Allahtan eşim şuan çalışmıyor evde, arada bir iş yeri telaşı oluyor ama açılışa kadar biraz daha zamanımız var. Ben büyük bir zevkle kıyarımÇalıştığı için kıyamıyorum gece. Bi de annem var ondan gece annem destek oluyor. Merak etme bi ilk haftayı geçirdikten sonra kızın sizi uyandıracak
Çok şükür gerçekten, şuan roller değişti. Reziller vezir, vezirler rezil oldu. Allah çok adilAllaha havale edeceksin boylelerini
Ben cok seyler yasadim ama geride biraktim
Her kotu gunun ardindan guzel gun gelirmis Allah kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Cok sukur bugunume
Çok güzel bir duygu ya sizleri görüp kıskanmakta haklıymışızHoşgeldinn nasıl gidiyor
Erkenden kestirmeniz iyi olmuş bende de var ama çok şükür konuşmada pelteklik felan yok annemler de kestirmemişler öyle oluncaBende simdi hazirlandim Davutta dil alti bag var onu kestirip gecicez
Benim 2 numaradada olmustu boyle
Evime bi gecseydim ya
Taze anne mod onEe anlat bakalımmmm
Kuzum hemen alisiyorlar kucaga bizimki fenaliktan olecekÇok güzel bir duygu ya sizleri görüp kıskanmakta haklıymışızAllahım ağlaması bile mi güzel gelir her şeyi güzel geliyor
Erkenden kestirmeniz iyi olmuş bende de var ama çok şükür konuşmada pelteklik felan yok annemler de kestirmemişler öyle olunca
Değil mi herkesin kendi evi valla annem de olsa 1 gün de olsa insan kendi düzenini arıyor
Taze anne mod onDün gece ilk kez sadece eşim ve ben baktık oğluşumuza bazı acemilikler yaşandı tabi
Çocuk ağlayınca gazdan sandık halbuki çocuk açmış biz beslenme için 3.saati bekliyorduk biraz ağlattık felan öyle şeyler yaşadık
Şimdi de gaz çıkarmaya çalışırken omzumda uyudu beyfendi size onunla yazıyorum
Yaaa profildeki aras bey mi ben ilk kez görüyorum bu tatlılık bu güzellik ne maşallahKuzum hemen alisiyorlar kucaga bizimki fenaliktan olecekgece de uyumuykr gunduzde yenidogan uyur diyenler neredee
1 hafta 10 günde acısı epey azaldı. Şimdi 16. Gün. Acı pek yok ama çok az şişlik var hala.Normal dogum yapan arkadaslar dikisler ne kadar surede iylesti acaba
Evett ya Aras bey. Esim diyor bu benden yakisikliYaaa profildeki aras bey mi ben ilk kez görüyorum bu tatlılık bu güzellik ne maşallah
Tam bir tosuncuk ama annesi seni boş yere zorlamamış
Bende sislik yok canim. Dikisler dusmedi mi peki hala ?1 hafta 10 günde acısı epey azaldı. Şimdi 16. Gün. Acı pek yok ama çok az şişlik var hala.
Valla ne yapacağızEvett ya Aras bey. Esim diyor bu benden yakisikliama beni cok zorluyor memede uyutmadigim halde bir huy cikardi memede uyuyor oda beni koekutuyor annem gidince hicbir is yaptirmaz bu bana
Yeni bebekler cok uyanikValla ne yapacağızbende kucağa da memeye de alıştırmak istemiyorum ama bırakmak istemiyor
Yarın bu zamanlar bebişine kavuşacaksın ona odaklan senSağol kuzum inşAllah
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim istedim ama olmadı nasip ne yapalım oğlum sağlıklı doğsın yeter ona odaklanıyorum şuanve inşAllah sütüm gelir çabuk
Aynen öyle nasibimizde ne varsa o olacak ben değiştiremiyorum sonuçta canım doktorda çok emin konuşuyor zaten ona güveniyorım artık
Benim de tam tersi şişliklerim ödemlerim geçti ama 5. Günde iç taraftaki dikişim açıldı hala da aynı yer ağrıyo ama diğer dikişler iyileşti gibi de daha düşmediler1 hafta 10 günde acısı epey azaldı. Şimdi 16. Gün. Acı pek yok ama çok az şişlik var hala.
Sağol kuzum bebişle kavuşacağım için heyecan var tabi kiYarın bu zamanlar bebişine kavuşacaksın ona odaklan senDediğin gibi nasip. Sağlıcakla gelsin inşallah
Benim de tam tersi şişliklerim ödemlerim geçti ama 5. Günde iç taraftaki dikişim açıldı hala da aynı yer ağrıyo ama diğer dikişler iyileşti gibi de daha düşmedilerDevakus
Benim eşim de oğluş doğdu 10 gün sonra işe başladı 1 senedir iş bulamamıştıAllahtan eşim şuan çalışmıyor evde, arada bir iş yeri telaşı oluyor ama açılışa kadar biraz daha zamanımız var. Ben büyük bir zevkle kıyarımAnnesinin minnoşu gelsin de uyandırsın, bir kaç gündür kötü rüyalar görüyorum yok suyu bitiyor, kalbi duruyor vs 39 hafta bekledim Allahım ne olur kötü bişey olmasın diye evham yapmaya başladım bir de..
Çok şükür gerçekten, şuan roller değişti. Reziller vezir, vezirler rezil oldu. Allah çok adil
Artar inşallah kısa zamanda süt. Gerçekten mama zor bi de biberon temizliği kısmı var. Açlık yakında düzene girer o zaman bilirsin zaten açlık mı diye bi de aranmaya başlarÇok güzel bir duygu ya sizleri görüp kıskanmakta haklıymışızAllahım ağlaması bile mi güzel gelir her şeyi güzel geliyor Sütüm daha bugün damla damla gelmeye başladı bakalım onunla uğraşıyoruz bir taraftan dediğin gibi sadece emse emzirip uyursun ama mama olunca kalk hazırla onu memede emzir felan zorluyor gerçekten
Erkenden kestirmeniz iyi olmuş bende de var ama çok şükür konuşmada pelteklik felan yok annemler de kestirmemişler öyle olunca
Değil mi herkesin kendi evi valla annem de olsa 1 gün de olsa insan kendi düzenini arıyor
Taze anne mod onDün gece ilk kez sadece eşim ve ben baktık oğluşumuza bazı acemilikler yaşandı tabi
Çocuk ağlayınca gazdan sandık halbuki çocuk açmış biz beslenme için 3.saati bekliyorduk biraz ağlattık felan öyle şeyler yaşadık
Şimdi de gaz çıkarmaya çalışırken omzumda uyudu beyfendi size onunla yazıyorum
Bende sislik yok canim. Dikisler dusmedi mi peki hala ?
Bana doktorun verdigi pansuman suyundan sonra dikislerim suan asiri kasiniyorYarın bu zamanlar bebişine kavuşacaksın ona odaklan senDediğin gibi nasip. Sağlıcakla gelsin inşallah
Benim de tam tersi şişliklerim ödemlerim geçti ama 5. Günde iç taraftaki dikişim açıldı hala da aynı yer ağrıyo ama diğer dikişler iyileşti gibi de daha düşmedilerDevakus
Folik asitler multivitaminler işe yarıyorYeni bebekler cok uyanik
İnşallah artar canımArtar inşallah kısa zamanda süt. Gerçekten mama zor bi de biberon temizliği kısmı var. Açlık yakında düzene girer o zaman bilirsin zaten açlık mı diye bi de aranmaya başlarBazen bende omzumda ya da göbeğimde uyurken bakıyorum yoksa bi süre sonra benim uykum geliyor
Sanki kadınlar bu dünyaya hizmet etmek için geldiler bu nasıl bir zihniyettir yaaaAmin Amin. Bende eşimden razıyım gerçekten Allah razı olsun, bir kere olsun kahvaltı için uyandırmaz. Kanım düşük olduğu için, gece de bazen uyuyamadığım için geç kalkıyorum o yüzden seslenmiyor kendi atıştırıyor. Çamaşırlarını bile kendi hallediyor şükür sebebi valla böyle eşler
Bir tanıdığımızın eşi ocağın nasıl yandığını bilmem de öğrenmem de, beni ilgilendirmez. Öğrenirsem bana iş yaptırmaya kalkar bu kadın, işleri üstüme yıkar demişti.
Bebekler nasiple geliyor şükür. Eşim istifa etti iş yerinde sorun yaşadığı için, Allah daha iyi başka bir kapı açtı. Evet sürekli düşünüyorum doğumu, annemle de konuşunca etkilendim herhalde. Bugün yarın kolaylıkla gelseydi de stresten kurtulsaydımBenim eşim de oğluş doğdu 10 gün sonra işe başladı 1 senedir iş bulamamıştıAklında sürekli doğumun var, bebeğin var canım rüyalar normal sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?