2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günde 3 kere 20 damla değil mi suya canım

Bizim 3 yas 3 ay
Anaokuluna gidiyo 8bucukdan 15h30a kadar
Bakalim bizimki nasil olacak
Alemsin doğru ama benim bebe de olsa durmaz.şimdi bile 2 saniye bakmayınca yırtıyor kendini Allah dağına göre kar veriyor galiba öğrenciyken afrikalarla bir süre kalmıştım fazla rahatlar gerçekten
Bizler evhamli anneleriz
Onlariinkide asiri rahatlik bacim
Kadin anlatiyo hastaneye geldigimde 9cm olmustum diyo, ebe soruyo yetisemedinmi isinmi vardi diyo. Yoo film izliyodum bitsin giderim dedim diyo
Evet canım devam et bence de
Ibuprofen ve paracetamol verdiler
Insallah onlarla acilarim diner
Sen nasil aliyosun
Bana ya 4 saatte bir degistirmeli al yada
Ibuprofen 8 saatte bir paracetamol 6 saatte bir diyor

Cok eskiye gitmeyelim 33 yasindayim
20 yasinda anne oldum
Dogumdan 3 gun sonra evi supurmusum silmemisim diye ex kaynanam bi ton laf etmisti bana
Yani aslinda zamanlada alakasi yok zalimlik oldukdan sonra herzaman oluyo
Üzüldüm. Lohusa kadınsın süpürmüşsün şükür edip de o siliverseymiş
Benim anneciğim de 18 yaşında doğurmuş beni, ne annelik bilmiş, ne eşlik. Daha kendisi çocuk, şimdiki 18 yaşındaki kızlar yumurta kırmayı bilmiyor.
Şeytandan 5 dk sonra yaratılmış bir elti ve pasif kaynana yüzünden çok çekmiş anneciğim. Âhirete inanan insanlarız çok şükür..

Gözünüz aydın maşallah minişe

Canım ne güzel ikiniz de iyisiniz, sütü de halledersin yakında, evinde daha rahat olursun

Ay biz de öyleyiz dün akşamdan beri hep kucak meme istiyor.

Benimkide oyle. Agliyor diyorum doymadi emsinnsonra.memede uyuyakaliyor. Yatagina koyuyorum basiyor cigligi
Valla kucağımda uyuduktan sonra uyandırmadan koymayı başardım bende uyumuşum. Acıktığında annem sağolsun mamasını da vermiş şimdi uyandım kendime gelmişim Aç sanıyorum bi de süt yok doymuyor diyorum birinde mama verdim sonra da kustu,bi anlasak dertlerini

Eşlerden bahsedilmiş. Ben evlenmeden hep ev işinden anlasın diye dua ederdim. Eşimin de maşallahı var yani o kadın olacakmış ben erkek bence Yemek yapmayı biliyoru geçtim yapabilir miyim diye merak edip kayseri yağlaması yaptı bi gün hamurunu falan açtı Çamaşır bulaşık temizlik hepsine destek oluyor Allah razı olsun. Bebek konusunda ben yeni doğduğunda alamam korkarım diyordu birşey demiyordum. Şimdi akşam geldiğinde yemekten sonra sen uyu dinlen ben bakarım diyor. Gerçekten şanslıyım bende oğlumu böyle yetiştireceğim inşallah

Tshirtumu cikarip yanina koyunca besiginde uyudu. Kokumu istiyor galiba

Ay evet onu yapıcam kardeşim de demişti ağız mendillerini göğsüme koyup bekleticem sonra başının altına sericem sakinleştiriyormuş.
Benimde aklima geldi ustumdeki tshirt u koydum. Kalkmadi sukur sabahtir eziyet ediyor ya. Saglik ocagina gittik ebe oglumun ayagini delik desik etti ya. Birde diyor ki kilolu bebeklerdd kan zor aliniyor gelmiyor diyor. Gorende 4-5 kg sancak 3.5 kg cocuk

Eşimi tembihliyorum bende, gece nöbetini paylaşıcaz, ben uyurken sen bekliyceksin 2 saatte bir uyandırıcaz kızımızı dedim hiç itiraz yok. Umarım doğumdan sonra da böyle olur

Eşimi tembihliyorum bende, gece nöbetini paylaşıcaz, ben uyurken sen bekliyceksin 2 saatte bir uyandırıcaz kızımızı dedim hiç itiraz yok. Umarım doğumdan sonra da böyle olur
Çalıştığı için kıyamıyorum gece. Bi de annem var ondan gece annem destek oluyor. Merak etme bi ilk haftayı geçirdikten sonra kızın sizi uyandıracak

Kıyamam kuzum Bizim sağlık ocağı hemşiresinin bize vurduğu ne aşı ne iğne acıtmıyordu eli acayip hafif inşallah çocuğum da anlamıyordur diyorum

Kuzum sağlıkla gelsin Aslan boy
İkiniz için de hayırlısı ne ise o olsun

Allaha havale edeceksin boylelerini
Ben cok seyler yasadim ama geride biraktim
Her kotu gunun ardindan guzel gun gelirmis Allah kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Cok sukur bugunume

Masallah ya insan kalpten isteyince masum seyler gerceklesiyo
Benim esimde elinden her is gelir benden guzel temizlik yapar
Yemek konusunda pek becerikli degildir ama acda koymaz
Masallah seninki asci gibiymis

Kızlar selam nasılsınız bugün sonunda kendi evime geçtim artık sahalara süt mama beslenme çiş kaka konularıyla geri dönüyorum
Bende simdi hazirlandim Davutta dil alti bag var onu kestirip gecicez
Benim 2 numaradada olmustu boyle
Evime bi gecseydim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…