2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar şimdi 2 saatte bir emziriyorum ya bu ne zamana kadar böyle devam edecek

Kızlar biz yarın 1 aylık olacağız inş.
Sağlık ocağı hepatit 2. Doz yapacakmış bir peoblem yan etki vs olmuyor dimi
Hepatit de yan etki olmadı gayet iyiydi bitek bacağını oynattığımızda dokunduğumuzda tepki verdi ilk gün o kadar.
2.ay aşıları sıkıntılı Ateş yaptı Kuzey'de zor geçti o gün

Kızlar şimdi 2 saatte bir emziriyorum ya bu ne zamana kadar böyle devam edecek
Canım biz 21. Gündeyiz. Sarılık seviyesi düştü, kilo alımı iyi diye dr artık kendisi uyursa 3 saat uyusun dedi. Hatta gece 10 gibi uzun uykusuna yatarsa 4 saat sürerse uyandırma dedi. Ama duru en uzun 3 saat uyuyor. Artık alarm kurmuyorum ben kendi uyanıyor en geç 3 saatte. Genelde 2 saatte bazen 1 saatte. Duruya bıraktım o işi yani.
200 tl etmez ben sana atarım durunun takvımı istediğin kadar bebek ekleyebiliyorsun
Hımmm tamam bebişim sağ olasın

Merhabalar benim ikiz bebeklerimden 1 tanesi rop hastası lazer oldu 2 kere yanıt vermedi başka doktora götürdüm ameliyat diyor 2.5 aylık ve %60 olumlu sonuç alınıyormuş bilginiz varsa benimle de paylaşın çok zor bi süreç konu açtım bununla alaklı

Benımkı aynı 4 saat uyusa keşke kaldırmam niye kaldırayım

Benımkı aynı 4 saat uyusa keşke kaldırmam niye kaldırayım
Ben de dört gözle bekliyorum 4 saat uyumaları canım ya Duru da birçok bebek gibi emerken kafadan ve enseden terliyor. Lina da terliyor mu ? Bu teri en doğru şekilde üşütmeden nasıl çözeriz yaa ? Acaba sümükler bu yüzden mi oldu diyorum.

Şapka takıyormusun devamlı normalde

Bak 4 saati bize demedi dr bende çok uyudu diyorum ama uyandırıyorum çünkü katiyen yemiyor acıkmadan kitliyor çeneyi Gece 11:30 gibi mama yiyince 3'ü buluyor uyanması. Ondan sonra da yine 3 saat sürüyor. Gece moduymuş

Cidden mii bana doktor 40 dedii
Sarılık tehlikesi geçtikten sonra 3 saat olabilir 4 saat olabilir ha tabi uyursa bebe yanı ben 15 güne kadar alarmlı gittim gece dahil sonra bıraktım alarmı ne zaman kalkarsa zaten cokta uyumuyorlar kalkıyorlar sankı ıkı saatte bır beslemeyınce uyuyorlar gıbı bı algı yok

Bırak uyusun mınnos artık uykuyada ıhtıyacları var 3-4 saat gece için normal uyuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…