- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Haklısın kuzum benimDoğru diyorsun canım bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarmak lazım ağlayınca da bir şey olmaz haklısın da insanın içi gidiyor
Valla anlam veremedim canım inşallah her şey yolunda gider inşallah sağ salim kolaylıkla kucağına alırsın42 bekliyor canım işte insallah valla sorma niye şimdi vermiyor anlamadım bekleyelim diyor bakalim cuma gittim en sonu salı yarın gidicem sonra cuma gideceğim.. Diğer salı da artık 42 de suni verecekmiş planı oyle
Amin inşallah kuzucumValla anlam veremedim canım inşallah her şey yolunda gider inşallah sağ salim kolaylıkla kucağına alırsın
Ah kuzum döndüm döndüm sezaryenden sonra çıktık salı günü doktor kontrolüne geldik sarılık yüksek çıktı 24 saat ışın tedavisi için yatırdı perşembe tekrar kontrole geldik benimde kadın doğumda kontrol vardı. Ultrasona girdim herşey yolunda dedi doktorum dikişlere baktı o da iyi dikişleri aldı. Ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında küçücük bir delikten. Perşembe den beri yatıyoruz antibiyotik tedavisi alıyoruzSen evine dönmemişmiydin kuzum
Canım bu tamamen senin ve doktorunun ortak kararı olmalı, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok.. ben sadece 11 kat merdiven yürüyüş vb yapınca kendini daha çok strese soktuğunu düşünüyorum.. belki hiç bisi yapmasan full yatsan kendisi gelecekIsrar etmedim ama bu benim 3.dogumum ya istediğimi soyleidm canim ama sezerysna al desem alır bence desem mi bilmiyorum ne diyorsunuz?
Nişan gelmiş olabilir acele etme sancıların düzenli gelmesini bekle hemen hastaneye koşarsan ya suni sancı verirler ya da stresten olan sancıların da gidebilir en güzeli sancıları evde çekmenKızlar doktorum internetini kapatmış acil durum olmadığı için aramak uyandırmak istemedim ama lütfen bana akıl verin. Vajinal muayene yapacağım biraz zorlayacağım dedi lekelenme gelebilir dedi. Şimdi iç çamaşırımda idrar yaptığımız yerde lekelenme gördüm ama vajinamdan yani bebeğin çıkacağı noktadan da pembe leke gördüm bu nişan olabilir mi yoksa lekelenme midir nasıl anlayacağım ben bunu bel agrimiz zaten hep oluyor onu da belirti sayamiyorum artık hep var diye
Allah razı olsun unuttum bak nişan gelse dahi hemen doğum olamayabilir belki bir gün belki bir haftaNişan gelmiş olabilir acele etme sancıların düzenli gelmesini bekle hemen hastaneye koşarsan ya suni sancı verirler ya da stresten olan sancıların da gidebilir en güzeli sancıları evde çekmen
Deme be kuzum , geçip gittiğinde hiç yaşanmamış gibi olacak sabretAh kuzum döndüm döndüm sezaryenden sonra çıktık salı günü doktor kontrolüne geldik sarılık yüksek çıktı 24 saat ışın tedavisi için yatırdı perşembe tekrar kontrole geldik benimde kadın doğumda kontrol vardı. Ultrasona girdim herşey yolunda dedi doktorum dikişlere baktı o da iyi dikişleri aldı. Ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında küçücük bir delikten. Perşembe den beri yatıyoruz antibiyotik tedavisi alıyoruzher gün karnıma çöküp sızıntı var mı diye bakılıyor
Benim kucuk kizinda dogdugu gunun 2.gunu kesilmisti
Oyuzden kesilsin dedim
Memeyide kapmakda zorlaniyodu
Gec konusmaya sebep oluyomus sende gecmi konustun acaba
İnşallah olmaz kuzum bakalım ben de kendimi şartlamak istemiyorum hiç
Eşime dedim ama gelen giden olacak vs seni bırakıp çıkamam alalım dursun kullanmazsan kullanmazsın o hengamede mama peşine düşmeyelim falan diyor bilemedim valla bakalım
Sarılıktan korkuyorum ben de mama istemem alsın ama sarılık olup uğraşacağımıza takviye yaparız ilk birkaç gün diyorum alırsam ben de hipp alacağım sanırım canım
Genelde hipp den memnunlar canım evet gaz kusma vs yapmıyor diye baya araştırdım içeriği onun da süper temiz değil ama temiz olan bir tane var o da galiba Yenidoğana ağır geliyormuşilla mama alacaksa seçenek pek yok yani
Kuzum hippde de var maalesef Palm yağı
Palm yağının olmadığı en temiz içerikli tek mama golden goat o da keçi sütü olduğu için yenidoğana bazen ağır geliyormuş
Golden goat dışında bütün mamalarda Palm yağı var. O yoksa glikoz şurubu falan var tam çıldırmalık yani benim bile içinde görünce alıp yemediğim şeyi bebek mamasına koymuş bütün markalar
Doğum yapmış annelere evlatları, eşleri ve sevdikleri ile sağlıklı bir ömür dilerim inşallah hayırlı evlat hayırlı anne baba olsunlar . Hepsini okudum ama yetişemedim. Ağrısı dikişi sızısı olan annelere şifa dilerim bugün kontrole gittik 39+1 haberrr gelmiyoooor yârdan belli beni sevmiyor artık diye damara bağlamama ramak kaldı . Allah'a şükür suyu iyi yeri iyi doktor alttan muayene etti lekenme olabilir korkma vs dedi lekenme bile olmadı ben galiba vajinal doğuramayacağım bu çocuk kanala bile inmiyor
Canım ben de çok ağladım beni kestiler, dikişim açıldı, yürüyemiyorum diye. Ağlaya ağlaya emzirdim. Parmak kadar basur vardı bugün yine baktım normal görünüyor, valla hiç eski halime dönemeyeceğim gibi geliyordu. İlk defa çıkıp 2 km yürüdüm bugün doktor dikişlerin çok güzel dedi. Biraz sürecek galiba bu dönem ya hem lohusayız hem çocuk bakmaya çalışıyoruz bir de kendimize bakmamız lazım, zor bir dönem ama atlatıcaz inşallah. Doğumdan çok benim lohusalığa hazırlanmam gerekiyormuş yaidrar torbam da yerine dönmedi galiba hala ağrıyor
Kızlar vallahi dayanacak gücüm kalmadı..Bugün yine 3 defa 11 kat çıktım asansörle indim en son temizlik yapan abla geldi dedi hocam yeter Allah aşkına bise olacak sana..41 oldum artık gücüm kalmadi çok ağrım var ama dogum yok psikolojim bozuldu sağlıkla dogururum insallah kızlar valla artık bittim ben 2 çocukta da ben böyle bise yasamamistim gidip direk sezeryana mi alın desem diyorum çünkü büyüdükçe insan korkuyor kordon kaka fln
Çok sağolun canlarım inşallah bitecek4 günde aldığım antibiyotik ağrı kesici serumlar 20 yi geçti yüzüm ödem tuttu kaç gündür psikolojim alt üst oldu evde kızım ağlıyor anne ne zaman geleceksin eşim çalışamıyor ben böyle olunca hazıra dağ dayanmıyor dualarınıza talibim
Ay bilmiyorum ki kzuum sanırım çok yoruldum Bi an önce gelmesi için ne yapacağımı bilmiyorumCanım bu tamamen senin ve doktorunun ortak kararı olmalı, doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok.. ben sadece 11 kat merdiven yürüyüş vb yapınca kendini daha çok strese soktuğunu düşünüyorum.. belki hiç bisi yapmasan full yatsan kendisi gelecek
Bugün çağırdı ama yarın gideceğim canım bide haftada 2 defa gittiğimden her hafta 1000 lira veriyorumKuzum valla annemler hiç geç konuştun felan demedi erkek kardeşimin de dil bağı var o da 1 yaş civarı konuşmuştu diye hatırlıyorum
Bende sen gibi kendimi şartlamak istemiyorum diye almamıştım taburcu olurken beslenme saatine 30 dk felan vardı derin uyuyordu dedik uyandırmayalım sonra eşim taburculuk işlemleri felan derken aklımıza erkenden almak gelmedi hemşirelerden de bir doz istemedik yolda bizimki uyandı feryat figan mamayı da nöbetçi eczanede bulamadık e bebekte Eskişehir'de sadece birinde vardı o da bize yarım saat uzak nerdeyse dön bir de oraya mama almaya çocuğun mama saati gecikti 1 saat feryat figan ağlıyor
O ağladı ben ağladım eşim stres oldu görsen arabada annemler hem bizi hem bebeği sakinleştirmeye çalışıyor öyle bir tecrübe yaşadık
Sen alacağın mamayı belirlemişsin zaten genelde sancı çekmeyince sezeryan sonrası süt geç geliyor ben bunu deneyimledim çevremde de hep duydum o yüzden al mamayı koy yoksa ikiniz de ağlamayın
Canım ben 40+0da doğum yaptım 39+2 de muayenede ne aşağı inmişti ne de açıklığım vardı hiç kanamam lekelenmem de olmadı.
Ama 40+0 da sabah zaten doktor açılma olsa olmasa da doğumu başlatacaktı benim 3.5 cm açılmam vardı ama suyu çok azalmıştı doktor normali denersek bebek sıkıntıya girer kalp atışları düşer sezeryan diyince sezeryan oldumYani onlar gününü bekliyor annesi merak etme
Maşallah kuzum hem o kadar ağrı sancı hem yürüyüş inşallah bende çabucak toplar yürüyüşe başlarım şu an sezeryan olduğu için dikişlerim karnım çok ağrıyor ⁸
Bende de gebeliğe bağlı hemoraid çıktı hiç cerraha muayene olmadım kremler geçti orda bir küçük var biliyordum rahatsız etmiyor diye üstüne düşmedim ama taburcu olurken hemşire lavman yaptı gördü hiç küçük değil hemen genel cerraha muayene ol baktır dedi bende biraz toparlanayım randevu alacağım direk
Doğru valla haklısın canım diğer kontrolün ne zaman?
Kuzum çok geçmiş olsuneski mesajları doğumdan dolayı okuyamamıştım bunu yeni gördüm.
Benim de ameliyathanede 1000 cc serviste 4000 cc toplam 5000 cc mayi taktılar 1 günde valla yüzüm gözüm gebelikte şişmeti şimdi her yerim ödem
Senin durumun daha zor rabbim bir an evvel şifanı verir inşallah
Biri muayane kontrol ücretsiz ama 1000 lira haftada 2 defa olunca her hafta 1000 lira pluyorBugün çağırdı ama yarın gideceğim canım bide haftada 2 defa gittiğimden her hafta 1000 lira veriyorum
Ödemini attı 2680 gr. oldu minicik dahaAyy simdi gordum bu mesajı. Çok sevindim senin adına, sağlıkla mutlulukla buyusun minik oğlan.Benimkinden daha büyük yine de.
Bende etiketleyen olunca yeni gördüm mesajıııMaşaallah küçük bey çabucak toparlar merak etme annesi, hayırlı ömürlü olsun. Sütün bi gelsin süt kokulu koca bi oğlan olur Allah şifa versin, şimdi daha iyisindir diye umuyorum
Biri muayane kontrol ücretsiz ama 1000 lira haftada 2 defa olunca her hafta 1000 lira pluyor
Var mı sızıntı peki tekrardanAh kuzum döndüm döndüm sezaryenden sonra çıktık salı günü doktor kontrolüne geldik sarılık yüksek çıktı 24 saat ışın tedavisi için yatırdı perşembe tekrar kontrole geldik benimde kadın doğumda kontrol vardı. Ultrasona girdim herşey yolunda dedi doktorum dikişlere baktı o da iyi dikişleri aldı. Ayağa kalkmamla beraber kanlı su boşaldı iki dikişin arasında küçücük bir delikten. Perşembe den beri yatıyoruz antibiyotik tedavisi alıyoruzher gün karnıma çöküp sızıntı var mı diye bakılıyor
Amin inşallah canimO da fazla gerçekten inşallah yarına sancın gelir de direk doğuma gidersin canım kendine stres yapma
Biliyorsun onlar kendileri seçiyor ne zaman geleceklerini
Süt damlası işe yarar umarım ama acele etme sakın stres de sütü etkiler biliyorsun. Bir de bol bol hurma yemeye çalış.Ödemini attı 2680 gr. oldu minicik dahaSütüm damla damla gelmeye başladı ama mama ile besliyorum her beslemede en fazla 10 ml taş çatlasın 15 ml ancak alıyor hemşire de doktor da midesi küçücük o yüzden günden güne büyüyecek yediği miktar artacak diyor Senin bebeğinin de başlarda o kadar az mıydı yediği miktar?
Canım süt damla damla gelmeye başladı bakalım inşallah artar da büyür oğluşum şimdi mama ile devam ediyoruz gelen süt 1 cc bile çıkmıyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?