2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
"Bence pimpiriklenip korkup çocuğun üstüne titremek hem anneyi hem bebeği yoruyor çevremde hep öyle gözlemledim"
İşte bu ben ve çok yoruldum, ev ahalisini de yordum. Artık yavaştan normale dönmeye çalışıyorum. Çocuğun mikrop da alması lazım bundan sonrası iyilik değil kötülük olur diye düşünüyorum.
Çıkıp gezmek güzel valla havalar iyice bozmadan tadını çıkar. Onu yapıyoruz oğluş da seviyor gezmeyi iyi oluyor.

Canım dogum yaptin mi gozunaydin inşallah artar sütun üzülme o süreçte mama mi versene ben vercem diğerlerinde de verdim.Nasil doğdu sana da küçük mü diyorlar di kucuk mu doğdu?

Canım sağlıklı olmanıza çok sevindim Her bebek veriyor o kadar hiç endişelenme toparlar o Allah analı babalı büyütsün

atatalya benle takip et bakalım ikincisi de tutacak mı
Ay bu program mıııı bizim niye yok
Papatyamaviss 1HANIM @Devakus bu burun şeysini yapmayı nasıl başarıyorsunuz uyurken bile hemen kıpırdanıyor yaptırmıyor zarar vercem diye korkuyorum
Ben de yapamam diyordum ama burundan hokur hokur sesleri duymaya tahammül edemediğim bir noktada eşimle yaptık. Şimdi kolayca yapıyoruz Duru da alıştı ağlamıyor artık. Yaparsınız canım ama 2 kişi lazım tek zor olur.
Ayyyyy maşallah gözün aydın canım benim Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin onun lu totosuna selam söyle
Duru sevmiyor dışarda olmayı. Mızmızlığı bitmiyor hep kucak istiyor. Bir de eve birisi gelsin huzursuz oluyor yaaa dün ablam enişte ve yeğenim geldi. Uyku saatleri beslenme saatleri şaştı rutin bozuldu ya hiç sevmedi. Uykuya direndi geçen hafta da yaşanmıştı aynı şey. Tesadüf değil heralde diyorum

Kızlar 21. Gündeyiz ve annem gitti artık kaldık başbaşa. Annem giderken çok ağladı ben o daha fazla ağlamasın diye tuttum kendimi ama gidince bi ağlamışım kiiiiii ogffff ben şimdi bu bebeğe tek başıma nasıl bakacağım yaaa kendimi aşırı derecede güvensiz hissediyorum. Gözümü Durudan ayıramıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum

Bende yaşadım bunu ama alışıyorsun mecbursun çünkü sana muhtaç minik bir kalp var orada uykusuz geceler desteksiz biraz daha toparlatıyot kendini insana artık anne oldum diyorsun inşallah 40gün dolsun alışacagız kuzum rayına oturacak

Akşam eşimle deniyim bakalım yapmayı.
Papatyanın attığı uygulamaymış da 200 TL olmuş bizim oralarda gadamı alsın derler
Valla şimdiden herşeyi seçiyorlar canım sevmiyor olabilir. Kuzey anası kılıklı seviyor gezmeyi çok şükür

Bunu oku istersen rahatlatır belki Bende aynı şeyi yaşayacağım ama annem önce gün içinde ara ara gelecek öyle öyle tek kalacağım o yüzden şanslıyım biraz. Onları en iyi biz anlarız, anneyiz biz diyoruz. Onlara da en iyi biz bakarız

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-14-51-20-361_com.instagram.android-edit.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah canım ya 40 ı çıkmasına çok umut bağladım. Sanki sihirli bir değnek ile 40 ı çıkınca düzelecek gibi her şey umarım öyle olur en azından ben anne olduğumun farkına varırım inşallah Bu sorumluluğu tüm vicdanı ve kalbiyle hisseden bütün taze anneler için dua ediyorum Allaha.

Okurken o omuzlarımda ki ağırlığı öyle bi hissettim ki aynı şehirde yaşasaydım keşke ben de. Gurbet de ayrı zor pfffff umarım ben de bu yazıda yazıldığı gibi o farkındalığı bir an önce yaşarım ve kabullenirim.

Kizlar
Bu saat oldu buraya yeni giriyorum
Cok buyuk sinavdan geciyorum
Bugun annemin sonuclari icin rdvusu vardi kanser oldugu ve ciğerlere sicradigini ogrendigimiz an, Türkiyede kanser tedavisi goren dayimin vefat haberini aldik.
Haberi once annem aldi onun icin 2 agir sey biranda oldu

Beni sormayin darmadaginim
Hersey Allahtandir ama cok zor seyler yasiyorum
Rabbim sabir guc kuvvet saglik versin
Elimden geldigi kadar gelmeye calisicam buralara olurda ugrayamazsam hakkinizi helal edin

Ay sonunda haber gelmiş maşallah gözünüz aydın

Ayyy canım benim Allah yardımcınız olsun. Annene şifa hepinize sabırlar diliyorum. Sen de bebeğin için sakin kalmaya çalış canım.

Başınız sağolsun canım valla okuduğumda kendi yakınım gibi üzüldüm Allah sabır versin, annenin süreci iyi gider tedavisi olumlu sonuç verir inşallah Sen hakkını helal et emeğin var buralarda ama bizi de bırakma gel içini dök rahatla sonra da iyi haberlerle gel inşallah

İnsanlar 40 lıyım diyince bir bakıyor

Hakkımız sana her zaman helal kuzum , çok zor şeyler Rabbim hepinize yardım etsin

Kuzum 5. Haftaya gırdıgın de çıkmaza girdiğini hissettiğin bi an olursa al bunları oku kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…