2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çalıştığı için kıyamıyorum gece. Bi de annem var ondan gece annem destek oluyor. Merak etme bi ilk haftayı geçirdikten sonra kızın sizi uyandıracak
Allahtan eşim şuan çalışmıyor evde, arada bir iş yeri telaşı oluyor ama açılışa kadar biraz daha zamanımız var. Ben büyük bir zevkle kıyarım Annesinin minnoşu gelsin de uyandırsın, bir kaç gündür kötü rüyalar görüyorum yok suyu bitiyor, kalbi duruyor vs 39 hafta bekledim Allahım ne olur kötü bişey olmasın diye evham yapmaya başladım bir de..
Allaha havale edeceksin boylelerini
Ben cok seyler yasadim ama geride biraktim
Her kotu gunun ardindan guzel gun gelirmis Allah kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Cok sukur bugunume
Çok şükür gerçekten, şuan roller değişti. Reziller vezir, vezirler rezil oldu. Allah çok adil

Hoşgeldinn nasıl gidiyor
Çok güzel bir duygu ya sizleri görüp kıskanmakta haklıymışızAllahım ağlaması bile mi güzel gelir her şeyi güzel geliyorSütüm daha bugün damla damla gelmeye başladı bakalım onunla uğraşıyoruz bir taraftan dediğin gibi sadece emse emzirip uyursun ama mama olunca kalk hazırla onu memede emzir felan zorluyor gerçekten
Bende simdi hazirlandim Davutta dil alti bag var onu kestirip gecicez
Benim 2 numaradada olmustu boyle
Evime bi gecseydim ya
Erkenden kestirmeniz iyi olmuş bende de var ama çok şükür konuşmada pelteklik felan yok annemler de kestirmemişler öyle olunca
Değil mi herkesin kendi evi valla annem de olsa 1 gün de olsa insan kendi düzenini arıyor
Ee anlat bakalımmmm
Taze anne mod on Dün gece ilk kez sadece eşim ve ben baktık oğluşumuza bazı acemilikler yaşandı tabi
Çocuk ağlayınca gazdan sandık halbuki çocuk açmış biz beslenme için 3.saati bekliyorduk biraz ağlattık felan öyle şeyler yaşadık
Şimdi de gaz çıkarmaya çalışırken omzumda uyudu beyfendi size onunla yazıyorum

Kuzum hemen alisiyorlar kucaga bizimki fenaliktan olecek gece de uyumuykr gunduzde yenidogan uyur diyenler neredee

Kuzum hemen alisiyorlar kucaga bizimki fenaliktan olecek gece de uyumuykr gunduzde yenidogan uyur diyenler neredee
Yaaa profildeki aras bey mi ben ilk kez görüyorum bu tatlılık bu güzellik ne maşallah
Tam bir tosuncuk ama annesi seni boş yere zorlamamış
Bence bizimki de alışacak gibi bugün göğsümden bir kaç damla süt gelmeye başladı bir de hemen sürekli emmek istiyor memede uyumak istiyor

Yaaa profildeki aras bey mi ben ilk kez görüyorum bu tatlılık bu güzellik ne maşallah
Tam bir tosuncuk ama annesi seni boş yere zorlamamış
Evett ya Aras bey. Esim diyor bu benden yakisikli ama beni cok zorluyor memede uyutmadigim halde bir huy cikardi memede uyuyor oda beni koekutuyor annem gidince hicbir is yaptirmaz bu bana

Evett ya Aras bey. Esim diyor bu benden yakisikli ama beni cok zorluyor memede uyutmadigim halde bir huy cikardi memede uyuyor oda beni koekutuyor annem gidince hicbir is yaptirmaz bu bana
Valla ne yapacağız bende kucağa da memeye de alıştırmak istemiyorum ama bırakmak istemiyor

Yarın bu zamanlar bebişine kavuşacaksın ona odaklan sen Dediğin gibi nasip. Sağlıcakla gelsin inşallah
1 hafta 10 günde acısı epey azaldı. Şimdi 16. Gün. Acı pek yok ama çok az şişlik var hala.
Benim de tam tersi şişliklerim ödemlerim geçti ama 5. Günde iç taraftaki dikişim açıldı hala da aynı yer ağrıyo ama diğer dikişler iyileşti gibi de daha düşmediler Devakus

Sağol kuzum bebişle kavuşacağım için heyecan var tabi ki

Benim eşim de oğluş doğdu 10 gün sonra işe başladı 1 senedir iş bulamamıştı Aklında sürekli doğumun var, bebeğin var canım rüyalar normal sağlıkla gelsin inşallah
Artar inşallah kısa zamanda süt. Gerçekten mama zor bi de biberon temizliği kısmı var. Açlık yakında düzene girer o zaman bilirsin zaten açlık mı diye bi de aranmaya başlar Bazen bende omzumda ya da göbeğimde uyurken bakıyorum yoksa bi süre sonra benim uykum geliyor

Bana doktorun verdigi pansuman suyundan sonra dikislerim suan asiri kasiniyor

Yeni bebekler cok uyanik
Folik asitler multivitaminler işe yarıyor İnşallah artar canım Bakalım o bana ve dünyaya ben ona alışmaya çalışıyoruz umarım en kısa zamanda birbirimize uyum sağlarız

Sanki kadınlar bu dünyaya hizmet etmek için geldiler bu nasıl bir zihniyettir yaaa

Benim eşim de oğluş doğdu 10 gün sonra işe başladı 1 senedir iş bulamamıştı Aklında sürekli doğumun var, bebeğin var canım rüyalar normal sağlıkla gelsin inşallah
Bebekler nasiple geliyor şükür. Eşim istifa etti iş yerinde sorun yaşadığı için, Allah daha iyi başka bir kapı açtı. Evet sürekli düşünüyorum doğumu, annemle de konuşunca etkilendim herhalde. Bugün yarın kolaylıkla gelseydi de stresten kurtulsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…