2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum bende öyle düşünüyorum ama sürekli bana bağımlı olması da beni çok kısıtlıyor eşim ve kv 2 saatliğine dışarı çıktı tuvalete gidemedim afedersin böyle ne yapacağız
Bak bu olay soyle emekleyene kadar devam edecek sen kucağına alıştır alıstırma , bunu ne kadar çabuk kabul edersen o kadar kolay olur. Uyanıkken tek bildiği tanıdığı şey anne kokusu onu istiyor , ben mesela öğlenleri Linayı evde bırakıp servise indiriyorum oğlumu uyanık olduğu da denk geliyor 5 dk ort servis gelme durumuna göre yalnız kalıyor ınan bazen evden çıkarken ağlıyor o ağlarken ben cıkıyorum mecbur sende wcye bıyere giderken artık bes dk da olsa ağlayacak napcan

Üstüne baktım şimdi 3 kere diyor ama sana yetiyorsa tabi o ayrı canım
Sağol canım amin sen nasıl oldun
Canım doğum öncesi nolur nolmaz diye günde 1 kez kullanmıştım. Doğumdan sonra da sütüm geldiği için öyle devam ettim. Sütüm az olsaydı 3lerdim bende. Sende duruma göre bakabilirsin istersen
Evett ya Aras bey. Esim diyor bu benden yakisikli ama beni cok zorluyor memede uyutmadigim halde bir huy cikardi memede uyuyor oda beni koekutuyor annem gidince hicbir is yaptirmaz bu bana
Memede uyuması çok normal değil mi yaaa duru da hep uyuyor memede. Korkma canım yaaa bu zamanlar en fazla ne kadar sürecek ki tadını çıkar
Ya ben aptamil istemiyorum ama doktor da onu kullan dedi napsam ki sorsam mı başka bi marka kullansam diye
Bildiğim kadarıyla aptamil daha gaz yapıyor. Hipp daha gazsız. Etrafımdaki annelerin deneyimleri

Ben genelde 90lar Türkçe pop söylüyordum bunu da deneriz Hiç ninni bilmediğimi fark ettim ya dandini dandini diye gidiyoruz
Benım sene sonu spotıfy en çok dinlenenler
1-Kesintisiz elektrik süpürgeli piş piş favorımdır
2-Beyaz gürültü kesintisiz 3 saat
3-Uykular haram oldu

Benim kucuk kizinda dogdugu gunun 2.gunu kesilmisti
Oyuzden kesilsin dedim
Memeyide kapmakda zorlaniyodu
Gec konusmaya sebep oluyomus sende gecmi konustun acaba

Bilmem balım sen bilirsin yadırgamasın kuzey alışınca bazen başka ıstemıyorlar
Mümkündür. Kuzey aslında sütümü daha çok seviyor gibi onu daha iştahla emiyor Bi artıramadık ki napalım
Ben genelde 90lar Türkçe pop söylüyordum bunu da deneriz Hiç ninni bilmediğimi fark ettim ya dandini dandini diye gidiyoruz
Bende bugün bi ara Şaşkın söylüyordum nerden aklıma geldiyse Ninni deneyimim fena değil kuzenin oğluna çok baktım.
3-Uykular haram oldu

Bende çalma listesi oluşturdum bi sürü ninni ekledim. Bi de ses bombası var ona bağlanıyorum çalıyor Ama bugün bi ara bana daral geldiğini farkettim o listeden

Mantıklı canım sağol

3-Uykular haram oldu

Ya hiç denemedim beyaz gürültü, çaresiz anlarda denenmeli
Benim kucuk kizinda dogdugu gunun 2.gunu kesilmisti
Oyuzden kesilsin dedim
Memeyide kapmakda zorlaniyodu
Gec konusmaya sebep oluyomus sende gecmi konustun acaba
Ben doğduğumda da varmış altı aylıkken keselim demişler, sonra bir gün annem bakmış dilim kanıyor kendi kopmuş annem de bir daha beni götürmemiş doktora bir kısmı hala duruyordu Konuşmamda falan bir şey olmadı ama gece diş gıcırdatma ve çenede asimetri falan var ona bağladım en son ben de gittim kalanı da 30 yaşında kestirdim Doktor da diyor bu yaştan sonra bir şey değişmez, aman dedim sen kes de bi aklımdan çıksın
Ay çeşitlendirmek de lazım hamileyken dinlediğim bir klasik müzik listesi vardı arada onu açıyorum tanıyacak mı diye de pek tınlamadı

Kuzum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

İnşallah olmaz kuzum bakalım ben de kendimi şartlamak istemiyorum hiç
Eşime dedim ama gelen giden olacak vs seni bırakıp çıkamam alalım dursun kullanmazsan kullanmazsın o hengamede mama peşine düşmeyelim falan diyor bilemedim valla bakalım

Sarılıktan korkuyorum ben de mama istemem alsın ama sarılık olup uğraşacağımıza takviye yaparız ilk birkaç gün diyorum alırsam ben de hipp alacağım sanırım canım
Ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın
Genelde hipp den memnunlar canım evet gaz kusma vs yapmıyor diye baya araştırdım içeriği onun da süper temiz değil ama temiz olan bir tane var o da galiba Yenidoğana ağır geliyormuş illa mama alacaksa seçenek pek yok yani
Banada arkadasım denetim de çalışıyor gıda mühendisi aptamilde Palm yağı var dedi incelemesinde çıkmış
Kuzum hippde de var maalesef Palm yağı
Palm yağının olmadığı en temiz içerikli tek mama golden goat o da keçi sütü olduğu için yenidoğana bazen ağır geliyormuş
Golden goat dışında bütün mamalarda Palm yağı var. O yoksa glikoz şurubu falan var tam çıldırmalık yani benim bile içinde görünce alıp yemediğim şeyi bebek mamasına koymuş bütün markalar

Selam kızlar bebişler nasıl siz nasılsınız? Doğumlar nasıl gidiyor
Mama kullanan anneler kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz? Ve bu doyma ile bebeğiniz ne kadar uyuyor?
Silikon meme ucu ile emzirme yapınca doymuyoruz maalesef sağım ile verince de mama kadar tok tutmuyor sanki sütüm su mu ya anlamadım ki

Kuzum eşine katılıyorum ne olur ne olmaz bebek açlıktan ağlarken yeri göğü yıkıyor valla. Mutfaktan gelmeni beklemiyor öyle söyleyeyim gidip mama almak, bulmak şöyle dursun

Selamlar. Doğuran ve doğurmayan herkese hayırlı mesailer diliyorum bugün kontrol vardi, sezaryen gününü haftaya pzt olarak belirledik. Dr 3. Sezaryen olacağı için 38+3 perşembe demişti, 2 3 günün lafı olmaz pzt olsun dedim olur dedi. Cuma günü son kontrole gidip saati ayarlayacağız. Cok heyecanlıyım. Günü gelen herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çikolatamızı da eklemeden yapamiciiim

Eklentiler

• IMG-20231016-WA0001.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 49
Doğum yapmış annelere evlatları, eşleri ve sevdikleri ile sağlıklı bir ömür dilerim inşallah hayırlı evlat hayırlı anne baba olsunlar . Hepsini okudum ama yetişemedim. Ağrısı dikişi sızısı olan annelere şifa dilerim bugün kontrole gittik 39+1 haberrr gelmiyoooor yârdan belli beni sevmiyor artık diye damara bağlamama ramak kaldı . Allah'a şükür suyu iyi yeri iyi doktor alttan muayene etti lekenme olabilir korkma vs dedi lekenme bile olmadı ben galiba vajinal doğuramayacağım bu çocuk kanala bile inmiyor

Benim ki hic doymuyor ya ya da mamayla sekerleme yapmayi seviyor

Bayanlar hani adet dönemi giribce bir hafta kala falan rahim aşagiya iniyor ya adet kanamasını dşarıya atmak için hazrlaniyor ya gebe kalınca rahim yukarida ki kaliyor yoksa asagiya iniyor yavaş yavaş yukarı mı toparlıyor

Kizlar su basurdan dolayi pskolojim bozuldu hergun agliyorum. Bebegime bakamiyorum cok canim sikiliyor artik
Canım ben de çok ağladım beni kestiler, dikişim açıldı, yürüyemiyorum diye. Ağlaya ağlaya emzirdim. Parmak kadar basur vardı bugün yine baktım normal görünüyor, valla hiç eski halime dönemeyeceğim gibi geliyordu. İlk defa çıkıp 2 km yürüdüm bugün doktor dikişlerin çok güzel dedi. Biraz sürecek galiba bu dönem ya hem lohusayız hem çocuk bakmaya çalışıyoruz bir de kendimize bakmamız lazım, zor bir dönem ama atlatıcaz inşallah. Doğumdan çok benim lohusalığa hazırlanmam gerekiyormuş ya idrar torbam da yerine dönmedi galiba hala ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…