Hayirlisiyla sizde dogurunda artik bol bol cisler kakalar lohusa depresyonlari konusalimSen kendine ve bebeğine bak canım, zaten şurada doğum bekleyen 5 6 kişi kaldık
Afrikali kendisi onlar zaten asiri rahatlar ya gokten tas dusuyo olsa bana carpmaz derlerO artık aşmış kendini sabır taşı olmuşturgerçi yemek ve temizliği yapan varsa bir nebze rahat olur
Bende sanirim pes etmis bulunuyorumAy maşallah ben birincide pes ettim bir süre bebek düşüncem yok
Hayirlisiyla kucagina al insallah canimKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin yeter kiKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Hiç sıkma canını balım sonuca odaklanKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
İkiniz için de en hayırlı yolla sağlıklı kavuşmalarınız olsun canımKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Ay kıyamam ya ilgi bekliyordur tabi ☺ Ben 4 yaşındayken kardeşim olmuş. Videolar var bana abla muamelesi yapmışannemler onlar da şimdi vicdan azabı çekiyorSağolasın1 taneyken bana da zor geliyordu 2.doğunca anladım ki o zorluk değilmiş prenses gibiymişim ben hep plan yapardım 4 5 yaşında kardeşi olur diye sakın siz yapmayın yoruculuktan ziyade ilkiyle çok ilgilenemenin vicdanı rahatsız ediyor hep boynu bükük geliyo içim sızlıyor her boş vaktimde ona koşup sarılıyorum
O artık aşmış kendini sabır taşı olmuşturgerçi yemek ve temizliği yapan varsa bir nebze rahat olur
Canım hiç canını sıkma nasipte ne varsa o oluyor. İçinde kalmasın dene ama olmazsa da üzülme. Baktın olmuyor çok da şeyapma. Vardır bir hayır deKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Sağol kuzum inşAllahHayirlisiyla sizde dogurunda artik bol bol cisler kakalar lohusa depresyonlari konusalim
Afrikali kendisi onlar zaten asiri rahatlar ya gokten tas dusuyo olsa bana carpmaz derler
Mesela suan ben dusa girecektim esyalarimi koydum Davut uykuya dalsin diye bekleyim dedim kadinin bebegi ilk kez agliyo hic sesini bile duymadim geldiginden beri, kadin bekle biraz bekle yavrum gibi seyler soyledi dusa ben girebilirmiyim girmiyosan dedi. Kadin dusa girdi ben kala kaldim boylecocukda sustu
Gerci benimkisi olsa hayatta susmazki
Bende sanirim pes etmis bulunuyorum
Hayirlisiyla kucagina al insallah canim
Hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin yeter ki
Hiç sıkma canını balım sonuca odaklan
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim istedim ama olmadı nasip ne yapalım oğlum sağlıklı doğsın yeter ona odaklanıyorum şuanİkiniz için de en hayırlı yolla sağlıklı kavuşmalarınız olsun canım
Aynen öyle nasibimizde ne varsa o olacak ben değiştiremiyorum sonuçta canım doktorda çok emin konuşuyor zaten ona güveniyorım artıkCanım hiç canını sıkma nasipte ne varsa o oluyor. İçinde kalmasın dene ama olmazsa da üzülme. Baktın olmuyor çok da şeyapma. Vardır bir hayır de
İçebilirsin başla kuzum sonucta yakın bı vakıtte doğacakKızlar ben bestlak içsem mi bugün sezeryan olursam bana kolaylık sağlar mı
Tamam canım sağol dedim acaba normal doğumla alakalı birşey olur mu kasılmayı etkiler mi azaltır mı dünden beri grip gibiyim boğazlarım çok ağrıyor şansıma oğluma geçirmem inşAllah kasılmalarımı etkiler diye parol bile içmedimİçebilirsin başla kuzum sonucta yakın bı vakıtte doğacak
Hadi bakalım hem bebiş hem senin için hangisi hayırlı ise öyle olsun canım. Normal gelmezse sıkma canını hiç sonuca odaklan yarın geliyor oğluşKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Benimde gece biraz sancım biraz da kanamam oldu kanama devam etmedi sancılar bir süre sonra kesildi bir iki saat sonra Dr a gidicem bakalım ne diyecekBenimde gidip geliyor düzenli sayılmaz saçma sapan
Hangi doğum senin için daha hayırlı daha kolay sağlıklı olacaksa o olsun inşallahKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Kızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Kendimi sezeryana hazırladım zaten canım doktorum hiç umutlu değil napalım kısmetHadi bakalım hem bebiş hem senin için hangisi hayırlı ise öyle olsun canım. Normal gelmezse sıkma canını hiç sonuca odaklan yarın geliyor oğluş
İnşAllah kanamanın nedeni açılmandır sağlıkla doğar miniğinBenimde gece biraz sancım biraz da kanamam oldu kanama devam etmedi sancılar bir süre sonra kesildi bir iki saat sonra Dr a gidicem bakalım ne diyecek
Amin canım sağlıkla kavuşalım inşAllahHangi doğum senin için daha hayırlı daha kolay sağlıklı olacaksa o olsun inşallahhayırlısıyla kavusalim inşallah
Beklenen gün gelmiş, hayırlısı olsun. sıkma canını. Normalde olsa sezeryanda olsa minnoşa kavuşacaksın, onun heyecanını yaşa. En azından deneyeceksin normali, elinden geleni yapmış oluyorsun. İçin rahat olsun. Allahın vardır bildiği, en hayırlısı olsun. Kolaylıkla gelsin Aslan bey
Benim kardesim dogdugunda 8bucuk yasindaydim bildigin kucuk anne olmusum kimse vicdan yapmiyodaAy kıyamam ya ilgi bekliyordur tabi ☺ Ben 4 yaşındayken kardeşim olmuş. Videolar var bana abla muamelesi yapmışannemler onlar da şimdi vicdan azabı çekiyorSen de çocukmuşsun diye.
Halden anlayan insan belli oluyor, bu grupta duyarsız eş olduğunu sanmıyorum yani inşallah yoktur öyle biri. BDV yi okuyorum arada, hamile eşini yedi sülalesine hizmetçi eden mi dersiniz, karnı burnunda şiddete uğrayan mı dersiniz neler var. O yüzden eşime en ufak yardımında teşekkür etmeyi ihmal etmiyorum. Doğumdan sonra da yardım edeceklerini düşünüyorumBen eşimden umutluyum henüz bebek doğmadı gerçi ama şu sıralar ağrım çok diye her yatağa yatışım kalkışımda yemekleri servis etmekte o ilgileniyor destek oluyor. İnşallah bebekte de desteğini esirgemez
Benim bir gece önce ateşim çıkmıştı 2 tane parol almıştım meğer o da doğumla alakalıymış hiçbir kasılmanı etkilemiyor parol ama genede sen doktoruna sormadan kullanma ben her ilacı sorarak kullandımTamam canım sağol dedim acaba normal doğumla alakalı birşey olur mu kasılmayı etkiler mi azaltır mı dünden beri grip gibiyim boğazlarım çok ağrıyor şansıma oğluma geçirmem inşAllah kasılmalarımı etkiler diye parol bile içmedim
Gözünüz aydın maşallah minişeBebeğim doğdu hanımlar saat 2 de gittim hastaneye 3.35 de doğdu miniğim 3750 gr iyiyiz çok şükür
Canım ne güzel ikiniz de iyisiniz, sütü de halledersin yakında, evinde daha rahat olursunSelam kızlar nasılsınız hiç okuyamadım sayfaları
Biz iyiyiz çok şükürsütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok silikon göğüs ucu ile mamayı enjektör ile veriyoruz
Bebeğimi besledikten sonra elektrikli pompa ile sağma yapıp göğsümü uyarıyorum ama gelen olmadı daha.
Dün geceden beri yürüyorum gaz çıkışım olmamıştı en son lavman yaptılar büyük abdeste çıktım gaz çıkardım rahatladım şimdi evimize taburcu oluyoruz
Hastanede hiç uyuyamadım evimde daha rahat ederim inşallah
Bizde durumlar böyle şimdilik
Ay biz de öyleyiz dün akşamdan beri hep kucak meme istiyor.Bugün oğluş hiç bi şekilde yerinde uyumuyor ya kucak ya memede olacak. Atak döneml oluyordu dimi? Yapıştık kaldık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?