- 12 Şubat 2023
- 2.239
- 3.752
- 63
- 30
Elini karnına koy bol bol dua et konuş bebişle canım kötü şeyler getirme aklına@srsrnr kızlar gittim idrarımda protein yok şuan ama ciddi ödem var vücudumda bebek taşikardiydi sıvı taktılar bir daha nst falan çekildi uzun baya bekledim nstde yarın sabah tekrardan gideceğim ara ara 110 oldu ara ara 180 i geçti korkmaya başladım açıkçası
Açıklığım yok yumuşamış rahim ağzım bu arada bebek kanalda değil hala. Yarın ki nst sonucum nasıl gelicek bilmiyorum biraz korkuyorum sürekli hareketlerini kontrol etmek istiyorum aksinede oğlum sakin
Sagol canimGeçmiş olsun canım. İnşallah oğluş sakin durur sende dinlenirsin
Yarin 3. Gunum insallah dahada toparlanmis olarak giderim eveKuzum benimde oğlumda çok olmadı ama bunda omuz boyun ağrısından konuşamadım ılk gun oyle agrıyordu ben zaten anestezıyı atamadım bu sezeryanımda o zorlu gectı benım için 3. Günden sonra hafifler sabret
Yazık kıyamam rahatlamıştır. Çocuklar nasıl bu arada iyi mi ikisi de? İlerlemedi dimi hastalıkSagol canim
Suan uyuyo misil misil dogdugundan beri asiri huzursuzdu
Anne karninda durus pozisyonundan dolayi boynuna tansiyon birikmis ve sezeryan oldugu icinde kolikli dogmus osteopat oyle dedi
Adam resmen cocugu camasir skr gibi sıktı
Ondan sonra bi sakinlik coktu
Yarin 3. Gunum insallah dahada toparlanmis olarak giderim eve
Buyuk kiz annemdeYazık kıyamam rahatlamıştır. Çocuklar nasıl bu arada iyi mi ikisi de? İlerlemedi dimi hastalık
Çocuklarınız kaçıncı haftada doğdu benimde şu an 3. Gelecek 37+5 teyim biran önce doğsun istiyorum bir de üçüncü daha mı kolay oldu biraz anlatır mısınız ya ben sanki ilk defa doğum yapacak gibiyimNormal oldu 3. Bebeğim canım Allah razı olsun.. darısı tüm bekleyenlere .. emişiyoruz şu an kuzumla(bunları da yazacak mıydım ) geldiğimde 5cm açıklığım vardı çabuk açıldım yalnız doğum esnasında nefes kontrolü sağlayamadım yırtıklarım oldu
Allah razı olsun kuzum aminElini karnına koy bol bol dua et konuş bebişle canım kötü şeyler getirme aklınaSabah güzel haberlerle gel inşallah canım
SüperBuyuk kiz annemde
Kucukde esimle anneme gidip geliyolar ama evde kaliyolar
Iyiler cok sukur, ilerlememis kontrol altinda.
Davut ablasina makyaj ve parfum hediye getirdi cok seviyo ablasi davutu hergun geliyo davut eve gidelim diyo
Kiskanclik olmasin diye kucuge hediye getirmis gibi yaptik. Cok sevindi
Bugün ıkı arkadasım geldıler onada puzzle almıslar mesela ufak bışey ama sanada hedıye aldık bak aç diyince mutlu olduSüperPapatyamaviss ile de konuşmuştuk plansız olunca onunki yapamamıştı hediye işlerini. Eve hediye ile gelen olursa kenarda ona da hediye getirilmiş gibi birşeyler bulundurmak lazım demiştik. Hediyelerde pek afilli minik kokoş sanırım
Canım ağız mendillerinden birini pipi mendili yaptımBacaklarının arasına sıkıştırıyorum alt değişirken faydasını gördüm tabi arada kaçtığı oluyor. Geçen kardeşimin telefonunu hedef almış Bu beze sensörü kim taktı diyorum bezi 3 sn açıp kaka var mı diye bakıcam açmamla işemesi bir oluyor
O zaman tam boşalmıyor olabilirYa aslında kahverengi kısmı alıyor. Bezi kilosu iyi doyduğuna eminim de. Bu ağrı süt fazlalığından mı acaba. Emzirdikten sonra rahatlama oluyordu. Şimdi rahatlamıyor göğüslerim sertlik devam ediyor. Eğer süt fazlaysa bunu tahin helvasına ve tahinpekmeze borçluyumdur. Bir de çayı hep limonlu içiyorum.
Direk ucu değil canım. Kahverengi alanda bi yanma hissi var göğüste genel sızlama. Süt inme sızısı değil ya
Süt inme sızısı daha anlık oluyor ben öyle hissediyorum. Bi an bi sızlayıp geçiyor. Ama bu öyle değil. Emzirdikten sonra diğer emmeye kadar ancak ağrısı geçiyor gibi oluyor o da tam değil.
Yok kuzum ondan bahsetmiyorum. Sanırım süt fazla benim meme boşalmıyor o da ağrı yapıyor.
Helvayı ye gitsin.
Ah kıyamam. Geçiyor canım ya 3. Gün baya baya rahatlamış olursun. Bu süreçte ne kadar kalkar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin. Yattıkça ağrı artıyor. Yorma kendini ama hareketi de bırakma yani
Evet denedim ama yapmadı açınca yine fışkırttıBen altını açmadan önce göbeğinin etrafında ıslak mendil gezdiriyorum canım çişi varsa yapsın diye uyarılıyor muş böyle yapınca insta da gördüm
Rehber Öğretmen olarak aynı görüştetim. Ben çocuğun resimlerinin paylaşılmasına da karşıyımBir öğretmen olarak Sosyal medyada çocuk adına açılan hesaplara karşıyım. Tabi anı biriktirme amaçlı herkesten gizli bir hesapsa okey canım
Allah yardımcın olsun valla zor. Büyük konuşmak istemiyorumKafam 2 çocukla o kadar dolu ki buraya yazıp yollamayı unutuyorum ya da o an biri ağlıyorresmen ikiz gibi oldular.sırayla bez değiştiriyorum sırayla doyuruyorum sırayla kucaklıyorum sonra bir bakmışım akşam olmuş ufak doğduğundan beri büyüğün uyku düzeni bozuldu.en geç 10da yatan çocuk artık 12den önce uyumuyor belli etmese de kıskançlıktan sanırım.akşam artık yorgunluktan sinirlerim bozuluyor bağırıyorum uyusun diye ama o da işe yaramıyor.23 aylık bebek ne zamana kadar gece 12de yatar bilmem.. Yemek zaten yemiyordu hala yemiyor zorla birkaç lokma
Ben de öyle yapacağım kuzum almaya karar verdim yoksa gece sürekli odasına gidip gelemem komodinde çok yer de yok derli toplu başucumda durması lazım hiç düşünemedim bu kısmı benBenım kutu seklınde yatak odamda duruyor bez pışık kremı aspiratör falan kuzum
Sağ ol canım buna da bakayımCanım bende ilk başta alsam mı gereksiz mi derken gerekli olduğuna karar verdim ama bunun çanta şeklinde olanından alıcam galiba. Daha derli toplu gibi hem at çantaya çık herşey yerli yerinde.
Linki bu
HAMUR Bebek Alt Açma Bakım Çantası Organizer Melis Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hadi inşallah canım ben bugün de olmadı bakalım hayırlısı olsun inşallah.Benim de öyle canım kalbi durdu diğerinin.. Insallah canim bugün sevdiğim dizi var yargi ben pazartesi dogurabilriim
Belcikalilar boyle yapiyolar kardesler arasinda kiskanclik olmasin diye dogan bebek oburune hediye getiriyoSüperPapatyamaviss ile de konuşmuştuk plansız olunca onunki yapamamıştı hediye işlerini. Eve hediye ile gelen olursa kenarda ona da hediye getirilmiş gibi birşeyler bulundurmak lazım demiştik. Hediyelerde pek afilli minik kokoş sanırım
Bizde 40'ı çıkınca değil de bebek evine ilk defa geldiğinde giderken yumurta verirsin. Hatta halamlara gittik verdilerBelcikalilar boyle yapiyolar kardesler arasinda kiskanclik olmasin diye dogan bebek oburune hediye getiriyo
Benim kucuk cok suslu, cocuk makyajlari isteyip duruyo bide barbie yada Mickey parfumu istiyodu.
Ikisinide aldim
Allahim hastaneye gelirken gozunun ustu gokkusagi gibi her renk varboyuyo parfumude skyo geliyo
Hediye demisken
40i cikarinca bizdede yumurta almaya gidilir sizde varmi oyle bise.
Komsuya akrabaya artik kime gidilecekse 40 ciktigi gun ilk oraya gider, hediyesini almaya. Bunu yumurta alma diyolar
Aa ne guzelBizde 40'ı çıkınca değil de bebek evine ilk defa geldiğinde giderken yumurta verirsin. Hatta halamlara gittik verdiler3 yumurta bir de ekmek verdiler. Halam erkek bebeğe 3 verilir dedi. Bereket içinmiş sanırım.
Teşekkür ederim canımOy masallah bol bol süt olsun minnosaMaşallah canım benimde 3 ama ne yaptıysam acilmadim 41 e giriyorum suni verseler açılır miyim yada direk sezeryana mi girsem bilmiyorum çok geçmiş olsunsana sağlıcakla büyüt canim Belki kilodanda yırtık dikiş olabilir kuzucum
38+3 ve 37+3 de doğdular canım Buda 40 haftada doğdu açılmam falan kolay oldu bebek de çabuk indi .. 1,5 saate. Geldi miniğim .. zihnini boşalt güzel olacak de sancı ağrı düşünür ve çok dillendirirsen daha zor oluyor gerçekten ..Çocuklarınız kaçıncı haftada doğdu benimde şu an 3. Gelecek 37+5 teyim biran önce doğsun istiyorum bir de üçüncü daha mı kolay oldu biraz anlatır mısınız ya ben sanki ilk defa doğum yapacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?