- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Çok heyecanlıKızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
OyAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydınKizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum
Biraz detaya gelirsem Turkiyeyle karsilastirma yaparsiniz diye anlaticam
Hastaneye geldik odada tekrar ultrason yapildi
Saat 12 gibi dogum haneye yuruyerek girdim. Cok urkutucuydu yani diger dogumlarim normal travay (calisma) odasinda oldugu icin sade biyerde olmustu. Cok kalabaliklardi, 1 anestezist, 2 assistant 2 jinekolog, 1 ebe, 1 cocuk doktoru vardi. Bunlar beni biraz stres yapti.
Hazirliklar baslandi iste sterilize ettiler belimi falan. O uyusturma ani cok uzun surdu en cok zorlandigim andi. Vucuduma elektrik capar gibi oldu. Neyse yatirdilar beni uyusma gerceklesti. Esimi aldilar yanima. Tam basladilar bebek cikmadan esim bayginlik gecirdionunla ilgilendi ekipler
Ben iyiyim korkma hissetmiyorum aciyi istiyosan cik dedim. Basucuma oturdu beni oksadi teselli etmeye calisiyo benim goz yaslari pit pitderken Davut geldi. Yaaa ne tatli ne guzel bebegim masallah masallah. 1 2 dk ustume koydular esimle baska odaya gectiler orada olcmesiydi giyinmesiydi derken yakisikli edip getirdiler oyle yattigim yerden sevdim
Neyse dikis oldu yarim saat surdu asagi yukari. Çok ilgililer cok profesyonellerdi hepside. Cok uykum geldi o an
Uyanma odasinda asagi yukari 1 saat kaldim
Odaya gectim Davut pasayi emzirmeye basladim duygu selleri yasandi
2 tarz dogumu sorarsaniz hangisini secersin diye. Normal dogum tercihim
Cok sukur sorun yasamadim sezeryanda, gozunuzu korkutmak istemem yanlis anlasilmasin. Ama benim 2 normal dogumumda cok guzel olmustu. Sknti yasamadim tiksinecek hale gelmedim normalden yani.
Tabikide onemli olan saglikli olsunlar
Simdi nasilim cok sukur oyle agri sizi yok sag omzum agriyo biraz ama dayanilabilir
Cok halsiz yorgun bitkinim
Davutu biraz dinlenmem icin goturduler acikirsa mama veriria dediler 20 icmis uyumus. Bende uyuyorum simdi tualet molasina kalktim bi yazayim istedim.
Durum bundan ibaret kizlar
Umarim bir an once daha dipçik olurum :)
Anladım canım Hayat satıcısından mı alıyorsun içi yeşil gibi bazılarınınSızdırma yok ,çiş kokusu evet var ama bence o kadar da normal 1 kg oluyo bez daha mı kokmasınRahatsız etmiyor yani, pişik falan da yapmadı.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin @Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Daha burdan kullanmadım indirimde nerden bulursam ordan aldığım içinAnladım canım Hayat satıcısından mı alıyorsun içi yeşil gibi bazılarının
Sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydınKızlar oğlum geldi iyi şükürler olsundualar için teşekkür ederim
Bende hepinize kolay doğumunuz olsun diye dua ettim
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun siz de inşallahKızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Anladım doğru iyice bakDaha burdan kullanmadım indirimde nerden bulursam ordan aldığım içinŞimdi satıcı yorumu bakıyorum bi yandan ürün eski diyenler var satıcıyı başka seçebilirim
Selam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin @Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Kızlar oğlum geldi iyi şükürler olsundualar için teşekkür ederim
Kızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Hepinizden Allah razı olsun kızlar sorduğunuz için
oğlum 13 ekimde doğdu gece 11:30da
ama türkiye saatiyle sabah 7:30
Suni sancıyla normal doğum yaptım (epiduralli)
çok yorgunum 24 saat olacak neredeyse uyumadım ama uyuyamıyorum
Kızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Ya benimki 4 olmuştur belki ama bezler hala bol gibi, benim acemiliğimden mi öyle geliyor dötü mü ufak acabaBende oğluma 4 ten sonra 2 ye geçmiştim oyle hatırlıyorum da benimki 4 yok daha teyzesi minik kuşum ona rağmen iz yapıyor çok dolunca yoksa belden hala oluyor neyse bezler bitene olur
Maşallah canım, allah analı babalı büyütsünHepinizden Allah razı olsun kızlar sorduğunuz için
oğlum 13 ekimde doğdu gece 11:30da
ama türkiye saatiyle sabah 7:30
Suni sancıyla normal doğum yaptım (epiduralli)
çok yorgunum 24 saat olacak neredeyse uyumadım ama uyuyamıyorum
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Ahahah bezi kuru ama yatağamı işemişhiç korkma sağlıkla kavuşacaksınız inşallah, büyğk gün geldi çattı
Ya benimki 4 olmuştur belki ama bezler hala bol gibi, benim acemiliğimden mi öyle geliyor dötü mü ufak acabaiki paket daha yenidoğan aldım ama pişman mı olucam bir de hayat satıcısından almıştım perşembe günü daha kargoya vermemiş atatalya D dra21
Ya bir de geçen yatağa bıraktım beşiğini salondan getirdik bi baktım yatağa işemiş ama bezi kuru zıbını ıslak, yukarı doğru mu işedi beli mi bol bıraktım bu nasıl bir akrobasi
Maşallah canım, allah analı babalı büyütsün
Oy maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuşEvet canım sancım vardı ama 3 saat içinde doğuracak kadar değildiPerşembe günü yazmıştım buraya 15 -20 dakikada bir gelen kasilmam vardı geceye doğru ağrılı gelmeye başladı ama uyudum yani gece rahatsız etmedi beni...kontrolde de 10 dakikada bir sancım çıktı nst de doktor muayene etti 4-5 cm açılma da varmış...ben ilçede oturuyorum hafta sonu burada doğum almiyolar merkeze gönderiyorlar doktor dediki doğum başlamış ama kendi seyrine birakirsak yarına doğar o zaman merkeze sevk edilirsin benim dogurtmami istiyorsan seni hemen dogurtmamiz lazım kabul ettim suni sancı kurcalama karıştırma uyarma derken 3 saatte dogurttular beni normal doğum oldu
Selam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
Kızlar oğlum geldi iyi şükürler olsundualar için teşekkür ederim
Canım sağlıkla git gel inşallah güzel bir doğum olsunKızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Aynen canım boğazı kurur ondan öksürür daha çıkmaz zaten şükür geçti gittiTekrar çıkmadı çok şükür 7 de mama içti o zamandan beri uyuyor arada bi standart gaz ağlaması var o kadar. Gaz için ağlarken öyle kendini kasarak bağırıyor ki boğazı acıyor muhtemelen üstüne öksürüyor.
Ne aldinn ya sleppy 2nnoya geçtik sizdiriyor molfix aldım ama stok işi korkutuyorBende şimdi onu yazmaya geldimBi de hepsi burada da 2.ye %50 indirim olanlar var o da çok uyguna geliyor. Hatta Migros'tan uygun baktım sipariş veriyorum
Canimmm güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Bi kere belden bizimde ıslak oldu tam çözemedim ama yanları iyice çekip bağlamazsak oluyor sanki. Bende 3 paket 1 numara var 2si fazla bence sözde indirim yakaladık elimde kalacakhiç korkma sağlıkla kavuşacaksınız inşallah, büyğk gün geldi çattı
Ya benimki 4 olmuştur belki ama bezler hala bol gibi, benim acemiliğimden mi öyle geliyor dötü mü ufak acabaiki paket daha yenidoğan aldım ama pişman mı olucam bir de hayat satıcısından almıştım perşembe günü daha kargoya vermemiş atatalya D dra21
Ya bir de geçen yatağa bıraktım beşiğini salondan getirdik bi baktım yatağa işemiş ama bezi kuru zıbını ıslak, yukarı doğru mu işedi beli mi bol bıraktım bu nasıl bir akrobasi
Maşallah canım, allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim, güzel fikirmiş eşime söyleyeyim. Hatta buna benzer şeyler de konuştuk. Hepsini bi yere yazalım da öyle konuşalım bari. Sözlü olarak istişare etmiştik sadeceHayırlı olsun şimdidenDenfizyo ilinize uygun Burada Fizitalya var ordan çağrışım yaptı
Ay çağrışım diyince nerden aklıma geldiyse gişedeyken bi amca geldi, yaka kartıma bakıp adımla hitap etti. Ardından da tabelandan okudum dedi o geldiTabela nedir ya işyeri miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?