GECE UYanmak cidden zor ben zodlanıyorum ama uyanıyorum da :)Aaaa bi öğretmen çiftin dramı nerde görsem tanırımaynı dert bizde de var. Benim annem 40ı beklemeyecek bile haftaya galan gider heralde. Gece uyanmalara alışacağız
Sizin dediğinizin aynısı söyledi Türkiye de ki doktorda yat ayakları yukarı al dinlen dedi. Basınç kaynaklı yalancı sancıları tetiklemiş olabilir yada rahim açılmaya hazırlanıyor olabilir bu bir süreç kan veya parçacık gelmediği sürece rahat ol dinlen su şiddetli gelirseler anlıycaksın dedi. Dünden beri dinleniyorum. Bugün eve birşeyler almaya gidecektim eşimle ona da gitmem artık galiba ya sürekli tuvaletim varmış hissi var ve az az yapıyorum.Ne yaptın herşey yolunda mı?
Ya gercekten bambaska bir duyguymus. Uykuyu nasil yapicam diye dusunurdum gecen carsambadan beri toplasan 12-13 saat anca uyumusumdur. Ama ona deger yorgunluk hissetmiyorum gramKızım adına bir mail adresi açıp fotoğraflarını videolarını orada yedekleyim diyorum. Duygu seli yaşadıkça da bişeyler yazarım anılarımızı yazarım büyüdüğünde şifresini veririm ayyyyy şu an bile gözyaşım pıt
Ya bunu çok fazla fenomende gördüm düzenli yapabilecek olsam aşırı hoşuma gitti unutmayıp yılda 3 mail hazırlanıp notlarla fotoğraflar eklense bile çok güzel olabilir ama en erken 15-16 yaşında anlar o zamana kadar devam etmek azcık zorKızım adına bir mail adresi açıp fotoğraflarını videolarını orada yedekleyim diyorum. Duygu seli yaşadıkça da bişeyler yazarım anılarımızı yazarım büyüdüğünde şifresini veririm ayyyyy şu an bile gözyaşım pıt
Ben açtım ama daha foto işine girmedim ☺ Bi de instagram hesabı açtım fenomen yapacam oğlumu diye takılıyorumKızım adına bir mail adresi açıp fotoğraflarını videolarını orada yedekleyim diyorum. Duygu seli yaşadıkça da bişeyler yazarım anılarımızı yazarım büyüdüğünde şifresini veririm ayyyyy şu an bile gözyaşım pıt
Yaaaa değil mi muazzam bir şey sevgisiYa gercekten bambaska bir duyguymus. Uykuyu nasil yapicam diye dusunurdum gecen carsambadan beri toplasan 12-13 saat anca uyumusumdur. Ama ona deger yorgunluk hissetmiyorum gram
Açıkçası ben bebeğimi değil de kendimi tatmin etmek istiyorum. O belki beğenmez saçma bulur alfa kuşağıYa bunu çok fazla fenomende gördüm düzenli yapabilecek olsam aşırı hoşuma gitti unutmayıp yılda 3 mail hazırlanıp notlarla fotoğraflar eklense bile çok güzel olabilir ama en erken 15-16 yaşında anlar o zamana kadar devam etmek azcık zor
Kesinlikle çok kullanışlı. Tüm rutin şeyleri içinde. Sabah salona gece yatakodasına alıyorum öylece. Sürekli odaya git gel yapılmaz kıııızzz. Bazen oluyor kusmuk şovlar falan hemen elinin altında eşyalar. Ben çok memnunumKızlar bu keçe organizerler çok gerekli mi? Her şeyi düzenli odasında dolabında zaten illa bulunduğumuz odada böle bir şey olması elzem mi? Ben almamıştım böyle bir şey ama bu hoşuma gitti gerekliyse alayım değilse almayayım
Eki Görüntüle 3318355
Bir öğretmen olarak Sosyal medyada çocuk adına açılan hesaplara karşıyım. Tabi anı biriktirme amaçlı herkesten gizli bir hesapsa okey canımBen açtım ama daha foto işine girmedim ☺ Bi de instagram hesabı açtım fenomen yapacam oğlumu diye takılıyorum
Ayy özellikle gece nasıl gidicem dimi yaa hiç düşünmedim hahahah komodine koyarım düzenli durur en azından haklısın kuzum alayım bunu benYaaaa değil mi muazzam bir şey sevgisi
Açıkçası ben bebeğimi değil de kendimi tatmin etmek istiyorum. O belki beğenmez saçma bulur alfa kuşağı
Kesinlikle çok kullanışlı. Tüm rutin şeyleri içinde. Sabah salona gece yatakodasına alıyorum öylece. Sürekli odaya git gel yapılmaz kıııızzz. Bazen oluyor kusmuk şovlar falan hemen elinin altında eşyalar. Ben çok memnunum
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünBebeğim doğdu hanımlar saat 2 de gittim hastaneye 3.35 de doğdu miniğim 3750 gr iyiyiz çok şükür
Canim normal miydi kaçıncı doğumunda masallah sağlıcakla büyüt inşallah masallahBebeğim doğdu hanımlar saat 2 de gittim hastaneye 3.35 de doğdu miniğim 3750 gr iyiyiz çok şükür
Anladım canım o sürekli tuvalet var hissi çoğu kişide oldu. Sen bebişin hareketlerini de takip et su gibi akıntı olduğu için.Sizin dediğinizin aynısı söyledi Türkiye de ki doktorda yat ayakları yukarı al dinlen dedi. Basınç kaynaklı yalancı sancıları tetiklemiş olabilir yada rahim açılmaya hazırlanıyor olabilir bu bir süreç kan veya parçacık gelmediği sürece rahat ol dinlen su şiddetli gelirseler anlıycaksın dedi. Dünden beri dinleniyorum. Bugün eve birşeyler almaya gidecektim eşimle ona da gitmem artık galiba ya sürekli tuvaletim varmış hissi var ve az az yapıyorum.
Ya eşimin ve benim akrabalar ayrı ayrı oraya arada foto koyayım görsünler diye açtım. Şimdilik sadece ayağını gördülerBir öğretmen olarak Sosyal medyada çocuk adına açılan hesaplara karşıyım. Tabi anı biriktirme amaçlı herkesten gizli bir hesapsa okey canım
S srsrnr kızlar gittim idrarımda protein yok şuan ama ciddi ödem var vücudumda bebek taşikardiydi sıvı taktılar bir daha nst falan çekildi uzun baya bekledim nstde yarın sabah tekrardan gideceğim ara ara 110 oldu ara ara 180 i geçti korkmaya başladım açıkçası
Geçmiş olsun canım, yarin sabah net bir şey söyler inşallah.. içini rahat tut sen bebis yorulmuş uyuyodur.. hareketlenir birazdanS srsrnr kızlar gittim idrarımda protein yok şuan ama ciddi ödem var vücudumda bebek taşikardiydi sıvı taktılar bir daha nst falan çekildi uzun baya bekledim nstde yarın sabah tekrardan gideceğim ara ara 110 oldu ara ara 180 i geçti korkmaya başladım açıkçası
Açıklığım yok yumuşamış rahim ağzım bu arada bebek kanalda değil hala. Yarın ki nst sonucum nasıl gelicek bilmiyorum biraz korkuyorum sürekli hareketlerini kontrol etmek istiyorum aksinede oğlum sakin
İnşAllah ordayken çok hareketlendi bir ara totoyu dayadı bacaklarını dayadı karnım hopladı hep sıvıdan sonra sakinleşti canım sıkıldı biraz sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum artıkGeçmiş olsun canım, yarin sabah net bir şey söyler inşallah.. içini rahat tut sen bebis yorulmuş uyuyodur.. hareketlenir birazdan
Diş muhabbeti başlayana kadar 40 tan sonra güzel gidiyorAhahhahaha çok iyiiiiiama ben 40 ımız çıkınca düzeleceğimize inanmak istiyorum
Emzik asla almıyor yaaa. Defalarca denedik her defasında midesi bulanıyor öğürüyor koca insan gibi. Ama eşime veriyorum aynen onda sakinleşiyor annem alıyor biraz. Sonra dönüp bana geliyor hoopppp bir daha
Bir anne atasözü der ki zor günler geride kaldı şimdi daha zor günler önümüzdecanım şaka bir yana evet çok zor ama çooook güzel. Şimdi minicik kibar tırnaklarına manikür yaptım. O kadar güzel bir his ki tüm zorluklar gidiyor memeler dahil
Canim korkma yeri daraldi diye oyle. Yarin erkenden git insallah sag salim kucagina alcaksinS srsrnr kızlar gittim idrarımda protein yok şuan ama ciddi ödem var vücudumda bebek taşikardiydi sıvı taktılar bir daha nst falan çekildi uzun baya bekledim nstde yarın sabah tekrardan gideceğim ara ara 110 oldu ara ara 180 i geçti korkmaya başladım açıkçası
Açıklığım yok yumuşamış rahim ağzım bu arada bebek kanalda değil hala. Yarın ki nst sonucum nasıl gelicek bilmiyorum biraz korkuyorum sürekli hareketlerini kontrol etmek istiyorum aksinede oğlum sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?