Maalesef bazıları eve hizmetçi alıyor sanki. Ya da evdeki annesinin yerine muadil anne alıyorlarSanki kadınlar bu dünyaya hizmet etmek için geldiler bu nasıl bir zihniyettir yaaa
Valla kardeşim Aptamil bulmuş onu aldı..Hangi mamayı aldınız canım? Hipp1 combiotic düşünüyorum ben hastanede de ondan veriyorlarmış zaten almazsak ve gerekli olursa yine onu içecek gibi
Bu arada ben kaçırdım mı sen neden 4 gündür hastanedesin bir sorun yoktur inşallah
Banyoma kadar eşim yaptırıyor dikişler den dolayı üstümü o giydiriyor yüzüm eğilmesin diye elinden geleni yapıyor çok şükürAaay ne güzel maşallah eşinden Allah razı olsun ya valla. Elinden gelsede gelmesede insan o çabasıyla bile ilgilisiyle bile mutlu olur gerçekten
Benim niye düşmedi ya bir tekrar bakayımŞişlik doğumdan 3-4 gün sonra olmuştu. Dikişler bir haftada düştü.
Aynen kaşıntı bende de oldu bi ara ama geçti, bugün kontrole gittim güzel dedi dikişler bir de sürekli oraya bakma dediBana doktorun verdigi pansuman suyundan sonra dikislerim suan asiri kasiniyor
Size yeni bestemi sunuyorum
Oğlumun gazı oğlumu rahat bırak
Oğlumun gazı oğlumu rahat bırak
Oğlumu çok yoruyorsun
Kıvrım kıvrım kıvrandırıyorsun
Oğlumun gazı çık artık
Oğlumun gazı çık artık
Canım çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir toparlarsınValla kardeşim Aptamil bulmuş onu aldı..
Perşembe günü kontrole gitmiştim doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi dikişleri aldı ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında açıklık varmış enfeksiyon varmış vücudumda. 4 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum karnıma bastırıp sıvı sızıntısına bakıyorlar. Ve iyileşme süreci bünyeye bağlıymış bakalım henüz Bi azalma vs yok hala sızıntı var
Ay canım benim çok geçmiş olsun. Ameliyat yeri enfeksiyonu kuzenimde olmuştu sancısı da vardır onun. İnşallah geçer kısa zamandaValla kardeşim Aptamil bulmuş onu aldı..
Perşembe günü kontrole gitmiştim doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi dikişleri aldı ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında açıklık varmış enfeksiyon varmış vücudumda. 4 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum karnıma bastırıp sıvı sızıntısına bakıyorlar. Ve iyileşme süreci bünyeye bağlıymış bakalım henüz Bi azalma vs yok hala sızıntı var
Tabi ama bunu ayakta oğluşu kucakta sallarken söylemek gerekiyor etkisini öyle gösteriyorBenim niye düşmedi ya bir tekrar bakayım
Aynen kaşıntı bende de oldu bi ara ama geçti, bugün kontrole gittim güzel dedi dikişler bir de sürekli oraya bakma dedi
Biz de çalabilir miyiz
Canım çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir toparlarsın
Hele o ruslar otel tatillerinde onların çocuklar havuz başında kayıp düşecek diye ben stres oluyorumYdisindskiler hakkaten daha fazla yapitor. Birde mesela tatile gidiyoruz rahat rahat tatil yapiyorlar. Ama bizim burnumuzdann gelir.
2 saatı aşma kuzum daha öncede isteyebilir alışırsınız zamanlaÇok güzel bir duygu ya sizleri görüp kıskanmakta haklıymışızAllahım ağlaması bile mi güzel gelir her şeyi güzel geliyor Sütüm daha bugün damla damla gelmeye başladı bakalım onunla uğraşıyoruz bir taraftan dediğin gibi sadece emse emzirip uyursun ama mama olunca kalk hazırla onu memede emzir felan zorluyor gerçekten
Erkenden kestirmeniz iyi olmuş bende de var ama çok şükür konuşmada pelteklik felan yok annemler de kestirmemişler öyle olunca
Değil mi herkesin kendi evi valla annem de olsa 1 gün de olsa insan kendi düzenini arıyor
Taze anne mod onDün gece ilk kez sadece eşim ve ben baktık oğluşumuza bazı acemilikler yaşandı tabi
Çocuk ağlayınca gazdan sandık halbuki çocuk açmış biz beslenme için 3.saati bekliyorduk biraz ağlattık felan öyle şeyler yaşadık
Şimdi de gaz çıkarmaya çalışırken omzumda uyudu beyfendi size onunla yazıyorum
Canım ben mama almamıştım doğum çantama gerek olursa alırız diye düşündüm ki öyle de olduHangi mamayı aldınız canım? Hipp1 combiotic düşünüyorum ben hastanede de ondan veriyorlarmış zaten almazsak ve gerekli olursa yine onu içecek gibi
Bu arada ben kaçırdım mı sen neden 4 gündür hastanedesin bir sorun yoktur inşallah
Alışır diye düşünmeyin bu anlar o kadar hızlı gececek kııı bol bol koynuşta tutunValla ne yapacağızbende kucağa da memeye de alıştırmak istemiyorum ama bırakmak istemiyor
Banada arkadasım denetim de çalışıyor gıda mühendisi aptamilde Palm yağı var dedi incelemesinde çıkmışCanım ben mama almamıştım doğum çantama gerek olursa alırız diye düşündüm ki öyle de oldu
Sütüm gelmedi hastanede mama başlandı orda verilen mama hipp1 combiotic ve aptamil 1 dönüşümlü ikisini veriyorlarmış bende çıkışta bebek hemşiresi ile konuştum hipp daha iyi dedi ondan aldım şimdi veriyoruz çok sıkıntı yaşamadık
Hemşire gündüz 2 gece 3 saat dedi ama gündüz derin uykudayken 2 saati geçebilir 3.saati geçirme dedi bizde gece 3 saat diye bekledik biraz2 saatı aşma kuzum daha öncede isteyebilir alışırsınız zamanla
Dimii hemen buyuyecekler
Ya yuh gerçekten bir de en yaygın kullanılan bebek mamalarından biri ki hastaneler de kullanıyor pes yaniBanada arkadasım denetim de çalışıyor gıda mühendisi aptamilde Palm yağı var dedi incelemesinde çıkmış
Kuzey fena alıştı
Ya ben aptamil istemiyorum ama doktor da onu kullan dedi napsam ki sorsam mı başka bi marka kullansam diyeBanada arkadasım denetim de çalışıyor gıda mühendisi aptamilde Palm yağı var dedi incelemesinde çıkmış
Kuzum bende öyle düşünüyorum
Alışır alışmaz demiyorum ama bu zamanlar bidaha gelmıyor sonra kucak ıstemıyolarKuzey fena alıştıBi de uyuyor bekliyorum koymak için yelteniyorum ııığğğ ııııı homurdanıyor Bazen ağlayınca almıyorum bakim pes edecek mi diye yok nerde bi de bazen ağlarken öyle kendini zorluyor ki genzi acıyor muhtemelen öksürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?