2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugun cikicaz insallah
Cikmadan once dil altini kesicez Davutun
Az kaldi
Bende eve kavusmak istiyorum artik sonrasi yavas yavas olur zaten
Suan hic bi ilac almiyosun demi
Benim parasetamol ve ibuprofen bugun bitiyo acaba devam et derler mi
Antibiyotik ve parol alıyorum ben tedbir amaçlı

Benim basurum normale donecek gibi durmuyor. Bugun 5. Gun hala ayni sis toplamda 4 tane vR senin kac gunde gecti canim

Kızlar vallahi dayanacak gücüm kalmadı..Bugün yine 3 defa 11 kat çıktım asansörle indim en son temizlik yapan abla geldi dedi hocam yeter Allah aşkına bise olacak sana..41 oldum artık gücüm kalmadi çok ağrım var ama dogum yok psikolojim bozuldu sağlıkla dogururum insallah kızlar valla artık bittim ben 2 çocukta da ben böyle bise yasamamistim gidip direk sezeryana mi alın desem diyorum çünkü büyüdükçe insan korkuyor kordon kaka fln

Maşallah kuzum çok güzel olmuş hayırlı, pozitif doğumun olsun inşallah
Ayyy çok az kalmış annesi gelecek sana öyle ya da böyle benimki dönmedi bile bırak kanalı
Benim ki hic doymuyor ya ya da mamayla sekerleme yapmayi seviyor
Doymaması beni üzüyor hiç kıyamıyorum yesin içsin uyusun istiyorum ama seninki normal daha kuzum daha çok küçük sadece mama verdiğinde 30 cc falan içiyordur

Beni emiyor ustine 30 cc de mama yiyor

Benim basurum normale donecek gibi durmuyor. Bugun 5. Gun hala ayni sis toplamda 4 tane vR senin kac gunde gecti canim
Valla bir şey diyeyim en kötü zamanları ben de o dönem geçirdim dikişlerim de 5. Gün açılmıştı, bağırsaklarım kendine ne zaman geldi tam bilmiyorum bu hafta sanırım anca işte yürüme cesaretini buldum

Kuzum oturabiliyo musun suan ben suan oturamiyorum anca yatiyorum. Oturma simidi aldim onla oturuyorum yemek yerken falan

Ay canım benim çok geçmiş olsun. Ameliyat yeri enfeksiyonu kuzenimde olmuştu sancısı da vardır onun. İnşallah geçer kısa zamanda

Kuzum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Çok sağolun canlarım inşallah bitecek 4 günde aldığım antibiyotik ağrı kesici serumlar 20 yi geçti yüzüm ödem tuttu kaç gündür psikolojim alt üst oldu evde kızım ağlıyor anne ne zaman geleceksin eşim çalışamıyor ben böyle olunca hazıra dağ dayanmıyor dualarınıza talibim

Doktor ne diyor canım, bu saatten sonra 3 günde bir çağırması lazım değil mi? Allah korusun bir aksilik görse mutlaka söyler riske atmaz diye düşünüyorum...

Plates topu perine masajı gibi başka yöntemler varmış denedin mi?

Ayrica günde 3 kere 11 kat merdiven bacım Zeyna misin ben sokağın karşısında ki bakkala gidemiyorum vallahi..

Kizlar merhaba, bir süredir çok az girebildim, çok sayfa birikmiş. Evimize iki gün sonra yerlesebilecegiz. Elektrik problemi yarın çözülüyor. Bu arada yeni bebeklerimiz de gelmiş, hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsün inşAllah, Bekleyenlerimize de Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Biz de Cuma günü için sezeryan planladık ama o kadar bekleyecekler mi bilmiyorum. Karnım bayağı aşağı indi. Öyle olunca ne kadar dayanıyor hiç bilmiyorum. Umarım cumaya kadar beklerler. Bende haberler böyle. Hepinize sevgiler

Doğru diyorsun canım bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarmak lazım ağlayınca da bir şey olmaz haklısın da insanın içi gidiyor

Neden 41 i bekliyorlar kuzum umarım sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh

3 günde 1 gidiyorum kuzum 42 de suni sancı diyor ama bana şimdi vermesi daha mantıklı geliyor.Ama vermiyor..Perine mesajı yapiyorum canım zeytinyağı ve Hint yagi ile yaptım.Valla öyle Bi yürüyorum ki sana anlatamam üstüne 3 kere 11.kat çıkıyorum ama yok sancı hiç ağrı var sadece belim kopuyor agridan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…