2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
4 gündür hastanede yatıyorum yanımda eşim kalıyor bebeğin gazını çıkarma mama yapma uyandığı zaman ilgilenme elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor ben ondan razıyım Allah ta razı olsun inşallah anlayışsız duyarsız Eşle çok zor Allah düşmanıma bile vermesin

Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar
Ya çok arada kaldım cidden sezaryan olacak sütüm hemen gelmeyebilir bizim hastane de mamayı kendi bünyesinde ücretli veriyormuş 200 liralık mamaya bize 1000 lira yazma ihtimalleri var yani
Gerçi soruyorlar mı gelip sizde mama var mı biz mi verelim diye onu da bilmiyorum
Kimisi al mamayı yanına dursun diyor kimisi güven sütüne gelir psikolojik olarak etkiler mama olması diyor
Çıldırıciiiim

Ay kanım çekildi durduk yere. 39+0 oldum Allahtan, bunları okurken doğurucam galiba

İkiniz içinde hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah canım

Valla bende almamıştım sarılık riski çıktı kan uyuşmazlığı çıktı oğluşla aramızda kardeşime istedim ona aldırdım benim naçizane fikrim al yanında olsun

Amin Amin. Bende eşimden razıyım gerçekten Allah razı olsun, bir kere olsun kahvaltı için uyandırmaz. Kanım düşük olduğu için, gece de bazen uyuyamadığım için geç kalkıyorum o yüzden seslenmiyor kendi atıştırıyor. Çamaşırlarını bile kendi hallediyor şükür sebebi valla böyle eşler
Bir tanıdığımızın eşi ocağın nasıl yandığını bilmem de öğrenmem de, beni ilgilendirmez. Öğrenirsem bana iş yaptırmaya kalkar bu kadın, işleri üstüme yıkar demişti.

Valla bende almamıştım sarılık riski çıktı kan uyuşmazlığı çıktı oğluşla aramızda kardeşime istedim ona aldırdım benim naçizane fikrim al yanında olsun
Hangi mamayı aldınız canım? Hipp1 combiotic düşünüyorum ben hastanede de ondan veriyorlarmış zaten almazsak ve gerekli olursa yine onu içecek gibi
Bu arada ben kaçırdım mı sen neden 4 gündür hastanedesin bir sorun yoktur inşallah

Haklısın bencede eş desteği en önemlisiymiş. Anlayışsız düşüncesiz insanla birde bebek sorumluluğu alan herkesin Allah yardımcısı olsun gerçekten

Aaay ne güzel maşallah eşinden Allah razı olsun ya valla. Elinden gelsede gelmesede insan o çabasıyla bile ilgilisiyle bile mutlu olur gerçekten

Sordum bende bugün oda etkilemez kasılmanı alabilirsin dedi

Babami tarif ediyosun diyecektim
Eskiler genelde boyle olurmus
Annem bu konuda cok cekmis
Cok sukur esim suan evde temizlik yapiyo bebek bugun eve gelecek ev dezenfekte olsun diye
Zaten halimi gordukce uzuluyo
Allah esine hamileyken zulum edenlere vicdan versin

Ben geçen hafta ebeye sordum, sakın alma dedi. Kendimizi sartlandirmiyoruz dedi sutumuz gelecek ve ihtiyacımız olmayacak diye vücuda telkin gönderdik lazım olursa heryer eczane market hemen alır eşin canım.. ama ihtiyacımız olmayacak inşallah

Amin. Şimdi annemle konuşuyoruz o da eskilerden konu açtı sitem ediyor. Ne aşerme bildim ne hamilelik bildim. Doğumdan sonra 3. gün çuval taşıdım dikişim açıldı diyor. Annem 44 yaşında bu arada. Allaha şükür böyle bir eşim olduğu için... Babam da eskiden duyarsızmış maalesef ama şimdi annemin bir dediğini iki etmez.

Yaş aralıgı ya 2 olacak yada 8
Bizim 2 işte ama çok zor 4 5 iyidir.yarım gün anaokuluna vereceksin mis.ama planla olmuyor bu işler 8 yaş olunca kardeşler arkadaş gibi olmuyor.20li yaşlara gelince anca anlaşılıyor.kardeşimden biliyorum daha yeni büyüyünce ergenliği bitti konuşabilir hale geldik
Alemsin doğru ama benim bebe de olsa durmaz.şimdi bile 2 saniye bakmayınca yırtıyor kendini Allah dağına göre kar veriyor galiba öğrenciyken afrikalarla bir süre kalmıştım fazla rahatlar gerçekten
Ay kıyamam ya ilgi bekliyordur tabi ☺ Ben 4 yaşındayken kardeşim olmuş. Videolar var bana abla muamelesi yapmışannemler onlar da şimdi vicdan azabı çekiyor Sen de çocukmuşsun diye.
Tabi o zamanda ilgi bekliyorsundur çocuk her yaşta ilgi bekler annenler haklı ama arkadaş gibi büyümüşsünüzdür ve en azından kucağa alıncak yaşı geçmişsin.şimdi oğlan kucağımdayken diğeri kucak istiyor. bir koluma büyüğü bir koluma küçüğü almaya çalışıyorum. Ya da ufağı bırakıp alıyorum.hemen o da kardeşi gibi göğsüme yatıyor yaşıtları arkadaşları hala meme emiyor.ona veremedim.

Benımkı 4yas 10 aylık suan yarım gün de anaokuluna gıdıyor am halimiz harap cok bılınclı bır sekılde kıskançlık var yaptıkları fln efsane dun kendını odaya kılıtledı , anne yanını rujla boyamıs yerlerı yatağını fln

Kızlar ben bestlak içsem mi bugün sezeryan olursam bana kolaylık sağlar mı
İç canım iyi olur
Canım beni odaya getirdiler bebeği aldım kucağıma. Ablam göğsümü tuttu sıktı hemen geldi süt. Ve güzel de geldi yani sorun yaşamadık. Ama bebeğim emmede zorlandı ben memeyi tutturmada zorlandım. Sütün gelse bile emme konusu zorlayabilir beneğin aç kalıp sarılık olmasındansa mama verilmesi daha mantıklı bence. İlk 4 gün mama verdim emzirdim ona rağmen sarılık 10 çıktı. Hastanede ücrete dahildi bizim ve aptamil verdiler. Ben eve hipp almıştım. Hipp güzel

Cok eskiye gitmeyelim 33 yasindayim
20 yasinda anne oldum
Dogumdan 3 gun sonra evi supurmusum silmemisim diye ex kaynanam bi ton laf etmisti bana
Yani aslinda zamanlada alakasi yok zalimlik oldukdan sonra herzaman oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…