Kuzum valla annemler hiç geç konuştun felan demedi erkek kardeşimin de dil bağı var o da 1 yaş civarı konuşmuştu diye hatırlıyorum
Bende sen gibi kendimi şartlamak istemiyorum diye almamıştım taburcu olurken beslenme saatine 30 dk felan vardı derin uyuyordu dedik uyandırmayalım sonra eşim taburculuk işlemleri felan derken aklımıza erkenden almak gelmedi hemşirelerden de bir doz istemedik yolda bizimki uyandı feryat figan mamayı da nöbetçi eczanede bulamadık e bebekte Eskişehir'de sadece birinde vardı o da bize yarım saat uzak nerdeyse dön bir de oraya mama almaya çocuğun mama saati gecikti 1 saat feryat figan ağlıyor
O ağladı ben ağladım eşim stres oldu görsen arabada annemler hem bizi hem bebeği sakinleştirmeye çalışıyor öyle bir tecrübe yaşadık
Sen alacağın mamayı belirlemişsin zaten genelde sancı çekmeyince sezeryan sonrası süt geç geliyor ben bunu deneyimledim çevremde de hep duydum o yüzden al mamayı koy yoksa ikiniz de ağlamayın
Canım ben 40+0da doğum yaptım 39+2 de muayenede ne aşağı inmişti ne de açıklığım vardı hiç kanamam lekelenmem de olmadı.
Ama 40+0 da sabah zaten doktor açılma olsa olmasa da doğumu başlatacaktı benim 3.5 cm açılmam vardı ama suyu çok azalmıştı doktor normali denersek bebek sıkıntıya girer kalp atışları düşer sezeryan diyince sezeryan oldum
Yani onlar gününü bekliyor annesi merak etme
Maşallah kuzum hem o kadar ağrı sancı hem yürüyüş inşallah bende çabucak toplar yürüyüşe başlarım şu an sezeryan olduğu için dikişlerim karnım çok ağrıyor ⁸
Bende de gebeliğe bağlı hemoraid çıktı hiç cerraha muayene olmadım kremler geçti orda bir küçük var biliyordum rahatsız etmiyor diye üstüne düşmedim ama taburcu olurken hemşire lavman yaptı gördü hiç küçük değil hemen genel cerraha muayene ol baktır dedi bende biraz toparlanayım randevu alacağım direk
Doğru valla haklısın canım diğer kontrolün ne zaman?
Kuzum çok geçmiş olsun
eski mesajları doğumdan dolayı okuyamamıştım bunu yeni gördüm.
Benim de ameliyathanede 1000 cc serviste 4000 cc toplam 5000 cc mayi taktılar 1 günde valla yüzüm gözüm gebelikte şişmeti şimdi her yerim ödem
Senin durumun daha zor rabbim bir an evvel şifanı verir inşallah