2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Makas tutuşu da çok önermiyorlar. Kanallarda tıkanıklık yapabiliyormuş. Ben de duruma göre. Şekilden şekle gireyorum. Hala göğsümün acısı da gitmedi şu emzirme işini bi çözseydik hayırlısıyla
Ayyy canım kıyamam. Hele bir doğsun. Kimseyi anlamazken senin sesine tepki verecek o ana da ben erimiştim. Dünya onun için sadece senden ibaret
Ya benim de uykum geliyor halim kalmıyor. Kalori yakıyormuşuz ya dün gece de Duru uykusunda sürekli mızmızlandı. Popoya pıt pıt yapıyordum baktım olmuyor aldım beşiğinden koynuma 1 saat öylece uyudu ödüm koptu uyursam diye. The analıq

Bize bi nazar duası okuyabilen okusa kızlar ya Felak Nas Ayet-el Kürsi ne okuyabilirseniz. Ben kafayı yicem az kaldı. Zaten bebeğimle 1 ay kavuşamadık geldik gözüm kötü oldu hala bulaşıcı omzuma alamıyorum yüzüme yakın olmasın geçer diye. Dünden beri boğazım gidiyor gibi hemen bitkisel desteklere başladım. Oynatmama az kaldı. Bebeğimle tam kavuşamıyoruz,çok yoruldum. Lohusa sendromum var ondan stresliyim sanıyorlar herkes çık gez vs diyor. Benim derdim eve kapanmış olmak değil anlatamıyorum. Çok şükür sağlığı yerinde ona çok mutluyum da ben bebeğimle rahat rahat oynaşmak istiyorum artık.

Normalmiş yani uyku hali Yanında yatırmak güzel de bende korkarım bi tane yatak var içine koyup taşımalık belki onla alırım yanıma

Geçmiş olsun, inşallah ağırlaşmadan böyle geçer, bol bol sıvı al, c vitamini al. Tam mevsim geçişleri normal.

Okudum canim
Ama senin gozunun hala duzelmemis olmasi normalmi
Goz doktoruna gittinmi

Ah canım benim ya tüh. Allah başka dert vermesin inşallah bugünleri geçici olarak gör iyice canını sıkma. Kötü denk geliyor maalesef ben okudum aha şimdi uçtu gitti nazar

Ah canım benim ya tüh. Allah başka dert vermesin inşallah bugünleri geçici olarak gör iyice canını sıkma. Kötü denk geliyor maalesef ben okudum aha şimdi uçtu gitti nazar
Sağol canım ağzına sağlık Öyle tabi çok şükür bunlar geçici ama stres oluyor insan Emzirme için uğraşırken çok sıcak oluyor klima açıyorum bu sefer de üşüyorum derken üşüttüm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…