- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Maşallah canım sağlıkla kavuşmuşsun darısı bana inşallah. Sağlıkla büyüsün annesi sütün bol olsun inşallah.Kızlar nasılsınız etiketleyemedim sizleri mesajlar çok birikmiş çünküHala okumadığım 8 sayfa var
Biz oğlumla gayet iyiyiz 12 gibi girdik spinal anestezi ile sezeryan gerçekleşti. 12.36da oğlumu gördüm
Ak pak pamuk gibi bir oğlanTahmin ettiğimiz gibi minnak bir bebek 2780 gr. 48 cm doğdu
Ameliyat yerim karnım çok ağrıyor ağrı kesici yapılıyor 4-6 saatte bir
Göğüs ucum yok sütüm de gelmedi daha silikon uç ile memeyle mama veriyoruz
İnşallah çabucak gelir sütüm
Onun dışında ben daha hiç dinlemedim desem yeridir uykum var ama uyuyamıyorum
Bir kokunun bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
Bizde durumlar böyle anlayacağınız
Çok geçmiş olsun inşallah yavrunuz bu durumu hemencecik atlatır bilgim yok ama dualarım sizinle sabah başka bir doktora gitseniz belki daha iyi olurKızlar selam...kızımın bugün ilk kontrolu vardı doktor göbek deliğinde enfeksiyon oluşmuş dedi...ben farketmemiştim herhangi bişey...kendisi bişey sürdü bizede bı krem yazdı surmemiz için...sonrasında eve gelince akıntı başladı kokulu kahve renkte... nette bakınca yenidoğan da yatış yapılır antibiyotik tedavisi uygulanir yoksa sepsis riski var falan yazıyor çok endişelendim doktor bı kremle gönderdi biziboyle bişey yaşayan ya da bilgisi olan var mı acaba
Süt için neler yapıyorsun. Dereotu artırıyor diyorlar. Kuru incir,kuru dut. 1HANIM tarif vermişti bunu da deneyebilirsin. Süt arttırmaya çalışmaktan tükendim valla.Ödemini attı 2680 gr. oldu minicik dahaSütüm damla damla gelmeye başladı ama mama ile besliyorum her beslemede en fazla 10 ml taş çatlasın 15 ml ancak alıyor hemşire de doktor da midesi küçücük o yüzden günden güne büyüyecek yediği miktar artacak diyor Senin bebeğinin de başlarda o kadar az mıydı yediği miktar?
Canım süt damla damla gelmeye başladı bakalım inşallah artar da büyür oğluşum şimdi mama ile devam ediyoruz gelen süt 1 cc bile çıkmıyor daha
Selam kızlar bebişler nasıl siz nasılsınız? Doğumlar nasıl gidiyor
Mama kullanan anneler kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz? Ve bu doyma ile bebeğiniz ne kadar uyuyor?
Silikon meme ucu ile emzirme yapınca doymuyoruz maalesef sağım ile verince de mama kadar tok tutmuyor sanki sütüm su mu ya anlamadım ki
Aynen hemen olmayabilir doğum sen sancılarını takip et düzenli geliyorsa 10 dk da bir filan doğum başlıyor demektir duşa girer rahatlar öyle gidersinAllah razı olsun unuttum bak nişan gelse dahi hemen doğum olamayabilir belki bir gün belki bir hafta
SuBu sütün artması için ne yapmamız lazım ya sinirlerim bozuldu iyice benim
Banada paracetamol ibuprofen verdilerAntibiyotik ve parol alıyorum ben tedbir amaçlı
Kuzum benim 1.5 cm aclmam vardi nisan o zamann geldi sikinti olmazKızlar doktorum internetini kapatmış acil durum olmadığı için aramak uyandırmak istemedim ama lütfen bana akıl verin. Vajinal muayene yapacağım biraz zorlayacağım dedi lekelenme gelebilir dedi. Şimdi iç çamaşırımda idrar yaptığımız yerde lekelenme gördüm ama vajinamdan yani bebeğin çıkacağı noktadan da pembe leke gördüm bu nişan olabilir mi yoksa lekelenme midir nasıl anlayacağım ben bunu bel agrimiz zaten hep oluyor onu da belirti sayamiyorum artık hep var diye
Bende gogsume yatirdim emziryorum suan. İcime sokasim geliyor AllahimmKizlar biz bugun 5gibi eve geldik.
sanki kapidan adimimi attim tak diye agrilarim kesildi
Yani agrilarim oluyo ama sanki kat kat azaldi. Hem daha mutluyum hemde rahatladim
Sutumu sagdim esime verdim ben yatmaya gidiyorum acikirsa verirsin dedim
Ya bi uyumusum oyle boyle degil 2 saat ama sanki 2 gundur uyuyorum
Simdi sutumu sagdim 120ml sagmisim hic farkinda bile degilim
Esim gece kalksin icirsin gercektende toparlanmaya ihtiyacim varpsikolojik olarak bile daha iyi hissediyorum kendimi
Sağlıkla gelsin kuzucuk annesini üzmesin strese sokmasın inşallahAy bilmiyorum ki kzuum sanırım çok yoruldum Bi an önce gelmesi için ne yapacağımı bilmiyorum
İnsanın evi gibisi yok dedikleri bu işte canım.. geçmiş olsun omuz ağrın vs da geçti mi?Kizlar biz bugun 5gibi eve geldik.
sanki kapidan adimimi attim tak diye agrilarim kesildi
Yani agrilarim oluyo ama sanki kat kat azaldi. Hem daha mutluyum hemde rahatladim
Sutumu sagdim esime verdim ben yatmaya gidiyorum acikirsa verirsin dedim
Ya bi uyumusum oyle boyle degil 2 saat ama sanki 2 gundur uyuyorum
Simdi sutumu sagdim 120ml sagmisim hic farkinda bile degilim
Esim gece kalksin icirsin gercektende toparlanmaya ihtiyacim varpsikolojik olarak bile daha iyi hissediyorum kendimi
Nekadarlik canım poncik.Uykusuzluktan bayılıcam 12den beri emzirme savaşı, çıkmayan gaz, enseye çıkan çiş
Çarşamba doğdu 7 günlük. Gündüz başka çocuk gexe başka çocuk adeta yaNekadarlik canım poncik.
Maşallah canım hayırlı olsun yeni daha bende çok çektik gazdan 4 ayında kayboldu seninde erkenden kayboluecanim gaz olursa genelde rahat yapamazlar emip.emip. gaz birikiyorÇarşamba doğdu 7 günlük. Gündüz başka çocuk gexe başka çocuk adeta ya
Emzirme savaşını 1 saat veriyorum sonra mama veriyorum o da yoruluyor garibim zaten artık süt azaldığında sinirleniyor bu sefer memeyi istemeyecek diye korkuyorum zorlamıyorum. Gaz için damla falan vermedi mi dr? Bizimki de uyumuyor şu an gözler açık fıldır fıldır tek de durmuyordu şimdi durdu bakınıyor bakalım kaç dk sonra al ben çığlığını basacak diye bekliyorumUykusuzluktan bayılıcam 12den beri emzirme savaşı, çıkmayan gaz, enseye çıkan çiş
Ay sorma ya, doğurdum doğuralı çişim var mı hissetmiyorum djdjdj ilk günler yapamıyordum bile çok saçma doğum komplikasyonları.İdrar torban nereye gitmişti bacım da dönemedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?