2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla kardeşim Aptamil bulmuş onu aldı..
Perşembe günü kontrole gitmiştim doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi dikişleri aldı ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında açıklık varmış enfeksiyon varmış vücudumda. 4 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum karnıma bastırıp sıvı sızıntısına bakıyorlar. Ve iyileşme süreci bünyeye bağlıymış bakalım henüz Bi azalma vs yok hala sızıntı var

Aaay ne güzel maşallah eşinden Allah razı olsun ya valla. Elinden gelsede gelmesede insan o çabasıyla bile ilgilisiyle bile mutlu olur gerçekten
Banyoma kadar eşim yaptırıyor dikişler den dolayı üstümü o giydiriyor yüzüm eğilmesin diye elinden geleni yapıyor çok şükür

Şişlik doğumdan 3-4 gün sonra olmuştu. Dikişler bir haftada düştü.
Benim niye düşmedi ya bir tekrar bakayım
Bana doktorun verdigi pansuman suyundan sonra dikislerim suan asiri kasiniyor
Aynen kaşıntı bende de oldu bi ara ama geçti, bugün kontrole gittim güzel dedi dikişler bir de sürekli oraya bakma dedi
Biz de çalabilir miyiz
Canım çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir toparlarsın

Ay canım benim çok geçmiş olsun. Ameliyat yeri enfeksiyonu kuzenimde olmuştu sancısı da vardır onun. İnşallah geçer kısa zamanda

Tabi ama bunu ayakta oğluşu kucakta sallarken söylemek gerekiyor etkisini öyle gösteriyor

Ydisindskiler hakkaten daha fazla yapitor. Birde mesela tatile gidiyoruz rahat rahat tatil yapiyorlar. Ama bizim burnumuzdann gelir.
Hele o ruslar otel tatillerinde onların çocuklar havuz başında kayıp düşecek diye ben stres oluyorum Bir tatilimizde kuzenin oğluyla arkadaş oldu ukraynalı kız çocuğu 8-9 yaşlarında kız tatili bizle geçirdi hiç arkadaş bunlar kimdir demediler

2 saatı aşma kuzum daha öncede isteyebilir alışırsınız zamanla

Canım ben mama almamıştım doğum çantama gerek olursa alırız diye düşündüm ki öyle de oldu
Sütüm gelmedi hastanede mama başlandı orda verilen mama hipp1 combiotic ve aptamil 1 dönüşümlü ikisini veriyorlarmış bende çıkışta bebek hemşiresi ile konuştum hipp daha iyi dedi ondan aldım şimdi veriyoruz çok sıkıntı yaşamadık

Banada arkadasım denetim de çalışıyor gıda mühendisi aptamilde Palm yağı var dedi incelemesinde çıkmış

Alışır diye düşünmeyin bu anlar o kadar hızlı gececek kııı bol bol koynuşta tutun Devakus
Kuzey fena alıştı Bi de uyuyor bekliyorum koymak için yelteniyorum ııığğğ ııııı homurdanıyor Bazen ağlayınca almıyorum bakim pes edecek mi diye yok nerde bi de bazen ağlarken öyle kendini zorluyor ki genzi acıyor muhtemelen öksürüyor.

Alışır diye düşünmeyin bu anlar o kadar hızlı gececek kııı bol bol koynuşta tutun Devakus
Kuzum bende öyle düşünüyorum ama sürekli bana bağımlı olması da beni çok kısıtlıyor eşim ve kv 2 saatliğine dışarı çıktı tuvalete gidemedim afedersin böyle ne yapacağız

Alışır alışmaz demiyorum ama bu zamanlar bidaha gelmıyor sonra kucak ıstemıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…