- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bak bu olay soyle emekleyene kadar devam edecek sen kucağına alıştır alıstırma , bunu ne kadar çabuk kabul edersen o kadar kolay olur. Uyanıkken tek bildiği tanıdığı şey anne kokusu onu istiyor , ben mesela öğlenleri Linayı evde bırakıp servise indiriyorum oğlumu uyanık olduğu da denk geliyor 5 dk ort servis gelme durumuna göre yalnız kalıyor ınan bazen evden çıkarken ağlıyor o ağlarken ben cıkıyorum mecbur sende wcye bıyere giderken artık bes dk da olsa ağlayacak napcanKuzum bende öyle düşünüyorumama sürekli bana bağımlı olması da beni çok kısıtlıyor eşim ve kv 2 saatliğine dışarı çıktı tuvalete gidemedim afedersin böyle ne yapacağız
Bilmem balım sen bilirsin yadırgamasın kuzey alışınca bazen başka ıstemıyorlarYa ben aptamil istemiyorum ama doktor da onu kullan dedi napsam ki sorsam mı başka bi marka kullansam diye
Ben genelde 90lar Türkçe pop söylüyordum bunu da denerizTabi ama bunu ayakta oğluşu kucakta sallarken söylemek gerekiyor etkisini öyle gösteriyor
Canım doğum öncesi nolur nolmaz diye günde 1 kez kullanmıştım. Doğumdan sonra da sütüm geldiği için öyle devam ettim. Sütüm az olsaydı 3lerdim bende. Sende duruma göre bakabilirsin istersenÜstüne baktım şimdi 3 kere diyor ama sana yetiyorsa tabi o ayrı canım
Sağol canım aminsen nasıl oldun
Memede uyuması çok normal değil mi yaaa duru da hep uyuyor memede. Korkma canım yaaa bu zamanlar en fazla ne kadar sürecek kiEvett ya Aras bey. Esim diyor bu benden yakisikliama beni cok zorluyor memede uyutmadigim halde bir huy cikardi memede uyuyor oda beni koekutuyor annem gidince hicbir is yaptirmaz bu bana
Bildiğim kadarıyla aptamil daha gaz yapıyor. Hipp daha gazsız. Etrafımdaki annelerin deneyimleriYa ben aptamil istemiyorum ama doktor da onu kullan dedi napsam ki sorsam mı başka bi marka kullansam diye
Benım sene sonu spotıfy en çok dinlenenlerBen genelde 90lar Türkçe pop söylüyordum bunu da denerizHiç ninni bilmediğimi fark ettim ya dandini dandini diye gidiyoruz
Benim kucuk kizinda dogdugu gunun 2.gunu kesilmistiErkenden kestirmeniz iyi olmuş bende de var ama çok şükür konuşmada pelteklik felan yok annemler de kestirmemişler öyle olunca
Değil mi herkesin kendi evi valla annem de olsa 1 gün de olsa insan kendi düzenini arıyor
Evet o konuda özellikle erkek çocukları bi zaman sonra dışarda annelerinin fazla ilgilenmesini istemiyor biliyorumAlışır alışmaz demiyorum ama bu zamanlar bidaha gelmıyor sonra kucak ıstemıyolar
Mümkündür. Kuzey aslında sütümü daha çok seviyor gibi onu daha iştahla emiyorBilmem balım sen bilirsin yadırgamasın kuzey alışınca bazen başka ıstemıyorlar
Bende bugün bi ara Şaşkın söylüyordum nerden aklıma geldiyseBen genelde 90lar Türkçe pop söylüyordum bunu da denerizHiç ninni bilmediğimi fark ettim ya dandini dandini diye gidiyoruz
Bende çalma listesi oluşturdum bi sürü ninni ekledim. Bi de ses bombası var ona bağlanıyorum çalıyorBenım sene sonu spotıfy en çok dinlenenler
1-Kesintisiz elektrik süpürgeli piş piş favorımdır
2-Beyaz gürültü kesintisiz 3 saat
3-Uykular haram oldu
Mantıklı canım sağolCanım doğum öncesi nolur nolmaz diye günde 1 kez kullanmıştım. Doğumdan sonra da sütüm geldiği için öyle devam ettim. Sütüm az olsaydı 3lerdim bende. Sende duruma göre bakabilirsin istersen
Memede uyuması çok normal değil mi yaaa duru da hep uyuyor memede. Korkma canım yaaa bu zamanlar en fazla ne kadar sürecek kitadını çıkar
Bildiğim kadarıyla aptamil daha gaz yapıyor. Hipp daha gazsız. Etrafımdaki annelerin deneyimleri
Ya hiç denemedim beyaz gürültü, çaresiz anlarda denenmeliBenım sene sonu spotıfy en çok dinlenenler
1-Kesintisiz elektrik süpürgeli piş piş favorımdır
2-Beyaz gürültü kesintisiz 3 saat
3-Uykular haram oldu
Ben doğduğumda da varmış altı aylıkken keselim demişler, sonra bir gün annem bakmış dilim kanıyor kendi kopmuş annem de bir daha beni götürmemiş doktora bir kısmı hala duruyorduBenim kucuk kizinda dogdugu gunun 2.gunu kesilmisti
Oyuzden kesilsin dedim
Memeyide kapmakda zorlaniyodu
Gec konusmaya sebep oluyomus sende gecmi konustun acaba
Ay çeşitlendirmek de lazımMümkündür. Kuzey aslında sütümü daha çok seviyor gibi onu daha iştahla emiyorBi artıramadık ki napalım
Bende bugün bi ara Şaşkın söylüyordum nerden aklıma geldiyseNinni deneyimim fena değil kuzenin oğluna çok baktım.
Bende çalma listesi oluşturdum bi sürü ninni ekledim. Bi de ses bombası var ona bağlanıyorum çalıyorAma bugün bi ara bana daral geldiğini farkettim o listeden
Kuzum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinValla kardeşim Aptamil bulmuş onu aldı..
Perşembe günü kontrole gitmiştim doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi dikişleri aldı ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında açıklık varmış enfeksiyon varmış vücudumda. 4 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum karnıma bastırıp sıvı sızıntısına bakıyorlar. Ve iyileşme süreci bünyeye bağlıymış bakalım henüz Bi azalma vs yok hala sızıntı var
İnşallah olmaz kuzum bakalım ben de kendimi şartlamak istemiyorum hiçBen geçen hafta ebeye sordum, sakın alma dedi. Kendimizi sartlandirmiyoruz dedi sutumuz gelecek ve ihtiyacımız olmayacak diye vücuda telkin gönderdiklazım olursa heryer eczane market hemen alır eşin canım.. ama ihtiyacımız olmayacak inşallah
Sarılıktan korkuyorum ben de mama istemem alsın ama sarılık olup uğraşacağımıza takviye yaparız ilk birkaç gün diyorum alırsam ben de hipp alacağım sanırım canımİç canım iyi olur
Canım beni odaya getirdiler bebeği aldım kucağıma. Ablam göğsümü tuttu sıktı hemen geldi süt. Ve güzel de geldi yani sorun yaşamadık. Ama bebeğim emmede zorlandı ben memeyi tutturmada zorlandım. Sütün gelse bile emme konusu zorlayabilir beneğin aç kalıp sarılık olmasındansa mama verilmesi daha mantıklı bence. İlk 4 gün mama verdim emzirdim ona rağmen sarılık 10 çıktı. Hastanede ücrete dahildi bizim ve aptamil verdiler. Ben eve hipp almıştım. Hipp güzel
Ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsınValla kardeşim Aptamil bulmuş onu aldı..
Perşembe günü kontrole gitmiştim doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi dikişleri aldı ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında açıklık varmış enfeksiyon varmış vücudumda. 4 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum karnıma bastırıp sıvı sızıntısına bakıyorlar. Ve iyileşme süreci bünyeye bağlıymış bakalım henüz Bi azalma vs yok hala sızıntı var
Genelde hipp den memnunlar canım evet gaz kusma vs yapmıyor diye baya araştırdım içeriği onun da süper temiz değil ama temiz olan bir tane var o da galiba Yenidoğana ağır geliyormuşCanım ben mama almamıştım doğum çantama gerek olursa alırız diye düşündüm ki öyle de oldu
Sütüm gelmedi hastanede mama başlandı orda verilen mama hipp1 combiotic ve aptamil 1 dönüşümlü ikisini veriyorlarmış bende çıkışta bebek hemşiresi ile konuştum hipp daha iyi dedi ondan aldım şimdi veriyoruz çok sıkıntı yaşamadık
Kuzum hippde de var maalesef Palm yağıBanada arkadasım denetim de çalışıyor gıda mühendisi aptamilde Palm yağı var dedi incelemesinde çıkmış
Kuzum eşine katılıyorum ne olur ne olmaz bebek açlıktan ağlarken yeri göğü yıkıyor valla. Mutfaktan gelmeni beklemiyor öyle söyleyeyim gidip mama almak, bulmak şöyle dursunİnşallah olmaz kuzum bakalım ben de kendimi şartlamak istemiyorum hiç
Eşime dedim ama gelen giden olacak vs seni bırakıp çıkamam alalım dursun kullanmazsan kullanmazsın o hengamede mama peşine düşmeyelim falan diyor bilemedim valla bakalım
Sarılıktan korkuyorum ben de mama istemem alsın ama sarılık olup uğraşacağımıza takviye yaparız ilk birkaç gün diyorum alırsam ben de hipp alacağım sanırım canım
Ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın
Genelde hipp den memnunlar canım evet gaz kusma vs yapmıyor diye baya araştırdım içeriği onun da süper temiz değil ama temiz olan bir tane var o da galiba Yenidoğana ağır geliyormuşilla mama alacaksa seçenek pek yok yani
Kuzum hippde de var maalesef Palm yağı
Palm yağının olmadığı en temiz içerikli tek mama golden goat o da keçi sütü olduğu için yenidoğana bazen ağır geliyormuş
Golden goat dışında bütün mamalarda Palm yağı var. O yoksa glikoz şurubu falan var tam çıldırmalık yani benim bile içinde görünce alıp yemediğim şeyi bebek mamasına koymuş bütün markalar
Benim ki hic doymuyor ya ya da mamayla sekerleme yapmayi seviyorSelam kızlar bebişler nasıl siz nasılsınız? Doğumlar nasıl gidiyor
Mama kullanan anneler kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz? Ve bu doyma ile bebeğiniz ne kadar uyuyor?
Silikon meme ucu ile emzirme yapınca doymuyoruz maalesef sağım ile verince de mama kadar tok tutmuyor sanki sütüm su mu ya anlamadım ki
Canım ben de çok ağladım beni kestiler, dikişim açıldı, yürüyemiyorum diye. Ağlaya ağlaya emzirdim. Parmak kadar basur vardı bugün yine baktım normal görünüyor, valla hiç eski halime dönemeyeceğim gibi geliyordu. İlk defa çıkıp 2 km yürüdüm bugün doktor dikişlerin çok güzel dedi. Biraz sürecek galiba bu dönem ya hem lohusayız hem çocuk bakmaya çalışıyoruz bir de kendimize bakmamız lazım, zor bir dönem ama atlatıcaz inşallah. Doğumdan çok benim lohusalığa hazırlanmam gerekiyormuş yaKizlar su basurdan dolayi pskolojim bozuldu hergun agliyorum. Bebegime bakamiyorum cok canim sikiliyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?