doğurmadım doğurmayı da düşünmüyorum yazacam artık
Kuzum daha cok küçük uyur tabı sen altını ac ıslak mendılı pamuğu neyse gezdır şöyle üfle irkilsin bızıkla bıraz
Çok sağolun kızlar deneyeceğimEllerini aç kuzum onlarla oyna ıslak mendille sil . Şu 1 ayları dolana kadar biraz zahmetli olacak ama sonra alisacaklar inşallah
Maşaallah bebişeTulumun birini çok beğenmiştim 3 kere giydirebildim
Taze zencefil çiğne acısına dayanabildiğin kadar ya da çayını iç, en çabuk o toparlıyor beni.Kızlar boğazlarım gıcıklanıyor gibi. Sanki grip olucambu aşamada ıhlamur içebiliyor muyuz?
Saol Balımm evet sezaryen oldu, gayet iyi geçti şaşılacak derecedeBugün altını açma ile başarılı oldum hep ıslak mendili de deneyeceğmdaha yeni tedaviden gelince panik oldum galiba ben
Benim de korkum tekrar nüksetmesi kuzum uyandırmakta tekrar zorlanırım diye aklım çıkıyor. Geçmiş olsun size de bu arada inşallah güzel düşüş olmuştur. Benim kızım da ilk başta duruyor gibiydi ilk seans sonrası aman yarabbimaşallah senin oğluşuna
Kuzum gözün aydın inşallah her şey güzel geçmiştirsezaryen olmuştun yanlış hatırlamıyosam, ne durumdasın şimdi?
Hadi bakalım inşallah sarılığı çok yoktur. Uyandırmak çile oluyor aksi taktirde.. salıya kadar umarım seni çok zorlamaz uyanır emer bol bol
Ben daha iyiyim. Doğrulurken falan zorlanıyorum hala ama ilk günler gibi değilim çok şükür. Dün hastanede benden 3 gün önce sezaryen olan biriyle tanıştım kız gayet iyiydi dedim bak 3 gün sonra böyle olacağım ben de
Benim eşim de kıyamıyor kihalledeceğiz inşallah bir şekilde kuşum. Allah hepimize kolaylık versin bu konuda
Ay bu konuda stres olup ağladığımı biliyorum yeter artık sormasınlar diye..
Çok sağolun kızlar deneyeceğim
Onu bende çok istiyordum ama olmadıBugün grup pek aktif değil
Bende pozitif vajinal doğum vlogları izledim hiç izlememiştim bu zamana kadar
Allahım o çıkar çıkmaz göğsüne koymaları ilk ten tene teması o mukuslu ama cennet kokulu halleriBirinin eşine de ten tene temas yapmışlar babaya üstü çıplak vermişler O güvenli bağlanma, o sıcaklığı izlerken eridim
Normalde hiç ama hiç duygusal biri değilimdir ama bunları gördükçe salya sümük ağlıyorumGece gece ağladım durduk yere
Galiba ben gerçekten anne oluyorum
Bal zencefil karıştırıp yut bana iyi geliyor. Ihlamur da günde 1 bardak içebiliyoruz diye biliyorum. Ballı limonlu ılık su da içebilirsin boğazı yumuşatır. Tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yatarken iyi oluyor. Bildiklerim bu kadar ☺ İnşallah grip olmadan geçerKızlar boğazlarım gıcıklanıyor gibi. Sanki grip olucambu aşamada ıhlamur içebiliyor muyuz?
Bizim doktor eşime de yedek kıyafet istedi, babalara da veriyoruz anneden sonra dediBugün grup pek aktif değil
Allahım o çıkar çıkmaz göğsüne koymaları ilk ten tene teması o mukuslu ama cennet kokulu halleriBirinin eşine de ten tene temas yapmışlar babaya üstü çıplak vermişler O güvenli bağlanma, o sıcaklığı izlerken eridim
Normalde hiç ama hiç duygusal biri değilimdir ama bunları gördükçe salya sümük ağlıyorumGece gece ağladım durduk yere
GünaydınnnGunaydin kızlar bugün pazar dogurmayayim ya gelmedi gelmedi pazar günü yormayalim doktor amcayı
Masallah canim gozun aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahCanımsandriyon beni unutmamışsın 4 gün önce doğum yaptım her şey yolunda çok şükür, dün doktor kontrolümüze de gittik ikimiz de iyiyiz. Herkese sağlıklı mutlu doğumlar dilerim
Gunaydin canim. Doktor bana da pazar dogurmak yasak dedi ama dogacaksa dogsun icerde direkt askere alacaklar az kaldiGunaydin kızlar bugün pazar dogurmayayim ya gelmedi gelmedi pazar günü yormayalim doktor amcayı
Gunaydin canim. Doktor bana da pazar dogurmak yasak dedi ama dogacaksa dogsun icerde direkt askere alacaklar az kaldi
Ben bir an once gelsin istiyorum. Boyle hergun agri cekmek daha zor hakkatenah sorma canim karnım da küçücük kaldı sanki anlamadim ne zaman gelecek ama bugün Yargı dizisi de var ben bugün istemiyorum seni gönderelim hastahaneye
Canım senin doğumun felan tam bir mucize zatenOnu bende çok istiyordum ama olmadıAma çok da farketmiyor sanki güvenli bağlanma şu an babası ve beni gayet iyi biliyor sakinliyor. Babasının omzunda benimde karnımda bi kendinden geçip yatışı var bayılıyorum Bugün gaz sıkıntımız vardı bizim zor geçti gece hiç bakmadım gruba kuzum kıvrandı ağladı durdu Şimdi rahatladı uyuyor çok şükür. Ay Allah'ım hep böyle huzurlu uyusunlar keyifle uyansınlar insanın canı gidiyor o sancı çekerken. Biz büyükler gaz sancısına dayanamıyoruz bazen
Hiç öyle düşünme bende senin gibi hissediyorum annelik yeni yeni geliyor doğum yaklaştıkça daha iyi anlıyor insanBizim doktor eşime de yedek kıyafet istedi, babalara da veriyoruz anneden sonra dedi
Ay bende hiç hamile olduğumun bile farkında değildim ilk zamanlar. Yani bir aidiyet bir benimsemişliğim yoktu evladımıBu nasıl anne demeyin de Şimdi ağlayasım geliyor yanımda olacağını koynumda uyuyacağını düşündükçe heyecan sarıyor. Annelik güncellemesi yükleniyor herhalde
Canim buradaki dogumlardada once anne ten temasi yapiyor sonra babaya veriyolar baba yapiyoBugün grup pek aktif değil
Ay ne güzel yaa babanın girmesi bizim doktor yeni ya valla sormak aklıma gelmedi geçen kontrolde, yarın sorarız artık girmesini bende çok istiyorum o da istiyor, dışarda stres olup beklemek daha zor yanında olmak daha iyi olur diyorCanim buradaki dogumlardada once anne ten temasi yapiyor sonra babaya veriyolar baba yapiyo
Hatta kordonu baba kesiyor
Bizim kizda kordonu doktor cikarken kesmek zorunda kalmis boynuna dolandigi icin. Okadar soguk kanlilarki bunu sonra soylediler iyikide oyle olmus cunku o islem yapilirken soyleseler panikden cocugu cikarmak istemezdim heralde
Artik sen annesin cnm hele o dogumda kucagina alinca gor sen o duygu selini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?