Günde 3 kere 20 damla değil mi suya canımİç canım iyi olur
Canım beni odaya getirdiler bebeği aldım kucağıma. Ablam göğsümü tuttu sıktı hemen geldi süt. Ve güzel de geldi yani sorun yaşamadık. Ama bebeğim emmede zorlandı ben memeyi tutturmada zorlandım. Sütün gelse bile emme konusu zorlayabilir beneğin aç kalıp sarılık olmasındansa mama verilmesi daha mantıklı bence. İlk 4 gün mama verdim emzirdim ona rağmen sarılık 10 çıktı. Hastanede ücrete dahildi bizim ve aptamil verdiler. Ben eve hipp almıştım. Hipp güzel
Bizim 3 yas 3 ayBizim 2 işte ama çok zor4 5 iyidir.yarım gün anaokuluna vereceksin mis.ama planla olmuyor bu işler 8 yaş olunca kardeşler arkadaş gibi olmuyor.20li yaşlara gelince anca anlaşılıyor.kardeşimden biliyorum daha yeni büyüyünce ergenliği bitti konuşabilir hale geldik
Bizler evhamli annelerizAlemsindoğru ama benim bebe de olsa durmaz.şimdi bile 2 saniye bakmayınca yırtıyor kendini Allah dağına göre kar veriyor galiba öğrenciyken afrikalarla bir süre kalmıştım fazla rahatlar gerçekten
Ibuprofen ve paracetamol verdilerEvet canım devam et bence de
Canım ben günde 1 kez 20 damla alıyordum suyla.Günde 3 kere 20 damla değil mi suya canım
Üzüldüm.Cok eskiye gitmeyelim 33 yasindayim
20 yasinda anne oldum
Dogumdan 3 gun sonra evi supurmusum silmemisim diye ex kaynanam bi ton laf etmisti bana
Yani aslinda zamanlada alakasi yok zalimlik oldukdan sonra herzaman oluyo
Gözünüz aydın maşallah minişe
Canım ne güzel ikiniz de iyisiniz, sütü de halledersin yakında, evinde daha rahat olursun
Ay biz de öyleyiz dün akşamdan beri hep kucak meme istiyor.
Valla kucağımda uyuduktan sonra uyandırmadan koymayı başardım bende uyumuşum. Acıktığında annem sağolsun mamasını da vermiş şimdi uyandım kendime gelmişimBenimkide oyle. Agliyor diyorum doymadi emsinnsonra.memede uyuyakaliyor. Yatagina koyuyorum basiyor cigligi
Tshirtumu cikarip yanina koyunca besiginde uyudu. Kokumu istiyor galibaValla kucağımda uyuduktan sonra uyandırmadan koymayı başardım bende uyumuşum. Acıktığında annem sağolsun mamasını da vermiş şimdi uyandım kendime gelmişimAç sanıyorum bi de süt yok doymuyor diyorum birinde mama verdim sonra da kustu,bi anlasak dertlerini
Ay evet onu yapıcam kardeşim de demişti ağız mendillerini göğsüme koyup bekleticem sonra başının altına sericem sakinleştiriyormuş.Tshirtumu cikarip yanina koyunca besiginde uyudu. Kokumu istiyor galiba
Benimde aklima geldi ustumdeki tshirt u koydum. Kalkmadi sukur sabahtir eziyet ediyor ya. Saglik ocagina gittik ebe oglumun ayagini delik desik etti ya. Birde diyor ki kilolu bebeklerdd kan zor aliniyor gelmiyor diyor. Gorende 4-5 kg sancak 3.5 kg cocukAy evet onu yapıcam kardeşim de demişti ağız mendillerini göğsüme koyup bekleticem sonra başının altına sericem sakinleştiriyormuş.
Eşimi tembihliyorum bende, gece nöbetini paylaşıcaz, ben uyurken sen bekliyceksin 2 saatte bir uyandırıcaz kızımızı dedim hiç itiraz yok. Umarım doğumdan sonra da böyle olurEşlerden bahsedilmiş. Ben evlenmeden hep ev işinden anlasın diye dua ederdim. Eşimin de maşallahı var yani o kadın olacakmış ben erkek benceYemek yapmayı biliyoru geçtim yapabilir miyim diye merak edip kayseri yağlaması yaptı bi gün hamurunu falan açtı Çamaşır bulaşık temizlik hepsine destek oluyor Allah razı olsun. Bebek konusunda ben yeni doğduğunda alamam korkarım diyordu birşey demiyordum. Şimdi akşam geldiğinde yemekten sonra sen uyu dinlen ben bakarım diyor. Gerçekten şanslıyım bende oğlumu böyle yetiştireceğim inşallah
Çalıştığı için kıyamıyorum gece. Bi de annem var ondan gece annem destek oluyor. Merak etme bi ilk haftayı geçirdikten sonra kızın sizi uyandıracakEşimi tembihliyorum bende, gece nöbetini paylaşıcaz, ben uyurken sen bekliyceksin 2 saatte bir uyandırıcaz kızımızı dedim hiç itiraz yok. Umarım doğumdan sonra da böyle olur
Kıyamam kuzumBenimde aklima geldi ustumdeki tshirt u koydum. Kalkmadi sukur sabahtir eziyet ediyor ya. Saglik ocagina gittik ebe oglumun ayagini delik desik etti ya. Birde diyor ki kilolu bebeklerdd kan zor aliniyor gelmiyor diyor. Gorende 4-5 kg sancak 3.5 kg cocuk
Kuzum sağlıkla gelsin Aslan boyKızlar bu sabah kontrolüm vardı biliyorsunuz muayeneden çıktım bebek çok yukarıda hala ve boynuna kordon dolanmış yarın yatış verip suni sancıyla deneyecek 1 e kadar gelmezse sezeryana alınacağım dedi doktorum nstyide değerlendirip riske atmak istemiyorum dedi yoksa perşembeye kadar bekleyecektim dedi. Alttan muayene etti aslında çatım normal doğuma musait sadece kemik biraz basıkmış belki üst kemiğinde öyle zorluyor ama giremiyor gibi dedi %10 normal olabilir dedi ben normali denemek istediğim içinde anlıyorum seni diyip izin verdi. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız oğlum sağlıklı olsun yeter canım sıkkın ama bakalım nasip
Hoşgeldinn nasıl gidiyorKızlar selam nasılsınız bugün sonunda kendi evime geçtim artık sahalara süt mama beslenme çiş kaka konularıyla geri dönüyorum
Allaha havale edeceksin boyleleriniÜzüldüm.Lohusa kadınsın süpürmüşsün şükür edip de o siliverseymiş
Benim anneciğim de 18 yaşında doğurmuş beni, ne annelik bilmiş, ne eşlik. Daha kendisi çocuk, şimdiki 18 yaşındaki kızlar yumurta kırmayı bilmiyor.
Şeytandan 5 dk sonra yaratılmış bir elti ve pasif kaynana yüzünden çok çekmiş anneciğim. Âhirete inanan insanlarız çok şükür..
Masallah ya insan kalpten isteyince masum seyler gerceklesiyoEşlerden bahsedilmiş. Ben evlenmeden hep ev işinden anlasın diye dua ederdim. Eşimin de maşallahı var yani o kadın olacakmış ben erkek benceYemek yapmayı biliyoru geçtim yapabilir miyim diye merak edip kayseri yağlaması yaptı bi gün hamurunu falan açtı Çamaşır bulaşık temizlik hepsine destek oluyor Allah razı olsun. Bebek konusunda ben yeni doğduğunda alamam korkarım diyordu birşey demiyordum. Şimdi akşam geldiğinde yemekten sonra sen uyu dinlen ben bakarım diyor. Gerçekten şanslıyım bende oğlumu böyle yetiştireceğim inşallah
Bende simdi hazirlandim Davutta dil alti bag var onu kestirip gecicezKızlar selam nasılsınız bugün sonunda kendi evime geçtim artık sahalara süt mama beslenme çiş kaka konularıyla geri dönüyorum
Üstüne baktım şimdi 3 kere diyor ama sana yetiyorsa tabi o ayrı canımCanım ben günde 1 kez 20 damla alıyordum suyla.
Sağol canım aminKuzum sağlıkla gelsin Aslan boy
İkiniz için de hayırlısı ne ise o olsun
Ee anlat bakalımmmmKızlar selam nasılsınız bugün sonunda kendi evime geçtim artık sahalara süt mama beslenme çiş kaka konularıyla geri dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?