2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıkla büyüt inşallah benim de 39+6 38+6 bu da 38 de gelir diyordum ama hiç bir belirti yok doğuma dair bir de bu bebek 2 hafta önden gidiyor kilosu ilerlerse suni sancıdan çok korkuyorum ya da sezeryana alırlar diye o yüzden biran önce doğsun istiyorum

Evet ama ilk nstde çok yüksekti kalp atım hızı ondan dolayı korkuttular beni hareketliydi acaba ondan mı bilmiyorum ebede karnıma baktı çapraz duruyor bebek hala dedi
Senin kontrolün ne zamandı?

Hareketten dolayı yüksek çıkmıştır kalp atışı. Sen içini ferah tut.
Salı günü gideceğim kontrole. Bugün keyifsiz kalktım, biraz farklı ağrı sancı vardı ama şiddetli değil. Huzursuz ediyor sadece.

Teşekkür ederim bende 36 dan beri bekliyorum ama doldurdu gününü .. darısı sağlıcakla kolaylıkla sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah benim de hep başı büyük suyu fazla dediler 4 ü bulmuştur dedim ama 3700 doğdu .. benim önce sızıntı şeklinde suyum geldi 4-5 saat sonra gerçek sancılar gelmeye başladı ..

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Oda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok

Oda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok
Ayy şaka gibi
Suriyeli filan değil inşallah
Siz yurt dışında mıydınız?
Yabancı mı 5 . Çocugu yapan şahıs?

Tam bu saatlerde ağlamak üzereyken bunu okudum

Ben ds aynıyım canım unutamıyorum o masada yaşadıklarımı. Bir de benim tansiyonum düştü kalp atışım yavaşladı ektra uğraştılar aşırı kustum kendime gelemedim odaya geldikten sonrasını hiç hatırlamıyorum. İlk ayağa kalkış anı ve sonrası aklımdan çıkmıyo resmen ama ilk 2 gün zorlandım sonra toparladım çok şükür. Bebeğim bi kere gülümssyince hepsini unutuyorum evet zor bi süreç hatta ameliyat ama sonunda yine kızıma kavuşmak varsa aynı şeyleri 100 kere yaşamaya razıyım öyle de güzel ee analık delilik diye boşuna dememişler

Zaten tek teselli yavruma sag salim kavusmak. Ben ayagi kalkiyorum kendim, bebegimle tek basimada ilgilenebiliyorum ama nasil diyim heryerimde agri var gibi. Mesela oturma pozisyonunda uyuyorum. Sirtim agriyo. Normal yatma pozisyonundada ayni. Zorlaniyorum hersekilde.
3. Gunden sonra daha iyi olursun deniliyo olmak üzere onu bekliyorum. hastanede belki dahada geriliyorum. Bilmiyorum

Sağ ol canım buna da bakayım
Uzun zamandır takip ediyorum bunu, baya da beğendim ama yanıltmak gibi de olmasın başka markalara da bak istersen. Olumsuz yorumları da gördüm de memnun kalmazsınız falan aman diyeyim Az bez alıyor vs demişler de kadının biri içine sudokrem koydum kapanmıyor yazmış kız bi zahmet kapanmasın kocaman krem değil mi o? 10 bez 90lı ıslak mendil falan sığsın istiyorlar herhalde bilemedim. Bana pratik ve derli toplu geldi açıkçası.
Bebeğim doğdu hanımlar saat 2 de gittim hastaneye 3.35 de doğdu miniğim 3750 gr iyiyiz çok şükür
Hayırlı ömürlü olsun maşaallah, Rabbim şifa versin sana da
Ayy şaka gibi
Suriyeli filan değil inşallah
Siz yurt dışında mıydınız?
Yabancı mı 5 . Çocugu yapan şahıs?
İngilizler 11 tane bile yapıyor Suriye ile alakası yok
Hatta yahudilerle ilgi bi kitap okumuştum boşanmak yasak, doğurmayan kadın boşanır, üremek çocuk sahibi olmak çok önemliymiş onlarda. 8 - 10 çocuk yapıyorlarmış biz birini zar zor yapıyoruz

Ydisindskiler hakkaten daha fazla yapitor. Birde mesela tatile gidiyoruz rahat rahat tatil yapiyorlar. Ama bizim burnumuzdann gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…