Evet evet ben hep yıkadım ilaç sonuçta sende kesin yıka canımEmzirmeden önce yıkıyor muyuz peki?
Tmm canım çok teşekkür ederimEvet evet ben hep yıkadım ilaç sonuçta sende kesin yıka canım
Ben henuz denemedim canim. Ama fizyolojik serumu bile yaparken korkuyorum.onu nsil yaparim bilmemPapatyamaviss 1HANIM Devakus bu burun şeysini yapmayı nasıl başarıyorsunuz uyurken bile hemen kıpırdanıyor yaptırmıyor zarar vercem diye korkuyorum
Amin canim inşallahBenim de küçük ama dediğim gibi hayırlısıyla doğuralım da gözlerimizin önünde olsunlar ya
Ben henuz denemedim canim. Ama fizyolojik serumu bile yaparken korkuyorum.onu nsil yaparim bilmem
Seni merak ettik. Sukur iyisiniz ikinizde. İlk zamanlar evet cok oluyor kuzum normal. Sutunde articak. Allah anali babali buyutsunKızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsunAslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi
Allah analı babalı büyütsün canım ikinizin de iyi olmasına sevindimKızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsunAslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi
İnşallah canımIumarim canım, benimki pozisyonda ama yüzünü görebiliyoruz.. tam net poz vermiyor ama yanaklar ve burun hep ortada...
Kanala inmemiş ikimizinde demek kibenimki sözünü tuttu babayı bekledi şimdi de cumayı bekleyecek senin kuzu da öyle canım hiç merak etme sen..
Geçmiş olsun canım, gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsunAslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi
Valla çok zorluyor bu bebeler gebelik kolaymış asıl olay doğduktan sonra başlıyormuşBenimki de aynı hangi saatte ne yapıyosa hLa aynı devamgece uyutmazdo şiödi de aynı. Sabah babanın iş saatinde kalkar tekme atardı ondan sonra biraz kahvaltı yapar uyurduk. Alarm kurmadım eşimin kalkma saatinde tüm gece 1-5 arası ayakta olmasına rağmen yeni yatırmıştım 6da kalktı babasını işe yolladı kahvaltı yaptı sonra uyudu
İnşallah canım bende öyle diyorum pozitif olmaya çalışıyorumKiyamamm bizimkide oyle ama gecicek insallah
Yok kız ne yapacaksın o kadar ben bugün topuk kanı verdikten sonra markete uğradım çok iyi geldi şimdi bebek arabasına puset takılmıyor adaptörünü bekliyorum gelsin yavaş yavaş 20-30 dk yürüyüş yapmaya başlayacağımBana da 40 in cikmadan cikma diyorlar. Ama nasil dayanirim o kadar evde
İdolümsün kız vallaBen çıktım avmye gezmeye de gıttım ailecek arkadaşlarımla pazar gezmeye de gıttımkaynanam görümcem Eltim den oluşan günümüz vardı ona gittim arkadaşıma oturmaya gittim sağlık ocağı hastane derken havalar Güzelken şimdi kötü
Çok güzel canım sen sanırım yurt dışında kuzey ülkelerden birindeydin peki bebeği soğukta dışarı çıkarken nasıl giydirip koruyorsun soğuktan bende şu an Kütahya'dayım burası da soğuk buna çare bulmaya çalışıyorumBiz 3. gün pusetle yürüyüşe çıktıkburalarda hemen doğar doğmaz çıkarıyorlar. 40 muhabbetini söyleyince ebeler çok şaşırmıştı. Çok kalabalığa gırmeden çıkarmakta fayda var. Gün ışığı da alması lazım. Onun da faydası oldu mu bilmiyorum ama sarılık olmadı bizimki.
İnşallah canımne Kadar az kaldı ya heyecandan elim ayağıma dolaşmaya başladı bile sürekli yere düşürüyorum elime ne alsam
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsunAslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi
Maşallah sizeKızlar bizde birbirimize alışmaya çalışıyoruzbugün topuk kanı aldırdık
Bende giderken taksi ile gittim eşimin dersleri vardı gelemedi arabada onda olunca iş başa düştü
Ev sağlık ocağının arası 12-15 dk bugün biraz iyi hissediyorum ödemlerim de gitsin diye yürüyüş dedim yürüdümHava almak iyi geldi bir de oğluşla A101 ve Şok gezdik ilk gezmemiz market oldu
Merhaba canım merak ettik seni çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuzKızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsunAslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi
O gelir canım emdikce her meme aynı miktarda olmuyor genelde zaten sen her emzirmeye ikisini de emzir yok diye onu es geçersen süt hep az olurAmiinnnnjSütüm bugün gelmeye başladı emdi de ama şimdi sağ göğsümden geliyor soldan gelmiyor neden olur acaba ?
Kız hala senin tarifi yapamadım evde içim dışım sıvı oldu doktorum günde 3-4 fincan kahve iç dedi bebeğe gaz olmasın diye kimyon rezene içiyorum süt yapan mallardan almışlar ondan içiyorum hafif gaz var kayısı kompostosu içiyorum yoruldum valla ya
Çok şükür sütüm gelmeye başladı ama onu doyuracak kadar değil inşallah zamanla artar
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünBen duş aldıktan sonra gelmeye başladı duşta göğsüme sıcak suyu bol tut dedi
İnşallah canım bizimkinin içtiği mama miktarı aynı sayılır ama yavaştan sütüm de gelmeye başladı ne kadar süt geliyor ne kadar doyuyor bilmiyorum o yüzden mama bir iki gündür sabit aynı yiyorFazla kilo kaybı olmasından korkuyorum inşallah fazla kaybetmez sarılık felan olmaz
Kuzum senin hamileliğin zor geçti inşallah lohusalığını rahat ve güzel geçirirsinGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Maşallah size
Biz de böyle çıkar gezeriz inşallah
Ben de doğumdan sonra iyi hissetmeyi çabuk toparlamayı çok istiyorum dokuz aydır dört duvar arasındayım gerçekten normal insan gibi yürümek hareket etmek nasıldı unuttum belim ağrımayan fıtığım ezilmeden bebek düşecekmiş gibi hissetmeden yürümek nasıl bir duygu hatırlamıyorum şu an
Tamam kuzum şimdi zaten mamayı azalttım hep emziriyorum mama gece verdim dün bir de sabah topuk kanına götürmeden tok olsun hemen kan gelsin diye verdim gerek oldukça az vermeyi düşünüyorumO gelir canım emdikce her meme aynı miktarda olmuyor genelde zaten sen her emzirmeye ikisini de emzir yok diye onu es geçersen süt hep az olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?