2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şimdi nasıl gidiyor kilo alımı canım düzene girdi artık dimi?

Sağlık ocağına güvenmiyorum ben ya üstündeki kıyafetler ağır değil de bez geliyor bi 100 gr Biz dayanamadık e bebekten tartı aldık Haftada 1 banyodan önce tartıyorum. Bana da doktor çok almış dedi ya

Senin cevapları beğenirken korkuyorum kız sen yine mi uyanıksın dersin diye dogurmadim burdayım ozenerek sizin yanıtları okuyorum bacılar

Bikaç post önce önünde saygıyla eğildiğimi söylemiştim Sendeki gücün çeyreği yok bende ne yalan söyleyim Mevlüt için de gelenler birşeyler yapıversin artık

Senin cevapları beğenirken korkuyorum kız sen yine mi uyanıksın dersin diye dogurmadim burdayım ozenerek sizin yanıtları okuyorum bacılar
Bikaç gün yoktun ama gözümden kaçmadı değil Doğurmadan rahat rahat okuyorsun şimdi başına gelecekleri biliyorsun o da güzel

Evet buralar şimdiden gündüzleri 10-12 derece civarına düştü. Ben atlet, zıbın, hırka giydiriyorum ve üstüne battaniyeyle sarıp öyle pusete koyuyorum. Tabi bir de bere. Hava rüzgarlıysa pusetin de kılıfını geçiriyorum rüzgardan korusun diye.

Minicik ama çok güzeller Büyümüştür annesi sen merak etme nasıl güzel büyümüştür hemde
İş başa düşünce

Hadi ya o kadar geliyormu o kıyafetler ben 100 grm eksik sayıyorum sağlık ocağında ki ebe yuvarlıyor hep gerı 2880 çıktı dıyelım 2800 diyor öyle yazıyor kağıda
Bizde de öyle çıktı işte 2860 ben 2800 kabul ediyorum dedi zıbın zarf üst şapka bez 160 gr geldi evde

Tabi çok şükür balım ben kaç gr verdi çok vermemiştir inşallah diyerek gittim
Şimdi benim sütüm geldi mamayı tamamen kestim bugün sadece emzirdim ağlayıp acıkınca sıkıyorum sütüm var diye hemen memeyi veriyorum mama vermiyorum doğru mu yapıyorum acaba?
Bende güvenmedim canım Açsa ama ne yapacaksın ki midesi büyüdü sonuçta ancak verdiğin ile doyar
Bizde de baya düşmeye başladı bende öyle çıkarayım bugün 5 günlük olduk eşim doktorla konuşmadan çıkarmayalım diyor

Aynen artık bir aylık olmuş baksanaaaaa kız zaman geçti beeee Ben de bugün gideceğim Özleme burun tıkanıklığı için.
Anayım anaaaaa inşallah alışcaz be
Ya Geçen gün annemle banyo yaptı havluya işedi. Bi daha belden aşağısına su tuttuk başka havluya sardık. Öylece emziriyordum işedi nasıl olsa diye. Bu kez de kaka yaptı bir daha su tuttuK banyo olayİ çok geriyor beni valla

Yeni uyananlara günaydın, nöbetçi annelere iyi uykular
Kontrole giden yok herhalde artık herkes doğurdu Benim bugün 11:40da randevum var, 39+4 olduk. Mesaj yazıldıysa da görmedim

Taze annelere bol sütler, bebişlere gazsız mutlu huzurlu vakitler diliyorum

Doğum yapacak olanlara da hayırlı çabucak gelişecek doğumlar nasip olsun inşaallah

Korkma sadece göster kilo aliuor mu diye baksın bir de reflu ilaçları var bu tarz kusmalarda bazen veriyorlar canim
Ama sadexe ben akşam yemeği yedikten sonra emzirdiğimde o şekilde kusuyo sonra yok. dediğin gibi olabilir belki de yediğim bişey kusuyor. Kilo alımı da var 1 gün önce götürmüştük canım bi de ıspanak yemiştim resmen çocuğumun bezinde ıspanaklar vardı ya şoka girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…