Sordum canim cerraha gittim hatta bu durumda amlyt olmaz sabredceksin dediDoktora sordun mu bu kadar hayat kaliteni kısıtlıyor yapabilecek bişey yok mu daha iyi bir krem falan?
42 bekliyor canım işte insallah valla sorma niye şimdi vermiyor anlamadım bekleyelim diyor bakalim cuma gittim en sonu salı yarın gidicem sonra cuma gideceğim.. Diğer salı da artık 42 de suni verecekmiş planı oyleNeden 41 i bekliyorlar kuzum umarım sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh
Sağlıcakla gelsin insallah minnoş canım, ama doktorun ile açık açık konuşsan belki 42 yi beklemez suni sancı için..3 günde 1 gidiyorum kuzum 42 de suni sancı diyor ama bana şimdi vermesi daha mantıklı geliyor.Ama vermiyor..Perine mesajı yapiyorum canım zeytinyağı ve Hint yagi ile yaptım.Valla öyle Bi yürüyorum ki sana anlatamam üstüne 3 kere 11.kat çıkıyorum ama yok sancı hiç ağrı var sadece belim kopuyor agridan..
Ben 2-3 saatte bir once 40 dak kadar emziriyorum, ardından 50 ml mama veriyorum. Ilk baslarda 20-30 ml yeterli oluyordu. Bebek de büyüdükçe ihtiyac artıyor. Emzirme sonrası pompa yaparak sutu artırmaya calisiyorum. Daha 20-30 ml civarı cikiyor tek seferde. Onu da bir sonraki mamaya karistiriyorum.Selam kızlar bebişler nasıl siz nasılsınız? Doğumlar nasıl gidiyor
Mama kullanan anneler kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz? Ve bu doyma ile bebeğiniz ne kadar uyuyor?
Silikon meme ucu ile emzirme yapınca doymuyoruz maalesef sağım ile verince de mama kadar tok tutmuyor sanki sütüm su mu ya anlamadım ki
İnşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancıların gelir hemen bir avaz da kurtul canım beklemek çok zor ben de 38 olcam yarın zaman geçmiyor sanki Meryem süresi fetih süresi filan okusan dua etsen gelir belki3 günde 1 gidiyorum kuzum 42 de suni sancı diyor ama bana şimdi vermesi daha mantıklı geliyor.Ama vermiyor..Perine mesajı yapiyorum canım zeytinyağı ve Hint yagi ile yaptım.Valla öyle Bi yürüyorum ki sana anlatamam üstüne 3 kere 11.kat çıkıyorum ama yok sancı hiç ağrı var sadece belim kopuyor agridan..
Ayy simdi gordum bu mesajı. Çok sevindim senin adına, sağlıkla mutlulukla buyusun minik oğlan.Kızlar nasılsınız etiketleyemedim sizleri mesajlar çok birikmiş çünküHala okumadığım 8 sayfa var
Biz oğlumla gayet iyiyiz 12 gibi girdik spinal anestezi ile sezeryan gerçekleşti. 12.36da oğlumu gördüm
Ak pak pamuk gibi bir oğlanTahmin ettiğimiz gibi minnak bir bebek 2780 gr. 48 cm doğdu
Ameliyat yerim karnım çok ağrıyor ağrı kesici yapılıyor 4-6 saatte bir
Göğüs ucum yok sütüm de gelmedi daha silikon uç ile memeyle mama veriyoruz
İnşallah çabucak gelir sütüm
Onun dışında ben daha hiç dinlemedim desem yeridir uykum var ama uyuyamıyorum
Bir kokunun bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
Bizde durumlar böyle anlayacağınız
Allah yardımcınız olsun canımÇok sağolun canlarım inşallah bitecek4 günde aldığım antibiyotik ağrı kesici serumlar 20 yi geçti yüzüm ödem tuttu kaç gündür psikolojim alt üst oldu evde kızım ağlıyor anne ne zaman geleceksin eşim çalışamıyor ben böyle olunca hazıra dağ dayanmıyor dualarınıza talibim
Canım başka bir cerraha daha görünsen?Sordum canim cerraha gittim hatta bu durumda amlyt olmaz sabredceksin dedi
Bende prof a gittim kuzum. İstiyosan yaparim ama daha sonra omrun boyunca tuvalet sorunu yasarsin dediAllah yardımcınız olsun canım
Her şey düzelir inşallah çabucak şifa versin Rabbim
Canım başka bir cerraha daha görünsen?
Ben de gittim cerraha 30. Haftadan sonra bende de basur oldu yatamıyordum bile hala da var tabi geçmedi
Cerrah bana gittiğimde açık açık şu an çok ilerlememiş ama normal doğum yaparsan ilerleme ihtimali çok yüksek asıl o zaman acısına ağrısına dayanamazsın doğum üzerinden 3 gün bile geçmiş olsa bana yeter hemen buraya gel müdahale edeceğim operasyon yaparız dedi
Ki gittiğim doktor doçent herkesin çok tavsiye ettiği bir doktordu
Başka bir doktorun daha görüşünü al bence onun acısı hiçbir şeye benzemiyor cidden
Ah aşkım burası çok soğuk ya kıyafetini değişirken bile titriyor yavrum minicik zatenCanim ustunu cikararak emdir oyle dediler bana ayilmasi icin. Birde tenntene temasta sut artar diye
Sen nasılsın canım uzun zaman olduAltini acmayi dene ıslak mendille sil kulak arkalarini falan olmadi cimdik at ayagina yapacak birsey yok ben kıyamayıp hemsireyi cagiriyordum hiç acimiyorlar onlar istersen kaşık biberon falan denesen daha yeni dogdugu icin yoruluyor uykuya ihtiyaclari var uyuyarak yiyerek büyüyecekler
Vallahi çok bilgim yok kuzum goldenı da bebeklerde beğenmiyor genelde zaten net , bak takviye yapman gerekirse yap böyle bi süre bi yalpalama olabiliyor o süreçte ara ara lazım olabilir, ama bu süreci yönetmek biraz zor şimdiden hazır ol arkadaşımİnşallah olmaz kuzum bakalım ben de kendimi şartlamak istemiyorum hiç
Eşime dedim ama gelen giden olacak vs seni bırakıp çıkamam alalım dursun kullanmazsan kullanmazsın o hengamede mama peşine düşmeyelim falan diyor bilemedim valla bakalım
Sarılıktan korkuyorum ben de mama istemem alsın ama sarılık olup uğraşacağımıza takviye yaparız ilk birkaç gün diyorum alırsam ben de hipp alacağım sanırım canım
Ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın
Genelde hipp den memnunlar canım evet gaz kusma vs yapmıyor diye baya araştırdım içeriği onun da süper temiz değil ama temiz olan bir tane var o da galiba Yenidoğana ağır geliyormuşilla mama alacaksa seçenek pek yok yani
Kuzum hippde de var maalesef Palm yağı
Palm yağının olmadığı en temiz içerikli tek mama golden goat o da keçi sütü olduğu için yenidoğana bazen ağır geliyormuş
Golden goat dışında bütün mamalarda Palm yağı var. O yoksa glikoz şurubu falan var tam çıldırmalık yani benim bile içinde görünce alıp yemediğim şeyi bebek mamasına koymuş bütün markalar
Bende etiketleyen olunca yeni gördüm mesajıııKızlar nasılsınız etiketleyemedim sizleri mesajlar çok birikmiş çünküHala okumadığım 8 sayfa var
Biz oğlumla gayet iyiyiz 12 gibi girdik spinal anestezi ile sezeryan gerçekleşti. 12.36da oğlumu gördüm
Ak pak pamuk gibi bir oğlanTahmin ettiğimiz gibi minnak bir bebek 2780 gr. 48 cm doğdu
Ameliyat yerim karnım çok ağrıyor ağrı kesici yapılıyor 4-6 saatte bir
Göğüs ucum yok sütüm de gelmedi daha silikon uç ile memeyle mama veriyoruz
İnşallah çabucak gelir sütüm
Onun dışında ben daha hiç dinlemedim desem yeridir uykum var ama uyuyamıyorum
Bir kokunun bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
Bizde durumlar böyle anlayacağınız
Anne sütünün büyük çoğunluğu sudur zaten, mamanın verdiği toklukla sütün ki zaten bir olmaz o yüzden derler ya gece uyumadan mama ver cümlesiniSelam kızlar bebişler nasıl siz nasılsınız? Doğumlar nasıl gidiyor
Mama kullanan anneler kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz? Ve bu doyma ile bebeğiniz ne kadar uyuyor?
Silikon meme ucu ile emzirme yapınca doymuyoruz maalesef sağım ile verince de mama kadar tok tutmuyor sanki sütüm su mu ya anlamadım ki
İdrar torban nereye gitmişti bacım da dönemediiValla bir şey diyeyim en kötü zamanları ben de o dönem geçirdim dikişlerim de 5. Gün açılmıştı, bağırsaklarım kendine ne zaman geldi tam bilmiyorum bu hafta sanırım anca işte yürüme cesaretini buldum
Emzirme yastığı varsa üstüne ser bişey otur kuzumBen dikişten oturamıyorum kaykılarak oturuyorum ayaklarını hep uzatıyorum ya da aynen yatıyorum. oturma simidi almadığıma pişman oldum
Sen evine dönmemişmiydin kuzumÇok sağolun canlarım inşallah bitecek4 günde aldığım antibiyotik ağrı kesici serumlar 20 yi geçti yüzüm ödem tuttu kaç gündür psikolojim alt üst oldu evde kızım ağlıyor anne ne zaman geleceksin eşim çalışamıyor ben böyle olunca hazıra dağ dayanmıyor dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşirsinSordum canim cerraha gittim hatta bu durumda amlyt olmaz sabredceksin dedi
Israr etmedim ama bu benim 3.dogumum ya istediğimi soyleidm canim ama sezerysna al desem alır bence desem mi bilmiyorum ne diyorsunuz?Sağlıcakla gelsin insallah minnoş canım, ama doktorun ile açık açık konuşsan belki 42 yi beklemez suni sancı için..
Sen eğer normal diye ısrar etmediysen bu kadar beklemesi normal gelmedi bana hele de Türkiye de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?