2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Elini karnına koy bol bol dua et konuş bebişle canım kötü şeyler getirme aklına Sabah güzel haberlerle gel inşallah canım

Geçmiş olsun canım. İnşallah oğluş sakin durur sende dinlenirsin
Sagol canim
Suan uyuyo misil misil dogdugundan beri asiri huzursuzdu
Anne karninda durus pozisyonundan dolayi boynuna tansiyon birikmis ve sezeryan oldugu icinde kolikli dogmus osteopat oyle dedi
Adam resmen cocugu camasir skr gibi sıktı
Ondan sonra bi sakinlik coktu
Yarin 3. Gunum insallah dahada toparlanmis olarak giderim eve

Yazık kıyamam rahatlamıştır. Çocuklar nasıl bu arada iyi mi ikisi de? İlerlemedi dimi hastalık

Yazık kıyamam rahatlamıştır. Çocuklar nasıl bu arada iyi mi ikisi de? İlerlemedi dimi hastalık
Buyuk kiz annemde

Kucukde esimle anneme gidip geliyolar ama evde kaliyolar
Iyiler cok sukur, ilerlememis kontrol altinda.

Davut ablasina makyaj ve parfum hediye getirdi cok seviyo ablasi davutu hergun geliyo davut eve gidelim diyo
Kiskanclik olmasin diye kucuge hediye getirmis gibi yaptik. Cok sevindi

Çocuklarınız kaçıncı haftada doğdu benimde şu an 3. Gelecek 37+5 teyim biran önce doğsun istiyorum bir de üçüncü daha mı kolay oldu biraz anlatır mısınız ya ben sanki ilk defa doğum yapacak gibiyim

Süper Papatyamaviss ile de konuşmuştuk plansız olunca onunki yapamamıştı hediye işlerini. Eve hediye ile gelen olursa kenarda ona da hediye getirilmiş gibi birşeyler bulundurmak lazım demiştik. Hediyelerde pek afilli minik kokoş sanırım

Bugün ıkı arkadasım geldıler onada puzzle almıslar mesela ufak bışey ama sanada hedıye aldık bak aç diyince mutlu oldu

Kızlar aşşağıya sabah ile aksam verdiğim hcg sonuclarım sizce normal mi artış ??

Eklentiler

• Screenshot_20231015_232843_e-Nabz.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
Şimdiden yaramazlar ne yapcaz bilmem Evet bez koysam da azcık baksam da serpiyor Allah kolaylık versin hepimize
O zaman tam boşalmıyor olabilir
Ben altını açmadan önce göbeğinin etrafında ıslak mendil gezdiriyorum canım çişi varsa yapsın diye uyarılıyor muş böyle yapınca insta da gördüm
Evet denedim ama yapmadı açınca yine fışkırttı fazla beklemek lazım sanırım ama bende de vakit yok

Bir öğretmen olarak Sosyal medyada çocuk adına açılan hesaplara karşıyım. Tabi anı biriktirme amaçlı herkesten gizli bir hesapsa okey canım
Rehber Öğretmen olarak aynı görüştetim. Ben çocuğun resimlerinin paylaşılmasına da karşıyım

Kafam 2 çocukla o kadar dolu ki buraya yazıp yollamayı unutuyorum ya da o an biri ağlıyor resmen ikiz gibi oldular.sırayla bez değiştiriyorum sırayla doyuruyorum sırayla kucaklıyorum sonra bir bakmışım akşam olmuş ufak doğduğundan beri büyüğün uyku düzeni bozuldu.en geç 10da yatan çocuk artık 12den önce uyumuyor belli etmese de kıskançlıktan sanırım.akşam artık yorgunluktan sinirlerim bozuluyor bağırıyorum uyusun diye ama o da işe yaramıyor.23 aylık bebek ne zamana kadar gece 12de yatar bilmem.. Yemek zaten yemiyordu hala yemiyor zorla birkaç lokma

Allah yardımcın olsun valla zor. Büyük konuşmak istemiyorum Ama sağlam sabır işi , çok yorucu. 2. 3. Kez anne olanlar hepinize hayranım Biz 1 taneye annemle zor bakıyoruz Annem de diyor bizi parmağına taktı oynatıyor şuna bak diye

Benım kutu seklınde yatak odamda duruyor bez pışık kremı aspiratör falan kuzum
Ben de öyle yapacağım kuzum almaya karar verdim yoksa gece sürekli odasına gidip gelemem komodinde çok yer de yok derli toplu başucumda durması lazım hiç düşünemedim bu kısmı ben
Sağ ol canım buna da bakayım

Belcikalilar boyle yapiyolar kardesler arasinda kiskanclik olmasin diye dogan bebek oburune hediye getiriyo
Benim kucuk cok suslu, cocuk makyajlari isteyip duruyo bide barbie yada Mickey parfumu istiyodu.
Ikisinide aldim
Allahim hastaneye gelirken gozunun ustu gokkusagi gibi her renk var boyuyo parfumude skyo geliyo

Hediye demisken
40i cikarinca bizdede yumurta almaya gidilir sizde varmi oyle bise.
Komsuya akrabaya artik kime gidilecekse 40 ciktigi gun ilk oraya gider, hediyesini almaya. Bunu yumurta alma diyolar

Bizde 40'ı çıkınca değil de bebek evine ilk defa geldiğinde giderken yumurta verirsin. Hatta halamlara gittik verdiler 3 yumurta bir de ekmek verdiler. Halam erkek bebeğe 3 verilir dedi. Bereket içinmiş sanırım.

Bizde 40'ı çıkınca değil de bebek evine ilk defa geldiğinde giderken yumurta verirsin. Hatta halamlara gittik verdiler 3 yumurta bir de ekmek verdiler. Halam erkek bebeğe 3 verilir dedi. Bereket içinmiş sanırım.
Aa ne guzel
Heryerin herkesin gelenegi farkli iste

Teşekkür ederim canım
38+3 ve 37+3 de doğdular canım Buda 40 haftada doğdu açılmam falan kolay oldu bebek de çabuk indi .. 1,5 saate. Geldi miniğim .. zihnini boşalt güzel olacak de sancı ağrı düşünür ve çok dillendirirsen daha zor oluyor gerçekten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…