Suan ben zorla uyandiriyom emxirmek icinSarılık tehlikesi geçtikten sonra 3 saat olabilir 4 saat olabilir ha tabi uyursa bebe yanıben 15 güne kadar alarmlı gittim gece dahil sonra bıraktım alarmı ne zaman kalkarsa zaten cokta uyumuyorlar kalkıyorlar sankı ıkı saatte bır beslemeyınce uyuyorlar gıbı bı algı yok
Bacağından mı yapıyorlar ?Hepatit de yan etki olmadı gayet iyiydi bitek bacağını oynattığımızda dokunduğumuzda tepki verdi ilk gün o kadar.
2.ay aşıları sıkıntılıAteş yaptı Kuzey'de zor geçti o gün
Emerken çıkartıyorum şapkayı. Bi bezim var incecik onu şöyle bi örtüyorum, emme bitince terini onunla siliyorum. Ev de soğuk değil 24-25 derece sıcak bile hatta. Ay uf bilmiyorum yaa paranoya yükleniyorEmerken çıkart ıstersen ağız mendılı de yanında olsun sıl hemen öyle tak şapkasını ay bilemiyorum kı ondan olabilir mi evde soguk degıldır kı terlesede üşütsün
Canım geceleri uyandırma artık çünkü uyku düzeni oluşturuyor artık. Uyusun işte ne güzelBak 4 saati bize demedi dr bende çok uyudu diyorum ama uyandırıyorum çünkü katiyen yemiyor acıkmadan kitliyor çeneyiGece 11:30 gibi mama yiyince 3'ü buluyor uyanması. Ondan sonra da yine 3 saat sürüyor. Gece moduymuş
Evet canımBacağından mı yapıyorlar ?
Valla ben gece meme verince süre çok uzuyor bizim sanırım gece sağıp vereceğim. Çünkü doymuyor ağlıyor uyuyor tekrar uyanıyor derken 2 saati buluyor. Akşam 9 gibi benle birlikte uyuyor sonraki öğünde annemler mama veriyor 11.30 gibi uykuda yiyor onu da. Onlar yatıyor ben uyanıyorum ☺ Kuzey yine 3 e kadar uyuyor. 3 gibi işte mama meme derken 2 saat sürüyor. Yoksa çok uyanıklık süresi yok bence hatta güzel uyucak yani. Sabah çok keyifli oluyor. 7 gibi falan uyanıp öğlene kadar takılıyor (bu bikaç günü saymayım atak dönemi) . Zeka kartlarını gösteriyorum,müzik dinletiyorum. Sohbet ediyoruzEmerken çıkartıyorum şapkayı. Bi bezim var incecik onu şöyle bi örtüyorum, emme bitince terini onunla siliyorum. Ev de soğuk değil 24-25 derece sıcak bile hatta. Ay uf bilmiyorum yaa paranoya yükleniyor
Canım geceleri uyandırma artık çünkü uyku düzeni oluşturuyor artık. Uyusun işte ne güzelDurudan da 4 saatlik performanslar bekliyorum inşallah Uyku arası uyanıklık süresi nasıl? Uyku penceresi diyorlar o aralara hani
Mama evet daha uzun süreli tokluk sağlıyor. Gece mama gündüz meme gitmek de mantıklı o zamanValla ben gece meme verince süre çok uzuyor bizim sanırım gece sağıp vereceğim. Çünkü doymuyor ağlıyor uyuyor tekrar uyanıyor derken 2 saati buluyor. Akşam 9 gibi benle birlikte uyuyor sonraki öğünde annemler mama veriyor 11.30 gibi uykuda yiyor onu da. Onlar yatıyor ben uyanıyorum ☺ Kuzey yine 3 e kadar uyuyor. 3 gibi işte mama meme derken 2 saat sürüyor. Yoksa çok uyanıklık süresi yok bence hatta güzel uyucak yani. Sabah çok keyifli oluyor. 7 gibi falan uyanıp öğlene kadar takılıyor (bu bikaç günü saymayım atak dönemi) . Zeka kartlarını gösteriyorum,müzik dinletiyorum. Sohbet ediyoruz
Emzirme danışmanları var destek almayı düşündünüz mü? İnstagramda öyle sayfalara denk geliyorum ki baya çözüyorlar.İyi akşamlar kızlar oğlum 14 günlük oldu beni emmiyor 3050 doğmuştu bugun tartıda 3500 çıktı ebe kötü değil ama mama yiyen bebek daha fazla olması gerekirdi dedi. Biberon verdiğin için bebek emmiyor dedi kaşıkla veriyorum onu da soğutuyor doymuyor sürekli aranıyor. Göğüsüme koyduğum basıyor yaygarayı çok üzülüyorum ben anneliği beceremedim
Güzel geçsin geceniz inşallahMama evet daha uzun süreli tokluk sağlıyor. Gece mama gündüz meme gitmek de mantıklı o zamanmaşallah hep uyusun uyuyan bebek iyidir candır nöbetleşe yapmak da güzelmiş. Biz şimdi eşimle kaldık ya napcaz bilmiyorum ilk gecemiz bakalım
Emzirme danışmanları var destek almayı düşündünüz mü? İnstagramda öyle sayfalara denk geliyorum ki baya çözüyorlar.
Üçümüz Beraber uyuyup beraber uyanalım dedik. Nöbet işine girersek çıkamayız bir an önce alışalım dedik. Benim uykum çok hafiftir ıh dese uyanıyorum o yüzden kendime güveniyorum. Ben ama uyku stoğu için 10-12 arası uyuyacağımGüzel geçsin geceniz inşallahNöbetleşe güzel valla 3-4 saat kesintisiz uykum oluyor aşağı yukarı. Ona rağmen gün içinde arada uyukluyorum. Siz de nöbetleşe yapın sen şimdi uyumaya başla
Kaç bez mama içiyor mu kaç kilo aldi acabaKizlar bizim 17 gün oldu her bez kakali çıkıyor bu normal mi anormal mi
Olmuyor canım ama yine de evde calpol olsunKızlar biz yarın 1 aylık olacağız inş.
Sağlık ocağı hepatit 2. Doz yapacakmış bir peoblem yan etki vs olmuyor dimi
Yediğin bir şeyden de etkileniyor olabilir ama bir doktor görsün canım yine deGerçekten artık akşamları ağlamaktan krize giriyorum. Emzirdim gün içinde bu kadar kusmuyo şuan öyle bi kustu ki 4-5 kez arka arkaya 5dk arayla kustu. Akşam olunca çocuk değişiyo resmen ya emdiğini de kustu yine acıktı döngüden çıkamıyoruz
Eğer fışkırır tarzda kusuyorsa alerji olabilir süt ve süt ürünleri yumurta bunları yeme birkaç gün takip et bakalım azalma olacak mıGerçekten artık akşamları ağlamaktan krize giriyorum. Emzirdim gün içinde bu kadar kusmuyo şuan öyle bi kustu ki 4-5 kez arka arkaya 5dk arayla kustu. Akşam olunca çocuk değişiyo resmen ya emdiğini de kustu yine acıktı döngüden çıkamıyoruz
Benim olmadı sadece lekenme oldu o da geçtiKızlar bende şimdi kontrolden çıktım sancı filan hiçbişeyim yok 38+1 oldum bugün doktor eliyle rahim ağzını uyardı belki sancıların gelir dedi açılmada yoktu sizce doğumu başlatır mı baya baya elini soktu kurcaladı filan kadın olmak ne zor yaaa
Yok fışkırır gibi değil ama peynirimsi kusana kadar 1-2 kez emdiğini kusuyor fazla mı emiyor o kadar sütüm de yok bilmiyorum noluylrEğer fışkırır tarzda kusuyorsa alerji olabilir süt ve süt ürünleri yumurta bunları yeme birkaç gün takip et bakalım azalma olacak mı
Fışkırır gibi ve kokulu değil diye korkmadım ama korkmalı mıyımYediğin bir şeyden de etkileniyor olabilir ama bir doktor görsün canım yine de
Beni doktor 2 kere muayene etti hatta sonuncusunds 39+3tüm kafasına dokunuyorum zarları sıyırdım uyardım dedi. Öncesinde 2 hafta çuha çiçeği fitili kullandım, 2 şişe hint yağı bitirdim pilates topundan inmedim. Merdiven ve yürüyüş yaptım ahududu yaprağı çayı içtim açılma 4cme kadar geldi ama sancı hiç olmadı mecbur sezeryana alındım. Ve kızımı çıkarttıklarında poposunda kakası vardı yani biraz daha beklesek işler değişebilirmişKızlar bende şimdi kontrolden çıktım sancı filan hiçbişeyim yok 38+1 oldum bugün doktor eliyle rahim ağzını uyardı belki sancıların gelir dedi açılmada yoktu sizce doğumu başlatır mı baya baya elini soktu kurcaladı filan kadın olmak ne zor yaaa
Korkma sadece göster kilo aliuor mu diye baksın bir de reflu ilaçları var bu tarz kusmalarda bazen veriyorlar canimFışkırır gibi ve kokulu değil diye korkmadım ama korkmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?