2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Altını aç vücudunu ıslak mendille sil uyandır o uyanacak okadar uleyn
Bugün altını açma ile başarılı oldum hep ıslak mendili de deneyeceğm daha yeni tedaviden gelince panik oldum galiba ben
Benim de korkum tekrar nüksetmesi kuzum uyandırmakta tekrar zorlanırım diye aklım çıkıyor. Geçmiş olsun size de bu arada inşallah güzel düşüş olmuştur. Benim kızım da ilk başta duruyor gibiydi ilk seans sonrası aman yarabbi maşallah senin oğluşuna
Kuzum gözün aydın inşallah her şey güzel geçmiştir sezaryen olmuştun yanlış hatırlamıyosam, ne durumdasın şimdi?

Hadi bakalım inşallah sarılığı çok yoktur. Uyandırmak çile oluyor aksi taktirde.. salıya kadar umarım seni çok zorlamaz uyanır emer bol bol
Ben daha iyiyim. Doğrulurken falan zorlanıyorum hala ama ilk günler gibi değilim çok şükür. Dün hastanede benden 3 gün önce sezaryen olan biriyle tanıştım kız gayet iyiydi dedim bak 3 gün sonra böyle olacağım ben de

Benim eşim de kıyamıyor ki halledeceğiz inşallah bir şekilde kuşum. Allah hepimize kolaylık versin bu konuda
Sorma bana geçen haftaya kadar kimse sormuyordu şimdi herkes sorar oldu doğdu mu doğdu mu diye
Hesaplarıma durumlarıma doğurmadım doğurmayı da düşünmüyorum yazacam artık
Ay bu konuda stres olup ağladığımı biliyorum yeter artık sormasınlar diye..
Kuzum daha cok küçük uyur tabı sen altını ac ıslak mendılı pamuğu neyse gezdır şöyle üfle irkilsin bızıkla bıraz

Ellerini aç kuzum onlarla oyna ıslak mendille sil . Şu 1 ayları dolana kadar biraz zahmetli olacak ama sonra alisacaklar inşallah
Çok sağolun kızlar deneyeceğim

Saol Balımm evet sezaryen oldu, gayet iyi geçti şaşılacak derecede öyle bi aman aman ağrı sancı yok canım sadece baş byun ağrısı yaptı bende
Umarım yoktur aşkım sık sık emziriyorum öyle veya böyle uyandırıp zorla dayıyorum memeyi
Seninde iyi olmana sevindim canım inşallah bu bebişler bizi yormaz

Bugün grup pek aktif değil
Bende pozitif vajinal doğum vlogları izledim hiç izlememiştim bu zamana kadar
Allahım o çıkar çıkmaz göğsüne koymaları ilk ten tene teması o mukuslu ama cennet kokulu halleriBirinin eşine de ten tene temas yapmışlar babaya üstü çıplak vermişler O güvenli bağlanma, o sıcaklığı izlerken eridim
Normalde hiç ama hiç duygusal biri değilimdir ama bunları gördükçe salya sümük ağlıyorumGece gece ağladım durduk yere
Galiba ben gerçekten anne oluyorum

Onu bende çok istiyordum ama olmadı Ama çok da farketmiyor sanki güvenli bağlanma şu an babası ve beni gayet iyi biliyor sakinliyor. Babasının omzunda benimde karnımda bi kendinden geçip yatışı var bayılıyorum Bugün gaz sıkıntımız vardı bizim zor geçti gece hiç bakmadım gruba kuzum kıvrandı ağladı durdu Şimdi rahatladı uyuyor çok şükür. Ay Allah'ım hep böyle huzurlu uyusunlar keyifle uyansınlar insanın canı gidiyor o sancı çekerken. Biz büyükler gaz sancısına dayanamıyoruz bazen

Kızlar boğazlarım gıcıklanıyor gibi. Sanki grip olucam bu aşamada ıhlamur içebiliyor muyuz?
Bal zencefil karıştırıp yut bana iyi geliyor. Ihlamur da günde 1 bardak içebiliyoruz diye biliyorum. Ballı limonlu ılık su da içebilirsin boğazı yumuşatır. Tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yatarken iyi oluyor. Bildiklerim bu kadar ☺ İnşallah grip olmadan geçer

Bizim doktor eşime de yedek kıyafet istedi, babalara da veriyoruz anneden sonra dedi
Ay bende hiç hamile olduğumun bile farkında değildim ilk zamanlar. Yani bir aidiyet bir benimsemişliğim yoktu evladımı Bu nasıl anne demeyin de Şimdi ağlayasım geliyor yanımda olacağını koynumda uyuyacağını düşündükçe heyecan sarıyor. Annelik güncellemesi yükleniyor herhalde

Canım senin doğumun felan tam bir mucize zaten
Ama şimdiden babayı da biliyor sıpa ne güzel

Hiç öyle düşünme bende senin gibi hissediyorum annelik yeni yeni geliyor doğum yaklaştıkça daha iyi anlıyor insan

Kızlar sizinde emzirirken uykunuz geliyor mu ya Tamam uykusuzuz orası ayrı da gayet iyi otururken emzirmeye başlayınca beni bi uyku basıyor oğluşla birlikte benimde gözler gidiyor Emzirme çalışmalarını gündüz yapıyorum o yüzden gece korkuyorum emzirirken uyurum diye , başıma nöbetçi lazım

Canim buradaki dogumlardada once anne ten temasi yapiyor sonra babaya veriyolar baba yapiyo
Hatta kordonu baba kesiyor
Bizim kizda kordonu doktor cikarken kesmek zorunda kalmis boynuna dolandigi icin. Okadar soguk kanlilarki bunu sonra soylediler iyikide oyle olmus cunku o islem yapilirken soyleseler panikden cocugu cikarmak istemezdim heralde

Artik sen annesin cnm hele o dogumda kucagina alinca gor sen o duygu selini

Ay ne güzel yaa babanın girmesi bizim doktor yeni ya valla sormak aklıma gelmedi geçen kontrolde, yarın sorarız artık girmesini bende çok istiyorum o da istiyor, dışarda stres olup beklemek daha zor yanında olmak daha iyi olur diyor
Ya şöyle kordonu kesmese de olur yanımda olsun beni anlasın sakinleştirsin yeter
Dimi ben anneyim ya çok garip gerçekten ben anneyim
Annelik duygusu bana doğum yaklaştıkça gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…