2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugun huy cikardi memede uyymak istiyor biraktigim an yTagina agliyor uyumuyor anlamadim
Bi gazini kontrol et vani yanan bebek hep emmek ister çıkwramiyorsan yüz üstu yatir popoya avcunu bombeli yap pat pat vur sonra yukari sıvazla kuvezde genelde böyle çıkariyorlar hemsireler oyle yaptiriyor belki sanada faydasi olur dene bir

Deneyeyim ama tuvaletini yapiyor asagidan gazida cikariyor genede var midir ki

Oh maşallah Allah kolaylık versin Evet gaz varken meme istiyor bi yandan kendini sıkıp memeye gömüyor yüzünü Ne güzel kolay bebiş olsun böyle Bana dr prematüre doğdu ve çok ayrı kaldık diye bol bol al kucağına dedi bizimki kucak delisi oldu Seninki alışırsa işin zor olur

Kızlar benim çocuk uyumuyo ya hani yenidoğanlar 18-24 saat uyuyodu kim kandırdı beni 5 gündür şaftım kaydı günde toplasan 3 saat ya uyuyorum ya yok
Ya benimde öyle uyku var ama direniyor uyumamak için mememi emzik yaptı evde bı tane emzik vardı onu vereyim de kurtulayım dedim midesi bulanıyor emzikten xhdhdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…