2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben 38+5 de doğurdum. Aynı şekilde memelerde hiç bir şey yoktu. Hiç ağrım vs yoktu. Tek doğum belirtim ishal olmam oldu.
Bir gece ansızın nişanım geldi peşine düzenli sancılarım başladı. Sancılar çok şiddetli değildi regl gibiydi. Ama bi farklılık olduğunu anlıyorsun. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Teşekkür ederim amin inşallah. Hep hareket ediyorum çok gecikmeden gelsin diye 3500 kilosu şuan çok daha fazla almasından korkuyorum açıkçası. Ne yaparsam yapayim gününü bekleyecek galiba inşallah benimki de sürpriz yapip bir gece ansızın gelir.

Kuzum bebeğe zararı olmasın
Kuzum gebelikte görülebilen bir şey hayat kaliteni düşürüyor sürekli kaşınıp elinin ayağının şiştiğini düşün
Yaa çok geçmiş olsun bi avil dekort falan yapılmaz acaba, stres olursun böyle de bebek etkilenmesin. Gerçi kontraendike de olabilir aklıma gelmedi şuan.. İnşaallah hemencik geçer
Avil dekort önerilmiyor sadece dekort yapılıyor o da çok fayda etmemişti bana
İnşallah hemen geçer yada ilki kadar ilerlemez
Ya çok geçmiş olsun umarım o kadar ilerlemez
İnşallah canım bende o kadar ilerlemesin diye dua ediyorum

Devakus güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah sağsalim alırsın Aras beyi kucağına senin de pozitif doğum hikayeni okuruz burda

Tabi zamanını bekleyecek canım en doğru zamanı seçip gelsin inşallah benim kilo 4 e yakın hesaplanıyordu ama 3400 doğdu. Yani demem o ki o hesaplara da çok güven olmuyor. Hiç strese girme. Bebeğine güven o çok güzel ayarlayacak kendini
9 gün kaldı
Ama ben doğurana kadar herkes doğurmuş olacak sanırım
Anaaaam az kalmış ya kıızzzz daha erken bile gelebilir sona mı kaldın çen
Ay hayatım bilmiyormuydun
Hayır hiç ilgimi çekmedi süt konuları gitti 180 ml dün sağlıklarımı da içti yavrum çok şükür ki bir şey olmadı

Devakus ve diğer gebeler hadi doğurun gariiiiiiii yaaaa artık süt mama meme isilik kaka konuşmalıyız
Valla bizde çok istiyoruz da gelmiyor sıpalar benimki cumartesi gününe kadar gelmezse (ki gelmesin beklesin şimdi de biz gelme yavrum diyoruz ) kesin cumartesi doktor doğurtacak

Valla bizde çok istiyoruz da gelmiyor sıpalar benimki cumartesi gününe kadar gelmezse (ki gelmesin beklesin şimdi de biz gelme yavrum diyoruz ) kesin cumartesi doktor doğurtacak
Perşembe 11 de date ayarlamıştım ama çarşamba 03.00 de gelmeye niyetlenmişti benim sıpam. Bakalım Sarper de seviyor mu şovları sağlıkla gelsin ama artık gelsin yanii pek nazlı çıktı

Perşembe 11 de date ayarlamıştım ama çarşamba 03.00 de gelmeye niyetlenmişti benim sıpam. Bakalım Sarper de seviyor mu şovları sağlıkla gelsin ama artık gelsin yanii pek nazlı çıktı
Benim oğlum bu dünyada gebelik hurafelerini doğrulamak için doğacak erkek çocuk gününü bekler hurafesine bir
Dün bir arkadaşım da sal artık şu çocuğu da bir doğsun içerde eski Kars kaşarına döndü bekleye bekleye diyor bende benim oğlum belki gravyer olmak istiyor dedim

Bunu bana da yapıyolar sinir oluyorum saçları örülecek oldu bu kızın ne zaman doğacak diyorlar bi tanesine de aa göbeğim çok mu kalmış dedim bozuldu sen derken bişey yok insanı strese. Sokuyolar

D dra21 kuzum sen yatağı tummy almıştın değil mi? İnanılmaz memnun kalacaksın yalnız bırakmak istemediğimizde yemek masasının üzerine bile koyuyoruz yemek yerken

Bunu bana da yapıyolar sinir oluyorum saçları örülecek oldu bu kızın ne zaman doğacak diyorlar bi tanesine de aa göbeğim çok mu kalmış dedim bozuldu sen derken bişey yok insanı strese. Sokuyolar
Hiç sorma ben de sinir oluyorum herkesin aptal fikrini belirtmesine dün eksik birkaç şeyi almak için e bebeke gittik eşimin iş arkadaşları ile karşılaştık maalesef onlarında 1.5 yaşında kızı var kadın bana diyor ki aaaaa ne kadar çok kilo almışsın. Kendi tabak gibi yüzünü unuttun galiba diyesim geldi evet çok kilo aldım deyip geçtim .

Devakus ve diğer gebeler hadi doğurun gariiiiiiii yaaaa artık süt mama meme isilik kaka konuşmalıyız
Ay evet yaa bu konulara geçebilir miyiz artık
Çoğunlukla hayır birkaç kere gaz sorunu yaşadık kuzum ama süreklilik olmadığı için mamadan değildir diye düşünüyorum sütten de geçmiş olabilir
Gaz yapmamasına çok sevindim ya çok önemli o
D dra21 kuzum sen yatağı tummy almıştın değil mi? İnanılmaz memnun kalacaksın yalnız bırakmak istemediğimizde yemek masasının üzerine bile koyuyoruz yemek yerken
Evet canım tummy aldım bende en çok onun için istemiştim çokta hafif yatak içinde tek bırakabiliyor musun

Ahaha çok iyi ya ürtikerini napıcaksın doktorla konuşabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…