2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ydisindskiler hakkaten daha fazla yapitor. Birde mesela tatile gidiyoruz rahat rahat tatil yapiyorlar. Ama bizim burnumuzdann gelir.
Teyzemin rus bir arkadaşı 1er sene arayla 4mü 5mi ne çocuk doğurdu. Yıllar içinde büyümelerini bekleyemem ben kariyer yapıcam, bizde böyle olur demiş. Ben şok çocuğa da adamlar bakıyor bu arada, kadın evde yemek falan yapmıyor Bizim kocalar ocağın nerden yandığını bilse, bir de arada çocuğu avutsa bize yeter gibi

Ben bir tuvalete gideyim dedim esim cocugu susturamadi

Evrt canım hastane ortamı geriyodur ben hep dedim ki yarın sabah çıkıcaksın güzel bi duş ve kendi yatağında yatıcaksın öyle öyle teselli ettim. Çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah bende de baş ve omuz ağrısı yapmadı çok korktum yapar diye arads bi omzum ağrıdı ama dikişler çok sızladı ilk 2 gün kıvrandım. Hele büyük tuvaletim geldiğinde sancı çektim ama dediğim gibi sanki 3.gün bişey yokmuş gibi geçti maşallah barekallah sırt ağrısı benim emzirme çalışma çilemden oldu tutuk kaldım

Bugun cikicaz insallah
Cikmadan once dil altini kesicez Davutun
Az kaldi
Bende eve kavusmak istiyorum artik sonrasi yavas yavas olur zaten
Suan hic bi ilac almiyosun demi
Benim parasetamol ve ibuprofen bugun bitiyo acaba devam et derler mi

Bugun cikicaz insallah
Cikmadan once dil altini kesicez Davutun
Az kaldi
Bende eve kavusmak istiyorum artik sonrasi yavas yavas olur zaten
Suan hic bi ilac almiyosun demi
Benim parasetamol ve ibuprofen bugun bitiyo acaba devam et derler mi
Demeleri lazım canım parol en azından 10 gün kullanilmali

Benimde bir kaç gündür öyleydi hakkımızda hayırlısı olsun

Valla hiçbir şey anlamadım bugün acayip bel ağrım var ayaklarım kalkmıyor yatak da dönemiyorum ama sancıdan sudan eser yok
Hayırlısıyla biz de bi doğursaydık artık çok zorlanıyorum ya
Canim senin rdvun bugun yarinmiydi sanki

Kendi derdimden hic rdvu falanda takip edemiyorum

Sağolasın 1 taneyken bana da zor geliyordu 2.doğunca anladım ki o zorluk değilmiş prenses gibiymişim ben hep plan yapardım 4 5 yaşında kardeşi olur diye sakın siz yapmayın yoruculuktan ziyade ilkiyle çok ilgilenemenin vicdanı rahatsız ediyor hep boynu bükük geliyo içim sızlıyor her boş vaktimde ona koşup sarılıyorum
Oda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok
O artık aşmış kendini sabır taşı olmuştur gerçi yemek ve temizliği yapan varsa bir nebze rahat olur

Yaş aralıgı ya 2 olacak yada 8

Oda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok
Ay maşallah ben birincide pes ettim bir süre bebek düşüncem yok
Ben eşimden umutluyum henüz bebek doğmadı gerçi ama şu sıralar ağrım çok diye her yatağa yatışım kalkışımda yemekleri servis etmekte o ilgileniyor destek oluyor. İnşallah bebekte de desteğini esirgemez

Valla hiçbir şey anlamadım bugün acayip bel ağrım var ayaklarım kalkmıyor yatak da dönemiyorum ama sancıdan sudan eser yok
Hayırlısıyla biz de bi doğursaydık artık çok zorlanıyorum ya
Zorlanmakta haklısın canım hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…