2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsanın evi gibisi yok dedikleri bu işte canım.. geçmiş olsun omuz ağrın vs da geçti mi?
Omuz agrim gecti cnm cok sukur
Osteopat cok ise yaradi. Esim adam camasir skar gibi skyo iyilestiriyo diyo.
Simdi ilac icmeye kalktim onu ictim yaticam simdi.

Çok geçmiş olsin bence tekrar götürün sanırım gümüş nitratla temizledi bir çok bebekte oluyor size tavsiyem netten çok bakmayın böyle şeylere 3n güzeli kafanıza mi takıldı bir daha gidin içiniz rahatlasın. Aman bir şey olmaz desek de içiniz rahat etmeyecek en iyisi doktor hastane imkanı çok sorun gösterin kendinizi üzmeyin geçmiş olsun

Canim ne yaptın devam ediyor mu

Heyooo nasılsınız
Ay Kuzey bugün sürekli kucak ister oldu. Bi de doymuyor sürekli aranıyor mama tiryakisi oldu çocuk. Sonra da fazla geliyor kusuyor. Hiç öyle kusması yoktu bugün hiç doymak bilmedi sürekli ağladı arandı yedi kustu. Kendi başına uyumadı. Gaz sıkıntısı da var boş kalan zamanlarda da ona ağlıyor. Tükendim
Siz nasılsınız canım

Gazdan da aranır kuzum biraz aralıklı vermeyi dene . Bu gaz olayı beni de mahvetti çok.agliyor durmuyor bizde daha ilk hafta başladı bu olay. Gaz damlası biraz rahatlattı ama tamamen geçmiyor malesef. Ben süt bulgur baklagil tuketirswm o gün zehir oluyor zatenn onun dışında iyiyiz

Bir tek benim ki bu kadar araniyor saniyordum. Aynj sey bizde de var. Asla yetinmiyor hep araniyor. Sonrada bir iki cekip memede uyuyor

Valla şu gaz sancısı dönemi çabuk geçse de rahatlasalar ya

Amin canım Allah razı olsun sende bir an önce toparlanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…