2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
42 bekliyor canım işte insallah valla sorma niye şimdi vermiyor anlamadım bekleyelim diyor bakalim cuma gittim en sonu salı yarın gidicem sonra cuma gideceğim.. Diğer salı da artık 42 de suni verecekmiş planı oyle
Valla anlam veremedim canım inşallah her şey yolunda gider inşallah sağ salim kolaylıkla kucağına alırsın

Sen evine dönmemişmiydin kuzum
Ah kuzum döndüm döndüm sezaryenden sonra çıktık salı günü doktor kontrolüne geldik sarılık yüksek çıktı 24 saat ışın tedavisi için yatırdı perşembe tekrar kontrole geldik benimde kadın doğumda kontrol vardı. Ultrasona girdim herşey yolunda dedi doktorum dikişlere baktı o da iyi dikişleri aldı. Ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında küçücük bir delikten. Perşembe den beri yatıyoruz antibiyotik tedavisi alıyoruz her gün karnıma çöküp sızıntı var mı diye bakılıyor

Israr etmedim ama bu benim 3.dogumum ya istediğimi soyleidm canim ama sezerysna al desem alır bence desem mi bilmiyorum ne diyorsunuz?
Canım bu tamamen senin ve doktorunun ortak kararı olmalı, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok.. ben sadece 11 kat merdiven yürüyüş vb yapınca kendini daha çok strese soktuğunu düşünüyorum.. belki hiç bisi yapmasan full yatsan kendisi gelecek

Kızlar doktorum internetini kapatmış acil durum olmadığı için aramak uyandırmak istemedim ama lütfen bana akıl verin. Vajinal muayene yapacağım biraz zorlayacağım dedi lekelenme gelebilir dedi. Şimdi iç çamaşırımda idrar yaptığımız yerde lekelenme gördüm ama vajinamdan yani bebeğin çıkacağı noktadan da pembe leke gördüm bu nişan olabilir mi yoksa lekelenme midir nasıl anlayacağım ben bunu bel agrimiz zaten hep oluyor onu da belirti sayamiyorum artık hep var diye

Nişan gelmiş olabilir acele etme sancıların düzenli gelmesini bekle hemen hastaneye koşarsan ya suni sancı verirler ya da stresten olan sancıların da gidebilir en güzeli sancıları evde çekmen

Nişan gelmiş olabilir acele etme sancıların düzenli gelmesini bekle hemen hastaneye koşarsan ya suni sancı verirler ya da stresten olan sancıların da gidebilir en güzeli sancıları evde çekmen
Allah razı olsun unuttum bak nişan gelse dahi hemen doğum olamayabilir belki bir gün belki bir hafta

Deme be kuzum , geçip gittiğinde hiç yaşanmamış gibi olacak sabret Çok geçmiş oldun kuzum

Benim kucuk kizinda dogdugu gunun 2.gunu kesilmisti
Oyuzden kesilsin dedim
Memeyide kapmakda zorlaniyodu
Gec konusmaya sebep oluyomus sende gecmi konustun acaba

Kuzum valla annemler hiç geç konuştun felan demedi erkek kardeşimin de dil bağı var o da 1 yaş civarı konuşmuştu diye hatırlıyorum

Bende sen gibi kendimi şartlamak istemiyorum diye almamıştım taburcu olurken beslenme saatine 30 dk felan vardı derin uyuyordu dedik uyandırmayalım sonra eşim taburculuk işlemleri felan derken aklımıza erkenden almak gelmedi hemşirelerden de bir doz istemedik yolda bizimki uyandı feryat figan mamayı da nöbetçi eczanede bulamadık e bebekte Eskişehir'de sadece birinde vardı o da bize yarım saat uzak nerdeyse dön bir de oraya mama almaya çocuğun mama saati gecikti 1 saat feryat figan ağlıyor
O ağladı ben ağladım eşim stres oldu görsen arabada annemler hem bizi hem bebeği sakinleştirmeye çalışıyor öyle bir tecrübe yaşadık
Sen alacağın mamayı belirlemişsin zaten genelde sancı çekmeyince sezeryan sonrası süt geç geliyor ben bunu deneyimledim çevremde de hep duydum o yüzden al mamayı koy yoksa ikiniz de ağlamayın

Canım ben 40+0da doğum yaptım 39+2 de muayenede ne aşağı inmişti ne de açıklığım vardı hiç kanamam lekelenmem de olmadı.
Ama 40+0 da sabah zaten doktor açılma olsa olmasa da doğumu başlatacaktı benim 3.5 cm açılmam vardı ama suyu çok azalmıştı doktor normali denersek bebek sıkıntıya girer kalp atışları düşer sezeryan diyince sezeryan oldum Yani onlar gününü bekliyor annesi merak etme

Maşallah kuzum hem o kadar ağrı sancı hem yürüyüş inşallah bende çabucak toplar yürüyüşe başlarım şu an sezeryan olduğu için dikişlerim karnım çok ağrıyor ⁸
Bende de gebeliğe bağlı hemoraid çıktı hiç cerraha muayene olmadım kremler geçti orda bir küçük var biliyordum rahatsız etmiyor diye üstüne düşmedim ama taburcu olurken hemşire lavman yaptı gördü hiç küçük değil hemen genel cerraha muayene ol baktır dedi bende biraz toparlanayım randevu alacağım direk

Doğru valla haklısın canım diğer kontrolün ne zaman?

Kuzum çok geçmiş olsun eski mesajları doğumdan dolayı okuyamamıştım bunu yeni gördüm.
Benim de ameliyathanede 1000 cc serviste 4000 cc toplam 5000 cc mayi taktılar 1 günde valla yüzüm gözüm gebelikte şişmeti şimdi her yerim ödem
Senin durumun daha zor rabbim bir an evvel şifanı verir inşallah

Ay bilmiyorum ki kzuum sanırım çok yoruldum Bi an önce gelmesi için ne yapacağımı bilmiyorum

Bugün çağırdı ama yarın gideceğim canım bide haftada 2 defa gittiğimden her hafta 1000 lira veriyorum

Ayy simdi gordum bu mesajı. Çok sevindim senin adına, sağlıkla mutlulukla buyusun minik oğlan. Benimkinden daha büyük yine de.
Ödemini attı 2680 gr. oldu minicik daha Sütüm damla damla gelmeye başladı ama mama ile besliyorum her beslemede en fazla 10 ml taş çatlasın 15 ml ancak alıyor hemşire de doktor da midesi küçücük o yüzden günden güne büyüyecek yediği miktar artacak diyor Senin bebeğinin de başlarda o kadar az mıydı yediği miktar?

Canım süt damla damla gelmeye başladı bakalım inşallah artar da büyür oğluşum şimdi mama ile devam ediyoruz gelen süt 1 cc bile çıkmıyor daha

Biri muayane kontrol ücretsiz ama 1000 lira haftada 2 defa olunca her hafta 1000 lira pluyor

O da fazla gerçekten inşallah yarına sancın gelir de direk doğuma gidersin canım kendine stres yapma
Biliyorsun onlar kendileri seçiyor ne zaman geleceklerini

Var mı sızıntı peki tekrardan

Kızlar selam...kızımın bugün ilk kontrolu vardı doktor göbek deliğinde enfeksiyon oluşmuş dedi...ben farketmemiştim herhangi bişey...kendisi bişey sürdü bizede bı krem yazdı surmemiz için...sonrasında eve gelince akıntı başladı kokulu kahve renkte... nette bakınca yenidoğan da yatış yapılır antibiyotik tedavisi uygulanir yoksa sepsis riski var falan yazıyor çok endişelendim doktor bı kremle gönderdi bizi boyle bişey yaşayan ya da bilgisi olan var mı acaba

Süt damlası işe yarar umarım ama acele etme sakın stres de sütü etkiler biliyorsun. Bir de bol bol hurma yemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…