2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ebru_can_ebru bizim fındığın sumuk durumu artınca bugun bıde ertugrulun ozeldekı doktoruna gıdelım dedık , cok sukur enfeksıyonluk bı durum suan yok ciğerler temız dedı ama dıkkat et bol bol temizle inmesin dedi , birde genel aylık kontrolüne bu doktor da baktı karnına baktı ozellıkle cok fazla gazlı dedı probıyotık yazdı ıkısını bır kullan dedı d vıt 3 damla demıstı devlettekı bu doktor 6 damla kullan dedı erken doğduğu için biraz destekleyelim dedi , sen de gidecektin son durumlar nasıl

Bunu duymak rahatlattı, teşekkür ederim
Gerçekten zor. Bazen mantık devredışı kalıyor. İnsan saçma sapan şeylere takılıyor. Aşırı duygusallık fena..

Sarılmak iyi geldi, teşekkürler
Gerçekten hiç kolay değil bu yaşadıklarımız. Biraz hormonlar da yatışınca belki normale döneriz ama zor bir hamilelik sureci sonrası bu yoğun rutin zorluyor. Bebeklerimiz de bizimle iletişim kurup bize gülümsemeye başlayınca bu zorluğu unutacağız belki de

Ya işte bunu duru da yaptı 3 ,4 kez. Ben de burun tıkanıklığına bağlayıp huzursuz çocuk dedim. Demek yorgunmuş çiçeğim

Dün bi hikayede bi yazı gormustum tam toparlayamasamda soyle bıseydı
Güzel anne sakın yalnızım dıye uzulme , bu odada loş ışıkta karanlıkta saatlerce uğraştığın dört duvar arasında yalnızım diye üzülme , bilki şuan aynı saatte gecenın bı korunde sabahın ilk ışıklarında o dort duvar arasında senin gibi bebeğiyle ilgilenen yüzlerce anne var , sen yalnız değilsin üzülme 1HANIM atatalya

Ya işte bunu duru da yaptı 3 ,4 kez. Ben de burun tıkanıklığına bağlayıp huzursuz çocuk dedim. Demek yorgunmuş çiçeğim
Kuzum bak sızde 17 günlük olmuşsunuz bizimde nerdeyse 2 haftalıkken başladı bu durum çözmem biraz zaman aldı o zamanlar karşıma çıksaydı keşke

Canım kolostrum koyu kıvamlı olduğu için makineyle sağmaya gelmez.. Ben sıcak su buharına tuttum göğüslerimi sonra da elle sağım yaptım o şekilde damla damla aktı çok şükür sende Bi dene istersen ama makine göğüs ucuna zarar verir..

malaguenaa ve canım diğer anneler kasımı bi atlatalım düzeleceğiz beeeee

Hava sıcakken ağustos bitsin dedik
Doğum yaklaştı Eylül bitsin dedik
Şimdi 40lar çıksın azcık büyüyelim Kasım bitsin diyorum

Kuzum bak sızde 17 günlük olmuşsunuz bizimde nerdeyse 2 haftalıkken başladı bu durum çözmem biraz zaman aldı o zamanlar karşıma çıksaydı keşke
Benim dr meme istediği sürece teklif edin dedi. Ben de veriyorum meme. Sarılık olayımız da tamamen bitmedi. Ya dün buraya da yazdım ya göğüslerim acıyor diye. ha bire meme veriyorum o kriz zamanlarında. Duru da çekiştiriyor. E acır tabi. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum aç olmasa da meme vermekle.

Zaten sizler iyiki varsınız burada yalnız olmadığımızı hissediyoruz. Zorlu sürecimde aileme söyleyemediklerimi bile geldim burda sizlerle paylaştım içimi döktüm rahatladım. Ben yeni dönüyorum normale , yaşadığım kolay değildi diyorum bence iyi bile dayanmışım. Şimdi fazla titizim evde onu da yavaş yavaş normale döndürmem lazım galiba. Ama işte 1 ay ayrı kalınca gözünden sakınıyorsun. Bu beni çok zorluyor. O yere mi düştü , sen hapşurdun mu, eline dezenfektan yaptın mı diye evdekilere hayatı zehir ettim. Kendime engel olamıyorum belki abartıyorum biliyorum normale dönmek istiyorum da yapamıyorum geçen bu yüzden ağladım. Kendimden yoruldum tedirgin olmak istemiyorum artık diye oturdum ağladım.

Hadi inşallah O zaman da bebeklere yeni güncellemeler gelecek ya, hadi hayırlısı
Hormonlar normale dönsün, biraz daha sağlıklı düşünelim de, şimdilik başka birşey istemiyorum.
Şu mesajı bile tek elimle yazıyorum. Öbür elim pompada bizim isyanımız bitse bile göğüslerimizin isyanı bir süre daha bitmeyecek

İyi yapıyorsun ara ara emzık teklıf edıyorum ben o durumlarda yada babasına verıp bıraz süt kokusundan uzaklaştırıp sakinlemesini bes dk da olsa mola vermeye çalışıyorum sende dene sonra tekrar alıyorum memeye , o zamanlarda acıyor evet kırmızılarının göğsümün ucu benımde

Ay biz daha 40 çıkma aşamasını düşünme kısmına bile gelemedik
Hamileliğin son günleri olan bölüm sonu canavarıyla savaşıyoruz hala
Daha bunun sezaryan sonrası toparlanma süreci var düşündükçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum 9 aydır evin içinde dört duvar arasındayım bebemi alıp dışarı çıkacağım günlerin acilen gelmesi gerek fena depresyona girdim fena fena fenaaa

Zamanla olacak kuzum, kendine de zaman tanı çok haklısın bu düşündüklerinde, sende artık farkındasın bu durumun bak kabul etmişsin sonrasında büyüdükçe kuzey sen de daha iyi olacaksın merak etme .. Ağlamak ah ağlamak ben bide ağladımmı insan gibi ağlamıyorum bu boşalmalarda böyle içim geçiyor hönkürmekten

Ay ben için için ağlarım İnsan içinde ağlamayı da hiç sevmem yani o arada yorum yapılıp sakinleştirmeye çalışırlarsa iyice sinir basar. Eşimin yanında ağlıyorum birtek ağlama duvarım , balkondayken gidiyorum bazen ağlamaya mı geldin diyor suratımı görünce Bugün itibariyle dezenfektan kullanımını azaltıyorum o zaman Ya hastaneden çıkarken de korkuttular. Yok eve dezenfektan alın, bebeği almadan önce yapın. Odasında 2 kişiden fazla olmasın falan insanı tedirgin ediyorlar. Ama gelince çok da minikti çok şükür baya toparladı artık küçük adamım inşallah bünyesi de güçlenmiştir

Buda tüm annelere gelsin
Ahahhahaha çok iyiiiii ama ben 40 ımız çıkınca düzeleceğimize inanmak istiyorum
Emzik asla almıyor yaaa. Defalarca denedik her defasında midesi bulanıyor öğürüyor koca insan gibi. Ama eşime veriyorum aynen onda sakinleşiyor annem alıyor biraz. Sonra dönüp bana geliyor hoopppp bir daha
Bir anne atasözü der ki zor günler geride kaldı şimdi daha zor günler önümüzde canım şaka bir yana evet çok zor ama çooook güzel. Şimdi minicik kibar tırnaklarına manikür yaptım. O kadar güzel bir his ki tüm zorluklar gidiyor memeler dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…