Aytanesii
canım nefes alışı nasıl? Bazen böyle nefes nefese gibi oluyor içim gidiyor kuzuma Doktor normal 3.aydan sonra düzelecek dedi inşallah son 1 ay kaldı hiç kıyamıyorum zorlanıyor gibi geliyor.
Önce emziriyorum canım bende korkuyorum memeyi unutmasından ama sık sık emzirmeye çalışıyorum her acıkıp aradığında meme veriyorum bu bazen 15 dk da bir 1 saatte bir oluyor baktım hala memeden doymuyor mama veriyorum. Kaşıkla vermeyi teklif etmiştim hemşire kaşığa da alışabilir alışacak olursa dedi bende mecbur veriyorum. Gözlerim kapanmaya geliyor bayılır gibi oluyorum geçen gece 24 saatte 3 saat uyumuş görünüyorum zombi gibi oldum bir yandan da antibiyotik tedavisi görüyorum hastanedeyim bir serum bitti demek için kalkıyorum bir bebek acıkıyor ona kalkıyorum. Umarım memeyi unutmaz sıpalar şu 3 haftalık süreyi bir atlatsaydık hayırlısıyla
Aytanesii
canım nefes alışı nasıl? Bazen böyle nefes nefese gibi oluyor içim gidiyor kuzuma Doktor normal 3.aydan sonra düzelecek dedi inşallah son 1 ay kaldı hiç kıyamıyorum zorlanıyor gibi geliyor.
O nefes yüzünden bir ay hastanede kaldık biz şuan yoruluyor ama kendini toparliyor alisti baya neydeyse hastanede 98 100 lerdeydi oksijen ilklerde 68 lerdeydi çok sukur ama bu oksijen göz problemlerine sebebp oluyormus doktorlada konustu evet dedi göz kontrolunde sali yine gidicez nefes sayimini önerdimi doktor
Altini acmayi dene ıslak mendille sil kulak arkalarini falan olmadi cimdik at ayagina yapacak birsey yok ben kıyamayıp hemsireyi cagiriyordum hiç acimiyorlar onlar istersen kaşık biberon falan denesen daha yeni dogdugu icin yoruluyor uykuya ihtiyaclari var uyuyarak yiyerek büyüyecekler
O nefes yüzünden bir ay hastanede kaldık biz şuan yoruluyor ama kendini toparliyor alisti baya neydeyse hastanede 98 100 lerdeydi oksijen ilklerde 68 lerdeydi çok sukur ama bu oksijen göz problemlerine sebebp oluyormus doktorlada konustu evet dedi göz kontrolunde sali yine gidicez nefes sayimini önerdimi doktor
Yok canım önermedi. Ben video çekmiştim böyle oluyor diye normal dedi. Kuzey de bi an öyle oluyor sonra normale dönüyor. Rop muayenesi mi var? Bizim 3 kere oldu bitti artık
Yok canım önermedi. Ben video çekmiştim böyle oluyor diye normal dedi. Kuzey de bi an öyle oluyor sonra normale dönüyor. Rop muayenesi mi var? Bizim 3 kere oldu bitti artık
Biri yoğun bakımda olmuştu ikisine biz götürdük. Ben kapıdan uzağa gittim ağlamasınu duymamak için İlkinde çok küçüktü susmuştu ama geçen hafta olan da çıkınca hala ağlıyordu. Korkuyorlarmış öyle dedi hemşire,kıyamam onlara ya.
Selam kızlar nasılsınız hiç okuyamadım sayfaları
Biz iyiyiz çok şükür sütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok silikon göğüs ucu ile mamayı enjektör ile veriyoruz
Bebeğimi besledikten sonra elektrikli pompa ile sağma yapıp göğsümü uyarıyorum ama gelen olmadı daha.
Dün geceden beri yürüyorum gaz çıkışım olmamıştı en son lavman yaptılar büyük abdeste çıktım gaz çıkardım rahatladım şimdi evimize taburcu oluyoruz
Hastanede hiç uyuyamadım evimde daha rahat ederim inşallah
Bizde durumlar böyle şimdilik
Papatyamaviss
sanki hemen vermişti öyle hatırlıyorum. Yoğun bakımda güçlü ememeyen bebeklere de emzik veriyorlarmış. Kuzey başta istemiyordu yeni başladı almaya
Papatyamaviss
sanki hemen vermişti öyle hatırlıyorum. Yoğun bakımda güçlü ememeyen bebeklere de emzik veriyorlarmış. Kuzey başta istemiyordu yeni başladı almaya