2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Al benden de o kadar. Eşime dicem onunda elinin ayarı yok. Geçen el izi alcaz çocuğumun eline nasıl bastıysa ağladı. Bebek olduğunu unutuyorlar
Ben henuz denemedim canim. Ama fizyolojik serumu bile yaparken korkuyorum.onu nsil yaparim bilmem

Kızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsun Aslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi

Seni merak ettik. Sukur iyisiniz ikinizde. İlk zamanlar evet cok oluyor kuzum normal. Sutunde articak. Allah anali babali buyutsun

Kızlar bizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz bugün topuk kanı aldırdık
Bende giderken taksi ile gittim eşimin dersleri vardı gelemedi arabada onda olunca iş başa düştü
Ev sağlık ocağının arası 12-15 dk bugün biraz iyi hissediyorum ödemlerim de gitsin diye yürüyüş dedim yürüdümHava almak iyi geldi bir de oğluşla A101 ve Şok gezdik ilk gezmemiz market oldu

Allah analı babalı büyütsün canım ikinizin de iyi olmasına sevindim
Evet ilk gün bizim de her beyimiz kakalıydı 2.günün akşamına kadar devam etti sonra azaldı dün bir kez yaptı mesela
O normal bağırsaklarındakini atıyor sonra normale dönecek çoğunlukla çiş yapacak kaka seyrek olacak
Nasıl Aslan annesinin çabaları sonuç vermiş mi kilosu boyu iyi mi?

İnşallah canım ne Kadar az kaldı ya heyecandan elim ayağıma dolaşmaya başladı bile sürekli yere düşürüyorum elime ne alsam

Geçmiş olsun canım, gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün

Valla çok zorluyor bu bebeler gebelik kolaymış asıl olay doğduktan sonra başlıyormuş

Kiyamamm bizimkide oyle ama gecicek insallah
İnşallah canım bende öyle diyorum pozitif olmaya çalışıyorum

Bana da 40 in cikmadan cikma diyorlar. Ama nasil dayanirim o kadar evde
Yok kız ne yapacaksın o kadar ben bugün topuk kanı verdikten sonra markete uğradım çok iyi geldi şimdi bebek arabasına puset takılmıyor adaptörünü bekliyorum gelsin yavaş yavaş 20-30 dk yürüyüş yapmaya başlayacağım

İdolümsün kız valla Annemler eskiden lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz derlerdi diyor o eskide kaldı ağrım geçsin görün siz beni dedim

Çok güzel canım sen sanırım yurt dışında kuzey ülkelerden birindeydin peki bebeği soğukta dışarı çıkarken nasıl giydirip koruyorsun soğuktan bende şu an Kütahya'dayım burası da soğuk buna çare bulmaya çalışıyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Maşallah size
Biz de böyle çıkar gezeriz inşallah
Ben de doğumdan sonra iyi hissetmeyi çabuk toparlamayı çok istiyorum dokuz aydır dört duvar arasındayım gerçekten normal insan gibi yürümek hareket etmek nasıldı unuttum belim ağrımayan fıtığım ezilmeden bebek düşecekmiş gibi hissetmeden yürümek nasıl bir duygu hatırlamıyorum şu an

Merhaba canım merak ettik seni çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı mutlu ömrü olsun Kilo vermesi normal hepsi veriyor. Süt de öyle kimsenin hemen çok gelmedi artacak merak etme. Doktorla konuş ilk günler bazen mama desteği veriyorlar belki zayıf diye verilir mama toparlar hemen.

O gelir canım emdikce her meme aynı miktarda olmuyor genelde zaten sen her emzirmeye ikisini de emzir yok diye onu es geçersen süt hep az olur

Kuzum senin hamileliğin zor geçti inşallah lohusalığını rahat ve güzel geçirirsin
Bence pimpiriklenip korkup çocuğun üstüne titremek hem anneyi hem bebeği yoruyor çevremde hep öyle gözlemledim
Kendini iyi hissettiğin zaman bence hazır olmayı bekleme belki hazır hissetmen uzun zaman alacak bilemezsin.Ebeveyn olmaya karar vermek gibi tamam hazırım deneyelim diyoruz olunca acaba hazır değil miydik diye sorguluyoruz o yüzden üstüne gitmek lazım

O gelir canım emdikce her meme aynı miktarda olmuyor genelde zaten sen her emzirmeye ikisini de emzir yok diye onu es geçersen süt hep az olur
Tamam kuzum şimdi zaten mamayı azalttım hep emziriyorum mama gece verdim dün bir de sabah topuk kanına götürmeden tok olsun hemen kan gelsin diye verdim gerek oldukça az vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…