Antibiyotik ve parol alıyorum ben tedbir amaçlıBugun cikicaz insallah
Cikmadan once dil altini kesicez Davutun
Az kaldi
Bende eve kavusmak istiyorum artiksonrasi yavas yavas olur zaten
Suan hic bi ilac almiyosun demi
Benim parasetamol ve ibuprofen bugun bitiyo acaba devam et derler mi
Benim basurum normale donecek gibi durmuyor. Bugun 5. Gun hala ayni sis toplamda 4 tane vRCanım ben de çok ağladım beni kestiler, dikişim açıldı, yürüyemiyorum diye. Ağlaya ağlaya emzirdim. Parmak kadar basur vardı bugün yine baktım normal görünüyor, valla hiç eski halime dönemeyeceğim gibi geliyordu. İlk defa çıkıp 2 km yürüdüm bugün doktor dikişlerin çok güzel dedi. Biraz sürecek galiba bu dönem ya hem lohusayız hem çocuk bakmaya çalışıyoruz bir de kendimize bakmamız lazım, zor bir dönem ama atlatıcaz inşallah. Doğumdan çok benim lohusalığa hazırlanmam gerekiyormuş yaidrar torbam da yerine dönmedi galiba hala ağrıyor
Maşallah kuzum çok güzel olmuş hayırlı, pozitif doğumun olsun inşallahSelamlar. Doğuran ve doğurmayan herkese hayırlı mesailer diliyorumbugün kontrol vardi, sezaryen gününü haftaya pzt olarak belirledik. Dr 3. Sezaryen olacağı için 38+3 perşembe demişti, 2 3 günün lafı olmaz pzt olsun dedim olur dedi. Cuma günü son kontrole gidip saati ayarlayacağız. Cok heyecanlıyım. Günü gelen herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çikolatamızı da eklemeden yapamiciiim
Ayyy çok az kalmış annesi gelecek sana öyle ya da böyleDoğum yapmış annelere evlatları, eşleri ve sevdikleri ile sağlıklı bir ömür dilerim inşallah hayırlı evlat hayırlı anne baba olsunlar . Hepsini okudum ama yetişemedim. Ağrısı dikişi sızısı olan annelere şifa dilerim bugün kontrole gittik 39+1 haberrr gelmiyoooor yârdan belli beni sevmiyor artık diye damara bağlamama ramak kaldı . Allah'a şükür suyu iyi yeri iyi doktor alttan muayene etti lekenme olabilir korkma vs dedi lekenme bile olmadı ben galiba vajinal doğuramayacağım bu çocuk kanala bile inmiyor
Doymaması beni üzüyor hiç kıyamıyorum yesin içsin uyusun istiyorum ama seninki normal daha kuzum daha çok küçük sadece mama verdiğinde 30 cc falan içiyordurBenim ki hic doymuyor ya ya da mamayla sekerleme yapmayi seviyor
Beni emiyor ustine 30 cc de mama yiyorMaşallah kuzum çok güzel olmuş hayırlı, pozitif doğumun olsun inşallah
Ayyy çok az kalmış annesi gelecek sana öyle ya da böylebenimki dönmedi bile bırak kanalı
Doymaması beni üzüyor hiç kıyamıyorum yesin içsin uyusun istiyorum ama seninki normal daha kuzum daha çok küçük sadece mama verdiğinde 30 cc falan içiyordur
Memeden aktif emme süresi ne kadar kuzumBeni emiyor ustine 30 cc de mama yiyor
Valla bir şey diyeyim en kötü zamanları ben de o dönem geçirdim dikişlerim de 5. Gün açılmıştı, bağırsaklarım kendine ne zaman geldi tam bilmiyorum bu hafta sanırım anca işte yürüme cesaretini buldumBenim basurum normale donecek gibi durmuyor. Bugun 5. Gun hala ayni sis toplamda 4 tane vRsenin kac gunde gecti canim
Valla aktifi bilmiyorum ama 1 saat.memede.kaldigini biliyorumMemeden aktif emme süresi ne kadar kuzum
Kuzum oturabiliyo musun suan ben suan oturamiyorum anca yatiyorum. Oturma simidi aldim onla oturuyorum yemek yerken falanValla bir şey diyeyim en kötü zamanları ben de o dönem geçirdim dikişlerim de 5. Gün açılmıştı, bağırsaklarım kendine ne zaman geldi tam bilmiyorum bu hafta sanırım anca işte yürüme cesaretini buldum
Ben dikişten oturamıyorum kaykılarak oturuyorum ayaklarını hep uzatıyorum ya da aynen yatıyorum. oturma simidi almadığıma pişman oldumKuzum oturabiliyo musun suan ben suan oturamiyorum anca yatiyorum. Oturma simidi aldim onla oturuyorum yemek yerken falan
Kuzum medicalden al direkt var cok rahat edersinBen dikişten oturamıyorum kaykılarak oturuyorum ayaklarını hep uzatıyorum ya da aynen yatıyorum. oturma simidi almadığıma pişman oldum
Benim niye düşmedi ya bir tekrar bakayım
Aynen kaşıntı bende de oldu bi ara ama geçti, bugün kontrole gittim güzel dedi dikişler bir de sürekli oraya bakma dedi
Biz de çalabilir miyiz
Canım çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir toparlarsın
Ay canım benim çok geçmiş olsun. Ameliyat yeri enfeksiyonu kuzenimde olmuştu sancısı da vardır onun. İnşallah geçer kısa zamanda
Kuzum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok sağolun canlarım inşallah bitecekİnşallah olmaz kuzum bakalım ben de kendimi şartlamak istemiyorum hiç
Eşime dedim ama gelen giden olacak vs seni bırakıp çıkamam alalım dursun kullanmazsan kullanmazsın o hengamede mama peşine düşmeyelim falan diyor bilemedim valla bakalım
Sarılıktan korkuyorum ben de mama istemem alsın ama sarılık olup uğraşacağımıza takviye yaparız ilk birkaç gün diyorum alırsam ben de hipp alacağım sanırım canım
Ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın
Genelde hipp den memnunlar canım evet gaz kusma vs yapmıyor diye baya araştırdım içeriği onun da süper temiz değil ama temiz olan bir tane var o da galiba Yenidoğana ağır geliyormuşilla mama alacaksa seçenek pek yok yani
Kuzum hippde de var maalesef Palm yağı
Palm yağının olmadığı en temiz içerikli tek mama golden goat o da keçi sütü olduğu için yenidoğana bazen ağır geliyormuş
Golden goat dışında bütün mamalarda Palm yağı var. O yoksa glikoz şurubu falan var tam çıldırmalık yani benim bile içinde görünce alıp yemediğim şeyi bebek mamasına koymuş bütün markalar
Doktor ne diyor canım, bu saatten sonra 3 günde bir çağırması lazım değil mi? Allah korusun bir aksilik görse mutlaka söyler riske atmaz diye düşünüyorum...Kızlar vallahi dayanacak gücüm kalmadı..Bugün yine 3 defa 11 kat çıktım asansörle indim en son temizlik yapan abla geldi dedi hocam yeter Allah aşkına bise olacak sana..41 oldum artık gücüm kalmadi çok ağrım var ama dogum yok psikolojim bozuldu sağlıkla dogururum insallah kızlar valla artık bittim ben 2 çocukta da ben böyle bise yasamamistim gidip direk sezeryana mi alın desem diyorum çünkü büyüdükçe insan korkuyor kordon kaka fln
Doğru diyorsun canım bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarmak lazım ağlayınca da bir şey olmaz haklısın da insanın içi gidiyorBak bu olay soyle emekleyene kadar devam edecek sen kucağına alıştır alıstırma , bunu ne kadar çabuk kabul edersen o kadar kolay olur. Uyanıkken tek bildiği tanıdığı şey anne kokusu onu istiyor , ben mesela öğlenleri Linayı evde bırakıp servise indiriyorum oğlumu uyanık olduğu da denk geliyor 5 dk ort servis gelme durumuna göre yalnız kalıyor ınan bazen evden çıkarken ağlıyor o ağlarken ben cıkıyorum mecbur sende wcye bıyere giderken artık bes dk da olsa ağlayacak napcan
Çok geçmiş olsun canım kremler aloevera fayda etmiyor muKizlar su basurdan dolayi pskolojim bozuldu hergun agliyorum. Bebegime bakamiyorum cok canim sikiliyor artik
Yok canim bu sefer etmiyorÇok geçmiş olsun canım kremler aloevera fayda etmiyor mu
Neden 41 i bekliyorlar kuzum umarım sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallahhKızlar vallahi dayanacak gücüm kalmadı..Bugün yine 3 defa 11 kat çıktım asansörle indim en son temizlik yapan abla geldi dedi hocam yeter Allah aşkına bise olacak sana..41 oldum artık gücüm kalmadi çok ağrım var ama dogum yok psikolojim bozuldu sağlıkla dogururum insallah kızlar valla artık bittim ben 2 çocukta da ben böyle bise yasamamistim gidip direk sezeryana mi alın desem diyorum çünkü büyüdükçe insan korkuyor kordon kaka fln
3 günde 1 gidiyorum kuzum 42 de suni sancı diyor ama bana şimdi vermesi daha mantıklı geliyor.Ama vermiyor..Perine mesajı yapiyorum canım zeytinyağı ve Hint yagi ile yaptım.Valla öyle Bi yürüyorum ki sana anlatamam üstüne 3 kere 11.kat çıkıyorum ama yok sancı hiç ağrı var sadece belim kopuyor agridan..Doktor ne diyor canım, bu saatten sonra 3 günde bir çağırması lazım değil mi? Allah korusun bir aksilik görse mutlaka söyler riske atmaz diye düşünüyorum...
Plates topu perine masajı gibi başka yöntemler varmış denedin mi?
Ayrica günde 3 kere 11 kat merdiven bacım Zeyna misin ben sokağın karşısında ki bakkala gidemiyorum vallahi..
Doktora sordun mu bu kadar hayat kaliteni kısıtlıyor yapabilecek bişey yok mu daha iyi bir krem falan?Yok canim bu sefer etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?