2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım sağlıkla kavuşmuşsun darısı bana inşallah. Sağlıkla büyüsün annesi sütün bol olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun inşallah yavrunuz bu durumu hemencecik atlatır bilgim yok ama dualarım sizinle sabah başka bir doktora gitseniz belki daha iyi olur

Masallah cogunuz kucaginiza almissiniz bebislerinizi ve hamilelik surecinden yeni cikmissiniz ben 2024 nisan annesi olacagim Rabbim nasip eder ise sizin bilgilerinize siginarak birsey sormak istiyorum.. 4 cü ayimdayim 15+2 deyim kasık agrim yumurtaliklarimda agri o kadar cok hissediyorum ki su 3 gundur mahfoldum diyebilirim. Sizce nedeni nedir ne yapmam lazim.. Akintim normal , bi skntimda yok

Kızlar hiç bakamadım buraya umarım herkes çok iyidir Benim için her şey hem çok güzel hem çok zor geçiyor 3 gündür. Bugün taburcu olduk bebişimde sarılık çıkmadı çok şükür. Ama benim göğüslerim çok kötü durumda, kreme rağmen kan oturdu hatta kanadı yer yer... Sütüm de yetmedi ve hatta bence yok yani. Her tuşa basmalı uğraşıyorum. Bu süreçte babamin hastalığı nüksetti, eşimin artık tıbben adı konması gereken ruh hastası annesi ve tripleriyle boğuştum falan derken her şeye ağlama krizine giriyorum.

Bir de kızımın altını değiştirirken yıkıyor ortalığı doğduğunda bile genitali kızarık ve şişti, normal dediler. Sürekli değiştiriyorum altını bekletmiyorum, pamuk ve ılık içme suyu ile siliyorum, pişik kremi kullanıyorum. Biraz söner gibi oluyor, bir sonraki açmada yine aynı genital akıntısı da var biraz. Yetememe düşüncesi beni tamamen ele geçirdi... Kiz bebek anneleri bu akıntı ve kızarıklıklar normal midir, bebeğimde enfeksiyon falan çıkmadı bugün taburcu edilmeden her şeyine bakıldı ama akıntı ilk kez evde oldu. Ne yapmalıyım

Süt için neler yapıyorsun. Dereotu artırıyor diyorlar. Kuru incir,kuru dut. 1HANIM tarif vermişti bunu da deneyebilirsin. Süt arttırmaya çalışmaktan tükendim valla.

Sütü çerez niyetine alıyor diyorum bende. Bazen boşa emiyormuş gibi geliyor her türlü 60 cc mamayı içiyor emse de emmese de. Günde sadece 1 öğün sadece sütümle doyuyor. 1-2 tanesinde de süt+30 cc onun dışında 60lık olmadan doymuyor. 2,5 saatte bir besleniyor sayılır sadece geceleri 3 olabiliyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-13-20-08-38-516_com.android.chrome-edit.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar biz bugun 5gibi eve geldik.

sanki kapidan adimimi attim tak diye agrilarim kesildi
Yani agrilarim oluyo ama sanki kat kat azaldi. Hem daha mutluyum hemde rahatladim

Sutumu sagdim esime verdim ben yatmaya gidiyorum acikirsa verirsin dedim
Ya bi uyumusum oyle boyle degil 2 saat ama sanki 2 gundur uyuyorum
Simdi sutumu sagdim 120ml sagmisim hic farkinda bile degilim
Esim gece kalksin icirsin gercektende toparlanmaya ihtiyacim var psikolojik olarak bile daha iyi hissediyorum kendimi

Kuzum benim 1.5 cm aclmam vardi nisan o zamann geldi sikinti olmaz

Bende gogsume yatirdim emziryorum suan. İcime sokasim geliyor Allahimm

İnsanın evi gibisi yok dedikleri bu işte canım.. geçmiş olsun omuz ağrın vs da geçti mi?

Çarşamba doğdu 7 günlük. Gündüz başka çocuk gexe başka çocuk adeta ya
Maşallah canım hayırlı olsun yeni daha bende çok çektik gazdan 4 ayında kayboldu seninde erkenden kayboluecanim gaz olursa genelde rahat yapamazlar emip.emip. gaz birikiyor

Uykusuzluktan bayılıcam 12den beri emzirme savaşı, çıkmayan gaz, enseye çıkan çiş
Emzirme savaşını 1 saat veriyorum sonra mama veriyorum o da yoruluyor garibim zaten artık süt azaldığında sinirleniyor bu sefer memeyi istemeyecek diye korkuyorum zorlamıyorum. Gaz için damla falan vermedi mi dr? Bizimki de uyumuyor şu an gözler açık fıldır fıldır tek de durmuyordu şimdi durdu bakınıyor bakalım kaç dk sonra al ben çığlığını basacak diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…