2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bu çok iyi fikir nasıl hiç aklıma gelmedi

Benım kutu seklınde yatak odamda duruyor bez pışık kremı aspiratör falan kuzum

Canım bende ilk başta alsam mı gereksiz mi derken gerekli olduğuna karar verdim ama bunun çanta şeklinde olanından alıcam galiba. Daha derli toplu gibi hem at çantaya çık herşey yerli yerinde.

Linki bu
HAMUR Bebek Alt Açma Bakım Çantası Organizer Melis Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eklentiler

• Screenshot_20231015_211724_trendyol.com.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 50
Canim normal miydi kaçıncı doğumunda masallah sağlıcakla büyüt inşallah masallah
Normal oldu 3. Bebeğim canım Allah razı olsun.. darısı tüm bekleyenlere .. emişiyoruz şu an kuzumla (bunları da yazacak mıydım ) geldiğimde 5cm açıklığım vardı çabuk açıldım yalnız doğum esnasında nefes kontrolü sağlayamadım yırtıklarım oldu

Doğum sonrası rahimi temizlemek için karından bastırıryo temizlemek için size yaptı mı bilmiyorum o beni mahvetti

Kizlar lohusalik depresyonu diyosunuz ya bende sezeryan depresyonu olustu resmen.
Sezeryan baslarken ameliyat haneden tutun icerdekilerin kalabalik olup herkesin bi isler yapmasindan tutun o daracik masayi yapilan anesteziyi hic biseyi aklimdan silemiyorum
Suan sezeryanin uzerinden 56 saat gecti ama ben hala toparlayamadim resmen hurdaya donmus gibi hissediyorum kendimi.
Bildiginiz bunun depresyonunu yasiyorum.

Sağlıkla kavuşmuşsunuz yinede çok şükür kuzum geçer artık onlar da

Kuzum haklısın ama geçecek merak etme çok düşünme bol kahve ve bol su 3 tl kesın anestezıyı atman lazım

Allahın izniyle yarın sabah güzel haberlerle geleceksin inanıyorum canım hem büyüdü yeri dar , hem evet o da yorulmuştur arkadaşlara hak veriyorum son günlerimiz zaten hiçbirimizinki eskisi gibi hareket etmiyor bu gece de geçsin sabah güzel haberle görcez seni

Kuzum haklısın ama geçecek merak etme çok düşünme bol kahve ve bol su 3 tl kesın anestezıyı atman lazım
2lt iciyorum kahve 2 veya 3 gunde
Ay insanlarin bana aciyarak baktiklari aklima geliyo, suan hakikaten acinacak haldeyim
Tovbe estagfurullah Allahim sen affet isyan etmiyorum cok sukur yinede
Omzum enflamasyon olmus sezeryandan kaynakli osteopat 2 oldu geliyo merhem verdi
Benim oglan asiri sekilde aglayip duruyodu ben ya kolik yada dil alti bagi dedim. Osteopat bugun benim oglani evire cevire bi hale soktu esim dayanamadi , adam gidince bi baktik ustu basi batmis icindeki butun kakayi koligi atmis. Ondan sonra bir sakinlesti bir sakinlesti anlatamam. Masallah diyim.
Bu gece uyuyacaj gibi gorunuyo bende uyuyabilirsem denicem
Yarin cikicaz insallah evimize gidicez

Geçmiş olsun, yarın daha güzel haberler alırsın, benim bebişin de hareketleri çok azaldı. İster istemez takıyorum kafaya. Doktor geçen hafta bizim bile bir anımız bir anımıza uymuyor, uyuyordur, normal dedi. Son haftalarda uyku moduna geçiyorlar demekki. Her gittiğimizde ultrason da yüzünü görürdük, geçen hafta uyuyordu eli yüzünde göremedik. Uzun yoldan gelecekler, dinleniyorlar artık.

Oy masallah bol bol süt olsun minnosa Maşallah canım benimde 3 ama ne yaptıysam acilmadim 41 e giriyorum suni verseler açılır miyim yada direk sezeryana mi girsem bilmiyorum çok geçmiş olsunsana sağlıcakla büyüt canimBelki kilodanda yırtık dikiş olabilir kuzucum

Allah şifa versin, çabucak toparlanırsın, ağrıların geçer inşallah. Zor olsa da geçici olduğunu biliyoruz.

Geçmiş olsun canım. İnşallah oğluş sakin durur sende dinlenirsin

D dra21 geçmiş olsun canım inşallah yarın güzel haberler alırsın stres olman da etkiler hareketlerini. Bakarsın yarın gelir oğluşun en kötü sezeryan olursun o da oluversin sağlıkla gelsin de

Kuzum benimde oğlumda çok olmadı ama bunda omuz boyun ağrısından konuşamadım ılk gun oyle agrıyordu ben zaten anestezıyı atamadım bu sezeryanımda o zorlu gectı benım için 3. Günden sonra hafifler sabret

İnşAllah canım çok sağol senin sancın ishalin ne durumda haftasonunu bitirdik

Evet ama ilk nstde çok yüksekti kalp atım hızı ondan dolayı korkuttular beni hareketliydi acaba ondan mı bilmiyorum ebede karnıma baktı çapraz duruyor bebek hala dedi
Senin kontrolün ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…