2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıcakla büyüyün canım maşallah gözünüz aydın olsun
Amin canım teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.. Amin darısı bizlere

Nasılsın nasıl geçti doğumun?
İnşallah canım sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah, sancinin çoğunu evde çektim hastaneye geldikten 1-2 saat içinde doğum yaptım. Biraz sancım var onun dışında iyiyiz çok şükür

Atak donemindedir o canim

Atak donemindedir o canim
Prematüre olunca ben hesap da edemiyorum Ama biz 5.hafta büyüme atağını geçiriyoruz o zaman ilk atak o diyor. Öyleyse bu iyi birşey sevinmeliyim gelişimimiz iyi gidiyor demektir. İnşallah atak haftasıdır valla çok stres oldum bugün arada anneme verdim onda da susuyor Allah'tan

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-06-48-49-323_com.android.chrome-edit.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah canım benim kaçıncı haftada kaç kilo doğdu sağlıcakla büyüt insallahBide kaçıncı doğumunda canim sancı çekerken evde herhangi şu Nisan geldi mi bide doğması için herhangi bise yaptin miÇok soru sordum Güle güle sağlıkla mutlulukla büyüt insallah

Süt damlası işe yarar umarım ama acele etme sakın stres de sütü etkiler biliyorsun. Bir de bol bol hurma yemeye çalış.

Süt damlasına hastanede başladım damla damla geliyor çoğu kişi sezeryandan sonra duş alınca gelmeye başlar dedi bakalım yarın bandı çıkarıp duş alacağım inşallah daha fazöa gelir
Maşallah canım sağlıkla kavuşmuşsun darısı bana inşallah. Sağlıkla büyüsün annesi sütün bol olsun inşallah.

Sağol canım darısı tüm bekleyenlere

Süt için neler yapıyorsun. Dereotu artırıyor diyorlar. Kuru incir,kuru dut. 1HANIM tarif vermişti bunu da deneyebilirsin. Süt arttırmaya çalışmaktan tükendim valla.

Kuzum öncelikle bol su, dünden beri her besleme sonrasında 500 ml içiyorum.Bestlak damlaya başladım.Dereotu, tahin helvası, emziren anne maltları, hurma şimdilik bunları yedim daha ameliyat sonrası gazım geçmedi.
O tarifi bende ss aldım yarın yapacağım inşallah bir de bozayı çok dediler eşime onu aldıracağım

İnsanın evi gibisi yok gerçekten maşallah sütün sağıncqa beslemeye yetiyorsa o evdeyken dinlen çabucak toparlan sezeryan ağrısı da başka oluyormuş çünkü sadece parol verdi doktor onunla duruyorum günde 4 kez yetmiyor

Uykusuzluktan bayılıcam 12den beri emzirme savaşı, çıkmayan gaz, enseye çıkan çiş

Sezeryan sonrası vücudum gaz topladı hastanede attığım gaz yetmedi karnım davul gibi oldu bir iki damla yavaştan süt gelmeye başladı çocuk bugün emdi gece 11den beri ayağa dikti bizi görsen neler yapmadık en son gece 3te eşim eczaneye benim için kabızlık gaz şurubu almaya gitti ben onu içtim sabaha karşı rahatladım ona da durmayınca Emzik verdim iki saat uyudum valla Emzik hemen düşünmüyordum ama çocuk katıla katıla ağlayınca verdim çok şükür ki sustu da

Heyooo nasılsınız

Taze annelik mod on canım acemiyim öğrenmeye alışmaya çalışıyorum
Sen nasılsın?

Kızlar ben de doğum yaptım çok şükür darısı bekleyen tüm hamislere kolaylıkla sağlıkla inşallah

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ikinizde iyisiniz inşallah

Benim sezeryan sonrası vücudum gaz topladı hastanede attığım gaz yetmedi sanırım karnım davul gibi oldu bir iki damla yavaştan süt gelmeye başladı çocuk bugün emdi gece 11den beri ayağa dikti bizi görsen neler yapmadık en son gece 3te eşim eczaneye benim için duphalac almaya gitti ben onu içtim sabaha karşı rahatladım ona da durmayınca emzik verdim iki saat uyudum.Emzik hemen düşünmüyordum ama çocuk katıla katıla ağlayınca verdim çok şükür ki sustu da Doktor kontrolünde gaz damlası soracağım doktoru bir tek doğumdan sonra pazar günü gördük o zaman da böyle bir şey yoktu sormak aklıma gelmedi takipli doktor da değiliz numarası yok randevu gününü bekliyorum sormak için

İyi yapmisisn canım bende veriyorum emzik ama hemen düşüyor bir de ona ağlıyor. Zaten kolostrum damla damla gelir 3. Gün anne sütü sıvılaşmjs oluyor. Bestlak ki bulandan Allah razı olsun

Öyle de zormuş Allah kolaylık versin ne tepki verdiniz?
Film önemli kadın haklı nasıl da dayanmış mübarek
Senin çocuk da ufakmış kolay gelsin inşallah pek kıskançlık olmaz anaokul ne güzel bir rahatlık 4 yaşta ben de düşünüyorum

Bişey demedim napayım , ama çokça dedıgımız zamanlar oluyor bu hafif bi olaydı yani

Oyy sizdeki kriz devam mı Allah sabır versin canım ya bi destek falan mı alsan böyle çok zor sana insanda sabır kalmaz kızsan bi türlü kızmasan bi türlü

Ya doğalı olması gereken bu zaten bebek emer ve sonra uyur
Memeyi kendi bulmaya ne zaman geçiyoruz bacım. Kuzey memeyi yakalayana kadar çok komik oluyor şu araba arkalarında kafasını sallayan köpeklerin başı gibi oynatıyor oynatıyor tutuyor Bi de o arada memeyle dudak arasına eli girdiyse elini emmeye başlıyor. Bazen gülmekten yardımcı olamıyorum

Canım duş aldıktan sonra gelecek bence sütün. Sürekli al bebeğini göğsüne. Bol temas bol süt tariflere başlıyormuşsun hadi koçum benim gelecek o sütler
Benim kızım da doğduğunda genital bölgesi baya şiş şişti. İçinde beyazlık vardı. Dr gayet normal dedi ve o akıntıyla uğraşmayın dedi. Şimdi 20 günlük oldu şişlik gitti ve zamanla banyo yaptıkça alt temizledikçe o akıntı gitti. Ama bitmedi. Ara ara yine beyazlık görüyorum ve orayla uğraşmıyorum. Normal rutin silip temizliğini yapıp geçiyorum.
Oh oh maşallah canım sütü biberonla mı veriyor eşin ? Biberondan korkuyorum ben yaaaa henüz hiç vermedim çay kaşığı ile vermişliğim var. Artık ne olursa olsun kendim emziriyorum. Ama böyle de yorucu yani. Sağdıklarım hep dondurucuya gidiyor hiç içmedi onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…