2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Neden 41 i bekliyorlar kuzum umarım sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh
42 bekliyor canım işte insallah valla sorma niye şimdi vermiyor anlamadım bekleyelim diyor bakalim cuma gittim en sonu salı yarın gidicem sonra cuma gideceğim.. Diğer salı da artık 42 de suni verecekmiş planı oyle

Sağlıcakla gelsin insallah minnoş canım, ama doktorun ile açık açık konuşsan belki 42 yi beklemez suni sancı için..

Sen eğer normal diye ısrar etmediysen bu kadar beklemesi normal gelmedi bana hele de Türkiye de..

Ben 2-3 saatte bir once 40 dak kadar emziriyorum, ardından 50 ml mama veriyorum. Ilk baslarda 20-30 ml yeterli oluyordu. Bebek de büyüdükçe ihtiyac artıyor. Emzirme sonrası pompa yaparak sutu artırmaya calisiyorum. Daha 20-30 ml civarı cikiyor tek seferde. Onu da bir sonraki mamaya karistiriyorum.

İnşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancıların gelir hemen bir avaz da kurtul canım beklemek çok zor ben de 38 olcam yarın zaman geçmiyor sanki Meryem süresi fetih süresi filan okusan dua etsen gelir belki

Ayy simdi gordum bu mesajı. Çok sevindim senin adına, sağlıkla mutlulukla buyusun minik oğlan. Benimkinden daha büyük yine de.

Allah yardımcınız olsun canım
Her şey düzelir inşallah çabucak şifa versin Rabbim
Sordum canim cerraha gittim hatta bu durumda amlyt olmaz sabredceksin dedi
Canım başka bir cerraha daha görünsen?
Ben de gittim cerraha 30. Haftadan sonra bende de basur oldu yatamıyordum bile hala da var tabi geçmedi
Cerrah bana gittiğimde açık açık şu an çok ilerlememiş ama normal doğum yaparsan ilerleme ihtimali çok yüksek asıl o zaman acısına ağrısına dayanamazsın doğum üzerinden 3 gün bile geçmiş olsa bana yeter hemen buraya gel müdahale edeceğim operasyon yaparız dedi
Ki gittiğim doktor doçent herkesin çok tavsiye ettiği bir doktordu
Başka bir doktorun daha görüşünü al bence onun acısı hiçbir şeye benzemiyor cidden

Bende prof a gittim kuzum. İstiyosan yaparim ama daha sonra omrun boyunca tuvalet sorunu yasarsin dedi corekotu iyi gelitor dediler onu tampon yaptim koydum bakalim umarim sondurur

Benim sancım var sanırım. Adet sancısı gibi belirgin hissediyorum. Gidip geliyor. İki gündür keyifsizim zaten. Uyku hali, iştahsızlık.Anneme dedim yanımdaydı, gitti kendine çanta hazırlamaya, eşime söyledim işte kendisi, yerime birini ayarlayabilirsem geleyim hemen dedi. Bi taraftan onlara gülüyorum. Biri diyor gece doğurma uyuyayım uykumu alayım, diğeri diyor ben işteyken doğurma. Dedim ortak bi gün- zaman belirleyin o zaman doğurayım.

Sen nasılsın canım uzun zaman oldu

Vallahi çok bilgim yok kuzum goldenı da bebeklerde beğenmiyor genelde zaten net , bak takviye yapman gerekirse yap böyle bi süre bi yalpalama olabiliyor o süreçte ara ara lazım olabilir, ama bu süreci yönetmek biraz zor şimdiden hazır ol arkadaşım

Bende etiketleyen olunca yeni gördüm mesajııı Maşaallah küçük bey çabucak toparlar merak etme annesi, hayırlı ömürlü olsun. Sütün bi gelsin süt kokulu koca bi oğlan olur Allah şifa versin, şimdi daha iyisindir diye umuyorum

Anne sütünün büyük çoğunluğu sudur zaten, mamanın verdiği toklukla sütün ki zaten bir olmaz o yüzden derler ya gece uyumadan mama ver cümlesini

Sen evine dönmemişmiydin kuzum

Israr etmedim ama bu benim 3.dogumum ya istediğimi soyleidm canim ama sezerysna al desem alır bence desem mi bilmiyorum ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…