- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ne güzelKizlar 2 saatte bir e alarm kueuyorum kendi 1 saat 40 dk da falan kalkıyor
Kuzum sen zor bir süreç yaşadın Kuzey Ata çok erken doğdu o yüzden bu kadar endişelenmen"Bence pimpiriklenip korkup çocuğun üstüne titremek hem anneyi hem bebeği yoruyor çevremde hep öyle gözlemledim"
İşte bu ben ve çok yoruldum, ev ahalisini de yordum. Artık yavaştan normale dönmeye çalışıyorum. Çocuğun mikrop da alması lazım bundan sonrası iyilik değil kötülük olur diye düşünüyorum.
Çıkıp gezmek güzel valla havalar iyice bozmadan tadını çıkar. Onu yapıyoruz oğluş da seviyor gezmeyi iyi oluyor.
Canım çok zor bir durum bu evet ama bir şekilde yalnız kalmaya birbirinize alışacaksınız annelik bence insana inanılmaz bir güç ve enerji veriyorKızlar 21. Gündeyiz ve annem gittiartık kaldık başbaşa. Annem giderken çok ağladı ben o daha fazla ağlamasın diye tuttum kendimi ama gidince bi ağlamışım kiiiiii ogffff ben şimdi bu bebeğe tek başıma nasıl bakacağım yaaa kendimi aşırı derecede güvensiz hissediyorum. Gözümü Durudan ayıramıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
Kuzum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahKizlar
Bu saat oldu buraya yeni giriyorum
Cok buyuk sinavdan geciyorum
Bugun annemin sonuclari icin rdvusu vardi kanser oldugu ve ciğerlere sicradigini ogrendigimiz an, Türkiyede kanser tedavisi goren dayimin vefat haberini aldik.
Haberi once annem aldi onun icin 2 agir sey biranda oldu
Beni sormayin darmadaginim
Hersey Allahtandir ama cok zor seyler yasiyorum
Rabbim sabir guc kuvvet saglik versin
Elimden geldigi kadar gelmeye calisicam buralara olurda ugrayamazsam hakkinizi helal edin
Çok iyi maşallah maşallahİnsanlar 40 lıyım diyince bir bakıyor
5 6 bez 400 500 Gr aldıKaç bez mama içiyor mu kaç kilo aldi acaba
16 günlük mü oldunuz kuzum alarm kurmasanda olur artık zaten kendi kalkmaya başlamışKizlar 2 saatte bir e alarm kueuyorum kendi 1 saat 40 dk da falan kalkıyor
Kuzum normal bence ya5 6 bez 400 500 Gr aldı
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba ben yazamadım etiletlemişsiniz çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için Allah hepinizden razı olsunAslan doğdu suni sancıyl açılmam ilerlemedi kordon riskinden beni sezeryana aldılar acil hemen sezeryandan sonra biraz kötü oldum gerçekten zorlandım ben oğlum sürekli emmek istiyor doğmuyor sütüm az az geliyor ama yetmiyor gibi çok o kadar çok kaka yaptı ki dün 7-8 kez dolu dolu beline kadar şok oldum 300 gr verdi bile küçücük kaldı nasıl oldu anlamadım korkuttu biraz beni dr normal dedi çok kaka yapıyor dedi
Canım benim de annem 10. Günde falan gitmek zorunda kaldı ama o burdayken de hep ben ilgilenmeye çalıştım, eşim de işe dönünce yalnız kaldık beyefendiyle ama idare ediyoruz, sen de yalnız kalınca daha iyi ilgilenirsin hem özgüven gelir başında kimse olmayınca bence. Zor ama mecbur biz bakıcaz bu sıpalaraKızlar 21. Gündeyiz ve annem gittiartık kaldık başbaşa. Annem giderken çok ağladı ben o daha fazla ağlamasın diye tuttum kendimi ama gidince bi ağlamışım kiiiiii ogffff ben şimdi bu bebeğe tek başıma nasıl bakacağım yaaa kendimi aşırı derecede güvensiz hissediyorum. Gözümü Durudan ayıramıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
Canım başınız sağolsun çok zor zamanlar geçiriyorsun, umarım annen de iyileşir, tabii ki hakkımız helal olsun sen de helal et ama bizi de habersiz bırakma, canın sıkıldığında kimseye anlatamadıklarını gel bize yaz.Kizlar
Bugun annemin sonuclari icin rdvusu vardi kanser oldugu ve ciğerlere sicradigini ogrendigimiz an, Türkiyede kanser tedavisi goren dayimin vefat haberini aldik.
Elimden geldigi kadar gelmeye calisicam buralara olurda ugrayamazsam hakkinizi helal edin
Canım benim sütümde öyle su gibi asla doymuyor çocuk. 1 saat emzirsem üzerine ağlıyor mama verince doyuyor sakinleşiyor. Şu an 22 günlüğüz günde ortalama 300-350 ml mama veriyorum. 60ml olarak. Aralarda emziriyorum veya sağdığımı veriyorum ama o zaman doygunluk süresi bir saat oluyor sadeceSelam kızlar bebişler nasıl siz nasılsınız? Doğumlar nasıl gidiyor
Mama kullanan anneler kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz? Ve bu doyma ile bebeğiniz ne kadar uyuyor?
Silikon meme ucu ile emzirme yapınca doymuyoruz maalesef sağım ile verince de mama kadar tok tutmuyor sanki sütüm su mu ya anlamadım ki
Kizlar biyerde okumustum gece emdirmek sutun daha cok artmasina katki sagliyormusMama evet daha uzun süreli tokluk sağlıyor. Gece mama gündüz meme gitmek de mantıklı o zamanmaşallah hep uyusun uyuyan bebek iyidir candır nöbetleşe yapmak da güzelmiş. Biz şimdi eşimle kaldık ya napcaz bilmiyorum ilk gecemiz bakalım
Emzirme danışmanları var destek almayı düşündünüz mü? İnstagramda öyle sayfalara denk geliyorum ki baya çözüyorlar.
Emzık almıyormu kuzumUykuya geçerken beni emzik olarak kullanıyor yatağa koyunca hemen uyanıyor kucağımda 15 dk durup iyice dalması lazım neden böyle acaba artık göğüs uçlarım acıyor normalde iyileşmisti
Aynen kuzum 20 gün iyi bi süre zaten o kadarlık olunca kendı kalkar bıleKızlar bir de besleme uyku süresi çok konuşulmuş bize doktor da hemşire de gündüz her iki saatte bir gece her üç saatte bir besle ama gündüz de derin uykudayken uyanmıyorsa 3.saati bekleyebilirsin ama geçirme dediler.
Bizim oğlan zaten gündüz iyi ama gece uyumuyor tabi bu değişir daha 4 günlük
Benim de fikrim şöyle sarılık riski geçene kadar en azından 20 günlük olana kadar bu şekilde beslerim sonrasında gece derin uykusu inşallah 4 saate kadar uzarsa bende 4.saatten sonra beslerim diye düşünüyorum(İnşallah yarabbim amin )
Yazdıysan kaçırdım ama oğluşla köpek bebiş naptıKızlar bir de besleme uyku süresi çok konuşulmuş bize doktor da hemşire de gündüz her iki saatte bir gece her üç saatte bir besle ama gündüz de derin uykudayken uyanmıyorsa 3.saati bekleyebilirsin ama geçirme dediler.
Bizim oğlan zaten gündüz iyi ama gece uyumuyor tabi bu değişir daha 4 günlük
Benim de fikrim şöyle sarılık riski geçene kadar en azından 20 günlük olana kadar bu şekilde beslerim sonrasında gece derin uykusu inşallah 4 saate kadar uzarsa bende 4.saatten sonra beslerim diye düşünüyorum(İnşallah yarabbim amin )
Başın sağolsun canım Allah sabır versinKizlar
Gayet normal canım her bez kakali deyince 10 üzeri gibi oldu çünkü yenidogan bezi 2 saat aralıklarla sık.sik değişmeli. Bu sayılar kilosu gayet iyi5 6 bez 400 500 Gr aldı
Tebrik ederim seni güzel anneCanım benim de annem 10. Günde falan gitmek zorunda kaldı ama o burdayken de hep ben ilgilenmeye çalıştım, eşim de işe dönünce yalnız kaldık beyefendiyle ama idare ediyoruz, sen de yalnız kalınca daha iyi ilgilenirsin hem özgüven gelir başında kimse olmayınca bence. Zor ama mecbur biz bakıcaz bu sıpalara
Aynen 1 ay sonrası bahar bahçe olur inşallah kızAynen kuzum 20 gün iyi bi süre zaten o kadarlık olunca kendı kalkar bıle
Al benden de o kadar bende çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?