Şimdi nasıl gidiyor kilo alımı canım düzene girdi artık dimi?Ya onda cok sapma oluyor bende yapıyorum tabı ort fıkır verırkız yatın kalkın dua edin ne güzel benimki erken de doğduğu için 2865 doğdu 2770 e düştü, aynı kilo ile de taburcu olduk. 9 günlükken doktora gittik 2710 çıktı 12. Gününde sağlık ocağında gittim 2880 çıktı doğum kilosuna ulaştı anca
Sağlık ocağına güvenmiyorum ben ya üstündeki kıyafetler ağır değil de bez geliyor bi 100 grA
Eminim alışırsın çabucakanasın sen ana
Aynen şu sarılık riski bir geçse rahatlayacağımSütüm geliyor diye mamayı kestim bugün bakalım nasıl olacak rengi güzel gayet takip ediyorum zaten her gün farklılık görürsem mama ile takviye
Bencede kaldırma artık kendi düzenini oluşturuyor, arada bir uzun uykusu var zevkini bozma minnoşunKuzum benimki 2780 gr doğdu taburcu olurken 2680di bugün ebe ölçtü 2860gr. ama ben üstündekileri saymıyorum 2800gr. olmuş dedi yani 3 günde 120 gr alması aşırı obur demek üstündekiler daha fazla gelir diye paranoyak gibi eve gelince mutfak tartısında tarttım 160 gr. çıktı yani aslında 2700 gr olmuş 20 gr almış
Senin cevapları beğenirken korkuyorum kız sen yine mi uyanıksın dersin diyeSağlık ocağına güvenmiyorum ben ya üstündeki kıyafetler ağır değil de bez geliyor bi 100 grBiz dayanamadık e bebekten tartı aldık Haftada 1 banyodan önce tartıyorum. Bana da doktor çok almış dedi ya
Bikaç post önce önünde saygıyla eğildiğimi söylemiştim1HANIM oğlumda annem gidince bende bi ağlamıştım tek kalınca ama merak etme herseyı cok guzel halledeceksin ikincidede ben gönderdim hadı gıt dedım
atatalya kız keske benım de bı uyku saatim olsa
Oğlumun uykusu var ama direniyor her akşam erken yatmamak için yatsa bile yemekten 8.8 buçukta anca kalkıyoruz birazcık esımle oturayım dıyorum uyumak şöyle beri dursun sırtımı yaslayıp oturma pozisyonunda dinlenemiyorum bıle bugun yemek yapamadım 3 e kadar Linayla uğraştım sonra uyudu derken bende uyuya kalmışım 5.30 da oğlum geldi , onla bi kriz yaşadık uyandırmaya çalıştı Linayı falan onu eyleyim derken yemek mi o da ne eşim geç geliyor 7.45 falan anca zaten tüm gün yalnızımGeceden cok yorgun olunca dışarı çıkasım da gelmıyor zombı gibi , cumartesi Mevlüt var daha sıfır hazırlık neyime güveniyorum ben acaba
Bikaç gün yoktun ama gözümden kaçmadı değilSenin cevapları beğenirken korkuyorum kız sen yine mi uyanıksın dersin diyedogurmadim burdayım ozenerek sizin yanıtları okuyorum bacılar
Evet buralar şimdiden gündüzleri 10-12 derece civarına düştü. Ben atlet, zıbın, hırka giydiriyorum ve üstüne battaniyeyle sarıp öyle pusete koyuyorum. Tabi bir de bere. Hava rüzgarlıysa pusetin de kılıfını geçiriyorum rüzgardan korusun diye.Çok güzel canım sen sanırım yurt dışında kuzey ülkelerden birindeydin peki bebeği soğukta dışarı çıkarken nasıl giydirip koruyorsun soğuktan bende şu an Kütahya'dayım burası da soğuk buna çare bulmaya çalışıyorum
Minicik ama çok güzellerBenimki 2620 gram doğdu 3. Gün kontrolümüzde 2500 lerdeydi sonradan kilo almaya başladı.minicik bir anne balııı ... Cuma günü göreceğiz bakalım yeterince kilo aldı mı ...
mutfak tartısı fikri çok mantıklıymışbiz de normal dijital tartıda önce kendimiz tartılıp sonra da Eceyi kucağımıza alarak ölçme yöntemi ile Ecenin kilosunu hesaplıyorduk ki tartinin pili bitti ....
İş başa düşünceValla annemle çok güzel yıkıyorduk ilk defa eşimle denediğimizde temizlik bağımlısı beyefendi dur biraz daha yıkayalım derken çocuğun gözüne şampuan mı kaçırdık su mu yuttu naptı bi tuhaf oldu. Bi kızdım sanki çocuk sanayide çalışıyor bi su tutup çıkarıcaz. Ondan beri kendim yıkıyorum, genelde şampuasız
Mutfak tartısı çok iyiymişof ben de merak ediyordum kilo aldı mı djdhdj
Bizde de öyle çıktı işte 2860 ben 2800 kabul ediyorum dedi zıbın zarf üst şapka bez 160 gr geldi evdeHadi ya o kadar geliyormu o kıyafetlerben 100 grm eksik sayıyorum sağlık ocağında ki ebe yuvarlıyor hep gerı 2880 çıktı dıyelım 2800 diyor öyle yazıyor kağıda
Tabi çok şükür balım ben kaç gr verdi çok vermemiştir inşallah diyerek gittimYa onda cok sapma oluyor bende yapıyorum tabı ort fıkır verırkız yatın kalkın dua edin ne güzel benimki erken de doğduğu için 2865 doğdu 2770 e düştü, aynı kilo ile de taburcu olduk. 9 günlükken doktora gittik 2710 çıktı 12. Gününde sağlık ocağında gittim 2880 çıktı doğum kilosuna ulaştı anca
Bende güvenmedim canımSağlık ocağına güvenmiyorum ben ya üstündeki kıyafetler ağır değil de bez geliyor bi 100 grBiz dayanamadık e bebekten tartı aldık Haftada 1 banyodan önce tartıyorum. Bana da doktor çok almış dedi ya
Bizde de baya düşmeye başladı bende öyle çıkarayımEvet buralar şimdiden gündüzleri 10-12 derece civarına düştü. Ben atlet, zıbın, hırka giydiriyorum ve üstüne battaniyeyle sarıp öyle pusete koyuyorum. Tabi bir de bere. Hava rüzgarlıysa pusetin de kılıfını geçiriyorum rüzgardan korusun diye.
Sağlıkla kolaylıkla gelsinKızlar ben doğuma geldim 4 cm açılmam var dua edin inşallah çok korkuyorum
Aynen artık bir aylık olmuş baksanaaaaaDoğru söylüyorsun miniğime bırakıyorum artık uyku düzeni oluşmazsa ben ne yaparım
Cuma günü 1. Ay kontrolümüz için Özlem Hanıma gideceğiz Alper bey bu hafta izinliymiş aynı gün aşımız da var bakalım
Annenin gitmesi konusunda da böyle hissetmekte çok haklısın yeni anne oldun ilk bebeğin benim de 2 gün sonra kv evine dönecek Allah'tan bir sıkıntı olmazsa. Ben de düşünüyorum nasıl yapacağım diye iyi kötü ev işlerine yardım ediyordu kızıma yine ben bakıyordum zaten ama yeni düzenimize alışacağız zamanla
Anayım anaaaaaA
Eminim alışırsın çabucakanasın sen ana
Aynen şu sarılık riski bir geçse rahatlayacağımSütüm geliyor diye mamayı kestim bugün bakalım nasıl olacak rengi güzel gayet takip ediyorum zaten her gün farklılık görürsem mama ile takviye
Bencede kaldırma artık kendi düzenini oluşturuyor, arada bir uzun uykusu var zevkini bozma minnoşunKuzum benimki 2780 gr doğdu taburcu olurken 2680di bugün ebe ölçtü 2860gr. ama ben üstündekileri saymıyorum 2800gr. olmuş dedi yani 3 günde 120 gr alması aşırı obur demek üstündekiler daha fazla gelir diye paranoyak gibi eve gelince mutfak tartısında tarttım 160 gr. çıktı yani aslında 2700 gr olmuş 20 gr almış
Ya Geçen gün annemle banyo yaptı havluya işedi. Bi daha belden aşağısına su tuttuk başka havluya sardık. Öylece emziriyordum işedi nasıl olsa diye. Bu kez de kaka yaptıValla annemle çok güzel yıkıyorduk ilk defa eşimle denediğimizde temizlik bağımlısı beyefendi dur biraz daha yıkayalım derken çocuğun gözüne şampuan mı kaçırdık su mu yuttu naptı bi tuhaf oldu. Bi kızdım sanki çocuk sanayide çalışıyor bi su tutup çıkarıcaz. Ondan beri kendim yıkıyorum, genelde şampuasız
Mutfak tartısı çok iyiymişof ben de merak ediyordum kilo aldı mı djdhdj
Hadi sağlıcakla kavuşun inşallahKızlar ben doğuma geldim 4 cm açılmam var dua edin inşallah çok korkuyorum
Sağlıkla gelsin canım, çok güzel bir doğum olacak inşallah icini ferah tut..Kızlar ben doğuma geldim 4 cm açılmam var dua edin inşallah çok korkuyorum
Dualarımız seninleKızlar ben doğuma geldim 4 cm açılmam var dua edin inşallah çok korkuyorum
Ama sadexe ben akşam yemeği yedikten sonra emzirdiğimde o şekilde kusuyo sonra yok. dediğin gibi olabilir belki de yediğim bişey kusuyor. Kilo alımı da var 1 gün önce götürmüştük canımKorkma sadece göster kilo aliuor mu diye baksın bir de reflu ilaçları var bu tarz kusmalarda bazen veriyorlar canim
Ne güzel hızlı ilerlemiş maşallahÇok teşekkür ederim doğum yaptım kurtuldum çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah. bebekte bende iyiyiz evde de iki küçük delikanlı bizi bekliyor biran önce evimize gideriz inşallah
Çok şükür kuzum 1 kilo almış aylık totaldeŞimdi nasıl gidiyor kilo alımı canım düzene girdi artık dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?