- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Teyzemin rus bir arkadaşı 1er sene arayla 4mü 5mi ne çocuk doğurdu. Yıllar içinde büyümelerini bekleyemem ben kariyer yapıcam, bizde böyle olur demiş. Ben şokYdisindskiler hakkaten daha fazla yapitor. Birde mesela tatile gidiyoruz rahat rahat tatil yapiyorlar. Ama bizim burnumuzdann gelir.
Ben bir tuvalete gideyim dedim esim cocugu susturamadiTeyzemin rus bir arkadaşı 1er sene arayla 4mü 5mi ne çocuk doğurdu. Yıllar içinde büyümelerini bekleyemem ben kariyer yapıcam, bizde böyle olur demiş. Ben şokçocuğa da adamlar bakıyor bu arada, kadın evde yemek falan yapmıyor Bizim kocalar ocağın nerden yandığını bilse, bir de arada çocuğu avutsa bize yeter gibi
Ayy zaten 10dk uyucam onda da çocuk nefes alamıyo diye stresten uyuyamadımGece oksıjen sevıyesı dusuyor nem düşüyor daha cok hırıltılı oluyolar serumla destekle kuzum
Evrt canım hastane ortamı geriyodur ben hep dedim ki yarın sabah çıkıcaksın güzel bi duş ve kendi yatağında yatıcaksın öyle öyle teselli ettim. Çok geçmiş olsun hemen geçer inşallahZaten tek teselli yavruma sag salim kavusmak. Ben ayagi kalkiyorum kendim, bebegimle tek basimada ilgilenebiliyorum ama nasil diyim heryerimde agri var gibi. Mesela oturma pozisyonunda uyuyorum. Sirtim agriyo. Normal yatma pozisyonundada ayni. Zorlaniyorum hersekilde.
3. Gunden sonra daha iyi olursun deniliyo olmak üzere onu bekliyorum.hastanede belki dahada geriliyorum. Bilmiyorum
Bugun cikicaz insallahEvrt canım hastane ortamı geriyodur ben hep dedim ki yarın sabah çıkıcaksın güzel bi duş ve kendi yatağında yatıcaksın öyle öyle teselli ettim. Çok geçmiş olsun hemen geçer inşallahbende de baş ve omuz ağrısı yapmadı çok korktum yapar diye arads bi omzum ağrıdı ama dikişler çok sızladı ilk 2 gün kıvrandım. Hele büyük tuvaletim geldiğinde sancı çektim ama dediğim gibi sanki 3.gün bişey yokmuş gibi geçti maşallah barekallah sırt ağrısı benim emzirme çalışma çilemden oldu tutuk kaldım
Demeleri lazım canım parol en azından 10 gün kullanilmaliBugun cikicaz insallah
Cikmadan once dil altini kesicez Davutun
Az kaldi
Bende eve kavusmak istiyorum artiksonrasi yavas yavas olur zaten
Suan hic bi ilac almiyosun demi
Benim parasetamol ve ibuprofen bugun bitiyo acaba devam et derler mi
Benimde bir kaç gündür öyleydi hakkımızda hayırlısı olsunHareketten dolayı yüksek çıkmıştır kalp atışı. Sen içini ferah tut.
Salı günü gideceğim kontrole. Bugün keyifsiz kalktım, biraz farklı ağrı sancı vardı ama şiddetli değil. Huzursuz ediyor sadece.
Benimde gidip geliyor düzenli sayılmaz saçma sapanSancım hala hiç yok canım anlamadım ki
Valla hiçbir şey anlamadım bugün acayip bel ağrım var ayaklarım kalkmıyor yatak da dönemiyorum ama sancıdan sudan eser yokBenimde gidip geliyor düzenli sayılmaz saçma sapan
Parol = paracetamol demi?Demeleri lazım canım parol en azından 10 gün kullanilmali
Canim senin rdvun bugun yarinmiydi sankiValla hiçbir şey anlamadım bugün acayip bel ağrım var ayaklarım kalkmıyor yatak da dönemiyorum ama sancıdan sudan eser yok
Hayırlısıyla biz de bi doğursaydık artık çok zorlanıyorum ya
Doğurmazsan nolur nolmaz perşembe demiştiCanim senin rdvun bugun yarinmiydi sanki
Kendi derdimden hic rdvu falanda takip edemiyorum
Hayirlisi olsun insallah kendiliginden baslar dogumDoğurmazsan nolur nolmaz perşembe demiştieğer gerçekten doğurmazsam konuşacağım ya suni sancı ya sezaryen bi şeyler konuşalım artık ya
Sen kendine ve bebeğine bak canım, zaten şurada doğum bekleyen 5 6 kişi kaldıkCanim senin rdvun bugun yarinmiydi sanki
Kendi derdimden hic rdvu falanda takip edemiyorum
SağolasınAllah yardımcın olsun valla zor. Büyük konuşmak istemiyorumAma sağlam sabır işi , çok yorucu. 2. 3. Kez anne olanlar hepinize hayranım Biz 1 taneye annemle zor bakıyoruz Annem de diyor bizi parmağına taktı oynatıyor şuna bak diye
O artık aşmış kendini sabır taşı olmuşturOda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok
Yaş aralıgı ya 2 olacak yada 8Sağolasın1 taneyken bana da zor geliyordu 2.doğunca anladım ki o zorluk değilmiş prenses gibiymişim ben hep plan yapardım 4 5 yaşında kardeşi olur diye sakın siz yapmayın yoruculuktan ziyade ilkiyle çok ilgilenemenin vicdanı rahatsız ediyor hep boynu bükük geliyo içim sızlıyor her boş vaktimde ona koşup sarılıyorum
O artık aşmış kendini sabır taşı olmuşturgerçi yemek ve temizliği yapan varsa bir nebze rahat olur
Ay maşallah ben birincide pes ettim bir süre bebek düşüncem yokOda biseymi
Benim odaya bugun yeni birisi geldi dedim ya
5. Cocugunu dogurmus
6, 4, 3, 1bucuk yaslarinda cocuklari var simdide yeni dogan
Bende şok
Ben eşimden umutluyum henüz bebek doğmadı gerçi ama şu sıralar ağrım çok diye her yatağa yatışım kalkışımda yemekleri servis etmekte o ilgileniyor destek oluyor. İnşallah bebekte de desteğini esirgemezTeyzemin rus bir arkadaşı 1er sene arayla 4mü 5mi ne çocuk doğurdu. Yıllar içinde büyümelerini bekleyemem ben kariyer yapıcam, bizde böyle olur demiş. Ben şokçocuğa da adamlar bakıyor bu arada, kadın evde yemek falan yapmıyor Bizim kocalar ocağın nerden yandığını bilse, bir de arada çocuğu avutsa bize yeter gibi
Zorlanmakta haklısın canım hayırlısı olsun hakkımızdaValla hiçbir şey anlamadım bugün acayip bel ağrım var ayaklarım kalkmıyor yatak da dönemiyorum ama sancıdan sudan eser yok
Hayırlısıyla biz de bi doğursaydık artık çok zorlanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?