2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen kendine ve bebeğine bak canım, zaten şurada doğum bekleyen 5 6 kişi kaldık
Hayirlisiyla sizde dogurunda artik bol bol cisler kakalar lohusa depresyonlari konusalim
O artık aşmış kendini sabır taşı olmuştur gerçi yemek ve temizliği yapan varsa bir nebze rahat olur
Afrikali kendisi onlar zaten asiri rahatlar ya gokten tas dusuyo olsa bana carpmaz derler
Mesela suan ben dusa girecektim esyalarimi koydum Davut uykuya dalsin diye bekleyim dedim kadinin bebegi ilk kez agliyo hic sesini bile duymadim geldiginden beri, kadin bekle biraz bekle yavrum gibi seyler soyledi dusa ben girebilirmiyim girmiyosan dedi. Kadin dusa girdi ben kala kaldim boyle cocukda sustu
Gerci benimkisi olsa hayatta susmazki
Ay maşallah ben birincide pes ettim bir süre bebek düşüncem yok
Bende sanirim pes etmis bulunuyorum
Hayirlisiyla kucagina al insallah canim

Hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin yeter ki

Hiç sıkma canını balım sonuca odaklan

İkiniz için de en hayırlı yolla sağlıklı kavuşmalarınız olsun canım

Ay kıyamam ya ilgi bekliyordur tabi ☺ Ben 4 yaşındayken kardeşim olmuş. Videolar var bana abla muamelesi yapmışannemler onlar da şimdi vicdan azabı çekiyor Sen de çocukmuşsun diye.

Canım hiç canını sıkma nasipte ne varsa o oluyor. İçinde kalmasın dene ama olmazsa da üzülme. Baktın olmuyor çok da şeyapma. Vardır bir hayır de

Sağol kuzum inşAllah
Hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin yeter ki
Hiç sıkma canını balım sonuca odaklan
İkiniz için de en hayırlı yolla sağlıklı kavuşmalarınız olsun canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim istedim ama olmadı nasip ne yapalım oğlum sağlıklı doğsın yeter ona odaklanıyorum şuan ve inşAllah sütüm gelir çabuk
Canım hiç canını sıkma nasipte ne varsa o oluyor. İçinde kalmasın dene ama olmazsa da üzülme. Baktın olmuyor çok da şeyapma. Vardır bir hayır de
Aynen öyle nasibimizde ne varsa o olacak ben değiştiremiyorum sonuçta canım doktorda çok emin konuşuyor zaten ona güveniyorım artık

İçebilirsin başla kuzum sonucta yakın bı vakıtte doğacak
Tamam canım sağol dedim acaba normal doğumla alakalı birşey olur mu kasılmayı etkiler mi azaltır mı dünden beri grip gibiyim boğazlarım çok ağrıyor şansıma oğluma geçirmem inşAllah kasılmalarımı etkiler diye parol bile içmedim

Hadi bakalım hem bebiş hem senin için hangisi hayırlı ise öyle olsun canım. Normal gelmezse sıkma canını hiç sonuca odaklan yarın geliyor oğluş

Hangi doğum senin için daha hayırlı daha kolay sağlıklı olacaksa o olsun inşallah hayırlısıyla kavusalim inşallah

Beklenen gün gelmiş, hayırlısı olsun. sıkma canını. Normalde olsa sezeryanda olsa minnoşa kavuşacaksın, onun heyecanını yaşa. En azından deneyeceksin normali, elinden geleni yapmış oluyorsun. İçin rahat olsun. Allahın vardır bildiği, en hayırlısı olsun. Kolaylıkla gelsin Aslan bey

Hadi bakalım hem bebiş hem senin için hangisi hayırlı ise öyle olsun canım. Normal gelmezse sıkma canını hiç sonuca odaklan yarın geliyor oğluş
Kendimi sezeryana hazırladım zaten canım doktorum hiç umutlu değil napalım kısmet
Benimde gece biraz sancım biraz da kanamam oldu kanama devam etmedi sancılar bir süre sonra kesildi bir iki saat sonra Dr a gidicem bakalım ne diyecek
İnşAllah kanamanın nedeni açılmandır sağlıkla doğar miniğin
Hangi doğum senin için daha hayırlı daha kolay sağlıklı olacaksa o olsun inşallah hayırlısıyla kavusalim inşallah
Amin canım sağlıkla kavuşalım inşAllah
Evet içim rahat etsin diye sırf deniyoruz aslında elimden geleni yapmak istiyorum sonrası artık Rabbime kalmış Allah razı olsun canım sağol amin inşAllah

Ay kıyamam ya ilgi bekliyordur tabi ☺ Ben 4 yaşındayken kardeşim olmuş. Videolar var bana abla muamelesi yapmışannemler onlar da şimdi vicdan azabı çekiyor Sen de çocukmuşsun diye.
Benim kardesim dogdugunda 8bucuk yasindaydim bildigin kucuk anne olmusum kimse vicdan yapmiyoda
Benim kiz 13 yasinda 3 yasindaki kardesiyle bildigin 6 yasinda cocuk gibi atisiyolar

Bugün oğluş hiç bi şekilde yerinde uyumuyor ya kucak ya memede olacak. Atak döneml oluyordu dimi? Yapıştık kaldık biz

Halden anlayan insan belli oluyor, bu grupta duyarsız eş olduğunu sanmıyorum yani inşallah yoktur öyle biri. BDV yi okuyorum arada, hamile eşini yedi sülalesine hizmetçi eden mi dersiniz, karnı burnunda şiddete uğrayan mı dersiniz neler var. O yüzden eşime en ufak yardımında teşekkür etmeyi ihmal etmiyorum. Doğumdan sonra da yardım edeceklerini düşünüyorum

Benim bir gece önce ateşim çıkmıştı 2 tane parol almıştım meğer o da doğumla alakalıymış hiçbir kasılmanı etkilemiyor parol ama genede sen doktoruna sormadan kullanma ben her ilacı sorarak kullandım

Bebeğim doğdu hanımlar saat 2 de gittim hastaneye 3.35 de doğdu miniğim 3750 gr iyiyiz çok şükür
Gözünüz aydın maşallah minişe

Canım ne güzel ikiniz de iyisiniz, sütü de halledersin yakında, evinde daha rahat olursun
Bugün oğluş hiç bi şekilde yerinde uyumuyor ya kucak ya memede olacak. Atak döneml oluyordu dimi? Yapıştık kaldık biz
Ay biz de öyleyiz dün akşamdan beri hep kucak meme istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…