Bi gazini kontrol et vani yanan bebek hep emmek ister çıkwramiyorsan yüz üstu yatir popoya avcunu bombeli yap pat pat vur sonra yukari sıvazla kuvezde genelde böyle çıkariyorlar hemsireler oyle yaptiriyor belki sanada faydasi olur dene bir
Bi gazini kontrol et vani yanan bebek hep emmek ister çıkwramiyorsan yüz üstu yatir popoya avcunu bombeli yap pat pat vur sonra yukari sıvazla kuvezde genelde böyle çıkariyorlar hemsireler oyle yaptiriyor belki sanada faydasi olur dene bir
Gazi varkende meme istiyor ama tutamiyor aglamais yok bizimkinin gaz varken degisik sesler cikariyor kizim hep aglardi bu bi garip yedir icir altina bak gazini al yatir uyusun ben surekli almiuorum kucagina iki üniverstede ikuyorum hepsi birde iki cocuk iki okul ev kafa bir milyon
Oh maşallah Allah kolaylık versin Evet gaz varken meme istiyor bi yandan kendini sıkıp memeye gömüyor yüzünü Ne güzel kolay bebiş olsun böyle Bana dr prematüre doğdu ve çok ayrı kaldık diye bol bol al kucağına dedi bizimki kucak delisi oldu Seninki alışırsa işin zor olur
Papatyamaviss
sanki hemen vermişti öyle hatırlıyorum. Yoğun bakımda güçlü ememeyen bebeklere de emzik veriyorlarmış. Kuzey başta istemiyordu yeni başladı almaya
Ya benimde öyle uyku var ama direniyor uyumamak için mememi emzik yaptı evde bı tane emzik vardı onu vereyim de kurtulayım dedim midesi bulanıyor emzikten xhdhdj
Papatyamaviss
sanki hemen vermişti öyle hatırlıyorum. Yoğun bakımda güçlü ememeyen bebeklere de emzik veriyorlarmış. Kuzey başta istemiyordu yeni başladı almaya