Dun bir film izledim bende. Kadin konteynerin icinde kaliyor. Kendi kendine dogum yapmak zorunda kaliyor. Ben agla aglaHiç öyle düşünme bende senin gibi hissediyorum annelik yeni yeni geliyor doğum yaklaştıkça daha iyi anlıyor insan
Ay bu bölüm çok heyecanlı ama dizi bitsinBen bir an once gelsin istiyorum. Boyle hergun agri cekmek daha zor hakkaten
Bende dun kizilcik serbetini izledimDun bir film izledim bende. Kadin konteynerin icinde kaliyor. Kendi kendine dogum yapmak zorunda kaliyor. Ben agla agla
Bugun pazar yarin kontrolum varAy bu bölüm çok heyecanlı ama dizi bitsin
Geliyor muBugun pazar yarin kontrolum var
Ben suan 3dkdir sancidan yerimden kalkamadim
Allah geliyor mu yoksaBugun pazar yarin kontrolum var
Ben suan 3dkdir sancidan yerimden kalkamadim
Geliyor mu
Suan icin durdu ama ilk kez bukadar uzun surduAllah geliyor mu yoksa
Makas tutuşu da çok önermiyorlar. Kanallarda tıkanıklık yapabiliyormuş. Ben de duruma göre. Şekilden şekle gireyorum. Hala göğsümün acısı da gitmediBende valla C şeklinde tutamıyorum ama burnunun kapanmaması için parmağımı koyuyorum birde çene altına göğsümü kavrayıp koyuyorum sanırım makas mı deniyor o şekilde tutuyorum. Küçük oldukları için göğüs ağır gelirmiş o yüzden alttan desteklemek lazımmış
Ayyy canım kıyamam. Hele bir doğsun. Kimseyi anlamazken senin sesine tepki verecek o ana da ben erimiştim. Dünya onun için sadece senden ibaretBugün grup pek aktif değil
Bende pozitif vajinal doğum vlogları izledim hiç izlememiştim bu zamana kadar
Allahım o çıkar çıkmaz göğsüne koymaları ilk ten tene teması o mukuslu ama cennet kokulu halleriBirinin eşine de ten tene temas yapmışlar babaya üstü çıplak vermişler O güvenli bağlanma, o sıcaklığı izlerken eridim
Normalde hiç ama hiç duygusal biri değilimdir ama bunları gördükçe salya sümük ağlıyorumGece gece ağladım durduk yere
Galiba ben gerçekten anne oluyorum
Ya benim de uykum geliyor halim kalmıyor. Kalori yakıyormuşuz yaKızlar sizinde emzirirken uykunuz geliyor mu yaTamam uykusuzuz orası ayrı da gayet iyi otururken emzirmeye başlayınca beni bi uyku basıyor oğluşla birlikte benimde gözler gidiyor Emzirme çalışmalarını gündüz yapıyorum o yüzden gece korkuyorum emzirirken uyurum diye , başıma nöbetçi lazım
Amin canım, sağlıkla hayırlısıyla inşallah..Suan icin durdu ama ilk kez bukadar uzun surdu
Zaten ilk kez sancim oldu
Kimildayamadim resmen
Gelirse gelsin ya pazar mazar benim icin sorun degil yeterko hayirlisiyla bi gelsin
Normalmiş yani uyku haliMakas tutuşu da çok önermiyorlar. Kanallarda tıkanıklık yapabiliyormuş. Ben de duruma göre. Şekilden şekle gireyorum. Hala göğsümün acısı da gitmedişu emzirme işini bi çözseydik hayırlısıyla
Ayyy canım kıyamam. Hele bir doğsun. Kimseyi anlamazken senin sesine tepki verecek o ana da ben erimiştim. Dünya onun için sadece senden ibaret
Ya benim de uykum geliyor halim kalmıyor. Kalori yakıyormuşuz yadün gece de Duru uykusunda sürekli mızmızlandı. Popoya pıt pıt yapıyordum baktım olmuyor aldım beşiğinden koynuma 1 saat öylece uyudu ödüm koptu uyursam diye. The analıq
Geçmiş olsun, inşallah ağırlaşmadan böyle geçer, bol bol sıvı al, c vitamini al. Tam mevsim geçişleri normal.Bize bi nazar duası okuyabilen okusa kızlar ya Felak Nas Ayet-el Kürsi ne okuyabilirseniz. Ben kafayı yicem az kaldı. Zaten bebeğimle 1 ay kavuşamadık geldik gözüm kötü oldu hala bulaşıcı omzuma alamıyorum yüzüme yakın olmasın geçer diye. Dünden beri boğazım gidiyor gibi hemen bitkisel desteklere başladım. Oynatmama az kaldı. Bebeğimle tam kavuşamıyoruz,çok yoruldum. Lohusa sendromum var ondan stresliyim sanıyorlar herkes çık gez vs diyor. Benim derdim eve kapanmış olmak değil anlatamıyorum. Çok şükür sağlığı yerinde ona çok mutluyum da ben bebeğimle rahat rahat oynaşmak istiyorum artık.
Okudum canimBize bi nazar duası okuyabilen okusa kızlar ya Felak Nas Ayet-el Kürsi ne okuyabilirseniz. Ben kafayı yicem az kaldı. Zaten bebeğimle 1 ay kavuşamadık geldik gözüm kötü oldu hala bulaşıcı omzuma alamıyorum yüzüme yakın olmasın geçer diye. Dünden beri boğazım gidiyor gibi hemen bitkisel desteklere başladım. Oynatmama az kaldı. Bebeğimle tam kavuşamıyoruz,çok yoruldum. Lohusa sendromum var ondan stresliyim sanıyorlar herkes çık gez vs diyor. Benim derdim eve kapanmış olmak değil anlatamıyorum. Çok şükür sağlığı yerinde ona çok mutluyum da ben bebeğimle rahat rahat oynaşmak istiyorum artık.
Ah canım benim ya tüh. Allah başka dert vermesin inşallahBize bi nazar duası okuyabilen okusa kızlar ya Felak Nas Ayet-el Kürsi ne okuyabilirseniz. Ben kafayı yicem az kaldı. Zaten bebeğimle 1 ay kavuşamadık geldik gözüm kötü oldu hala bulaşıcı omzuma alamıyorum yüzüme yakın olmasın geçer diye. Dünden beri boğazım gidiyor gibi hemen bitkisel desteklere başladım. Oynatmama az kaldı. Bebeğimle tam kavuşamıyoruz,çok yoruldum. Lohusa sendromum var ondan stresliyim sanıyorlar herkes çık gez vs diyor. Benim derdim eve kapanmış olmak değil anlatamıyorum. Çok şükür sağlığı yerinde ona çok mutluyum da ben bebeğimle rahat rahat oynaşmak istiyorum artık.
Çok sağol ağzına sağlıkOkudum canim
Ama senin gozunun hala duzelmemis olmasi normalmi
Goz doktoruna gittinmi
Sağol canım ağzına sağlıkAh canım benim ya tüh. Allah başka dert vermesin inşallahbugünleri geçici olarak gör iyice canını sıkma. Kötü denk geliyor maalesef ben okudum aha şimdi uçtu gitti nazar
Bende reflü yatağı ile alıyordum bazen bu kez öylece aldım. Çok tatlıydı ama o his daha yakın daha samimiNormalmiş yani uyku haliYanında yatırmak güzel de bende korkarım bi tane yatak var içine koyup taşımalık belki onla alırım yanıma
Çok sağolGeçmiş olsun, inşallah ağırlaşmadan böyle geçer, bol bol sıvı al, c vitamini al. Tam mevsim geçişleri normal.
Allah allah ne pis bi mikropmusÇok sağol ağzına sağlıkGittim canım 4 hafta dedi iyileşme sürecine her hafta kontrole gidiyorum. Kızarıklık geçti ama içinde yaralar varmış, çok ağır geçiriyorsun dedi
Benim yarın randevum var, 38+2 olacağız inşallah.@Satilucky
@ririi
@srsrnr
@dra21
@dunyalibiri
@Kostebekpasta
ve bensandriyon
bu hafta bizden bi performans gelir diye umuyorum
Bu saydiklarimdan cogu dogum yapacak bu hafta
Bu arada rdvusu olanlar beni etiketleyebilir yeni tablo yapabiliriz bugun ve yarina rdvu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?