2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende şimdi onu yazmaya geldim Bi de hepsi burada da 2.ye %50 indirim olanlar var o da çok uyguna geliyor. Hatta Migros'tan uygun baktım sipariş veriyorum
Benım bol bez ya 2 no 4 paket var 1 no 1 bucuk paket var sonra 2 ye gecerım artık diye düşünüyorum gectınızmı 2 ye siz

Benım bol bez ya 2 no 4 paket var 1 no 1 bucuk paket var sonra 2 ye gecerım artık diye düşünüyorum gectınızmı 2 ye siz
Ben 1 numarayı biraz abartmışım çok uygun görünce ve oğluş gözüme çok küçük görününce Geçmedik henüz ama geçsem olur yani var diye devam ediyorum bakalım

Bende şimdi onu yazmaya geldim Bi de hepsi burada da 2.ye %50 indirim olanlar var o da çok uyguna geliyor. Hatta Migros'tan uygun baktım sipariş veriyorum
Sen molfix mi kullanıyorsun canım hangi markalar indirimde bu yeni molfixmiş bunu denedin mi diyecektim yapısı ince diyorlardı
Migros’ta hep en güzel indirim oluyor kalanlar tırt
Gerçekten ciddi bir indirim aldım bende dayanamadım
Kızlar oğlum geldi iyi şükürler olsun dualar için teşekkür ederim
Bende hepinize kolay doğumunuz olsun diye dua ettim
Oh maşAllah sağlıkla büyüsün nasıldı normal mi oldu

4 kg oldu canım. Olmuyor değil oluyor 1 numara öyle sıkmıyor ama 4,5 tan sonra kullanılmaz
Bende oğluma 4 ten sonra 2 ye geçmiştim oyle hatırlıyorum da benimki 4 yok daha teyzesi minik kuşum ona rağmen iz yapıyor çok dolunca yoksa belden hala oluyor neyse bezler bitene olur

Evet incecik nerdeyse prima kadar aynı dıyebılırım

Bunu kullanıyorum canım hepsiburada da baya uyguna geldi. Bi de fiyat karşılaştırma akakce falan bak arada ordan da buluyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-14-11-12-26-674_com.pozitron.hepsiburada-edit.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-10-14-11-11-58-058_com.inomera.sm-edit.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

İlk doğum olunca öyle bi uyku uyuyamama hali geliyor hormonlar bı anda dusuyor ve bence o anın güzelliği ile olmuyor yanı

Evet incecik nerdeyse prima kadar aynı dıyebılırım
Memnun kaldınız mı peki
Bunu kullanıyorum canım hepsiburada da baya uyguna geldi. Bi de fiyat karşılaştırma akakce falan bak arada ordan da buluyorum
Yapısından memnun musun kimisi çiş kokusu geçiriyor sızdırıyor yazmış ama bilemedim bende bir paket sipariş verdim

Memnun kaldınız mı peki
Yapısından memnun musun kimisi çiş kokusu geçiriyor sızdırıyor yazmış ama bilemedim bende bir paket sipariş verdim
Sızdırma yok ,çiş kokusu evet var ama bence o kadar da normal 1 kg oluyo bez daha mı kokmasın Rahatsız etmiyor yani, pişik falan da yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…