2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benim de doktor muayene edip uyardıktan sonra sancılar hafif başlamıştı eve geldim duş aldım 10 kat merdiven indim çıktım olan sancılar da gitti yürüyüş de yaptım biraz hatta hafif lekelenmede oldu ama doğmaz bu çocuk bugün de

Kuzum sen zor bir süreç yaşadın Kuzey Ata çok erken doğdu o yüzden bu kadar endişelenmen Ama dediğin gibi bundan sonrası çocuk ve sizin için fayda değil zarar olur bunun farkında olman çok güzel Umarım bundan sonrası istediğin gibi olur

Canım çok zor bir durum bu evet ama bir şekilde yalnız kalmaya birbirinize alışacaksınız annelik bence insana inanılmaz bir güç ve enerji veriyorŞu an benim yanımda kv var ama bebeğimle sadece ben ilgileniyorum yani o istemediğinden değil ama her şeyini ben yapıyorum Sağolsun o ev işleri ile ilgileniyor Ama bu cuma gidecek annem haftaya gelecek belki duruma göre gelmeyecek ama bir şekilde kendimi buna hazırladım kendim desteksiz bakabilirim Bebeğim uyuduğunda uyuyorum dinleniyorumEşim zaten gündüz okulda haftaya işe başlayacak adamı gece 12den sabah 8e kadar göreceğim o da mecbur uyumak zorunda bana ondan da hayır yokZor olacak ama başaracağız ben inanıyorum Sende bir süre sonra kendinize bir düzen kuracaksın eminim

Kuzum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah Hakkımızı tabii ki helal olsun sende helal et Ama bizleri de habersiz bırakma gel yaz arada içini dök Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

İnsanlar 40 lıyım diyince bir bakıyor
Çok iyi maşallah maşallah Darısı başıma

1HANIM oğlumda annem gidince bende bi ağlamıştım tek kalınca ama merak etme herseyı cok guzel halledeceksin ikincidede ben gönderdim hadı gıt dedım
atatalya kız keske benım de bı uyku saatim olsa
Oğlumun uykusu var ama direniyor her akşam erken yatmamak için yatsa bile yemekten 8.8 buçukta anca kalkıyoruz birazcık esımle oturayım dıyorum uyumak şöyle beri dursun sırtımı yaslayıp oturma pozisyonunda dinlenemiyorum bıle bugun yemek yapamadım 3 e kadar Linayla uğraştım sonra uyudu derken bende uyuya kalmışım 5.30 da oğlum geldi , onla bi kriz yaşadık uyandırmaya çalıştı Linayı falan onu eyleyim derken yemek mi o da ne eşim geç geliyor 7.45 falan anca zaten tüm gün yalnızım Geceden cok yorgun olunca dışarı çıkasım da gelmıyor zombı gibi , cumartesi Mevlüt var daha sıfır hazırlık neyime güveniyorum ben acaba

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Barlas ta 250 gr verdi kakayı da çok yapıyor normal dedi doktor alır kilo Allahın izniyle

Canım benim de annem 10. Günde falan gitmek zorunda kaldı ama o burdayken de hep ben ilgilenmeye çalıştım, eşim de işe dönünce yalnız kaldık beyefendiyle ama idare ediyoruz, sen de yalnız kalınca daha iyi ilgilenirsin hem özgüven gelir başında kimse olmayınca bence. Zor ama mecbur biz bakıcaz bu sıpalara
Canım başınız sağolsun çok zor zamanlar geçiriyorsun, umarım annen de iyileşir, tabii ki hakkımız helal olsun sen de helal et ama bizi de habersiz bırakma, canın sıkıldığında kimseye anlatamadıklarını gel bize yaz.

Uykuya geçerken beni emzik olarak kullanıyor yatağa koyunca hemen uyanıyor kucağımda 15 dk durup iyice dalması lazım neden böyle acaba artık göğüs uçlarım acıyor normalde iyileşmisti

Canım benim sütümde öyle su gibi asla doymuyor çocuk. 1 saat emzirsem üzerine ağlıyor mama verince doyuyor sakinleşiyor. Şu an 22 günlüğüz günde ortalama 300-350 ml mama veriyorum. 60ml olarak. Aralarda emziriyorum veya sağdığımı veriyorum ama o zaman doygunluk süresi bir saat oluyor sadece

Kızlar bir de besleme uyku süresi çok konuşulmuş bize doktor da hemşire de gündüz her iki saatte bir gece her üç saatte bir besle ama gündüz de derin uykudayken uyanmıyorsa 3.saati bekleyebilirsin ama geçirme dediler.
Bizim oğlan zaten gündüz iyi ama gece uyumuyor tabi bu değişir daha 4 günlük
Benim de fikrim şöyle sarılık riski geçene kadar en azından 20 günlük olana kadar bu şekilde beslerim sonrasında gece derin uykusu inşallah 4 saate kadar uzarsa bende 4.saatten sonra beslerim diye düşünüyorum (İnşallah yarabbim amin)

Kizlar biyerde okumustum gece emdirmek sutun daha cok artmasina katki sagliyormus

Aynen kuzum 20 gün iyi bi süre zaten o kadarlık olunca kendı kalkar bıle

D dra21 Nedir bu bebenin kiloyla derdi be dimi ama kaka yapması cok ıyı ıcındekı pıslıgı atıyor beslendikçe. Kaç kilo doğdu Aslan boy merak ediyorum

Yazdıysan kaçırdım ama oğluşla köpek bebiş naptı

Başın sağolsun canım Allah sabır versin annene de çok geçmiş olsun Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah

Tebrik ederim seni güzel anneDediğin gibi er geç biz bakacağız senin gibi benimde yanımda kv var ama 6.günde gidecek o yüzden bende bebeğimin her bakımını kendim yapıyorum bir tek yıkamayı tek yapamam ama onu da gerekirse kucağımda duş alırız diye düşündüm

Aynen kuzum 20 gün iyi bi süre zaten o kadarlık olunca kendı kalkar bıle
Aynen 1 ay sonrası bahar bahçe olur inşallah kız Tabi tam tersi de olabilir kötüye de alıştırmak lazım kendimizi
D dra21 Nedir bu bebenin kiloyla derdi be dimi ama kaka yapması cok ıyı ıcındekı pıslıgı atıyor beslendikçe. Kaç kilo doğdu Aslan boy merak ediyorum
Al benden de o kadar bende çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…