Ben 38+5 de doğurdum. Aynı şekilde memelerde hiç bir şey yoktu. Hiç ağrım vs yoktu. Tek doğum belirtim ishal olmam oldu.Kızlar merhaba. Bugün 39 haftalık oldum normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. Ama memelerimde hiç bir değişiklik yok süt belirtisi vb gibi ya da yalancı sancılar kramp hiç bir şey yok kendimi 3 aylık hamile gibi hissediyorum. Bir anda mi başlayacak acaba böyle olması normal mi
Teşekkür ederim amin inşallah. Hep hareket ediyorum çok gecikmeden gelsin diye 3500 kilosu şuan çok daha fazla almasından korkuyorum açıkçası. Ne yaparsam yapayim gününü bekleyecek galiba inşallah benimki de sürpriz yapip bir gece ansızın gelir.Ben 38+5 de doğurdum. Aynı şekilde memelerde hiç bir şey yoktu. Hiç ağrım vs yoktu. Tek doğum belirtim ishal olmam oldu.
Bir gece ansızın nişanım geldi peşine düzenli sancılarım başladı. Sancılar çok şiddetli değildi regl gibiydi. Ama bi farklılık olduğunu anlıyorsun. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
9 gün kaldıDevakus ve diğer gebeler hadi doğurun gariiiiiiii yaaaa artık süt mama meme isilik kaka konuşmalıyız
Ay hayatım bilmiyormuydun@atatalya ay sütleri ısıya dikkat etmeden birleştirdim desempöffff çok üzüldüm şu an hepi topu 180 ml stoğum vardı o da gitti mi yani ay ben niye böyle bi salaklık yaptım ki yaaaa kolayıma geldi tabi gece gece Papatyamaviss
Kuzum gebelikte görülebilen bir şey hayat kaliteni düşürüyor sürekli kaşınıp elinin ayağının şiştiğini düşünKuzum bebeğe zararı olmasın
Avil dekort önerilmiyor sadece dekort yapılıyor o da çok fayda etmemişti banaYaa çok geçmiş olsun bi avil dekort falan yapılmaz acaba, stres olursun böyle de bebek etkilenmesin. Gerçi kontraendike de olabilir aklıma gelmedi şuan.. İnşaallah hemencik geçer
İnşallah canım bende o kadar ilerlemesin diye dua ediyorumYa çok geçmiş olsun umarım o kadar ilerlemez
Tabi zamanını bekleyecek canımTeşekkür ederim amin inşallah. Hep hareket ediyorum çok gecikmeden gelsin diye 3500 kilosu şuan çok daha fazla almasından korkuyorum açıkçası. Ne yaparsam yapayim gününü bekleyecek galiba inşallah benimki de sürpriz yapip bir gece ansızın gelir.
Anaaaam az kalmış ya kıızzzz9 gün kaldı
Ama ben doğurana kadar herkes doğurmuş olacak sanırım
HayırAy hayatım bilmiyormuydun
Valla bizde çok istiyoruz da gelmiyor sıpalar benimki cumartesi gününe kadar gelmezse (ki gelmesin beklesin şimdi de biz gelme yavrum diyoruzDevakus ve diğer gebeler hadi doğurun gariiiiiiii yaaaa artık süt mama meme isilik kaka konuşmalıyız
Çoğunlukla hayır birkaç kere gaz sorunu yaşadık kuzum ama süreklilik olmadığı için mamadan değildir diye düşünüyorum sütten de geçmiş olabilirBu gaz yapıyor mu peki
Perşembe 11 de date ayarlamıştım ama çarşamba 03.00 de gelmeye niyetlenmişti benim sıpam. Bakalım Sarper de seviyor mu şovlarıValla bizde çok istiyoruz da gelmiyor sıpalar benimki cumartesi gününe kadar gelmezse (ki gelmesin beklesin şimdi de biz gelme yavrum diyoruz) kesin cumartesi doktor doğurtacak
Canım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin miniğinnnnKizlar 1.5 cm acilmam var yatis veriyorlar
Benim oğlum bu dünyada gebelik hurafelerini doğrulamak için doğacak erkek çocuk gününü bekler hurafesine birPerşembe 11 de date ayarlamıştım ama çarşamba 03.00 de gelmeye niyetlenmişti benim sıpam. Bakalım Sarper de seviyor mu şovlarısağlıkla gelsin ama artık gelsin yanii pek nazlı çıktı
Daha bende varım9 gün kaldı
Ama ben doğurana kadar herkes doğurmuş olacak sanırım
Bunu bana da yapıyolar sinir oluyorum saçları örülecek oldu bu kızın ne zaman doğacak diyorlarBenim oğlum bu dünyada hurafeleri doğrulamak için doğacak erkek çocuk gününü bekler hurafesine bir️
Dün bir arkadaşım da sal artık şu çocuğu da bir doğsun içerde eski Kars kaşarına döndü bekleye bekleye diyorbende benim oğlum belki gravyer olmak istiyor dedim
Hadi hayırlısı, kolaylıkla sağlıkla gelsin minik kuşKizlar 1.5 cm acilmam var yatis veriyorlar
Hiç sorma ben de sinir oluyorum herkesin aptal fikrini belirtmesineBunu bana da yapıyolar sinir oluyorum saçları örülecek oldu bu kızın ne zaman doğacak diyorlarbi tanesine de aa göbeğim çok mu kalmış dedim bozuldu sen derken bişey yok insanı strese. Sokuyolar
Ay evet yaa bu konulara geçebilir miyiz artıkDevakus ve diğer gebeler hadi doğurun gariiiiiiii yaaaa artık süt mama meme isilik kaka konuşmalıyız
Gaz yapmamasına çok sevindim ya çok önemli oÇoğunlukla hayır birkaç kere gaz sorunu yaşadık kuzum ama süreklilik olmadığı için mamadan değildir diye düşünüyorum sütten de geçmiş olabilir
Evet canım tummy aldım bende en çok onun için istemiştim çokta hafif yatak
Ahaha çok iyi yaBenim oğlum bu dünyada gebelik hurafelerini doğrulamak için doğacak erkek çocuk gününü bekler hurafesine bir️
Dün bir arkadaşım da sal artık şu çocuğu da bir doğsun içerde eski Kars kaşarına döndü bekleye bekleye diyorbende benim oğlum belki gravyer olmak istiyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?