2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde bu ana kucağı var. Ağladığında bunda duruyor bazen. Ya da uyumadığında bunda uyuyabiliyor. Bilginize ☺ Hepsinde işe yarar mı bilmem tabi
Kaç günlükten itibaren ana kucağına koydun canım? Belli bir ay geçmeli mi?

Bende de bu anakucağından var. 15 günlükken koydum durdu. Bugün hele sevdi bile 15 dk falan oyalandı

Eklentiler

• image.webp
    55 KB · Görüntüleme: 41
Kaç günlükten itibaren ana kucağına koydun canım? Belli bir ay geçmeli mi?
Beni baz almayalım canım prematüre olunca ama yenidoğan zaten pek anlamaz 15 günlük falan başlanabilir gibi
Bende de bu anakucağından var. 15 günlükken koydum durdu. Bugün hele sevdi bile 15 dk falan oyalandı
Ya bu tip ana kucağı da var ama sanki oturuyo gibi geldi bana bunda gidip başka aldım

Dereotu ye bol bol bulgur pilavi bunlarda cok yapar süt

İnşallah kuzum ya valla 37. Haftaya kadar bir şekilde idare etmiştim ama 37. Haftada gelen bedensel güncellemeler de ayrı bir dert 38 olduk bir haftadır imanım gevredi diyebilirim ne uyku var ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bir de eşim yokken gelecek stresi iyice yoruldum durup durup ağlıyorum mideme de vurdu stres
Geçecek bunca günler aylar geçti 5 gün de sağ Salim geçecek diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum ben de

Evet doymuyor ki bir mememi almiyor zaten. Korkuyorum ya beni emmeyi birakirsa diye
Alir alir tutamiyorsundur muhtemelen almiyor deyip birakirsan o göğsündeki süt azalr avcunun icine al gôğsu bas ve isaret oarmagnla tur sakin makas yapma birde agzina sık biraz olmadi biberon yada kasikla göğsunu islat emerken damlat ordan süt gelirken tadini alir mitlaka

Bugun emmeye basladi sukur canim ikisinide emiyor artk

Kuzum bissy daha sorucam benimki emerken o kdr cok cekiyorki kanatti mememi. Emerken farkettim hemen cikardik korktuk baska bisey diye. E ben o gogsumu yinede emzirebilir miyim
Kan varsa emzirme enfeksiyone sebep olur aman dikkat birde enfeksiyon ile ugrasmayin kizimda oompa göğdumu patlatinca hemsire demisti enfeksiyon yapar dikkat et

Benimkinin gaz cikarislari cok komik seninki ne durumda saldiriyor şapsik emerken seninki rutine girdimi
Gaz çıkarken bazen sancı vuruyor kıyamam birden çığlık atıyor sonra taramalı başlıyor Ya aynen saldırıyor bi de memeyi bulamıyor sağa sola çevire çevire başını zor tutturuyorum ağlıyor sanki ben vermiyorum bi de mama meme gidiyoruz ya biberon ve meme emişi farklı garibim kafası karışıyor

Son düzenleme:
Gazi varkende meme istiyor ama tutamiyor aglamais yok bizimkinin gaz varken degisik sesler cikariyor kizim hep aglardi bu bi garip yedir icir altina bak gazini al yatir uyusun ben surekli almiuorum kucagina iki üniverstede ikuyorum hepsi birde iki cocuk iki okul ev kafa bir milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…