- 30 Haziran 2022
- 144
- 183
- 53
- 35
Sağlıkla büyüt inşallahTeşekkür ederim canım
38+3 ve 37+3 de doğdular canım Buda 40 haftada doğdu açılmam falan kolay oldu bebek de çabuk indi .. 1,5 saate. Geldi miniğim .. zihnini boşalt güzel olacak de sancı ağrı düşünür ve çok dillendirirsen daha zor oluyor gerçekten ..
Evet ama ilk nstde çok yüksekti kalp atım hızı ondan dolayı korkuttular beni hareketliydi acaba ondan mı bilmiyorum ebede karnıma baktı çapraz duruyor bebek hala dedi
Senin kontrolün ne zamandı?
Sancım hala hiç yok canım anlamadım kiİnşAllah canım çok sağolsenin sancın ishalin ne durumda haftasonunu bitirdik
Teşekkür ederimSağlıkla büyüt inşallahbenim de 39+6 38+6 bu da 38 de gelir diyordum ama hiç bir belirti yok doğuma dair bir de bu bebek 2 hafta önden gidiyor kilosu ilerlerse suni sancıdan çok korkuyorum ya da sezeryana alırlar diye o yüzden biran önce doğsun istiyorum
Amin inşallahTeşekkür ederimbende 36 dan beri bekliyorum ama doldurdu gününü .. darısı sağlıcakla kolaylıkla sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah benim de hep başı büyük suyu fazla dediler 4 ü bulmuştur dedim ama 3700 doğdu .. benim önce sızıntı şeklinde suyum geldi 4-5 saat sonra gerçek sancılar gelmeye başladı ..
Oda biseymiAllah yardımcın olsun valla zor. Büyük konuşmak istemiyorumAma sağlam sabır işi , çok yorucu. 2. 3. Kez anne olanlar hepinize hayranım Biz 1 taneye annemle zor bakıyoruz Annem de diyor bizi parmağına taktı oynatıyor şuna bak diye
Ayy şaka gibiOda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok
Tam bu saatlerde ağlamak üzereyken bunu okudumDün bi hikayede bi yazı gormustum tam toparlayamasamda soyle bıseydı
Güzel anne sakın yalnızım dıye uzulme , bu odada loş ışıkta karanlıkta saatlerce uğraştığın dört duvar arasında yalnızım diye üzülme , bilki şuan aynı saatte gecenın bı korunde sabahın ilk ışıklarında o dort duvar arasında senin gibi bebeğiyle ilgilenen yüzlerce anne var , sen yalnız değilsin üzülme @1HANIMatatalya
Ben ds aynıyım canım unutamıyorum o masada yaşadıklarımı. Bir de benim tansiyonum düştü kalp atışım yavaşladı ektra uğraştılar aşırı kustum kendime gelemedim odaya geldikten sonrasını hiç hatırlamıyorum. İlk ayağa kalkış anı ve sonrası aklımdan çıkmıyo resmen ama ilk 2 gün zorlandım sonra toparladım çok şükür. Bebeğim bi kere gülümssyince hepsini unutuyorum evet zor bi süreç hatta ameliyat ama sonunda yine kızıma kavuşmak varsa aynı şeyleri 100 kere yaşamaya razıyım öyle de güzel ee analık delilik diye boşuna dememişlerKizlar lohusalik depresyonu diyosunuz ya bende sezeryan depresyonu olustu resmen.
Sezeryan baslarken ameliyat haneden tutun icerdekilerin kalabalik olup herkesin bi isler yapmasindan tutun o daracik masayi yapilan anesteziyi hic biseyi aklimdan silemiyorum
Suan sezeryanin uzerinden 56 saat gecti ama ben hala toparlayamadim resmen hurdaya donmus gibi hissediyorum kendimi.
Bildiginiz bunun depresyonunu yasiyorum.
Odaya nemlendirici açmak lazım canımKızım gündüzleri hırıltılı değil ama geceleri aşıro hırıltılo nefes alıyor ya
Bak bende ayaktayım merak etmeTam bu saatlerde ağlamak üzereyken bunu okudum
Gece oksıjen sevıyesı dusuyor nem düşüyor daha cok hırıltılı oluyolar serumla destekle kuzumKızım gündüzleri hırıltılı değil ama geceleri aşıro hırıltılo nefes alıyor ya
Hiii barbieeOdaya nemlendirici açmak lazım canım
Zaten tek teselli yavruma sag salim kavusmak. Ben ayagi kalkiyorum kendim, bebegimle tek basimada ilgilenebiliyorum ama nasil diyim heryerimde agri var gibi. Mesela oturma pozisyonunda uyuyorum. Sirtim agriyo. Normal yatma pozisyonundada ayni. Zorlaniyorum hersekilde.Ben ds aynıyım canım unutamıyorum o masada yaşadıklarımı. Bir de benim tansiyonum düştü kalp atışım yavaşladı ektra uğraştılar aşırı kustum kendime gelemedim odaya geldikten sonrasını hiç hatırlamıyorum. İlk ayağa kalkış anı ve sonrası aklımdan çıkmıyo resmen ama ilk 2 gün zorlandım sonra toparladım çok şükür. Bebeğim bi kere gülümssyince hepsini unutuyorum evet zor bi süreç hatta ameliyat ama sonunda yine kızıma kavuşmak varsa aynı şeyleri 100 kere yaşamaya razıyım öyle de güzel ee analık delilik diye boşuna dememişler
Bende burdayimm oglusun memitolarla savasiyla ugrasiyorumBak bende ayaktayım merak etmehemde saat bası kalkıp nefes alamayan bebemın burnundan sümük cıkartıp duruyorum
Ay hakkaten oyle valla.Gececi hamileler yok oldu artık gececi lohusalar var
Uzun zamandır takip ediyorum bunu, baya da beğendim ama yanıltmak gibi de olmasın başka markalara da bak istersen. Olumsuz yorumları da gördüm de memnun kalmazsınız falan aman diyeyimSağ ol canım buna da bakayım
Hayırlı ömürlü olsun maşaallah, Rabbim şifa versin sana daBebeğim doğdu hanımlar saat 2 de gittim hastaneye 3.35 de doğdu miniğim 3750 gr iyiyiz çok şükür
İngilizler 11 tane bile yapıyor Suriye ile alakası yokAyy şaka gibi
Suriyeli filan değil inşallah
Siz yurt dışında mıydınız?
Yabancı mı 5 . Çocugu yapan şahıs?
Ydisindskiler hakkaten daha fazla yapitor. Birde mesela tatile gidiyoruz rahat rahat tatil yapiyorlar. Ama bizim burnumuzdann gelir.Uzun zamandır takip ediyorum bunu, baya da beğendim ama yanıltmak gibi de olmasın başka markalara da bak istersen. Olumsuz yorumları da gördüm de memnun kalmazsınız falan aman diyeyimAz bez alıyor vs demişler de kadının biri içine sudokrem koydum kapanmıyor yazmış kız bi zahmet kapanmasın kocaman krem değil mi o? 10 bez 90lı ıslak mendil falan sığsın istiyorlar herhalde bilemedim. Bana pratik ve derli toplu geldi açıkçası.
Hayırlı ömürlü olsun maşaallah, Rabbim şifa versin sana da
İngilizler 11 tane bile yapıyor Suriye ile alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?