2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Çok heyecanlı sağlıcakla gelsin minik
OyAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydın bir haftaya daha iyi olursun inşallah sana da çok geçmiş olsun ameliyat kolay olmuyor.eşinin baygınlık geçirme kısmında güldüm biraz neyse sonucu güzel olmuş
Omuz ağrısı boyun ağrısı bende de oldu 2si 1 arada kahve ve türk kahvesi iyi geldi.

Kızlar benim ayaklarım çok ciddi ödem yaptı bugün ellerimde de hafif var ama çok değil yüzümde çok hafif 40. Haftaya kadar geldim ona bağlıyorum ama yere basarken canım acıyor ya

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Anladım canım Hayat satıcısından mı alıyorsun içi yeşil gibi bazılarının
Daha burdan kullanmadım indirimde nerden bulursam ordan aldığım için Şimdi satıcı yorumu bakıyorum bi yandan ürün eski diyenler var satıcıyı başka seçebilirim

Kızlar oğlum geldi iyi şükürler olsun dualar için teşekkür ederim
Bende hepinize kolay doğumunuz olsun diye dua ettim
Sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın
Kızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun siz de inşallah

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebiş

Çok az kaldı kavuşmaya, kolaylıkla sağlıkla gelsin

Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Saglıkka büyüsün minnoş

hiç korkma sağlıkla kavuşacaksınız inşallah, büyğk gün geldi çattı
Bende oğluma 4 ten sonra 2 ye geçmiştim oyle hatırlıyorum da benimki 4 yok daha teyzesi minik kuşum ona rağmen iz yapıyor çok dolunca yoksa belden hala oluyor neyse bezler bitene olur
Ya benimki 4 olmuştur belki ama bezler hala bol gibi, benim acemiliğimden mi öyle geliyor dötü mü ufak acaba iki paket daha yenidoğan aldım ama pişman mı olucam bir de hayat satıcısından almıştım perşembe günü daha kargoya vermemiş atatalya D dra21
Ya bir de geçen yatağa bıraktım beşiğini salondan getirdik bi baktım yatağa işemiş ama bezi kuru zıbını ıslak, yukarı doğru mu işedi beli mi bol bıraktım bu nasıl bir akrobasi
Maşallah canım, allah analı babalı büyütsün

Ahahah bezi kuru ama yatağamı işemiş nüyük beceri

Oy maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş çok tebrik ederim sağlıkla analı babalı mutlulukla büyüsün

sandriyon kızlar gözünüz aydın
Canım sağlıkla git gel inşallah güzel bir doğum olsun

Aynen canım boğazı kurur ondan öksürür daha çıkmaz zaten şükür geçti gitti

Bi kere belden bizimde ıslak oldu tam çözemedim ama yanları iyice çekip bağlamazsak oluyor sanki. Bende 3 paket 1 numara var 2si fazla bence sözde indirim yakaladık elimde kalacak Senin bebiş de kilolu idi çok alma 1 numara bence. Hayat satıcısından almayım o zaman

Teşekkür ederim, güzel fikirmiş eşime söyleyeyim. Hatta buna benzer şeyler de konuştuk. Hepsini bi yere yazalım da öyle konuşalım bari. Sözlü olarak istişare etmiştik sadece

İlahi amca, hiç gülesim yoktu bende tabela takayım bari eşimin iş yerinde, hastalar kim olduğumu bilmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…